37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RODLEE
    Én azt kértem a Jézuskától,hogy szóljon gazsinak a következő updateba tegyék vissza a grass in opticot,sim módban ne lehessen kikapcsolni!
    Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2015.12.03. 10:28:56
  • gstup
    :D Tudod a remény hal meg utoljára....
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.12.03. 09:32:24
  • jocking
    Német tank egy komcsi játékban... Mit vártál, hogy majd jó lesz?
  • jocking
    Melyik sztálin mikroszkópikus dákójára bukó gayjines komcsi gyökérnek volt az a remek ötlete, hogy arcade-ban nem látszanak a haverok a térképen?
    ...
  • gstup
    Jpz 4-5 kipróbálva.Kuka.Ahogy sejtettem.
  • foxbat88fx
    hála az új peccsnek már az MM is bugos :D
    Spitfire F Mk. IX-et betette 3.0-s gépek ellen...
    1 perc alatt 8 gépet szedett le, persze ellenünk volt
  • Luciferkee
    Core i7 van itt is (6700k) + 280x kétszer, és semmi gond nincs. Amúgy szerintem sincs szarul optimizálva.

Egyébként mi változott a T-10M-en? Mintha az eleje szemből jobban döntött lenne (a lefelé néző lemez). Mintha sokkal kisebb lenne.. de lehet csak bemesélem, magamnak.
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.02. 20:46:06
  • kissssss
    tudtak azok heat és he lőszert is használni a rakéta mellet, a probléma akkor volt ha rakétát akartak használni a hagyományos lőszerhasználat után.

értelemszerűen rakétákat nem tudna lőni az ágyújával ha bekerülne(irányítatlan rakéták a maximum ameddig elmennek gajjinék), és elképzelhetetlenek se tartom a bekerülésüket, úgy egy fél évvel ez előtt már mondtam itt a fórumon hogy ha a maus-t berakják utána nincs megállás és jönni fognak a hidegháborús tankok, prototípusok, sohanemlétezet blueprint tankok és repülök.
  • bgabor911
    Azért amiket én említettem, azoknak a bekerülését már megerősítették, nem csak javaslatok.
  • bgabor911
    Egyik se érne sokat rakéta nélkül, mindkettő fő fegyvere a kimondhatatlan nevű Shillelagh rakéta volt. :D
  • foxbat88fx
    Starship szép lenne :D főleg ha rakétát is tudna kilőni
  • kissssss
    "bekerül a T-55, T-62 és az M-48, M-60A1"

WT fórumon a javaslatok között felmerült már a m60a2 starship és a m551 sheridan bekerülése is, előbbi a nehéz tankok közé utóbbi pedig a tankvadászokhoz.

muszáj lesz valami épkézláb fejlesztési rendszert összehozniuk mert ez tarthatatlan lesz ha újabb tankokat pakolnak be.
  • Sherman0070
    heh. Még Gajjob sem tudja RB-ben kezelni a német tankokat oroszok ellen. (ezért hát AB videó)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=182&v=RbApSoN_hM4
  • Sherman0070
    Am jó nézni a prém tankok felhozatalát: amicsik,oroszok tele vannak kúrva jobbnál jobb prémekkel de persze németeknél 1 olyan OP szar sincs mint pl. orosz oldalon.
  • foxbat88fx
    igen az a pálya nagyon szar.... de most már berlin is laggos :(
  • bgabor911
    Ezek szerint másnál is problémázik az új engine. Főleg az új Rhine-os városi pályán vannak nagyon durva FPS dropok.

Gondolom folyamatosan javítják, nyilván nem véletlenül volt ma is egy gigás peccs.
  • bgabor911
    Azon gondolkodtam hogy ha hamarosan bekerül a T-55, T-62 és az M-48, M-60A1, akkor lesz amcsi-orosz oldalon 5 medium tank egymás után darabonként átlag 350.000 XP kifejlesztési költséggel. Az több mint másfél millió XP csak Tier5-ben.
    Vagy ésszerűsítenek majd valamit?
  • foxbat88fx
    lehet az a gond :D
  • Sherman0070
    Hát igen az i7 nem kompatibilis az ultra low grafikával :D
  • foxbat88fx
    gondolom ahány pc annyi eset van.... havernak van core i7 és az új mapokon bizony leszokott még neki is esni 20 fps alá amikor összeomlik egy épület ultra low grafon LOL :D
  • Madi92
    Foxy, a hiba a te készülékedben van. Közel maxon minden, és olyan beton stabil az a 60 fps, mint állat. :D
  • Sherman0070
    Érdekes hogy i5-el kb. sosem volt még FPS droppom úgy hogy majdnem ultrán van a játék...
  • foxbat88fx
    remélem csak viccelsz :D
    egy olyan gamet nem neveznék legjobban optimalizáltnak ami core i7-eseken is belaggol ultra low grafon

elkapkodták ezt az engine-t nagyon..... teljesen felesleges volt kiadni, ettől nem lesz több bevételük
    ott van pl a wot, több milliárd forintot kaszált, még sincs olyan hú de nagy grafja :D
  • Madi92
    Pedig egyik legjobban optimalizált játék jelenleg szerintem. :D
    1-2 beállítást vettem csak vissza, de 60fps mindig megvan fixen.
  • gstup
    Én egy 3-5 éves kombóval játszom és simán megy magas beállításokkal.Még az új patch óta is.Erről ennyit.
  • jocking
    Azért az sem mindegy, hogy miből van az a krumpli összeválogatva, ha nem tacskó gazdaságos vga/cpu van benne, akkor bírnia kell. Én fél éve cseréltem gépet, előtte Core2 Duo + 1 GB VGA (Radeon HD7770) + 3GB RAM-os krumplim volt, és azon is ment ha nem is ultrán, de med-high között 50-60 FPS-el. Az új graf. motorral nem tudom, mit kezdene a játék, de a régi simán ment az én akkor 5 éves krumplimmal is.
  • foxbat88fx
    a játékosok több mint a fele nyomja ultra low bobon csak úgy szólok...
    és alig pár % nyomja max grafon
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.12.02. 15:10:50
  • Sherman0070
    Nem azért de az ilyen ultra low quality bobok miatt nem fejlődött a WoT enginje sem sehova. A sok orosz is egy krumplin játszik ezért ha lenne rendes motor elkezdenének bőgni hogy a krumplijuk nem kompatibilis a játékkal.
  • gstup
    Persze.Kügellel is lőttem már ki.Nem azt mondtam hogy kilőhetetlen...
  • vfrtom1
    Biztos volt olyan aki ki bírta lőni pl.: KT-vel vagy Jagdtigerrel.
  • foxbat88fx
    ezt nem hiszem el.... most már berlin mapon is dőlnek össze az épületek és 2 fps-em van....
    köszi fejlesztők csak így tovább
  • gstup
    Na végre: "A bug which occurred during automatic track repair, where the turning of the vehicle was blocked, has been fixed."
    Szuper,szóval még nagyobb op disznó lesz:"T-10M model has been updated. New visual geometry and a more refined armour model has been introduced, as well as a new arrangement of components and modules."
  • Stefan99
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/281302-update-02122015-153834/
    0.9 Gbyte update volt ma.
  • foxbat88fx
    igen tudom, de ha értelmes event lenne akkor még meg is érné...
    sajna rossz irányba megy a játék :/

1 éve adtam el kb. a wot acc-omat, akkor is csak a sok balfasz vörös xvm noob miatt.... de lehet hogy ez a game is ide jut sajnos a fejlesztők miatt :(
  • bgabor911
    Statisztikám az nincs, de rengeteg embert ismertem a legprofibb klánokból, akik odébbáltak akkor, mindenki abbahagyta a WoTozást. Tény hogy a WT esportá sosem vált, de valamiért én semmilyen erőfeszítést nem tapasztaltam a fejlesztők részéről ami erre irányult volna.
  • Molot115
    Ilyenek kellenének ide, olyan sűrű hóvihar hogy alig láss, vagy rendesen fekete felhők az égre, villámlással. Meg bármi más amitől változatos. Szerintem feldobná a játékélményt...
  • Droughert
    Nekem múlt héten volt egy sötétebb, felhős Kursk, de amúgy nem nagyon találkozni velük, mintha nem is létezne csak az alap napsütéses időjárás, aztán szökőévben egyszer bedob egy felhősebbet, de igazán nagy változatosság nincs. Pedig a motor elvileg tudja, múltkor repültem egyett akkor például is olyan hóvihart adott be, hogy alig lehetett látni valamit.
  • Molot115
    Egyébként azokkal az időjárás effektekkel mi van? Mert azon kívül hogy tök szép idő van meg hogy megy le a nap és pont az arcomba világít mással nem igazán találkozni. Miközbe pl amikor kipróbálok egy harckocsit olyan esőt is be lehet állítani hogy 30 méterre látok el, az éjszakáról már nem is beszélve...
  • Droughert
    Így van, volt pár sötétebb időjárás effekt aminél érdemes volt használni, mert a fekete crosshair elveszett a háttérben.
  • Luciferkee
    Én nem is értem, hogy lehetséges ez a videó. Ammo rack / fuel tank felrobbantása, ami nekem 10-ből 9-szer nem sikerül. Hogy? Ráadásul én is extra az ammot / fuel tankot lövöm, MAUS-al és jagdtigerrel (aminek a lőszerében legalább van HE filler is) de semmi, csak fekete modul és kész. Még tűz sem. Ellenben e videóban csak AP lőszerrel lő és mégis dobbannak...

Egyébként egész jó lett.
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.01. 18:22:17