War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze, mielőtt flame lenne, izlések és rokonok:-)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
ja, és ez szar árkádban van ráadásul, pfejj😊)
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.08.08. 12:07:58
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
én nem próbáltam csak rémlik valami ilyesmi és lehet h azzal csináltak ilyet
Valaki tudja, hogy lehet szürke festést tenni a német tankokra? Láttam már Maus-t és Tigrist is ilyen festéssel. Kerestem a játékban, de nem találtam :/ Vagy ez valami jutalom, amiről lemaradtam?
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
bezzeg mikor én lövöm őket 6 darab 12.7mm m2 browning géppuskával(p-40e1) meg se kottyan nekik csak repülnek tovább vígan, és azt még meg se említettem hogy egy csata nem tart két és fél percnél tovább, így képtelenség normálisan játszani vagy bármit elérni.
(mi a fene történt a repülőkkel?)
Egyébként nem csak demózzák, most a prezentációban úgy jelentették be hogy jön az 1.53-ban
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
megpróbálok összegéppuskázni 50 grund killt mert természetesen pont azzal a 2 nemzettel kell repülnöm amikkel alig vagy soha nem foglalkoztam.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.08.07. 19:13:14
Kb +/- 5% eltérés lehet attól függően mi van a gépetekben és milyen beállításokkal játszotok
Link
Úgyhogy van helye a pénznek. 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
vinné el a dögvész 😄
ma indul? hol?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ez milyen csapat már bazdmeg?!?!?! nem tudnak egy csata alatt 2-nél több tankot megölni????
A grafika viszont irtózatosan.... régi. Nem ez nem igaz, mert az már már akkor is szar volt amikor a 2000-es évek körül kijött, közben kalapáltak rajta valamit ugyan. 😄
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
pl itt
https://www.youtube.com/watch?v=22xpNBJCS4U
1:13:30 körül láthatsz ilyet.😊
Volt olyan is hogy fedezéknek használták, volt olyan is hogy felpattantak rá, és egyik pontból a másikra utaztak vele.😊
És amikor kiépített állásokat rohamoztak, ott is ellenséges katonák voltak a lövészárkokban pl, géppuskákkal, ágyúkkal, tankelhárító ágyúkkal stb.
Olyan nem volt gyakran hogy tankok harcolgattak egymás ellen és sehol egy katona, ágyú stb, Itt meg minden pálya ilyen, kivéve kurszk, de ott is inkább csak díszítőelem.
Tele aknázza nekem a spawn ponttól kivezető utat, de az hagyján mert az még kilehet szúrni, de múltkor lerakott 3 zsák C4-et a kivezető főútvonalra ami rohadtul nem feltűnő és elbújva várta míg fölé érek és megnyomta a gombot, én meg háromszor repültem mire rájöttem mi történik, sehogy se értettem hogy mikor hol rakja rám a C4-et😄
Hogy ebben neki mi volt a játék ne kérdezd mert baromi uncsi, de nyilván mivel ember és nem számítógép ellen csinálta a káröröm tetszett neki hogy elbassza más szórakozását...
Nah kb itt is ilyen lenne a helyzet😊
Nem igazán szokták beküldeni emberek közé, persze vannak gyalogsági rohamot támogató tankok is ez fegyverzet függő, de azzal meg az a baj hogy szervezett támadást igényel egy ilyen játékban meg úgy leszarnák a fejed ahogy vagy😄
Mindenki össze-vissza rohangászna...
Nah mind1 szóval a lényeg az hogy ne legyen illúzióromboló mert a történelem nagy csatáiban is igaz egy helyszínen,egy csatában de külön mozgott tank és ember nem vegyültek egymással szerintem némely esetet leszámítva, de mondom nem vagyok hadtörténész, de ez számomra így logikus.
Itt meg sokszor nem is érzem hogy én tulajdonképpen egy tankban ülök, mert minden amivel összefuthatok simán átlő. Ülhetnék akár egy ágyúval felszerelt teherautóban is.😊
Szerintem soha nem lesz gyalogos
Letöltés itt