War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a pont fordítva tipikus esete. Annyira különleges e-mail címed volt? Ált. az ember a jelszóra nem szokott emlékezni. Érdekes probléma.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Megnéztem, hogy a maradék két nemzetnél, hogyan lehet húzni az utolsó T5 tankokat (M60 és Leo). Nos, az amerikaiaknál tapasztalt kezekben egy M26 T32 group termeli az RPt, a németeknél pedig egy T2, T2P, P2 trio szintén csodákra lesz képes, ha egyáltalán a P2n kívül bármit is elő kell húznom a kalapból. 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Na ezért arcade.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.08.09. 15:06:04
már van belőle egy rakattal....
De félre értés ne essék nem lekicsinyelni akarom a teljesítményedet, főleg hogy én egyáltalán nem játszom árkádot 1 jó ideje!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ennek

mi értelme van így?
Ez a tank OP. Már az alap lőszere is op, de semmi extrát nem kellett ehhez csinálni. Egylövéseztem az összes szembejövőt. Egy Maus ugyan criticalt kapott, de utána felrobbant. Minden más bummm.
Gyors, jó ágyú, brutál páncélzat, alacsony, lapos, igazából eddig nem láttam semmi negatívumot nála.
Amikor szembe kerültem vele, megszenvedtem, mert még oldalról is képes volt túlélni egy-egy telit. Az IS4 esetében folyamatosan az ágyúja ment el bárhol is lőttek meg. Ennél? Ez meg se érzi. A Mausnál éreztem hasonlót az elején, meg a T32nél. Annyi a különbség, hogy a Maus gecaj lassú. Ez meg?! Röhej. Kicsit túllőttek a ruszkik vele a célon.
Ez a tank T5 BR.9.0 kellene, hogy legyen, mint az Sabre F2 és a Mig-15 Bis. Minimum. És csak post war cuccos ellen lenne szabad mennie. Mert ez így nem normális. Mint tulaj mondom, nem mint elszenvedő.
Mert ha mondjuk az alap lőszere szuperszar lenne, és ki kellene szenvedni, hogy megszerezd a mostani alapot, már ok, mert iszonyat sok modulnyi RP kell. De látjátok. Semmi szarral 9k. És 54k az utolsó lőszere. Ha így irtja a tankokat, 25-30 győzelemmel megvan a jobboldali rész. Atombaromság ez így!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.08.09. 13:24:42
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.08.09. 13:03:25
az a szerencse(szerencsém), hogy a Summertime Madness-ben számolja a kill-eket
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
meg látom lesz "kill 30 ship" küldetés is, és ha én egész nap csak kétszer kerülök olyan pályára ahol van tenger akkor mi a frászkarikát csináljon az ember?
közben látom a summer madness topiknak lett 33+ oldalnyi kommentje és ahogy elnézegetem kisebbfajta lázadás tört ki ott, hát nem csodálom.
még a BF-109-esre is lehet tenni egy 500kg-os bombát ami már tuti 1 kill
Stukára meg 2×250kg + 500kg egyszerre 😄 ami elég hamar újratölt (30sec asszem)
ui: kaptam egy -30% a japán he112-re a napi reward ként, kitörölhetem vele a seggemet.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.08.08. 16:38:35
na már 10 kill-nél tartok dél óta XDDD
ezt én is elszoktam játszani a fürgébb mozgékonyabb gépekkel 😄D ellenfelek szoktak örülni mikor a célzás segítőjük össze vissza mozog a képernyőjükön, nem egyszer vágták már a fejemhez hogy "meghekeltem" a gépüket mert megzavarodott az aim assist-juk.
de a fighter-ek elég idegesítőek...
el sem jutsz a városig, spawn-nál szinte azonnal halott vagy 😞 nem is kellenének geci fighterek, elég lennének az Attacker szarok, azokon is vannak ágyúk
itt is látszik, hogy mekkora gagyi a repülős része a WT-nek 😊
hát nem lesz egyszerű 15 kill bombázóval/támadóval
sajna elég szar a sebzésmodell, bármilyen fighter kiszedi pár találatból... nem tudtam, hogy a valóságban papírból voltak a repülők 😊
és akkor még a múlt évi summertime madnesst nevezték katasztrófának 😄D kár hogy lemaradtam arról.
tegnap rakás AA volt alig pár repcsi
ma rakás repcsi mellette 1-2 db AA
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
végre elcseszhetem a több millió kreditemet 😄 😄
silveres ládát pedig teljesen felesleges venni, most nyitottam egymás után 4 darabot és egyszer se láttam értelmes cuccot benne, csak +10% rp/sl és semmi más.
akkor nekem ennyi volt ha A.I. nem számít
tankos de azért most repülővel kell kiszedni 30 földi célt....
remélem M.I. nem számít bele -.-"