War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
jó lenne ha lehetne prémet venni creditértXD
Átkelés a Rajnán
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Írtam egy app-ot, a nagytestvérhez hasonlóan nevezzük BETA állapotúnak. Ennek ellenére RB-ben és SB-ben hasznos információt adhat az ellenségről vagy a foglalásról.
Google Play - WTlogs
Ha bármilyen kérdés vagy észrevétel van az app-al kapcsolatban, keressetek nyugodtan.
További jó játékot
Utoljára szerkesztette: Azim04, 2015.08.05. 12:54:24
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.08.05. 12:32:09
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
pl. 1 napos prém vagy akár 1 órás prém is....
most kaptam 400.000 creditet 😄 kellett ez nekem 6.4 millió kredit mellé 😄
RB-ben azért nem találják el kapásból a kupolát
Kifejlesztettem nemrég a T95-öt, hááát.... Elvileg ezen 105ös ágyú van, ehhez képest a t32 jobbnak tűnik a 90 milis ágyúval. Mondjuk nincs még meg a T29E3 lőszer, de ez a T32-nél sem tűnt kiemelkedőnek, nem úgy az M82 shot. Ezt miért nem adták hozzá? A másik, hogy ha a kupolán eltalálnak(márpedig sokszor), akkor az kb azonnali halál :/ 8.0-ban ez sem ér semmit(akárcsak a T32), a csodalőszerekkel áthugyoznak könnyedén, általában ilyenkor is egy lövés vagyok vagy max 2. Ehhez hozzájön, hogy megy 13 km/h-val.
Szóval összességében van egy 13 km/h csúcssebességű, csótányszerű bádogdoboz, ami tele van kitalált gyenge pontokkal(mert kupolán kilőni egy tankot tömény bullshit), az ágyúja meg a lőszerei ezen hátrányait nem ellensúlyozzák sajnos. Arra megint visszatérnék, hogy a 8.0 BR szimpla szopás ezzel, 7.0-ban lehet aránylag jó kört/köröket menni, bár itt is vigyázni kell, mert a kupolán lazán kiszednek. Aki esetleg gondolkodott rajta, hogy kifejleszti, szerintem kerülje el messzire, értelmetlen idő és pénzpazarlás 😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
inkább a HE pusztítana egy tégla épületben
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.08.04. 21:42:31
Utoljára szerkesztette: manacz, 2015.08.04. 21:14:38
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Érkezik egy valag Fejlesztői Napló bejegyzés, és szóba kerültek a rombolható épületek is 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Hát Gilmoor, most dönt okosan, minben nyomúlj!-😊 Szerintem próbálj ki minden mod-ot aztán majd meglátod melyikben érzed a legotthonosabban magad.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.08.04. 18:13:51
Én úgy vagyok vele, hogy alapesetben megpróbálok APHE-t használni és ha nem tudom magam a megfelelő helyzetbe hozni, vagy nincs más mód, csak akkor váltok APCR-re.
árkádban nincsen semmilyen negatív hatása ha kilőnek vagy elcseszünk egy zuhanóbombázás, egyedül csak arra kell odafigyelni hogy ne legyen TK, ugyan ez már nem mondható el a másik 2 játékmódról.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Azért mertem ezt leírni amúgy mert az T-34-57-el különösebbb erőfeszítés nélkül lehetett hozni a 8-10 killt arcadban. Az igaz, hogy farmolni jobban lehet, mert hamarbb vége a csatának, és realtíve több csatát tusz menni mint ha mondjuk Sim-eznél....<#dumcsi>#dumcsi>
"...az ép elme megőrzésének érdekében pedig nagy ívben kerüld el a realistic modot, simet pedig még jobban..."
Ezt miért írod kisssss?
Arcadban nem nagy kunszt kilődözni 8-10 esetleg ennél is több tankot.
Jó nem álltalános, de realban is volt már 8-10-12 killem egy-egy csatában, de a 3-4-5- az általános....és az is hoz 20-30E silvert!...Simben peidg ugyanez az eredmény még többet!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.08.04. 17:36:14
szimulátor még unalamsabb és még tovább tart 😄
pont azért szeretem arcade-ot mert pörgős és lehet csapatni az enemyt..... realisticben meg simulatorban nem szedsz össze 20+ killt sosem
Itt tart ez a játék...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.08.04. 17:24:50
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
összehozol egy 15 vagy 20 killt csatánként és máris jön 40/50ezer környékén a zseton.
az ép elme megőrzésének érdekében pedig nagy ívben kerüld el a realistic modot, simet pedig még jobban.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
simulatorról meg ne is beszéljünk....