War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem vagyok nyugdíjas, hanem dolgozom rendesen, de realistic de főleg sim sokkal jobb.
persze, mielőtt flame lenne, izlések és rokonok:-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

AIexx
amúgy mi ez a nagy realistic őrület? 😮 meg hogy az árkád így szar, úgy szar.. sokkal pörgősebb, nemkell bujócskát játszani, adja a lóvét meg az xp -t is.. meg akinek munkája van, 2-3 órán át tud játszani, annak igazán megéri 3 rb csatát lenyomni jó esetben 7-8k xp -ért.. főleg kursk -on.. nyugdíjasoknak való az rb.. azok ráérnek, de aki fejlődni akar, és nem a dögunalomig izgalommentes rb -n, az árkádozzon.. dől a lé ezerrel..
AIexx
nem nagy szám, de legalább mi magyarok nyertünk nem a törökök.. ha 4-en benn vagyunk 8.0 -ba szakaszba én t10, ketten maus, 1 m103, akkor 90 % -ban nyerünk, vagy még több.. na, ez a nagy szám.. a sok noob ruszki hol tud ilyet? sehol.. hiába ,,sztálinium,, van alattuk..
Az a baj, hogy a top-ba úgyis azok kerülnek akik 24 órán keresztül nyomják, másrészt meg a szovjet tankszörnyekkel érdemes leginkább gondolom én.... Ezt az 5 k goldot sokkal kisebb energiabefektetéssel megkeresem inkább a munkahelyen, ráadásul ott fix, hogy megkapom a jussom.😄
ja, és ez szar árkádban van ráadásul, pfejj😊)
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.08.08. 12:07:58

Sherman0070
Inkább az ST-1 essel próbálkozz. 😊 Már a top 223 vagyok 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

én már annak is örülök ha megtudom csinálni azt a 30 győzelmet a mai napra....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Sherman0070
Valaki rajtam kívül csinálja az ST-1 eventet? Top 30 a célom az 5K goldért 😊

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

sztálinium t-10 és arcade mód, mi ebben a nagy szám?

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

elvileg prém számlával lehet állítani a camoknál az "elhasználódást" csúszkával, azzal lehet ilyen szinte kilőtt állapotúra alakítani a dolgokat
én nem próbáltam csak rémlik valami ilyesmi és lehet h azzal csináltak ilyet
Sherman0070
Erre én is kíváncsi lennék.

Zegi Norbi HUN
Durva 😄

Valaki tudja, hogy lehet szürke festést tenni a német tankokra? Láttam már Maus-t és Tigrist is ilyen festéssel. Kerestem a játékban, de nem találtam :/ Vagy ez valami jutalom, amiről lemaradtam?

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

AIexx
t10 és maus, ennyi..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
röhej... nem tudok összehozni 50 grund killt, szutykos ruszki repülőtankok(yak meg lagg és ezek mutációi) állandóan a hátam mögött vannak mintha nem is lenne csapatom.

bezzeg mikor én lövöm őket 6 darab 12.7mm m2 browning géppuskával(p-40e1) meg se kottyan nekik csak repülnek tovább vígan, és azt még meg se említettem hogy egy csata nem tart két és fél percnél tovább, így képtelenség normálisan játszani vagy bármit elérni.

(mi a fene történt a repülőkkel?)

Sherman0070
Azt nem szeretnék kijavítani hogy ha két tank egymáshoz ér ne az legyen mint ha pillanatragasztóval lennének bekenve?

Gondolom az FPS problémák fontosabbak voltak mint a hungarocell szerű mozgás, de azért jól nézki
Egyébként nem csak demózzák, most a prezentációban úgy jelentették be hogy jön az 1.53-ban

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

nem győzött meg. <#shakehead>

megint demózzák.. talán egyszer be is merik vezetni 😄

megcsináltam a 10killt az AA-val random csatákban, sorsoláskor mást se láttam csak prém gép tervrajzokat és -75% leárazásokat.... természetesen én egyből az egyetlen látható +10%silver/10körre cuccot kaptam, na ennyit az esélyekről.

megpróbálok összegéppuskázni 50 grund killt mert természetesen pont azzal a 2 nemzettel kell repülnöm amikkel alig vagy soha nem foglalkoztam.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.08.07. 19:13:14

Gondolom senki nem szokta végigolvasni a hírek alatti posztokat, úgyhogy ide hozom nektek mit mond a gaijin ezzel kapcsolatban FPS szempontból:
Kb +/- 5% eltérés lehet attól függően mi van a gépetekben és milyen beállításokkal játszotok

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Új render a láthatáron, a látvánnyal eddig sem volt probléma, most ezen tuningolnak egy kicsit.
Link
Repülős részben a japán Sabre 1.970.000 kreditbe kerül, 560.000 kredit betenni a slotba, további 1.970.000 credit a legénység kiképeztetése. (ami bizony top tier jet csatánál nagyon hasznos tud lenni ha az ember életben akar maradni).

Úgyhogy van helye a pénznek. 😄
Azért az A-10es Kingcobra az egyik legjobb prém gép. Aki repül, annak megéri ráhajtani.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sherman0070
Komolyan P63A vagy KV-1 a nyeremény? Egy éve persze JagdPanther meg T-34-57 volt...

megint csak "esélyekért" játszunk? így erősen felejtős.

Sherman0070
A mai devblogot elfelejtették?

AIexx
ennyi ...
dögöljön meg aki kitalálta, hogy a JT 7.0-s legyen....
vinné el a dögvész 😄
dehát 6.-a az ma van.... 😄
ma indul? hol?
beaktiváltam golden wagert.... nem kellett volna

ez milyen csapat már bazdmeg?!?!?! nem tudnak egy csata alatt 2-nél több tankot megölni????
Igen, ismerem, tényleg jó, de ahhoz a grafikához ma már nem tud hozzászokni a szemem.😊 De azért az nem véletlen hogy még mindig van ott egy játékosbázis, és még mindig vannak akik fizetnek érte.

Ha valóságos csata modelllezést akarsz, a WWIIONLINE / Battleground Europe a te játékod. Ott van gyalogos, repcsi, hajó és tank, még páncéltörő meg légvédelmi ágyú is, mindegyiket player irányitja. Van ballisztika, pöpec hangok, komoly átütés és sebzésmodellezés.

A grafika viszont irtózatosan.... régi. Nem ez nem igaz, mert az már már akkor is szar volt amikor a 2000-es évek körül kijött, közben kalapáltak rajta valamit ugyan. 😄

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Szerintem meg képesek lettek volna, mint ahogy képesek is voltak mert harcászatban annyival az ellenségeik felett álltak.
DasIsFuck
Ha csak a tankokat nézzük akkor a németek soha nem lettek volna képesek lerohanni európát a háború elején, mert se a páncéljuk, se az ágyújuk nem volt olyan erős mint a francia,brit,szovjeteknek.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ha már ilyen összfegyvernem, akkor szerintem jobb példa az operation flashpoint, vagy akár a lent említett heroes&generals.

Sok különböző szituáció előfordult, volt olyan is hogy együtt rohantak.😊
pl itt
https://www.youtube.com/watch?v=22xpNBJCS4U
1:13:30 körül láthatsz ilyet.😊

Volt olyan is hogy fedezéknek használták, volt olyan is hogy felpattantak rá, és egyik pontból a másikra utaztak vele.😊
És amikor kiépített állásokat rohamoztak, ott is ellenséges katonák voltak a lövészárkokban pl, géppuskákkal, ágyúkkal, tankelhárító ágyúkkal stb.
Olyan nem volt gyakran hogy tankok harcolgattak egymás ellen és sehol egy katona, ágyú stb, Itt meg minden pálya ilyen, kivéve kurszk, de ott is inkább csak díszítőelem.

Végül is egy AB-ban én is eltudnám képzelni, de akkor már ezerszer inkább a battlefield!
Hát ha lesznek is katonák, szerintem kizárólag AB-ben lesz életképes. Meg mondjuk kíváncsi lennék hogyha fps lesz akkor meddig kell majd várni mire összeszedi a csatához elégséges létszámot. SB-be meg nem lesz ember aki eljut a frontvonalra időben, mert vagy meghal vagy amíg lopakodik letelik a csata. Ha pedig életerőt akarnak berakni akkor már csak 1 lépésre vagyunk a HP-tól a harckocsiknál. Az AI pedig annyira gagyi ebben a játékban is hogy öröm nézni, arról nem is beszélve hogy ha olyan hibák súlyta-nák mint némelyik AI tankot akkor halhatatlan panzerfaustos egységek portyáznának a mapon, és lőnének mint a vadbarom, ami meg megint tök jó lenne arra hogy agyvérzést okozzon pár játékosnak.
nah és ez most mit jelent messziről lőtték a kiépített védelmeket vagy odafutottak a gyalogsággal karöltve?😊
a battlefield 4-ben pont ezt csinálják😄
Tele aknázza nekem a spawn ponttól kivezető utat, de az hagyján mert az még kilehet szúrni, de múltkor lerakott 3 zsák C4-et a kivezető főútvonalra ami rohadtul nem feltűnő és elbújva várta míg fölé érek és megnyomta a gombot, én meg háromszor repültem mire rájöttem mi történik, sehogy se értettem hogy mikor hol rakja rám a C4-et😄
Hogy ebben neki mi volt a játék ne kérdezd mert baromi uncsi, de nyilván mivel ember és nem számítógép ellen csinálta a káröröm tetszett neki hogy elbassza más szórakozását...
Nah kb itt is ilyen lenne a helyzet😊
A tankokat kiépített védelmek áttörésére találták fel, az 1. vh végén. Előtte ugye állóháború bontakozott ki, gyalogsági rohamokkal már nem voltak képesek vagy csak igen nagy veszteségekkel előrehaladni, mert a géppuskák halomra ölték mindenkit.

Nem vagyok katona, de amennyire én megfigyeltem a tankok szerepe egy háborúban mivel lényegében egy páncélozott mozgó ágyúról beszélünk a tüzérségi támogatás elsősorban épületek, járművek akár kilométerekről való elpusztítása.
Nem igazán szokták beküldeni emberek közé, persze vannak gyalogsági rohamot támogató tankok is ez fegyverzet függő, de azzal meg az a baj hogy szervezett támadást igényel egy ilyen játékban meg úgy leszarnák a fejed ahogy vagy😄
Mindenki össze-vissza rohangászna...
Nah mind1 szóval a lényeg az hogy ne legyen illúzióromboló mert a történelem nagy csatáiban is igaz egy helyszínen,egy csatában de külön mozgott tank és ember nem vegyültek egymással szerintem némely esetet leszámítva, de mondom nem vagyok hadtörténész, de ez számomra így logikus.
pl a heroes&generals sokkal jobban átadja a vh érzést, csak ott nincsenek ilyen szinten modellezve és választékban a gépek. De a pályák pl ezerszer jobbak.

Pedig gyalogság nélkül elég illúzióromboló az egész. Még a történelem legnagyobb tankcsatájában(kurszk) is milliónyi nagyságrendű gyalogság vett részt.
Itt meg sokszor nem is érzem hogy én tulajdonképpen egy tankban ülök, mert minden amivel összefuthatok simán átlő. Ülhetnék akár egy ágyúval felszerelt teherautóban is.😊

nem parázok, nekem már így is elég tankozni +néha repülni.

Nem kell parázni, nem lesz játszható gyalogság.
valahogy nincs túl sok kedvem hozzá hogy egy wirbelwind vagy egy m16 m2 Quad atomjaira robbantson már kezdéskor a spawn ponton.

Hát ha egyszer lesznek gyalogosok kíváncsi leszek hogy oldják meg, hogy ne butítsák ennél is tovább a játékot, ugyanis ha egy tankkal ha még méterekkel az emberek mellé is lősz a repeszek nagyon komoly sérüléseket tesznek bennük, aztán egy sima gyalogosnak semmi esélye nincs egy tankkal szemben így azok maximum az ellenfél katonáira vadászhatnának ez lehet sokaknak nem tetszene, de a tankosok imádnák, viszont ha beraknának tankelhárító gyalogosztályt akkor meg a tankosok hisztiznének mert már akkor is nagyon hatékonyan letudott vadászni pár ember egy tankot, főleg amilyen map-ok vannak itt, a városban vagy a bokrokban elbújva lesből támadhatnak stb stb, hasonlítana a jó öreg Battlefield-re a játék amiben C4-el és RPG-vel gyakorlatilag másodpercek alatt megölnek egy tankot.s
Szerintem soha nem lesz gyalogos
Aki a béta magyarítást használja, elérhető a legfrissebb verzió:
Letöltés itt