37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
BaleniX #36269 A Gvozdika eddig miért nem került be? Vagy mi az akadálya, hogy bekerüljön? -
Death Rattle #36268 Szevasztok !
2013 óta játszom a játékkal, most végleg befejezem. Német és szovjet fa 90%-os , sok prémium járgányom van mindkét fán. Tudjátok mivel jár ez, ha valakit érdekel a dolog, írjon rám. Köszi. -
Kissssss0 #36267
ezzel véget is ért számomra az event... este még grindelek egy kicsit hogy legyen még némi extra gjn a zsebemben.
és a szerszám amit használtam grindeléshez... nem, nem vagyok rá büszke de már rohadtul elegem volt hogy nem haladok egyről a kettőre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kissssss0 #36266 Ka-50 heli -
Kissssss0 #36265 meglett nagy nyögvenyelősen a második hajó... még egy utolsó kell és meglesz a német meme tank. -
Kissssss0 #36264 ez a rohadt fa az istenért se akar esni a konténerekből... -
Kissssss0 #36263 Whirlwind(meglett) meg a VT1-2 , aztán ha sikerül elég gjn coint grindelni akkor megveszem marketen a ruszki hajót is, heli felejtős. -
#36262 Én csak a pénzre hajtok. Ezek közül egyik sem érdekel. Befektetésnek sem látom egyiket sem alkalmasnak. -
BaleniX #36261 Hmm... Valahogy nem tud érdekelni ez az event, de mindenesetre érdekes látni, hogy sokan mennyit képesek szenvedni érte (nem leszólásból mondom).
Amúgy ki melyik járműre hajt? -
#36260 Akkor mit fogsz majd szólni, mikor 6 féléből kell összarkni a hajót. Valaki folyton fém alkatrészeket kap, valaki fát és egyébeket. Nekem speciel 3 darab fát dobott eddig összesen a ~70 csata alatt. -
#36259 28/27 Metal materials
1/13 Supporting materials
GAYjin -
Kissssss0 #36258 nekem pont fordítva van.... fém kellene, szerencsére már közel vagyok a befejezéshez. -
#36257 Jelenleg van / kellene:
29/32 Metal materials
0/14 Supporting materials
-
#36256 Megvan a 4db Set of Ship Blueprints, az alkatrészekkel meg még kb. félúton tartok... Ez eddig a legszarabb event. -
Kissssss0 #36255 harmadik napnál járunk de még mindig nem raktam össze egy hajót se... -
#36254 Igen, összerakod az első hajót, utána nehezedik a téma, mert több típusú alapanyag kell. Ezen felül a tank blueprint is kell 4*40 db.
Viszont nagyon jó áruk volt tegnap éjjel. Gyorsan összevásároltam magam tegnap az első hajóhoz, utána meg már mindent eladok. Pár óra alatt visszajött a befektetésem, most meg már megyek a profitért. -
#36253 Most menet közben össze-vissza módosítgatnak? A piacon látok egy rakás cuccot, aminek a leírása: One of the advanced materials for the construction of the second and subsequent MBK-161 (1943)
Illetve most már nem simán assembly (összeszerelés) van, hanem recipe (recept), és választhatok, hogy kevesebb alapanyagból 30 perc alatt, vagy több alapanyagból azonnal elkészülnek a komponensek....
-
Kissssss0 #36252 alkatrészek kb semmit nem érnek, alkatrész tervrajzok is be estek 2gjn alá.
-
#36251 Raknék fel a piacra egy Battle trophy (Vehicle) -t: Order totals is over maximum of 20.00 GJN -
#36250 Ez most tényleg nem érdekli az embereket. Az olcsóbbik alapanyag 0,14 GJN-ért adják. Pedig csak fél órája megy az event. Az IS-7 esetében 1,5 GJN volt egy doboz az első nap... -
xmanhun #36249 sziasztok. akit érdekel Ztracker- ingyenes regisztráció van. -
Kissssss0 #36248 négyből csak egy az ami egyedi és még talán fun is lesz játszani vele(vt1-2).
p9 már volt sokaknak, ruszki hajó csak egy régebbi modifikációja a 44-es verziónak, a h-34 meg eléggé hullajelölt azzal az egy bullpup rakétával. -
#36247 Ennyi. Ahogy nézem a járművek nem lesznek népszerűek és a farmolási mód sem tetszik sokaknak. Szerintem jó ha 0,5 GJN lesz egy konténer. Szóval ebből sem fogok meggazdagodni... -
Kissssss0 #36246 én még mindig próbálom agyilag felfogni hogy mi is ez... annyi már lejött hogy most már az se elég ha összeállítod a hajót, most már valami blueprinteket is kell szerezni ha megakarjuk szerezni a vt1-2 tankot.
"2 vouchers + 4 sets of tank blueprints can be exchanged for the VT1-2 coupon"
asszem adok el minden a francba, aztán ami összegyűlt gjn abból megveszem ami kell.... -
#36245 Végre kidobták a szabályokat.
Olyan lesz, mint a Tigrises event. Egyszerűnek tűnik. -
Kissssss0 #36244 Operation “Shipyard”: H-34 and Whirlwind P.9
amcsik kapnak H-34 Choctaw helit, a Whirlwind P.9 meg újra beszerezhető lesz... aminek én kifejezetten örülök mert pont akkor döglőt be a v kártyám mikor jött volna a 2018-as eventje. -
Kissssss0 #36243 pontosan... volt egy dupla 105mm ágyús verzió... meg ez amit kapunk most 120mm ágyúkkal, ha jól olvastam akkor páncélzat az zéró lesz, és szerintem horizontálisan se lehet irányítani az ágyúkat :/ hacsak nem lehet majd az egérrel jobbra balra fordulni ha egy helyben áll a tank. -
#36242 WTF? -
Kissssss0 #36241 Operation “Shipyard”: VT1-2 - Doppelrohr-Kasemattpanzer
hááát hogy is mondjam, eltudtam volna képzelni valami hasznosabbat is ennél.... pl: proto leo1 90mm ágyúval aminek még haszna is lenne. -
Kissssss0 #36240 Operation “Shipyard”: MBK-161 (1943) - Shallow Water Battleship
"Vehicles covered will be available in Operation “Shipyard” which we will discuss later."
lehet hogy ezt az lebegő bárkát kell majd összeszerelni 10 alkalommal... -
Kissssss0 #36239 ohh... ez még csak a jéghegy csúcsa... az a kabaré ami a top tier légi csaták és gépek kőrül megy az valami elképesztő :DDD -
jocking #36238 Fantörpikus. Azt gondolná az ember, hogy egy ilyen cég már elég nagy ahhoz, hogy legyen külön development rendszer is a production mellett. De mivel itt van, legalább tudhatnák, hogy mire való. -
Kissssss0 #36237 folyamatosan babrálnak a hanggal most.... mindent live serveren tesztelnek, aztán ha valamit elbasztak mint most a nagyon halk hangokat akkor az úgy is marad a legközelebbi "javításig", kb most így lehet összefoglalni az elmúlt napokat.
-
jocking #36236 A héten volt egy "kis peccs", azóta nálam sokkal halkabb a játék, másnál is történt ilyen? -
Kissssss0 #36235 DANGER: CRANE OPERATIONS OVERHEAD! PASSAGE PROHIBITED!
“Prepare your production equipment" aka lehet grindelni 12 órán keresztül minden map... megint. -
jocking #36234 Valaki próbálta már a radart használni pl. realistic csatában? Hogy a bánatos lófaxba működik? Patch után közvetlenül próbáltam egy CL-13 test flight-ot és azon is van radar, ami a kiválasztott célponton mutatta előtte a pontot, hogy hova kell lőni (mint AB-ben). Azóta megint szedett le valamit, és nem találom, hogy lehetne előhozni ezt a funkciót. Kéne működnie, mert más miatt nincs értelme ilyen keskeny látószögű radarnak egy rakéták nélküli repülőn. -
BaleniX #36233 Köszi! -
jocking #36232 Direkt. Most már csak azokon a jeteken "ég" a hajtómű, amiken van utánégető és az épp be is van kapcsolva. -
Kissssss0 #36231 Squadron vehicles: Me 262A-1a/U1
-
BaleniX #36230 Ma kipróbáltam az új verziót. Ami elsőre felkeltette az érdeklődésem, hogy most már az olasz kerekes kicsikocsik tudnak úszni. Na mondom ki is próbálom egy csatában az R3 T20 FA-HS -el. Hát ez valami borzalom xD Ha gázt adok, akkor a segge az égbe emelkedik, az orra benyomódik a vízbe, ha tolatni akarok akkor a segge lebukik a víz alá és visszaszámol hogy Fernando, megfulladunk. Fordulni meg ne is akarjak mert akkor össze vissza rángat.
A hangok meg szépek szépek, de valahogy elbaszták a hangok forrását. Pl. a harckocsiknál olyan mint ha követne a motorhang és nem a motortérből jönne.
Viszont amit nem tudok hogy bug-e vagy sem: Jeteknél a hajtómű nem ég, még gázt adva sem. Bugos az animáció vagy ez direkt így van?