37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Külön gombbal kell kapcsolgatni hogy világítson. De ahogy elnézem a színét viszont nem tudod átállítani. De mondjuk ha azt nézem hogy ez egy egyszerű világítás amit vagy bekapcsolsz vagy ki akkor elfogadható. Egyébként elég f@szán néz ki! :D
    Viszont akkor a crosshair színének beállítása csak a repülőknél számít?
  • Sherman0070
    Na most szétdarálom őket...
  • Droughert
    Persze, erről esetleg van valami hivatalos statisztikád is, vagy csak megérzés?
    Érdekes nekem úgy tűnik a régi nagy nevek még mindig ott vannak, sokan kipróbálták a wt-t aztán mentek szépen vissza wot-ozni, esport szinten a wt gyakorlatilag halott (igazából be sem indult), wot viszont még mindig pörög rendesen, a régi magyar pro-k közül is sokan ott vannak, egyesek más néven, quickbaby még mindig ontja a videókat, mellé ott vannak a hivatalos bajnokságok is.
  • Droughert
    Nincs fent a wt, így sajnos nem.
  • Sherman0070
    Tudnál egy screenshotot tolni róla? (angolul játszok)
  • bgabor911
    WoT-ot a profi játékosok úgy 2012 táján otthagyták, azóta csak a selejt maradt. Én is a saját accomat akkoriban ajándékoztam el egy havernak.
  • Droughert
    Option menüben bekapcsolta, nem tudom milyen néven fut, keress valamilyen cross hair light, vagy color opciót,vagy valami ehhez hasonlót.
  • Sherman0070
    Hogy csinálta ezt a piros célzókeresztet?
  • ktm99
    Arról nem is beszélve, hogy ahhoz, hogy a crewhoz berakd, ki kell csengetni a megfelelő silver lion-t. Én 1 órás japán fw-t kaptam, mikor eddig japán gépekkel pontosan 0 órát repültem..., nem mintha bármelyiket használtam volna, 1 óráért nem éri meg berakni szvsz.
  • Sherman0070
    Ilyen eventeket nagy ívben le kell szarni. Inkább WoT-ba csináld az "eventeket" még ott is értelmesebb dolgokat adnak.
  • bgabor911
    De az event nyerés esetén nem odaadja az M26T99-et, hanem csak bérbe kapod 3 napra. :D
    Nulla motiváló erejű event.
  • foxbat88fx
    hát igen... legalább egy 24 óra várakozási időt adhatnának....

este gondolkodtam hogy a 15. best squad-ot csak ma reggel csinálom meg hátha M26 T99-et ad... de kiváncsi voltam, és nem is baj h kinyitottam így legalább nyugodtan tudtam (szidni a fejlesztőket) aludni
  • jancsika6801
  • kissssss
    ez a bérlés ott van elbaszva hogy azonnal aktiválódik ha jól tudom, ennek akkor lenne értelme ha a játékos aktiválhatná a visszaszámlálást a bérelhető járművön, mert így hogy éjfél környékén kapsz 3 órára bérlést de közben meg menni kéne aludni.... szerintem kár volt ennyi energiát belefektetni.
  • RODLEE
    Én tegnap pörgettem 100 aranyat!
    Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2015.12.01. 11:44:24
  • foxbat88fx
    lehet hogy el lehet búcsúzni az ingyen goldtól???
    abban a dobozban amiben eddig a golden wagerek voltak most már vannak tank/repülő kölcsönzések is....
    ma nyitottam és egyből az orosz kis rakétást kaptam 1 órára a szokásos golden wager helyett :D
  • bgabor911
    Prémium jármű és számla bónuszokat meccs után számolja rá, a csata közben nem kap több pontot a cselekményeiért mint más.
  • gstup
    Nekem az a gagyi orosz tier 2-es rakétavetős jármű.Kerek 1 órára volt az enyém.Ki sem próbáltam...Viszont meglepett mert én nem is squadoztam.
  • foxbat88fx
    szerencse az van :DDD
    habár segített Luciferke (amit még egyszer köszönök), így a sok szenvedés után gyerekjáték volt mert 6 meccs alatt meglett a maradék 6 best squad és jöhetett a ládanyitás.....

és mi volt benne? na mi? naná, hogy NEM tank :D
    Pe-2-205 prém repcsi 3 órára....
  • kissssss
    nem rossz indulatból raktam be a képet, egyszerűen csak van egy határ amit átléptek gajjinék ezzel a ww2 vs hidegháborús tankozással... köszönöm én ebből nem kérek, szeretem ha van kihívás egy meccsben de a mission (almost) impossible csatákból nem kérek.

sok szerencsét.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.11.30. 21:40:28
  • Luciferkee
    megyek :)

jelen.
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.30. 21:34:46
  • foxbat88fx
    most jöttem fel de nem vagy fent gameben :P
  • Luciferkee
    Ha még érdekel: Ingame: Luciferke

szerk: feltéve ha ezt a 60 megát letölti ... 2 kbyte / sec-el nehéz lesz
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.30. 21:09:01
  • foxbat88fx
    vki jöjjön már squadba..... nem igaz ez a sok agyhalott 43%-os akiket betesz mellém squad társnak pffff
  • foxbat88fx

Luciferkee: én addigra sztem már agyfaszt kapok :) jó lett volna megcsinálni hátha kapok vmi értelmeset a dobozban, de ennyi szenvedést nem ér meg :D
  • Luciferkee
    9 után szívesen.
  • kissssss
  • foxbat88fx
    senki se akar tankosban szakaszozni?
    akiket automatikusan betesz melléd a game azokkal lehetetlen összeszedni best squad öcsit -.-"
    reggel óta 4/15 van meg :D
  • gstup
    Kb 3 óra alatt sem érne véget egy meccs.+ vannak olyan rohadékok akik van hogy "elbújnak" és felmennek 8-9 ezer méterre amikor már csak egyedül vannak életben.Csak időhúzás végett.Na azt találd meg marker nélkül. :)
  • Sherman0070
    Am ha tank RB-ben az enemy repcsik fölé nem kerül oda az az árkád felirat akkor ezt miért nem tudják sima Air Realisticba is betenni? Legalább úgy lenne esély földi célpontokat támadni....
  • foxbat88fx
    a general chatet is ki kellett ám venni... nehogy véletlen találjak valakit aki szakaszozni akarna :D
  • foxbat88fx
    15 best squad öcsit kell csinálni? ahh ne már :(
  • Sherman0070
    Az a vicc hogy a WT még a WoT-ot is szarul kopizza. WoT-ban legalább 7 napra adják nem ilyen másodpercre....
  • AnuluWork #26036
    No ok, de minek bérelni? Ráadásul 1 órát? :D

Ha ki akarom próbálni, felmegyek vele testben. Arra, hogy húzzak vele valamit, ráadásul még a crewt is én adjam hozzá? :D

Nekem is ilyen baromságot dobott. Sok értelmét nem látom. Különösen, hogy az utolsó repcsimet húzom. :D
  • Sherman0070
    RB-ben jó gép :D
  • foxbat88fx
    miért? mi a jó benne?
    4.0-ás ugye, azon a szinten sokkal jobb az Aircobra, Kingcobra a Lightning-ről meg ne is beszéljünk :D
  • Stefan99
    Szerintem ezt lőgyakorlatra használták, csináltak ilyeneket. Csatában biztos hogy nem kellett ennyi átlövés, az esetek többségében egy átlövés után a túlélők kimenekültek a tankból.

Droughert
    #26024-re akart menni
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.11.29. 17:48:06
  • Luciferkee
    Ha esetleg még úgy lenne, hogy ez alatt az idő alatt csinálj X Y dolgokat és akkor megnyered azt a prémiumot... De Így?
  • Luciferkee
    Én az orosz rakétavető foskazánt kaptam meg 30 percre. Ez éjjel 3-kor rendkívül jó, amikor 10-15 percet keres egy meccset.

Nem is mentem vele, tehát a 13. napi forgatásom: semmi. Javaslom tegyenek be egy 0-t is, azzal jobban jártam volna.
  • Sherman0070
    Aszongya szar a Mustang... :D pfühhh :D