War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a választ!
Felülről támadva mennyire hatékony? Vagy az rizikósabb művelet?

Sherman0070
Attól hogy T-28 ugyanúgy van páncélja. Ez nem WoT. + Az apcr-nek ebben a játékban nincs sok értelme: egy pattogós szar lövedék ami modulsérülést kb. képtelen okozni.
Attól hogy nagyobb az apcr átütése nem azt jelenti hogy a 90 fokban döntött lemezt áthasítja vagy nem pattan le automatikusan.
Nem is értem miért van tele a tankod apcr-el, ha meg van heat ammod miért nem azt lövöd rá? (amúgy is 80% hogy az egy bot volt amire lőttél)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

valakinek bejött az élet.....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sherman0070
Tudom én is hogy az aranyos P51-et ütötte meg de anélkül hogy elmondanám viccesebb. 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

És egyébként teljesen igazuk van sok esetben. Pl a harag című filmben a tigris vs 4 sherman esete, a 75-ös pak-ok esete a shemanok-al vagy a vége mikor 1 teljes ss hadosztály támadja a magányos shermant akkor már vártam a szuronyt szegezz parancsot. Teljes irreális dolgokat csinálnak az ellenellek. Szóval hollywood elég érdekesen tálalja a filmeket olykor.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Tizen éve láttam a filmet 1x. Ne haragudj hogy nem ugrott be a jelenet.
ez a G-2-es lenne az "ágyúmadár"? 😄
épp olvasok egy háborús regényt ahol az elavult Stukákat felturbózták és "ágyúmadár" névvel emlegetik....

Leo Kessler könyve, nem rossz, vettem is belőle egy pár darabot.... este sátorban jó olvasgatni
Medium tankokat oldalról és hátulról ki lehet vele szedni, maxra fejlesztve természetesen. HVAP lőszerrel. Előtte érdemes repülős módban kihúzni, mert ha csak tankosban szedsz le vele egy két dolgot egyszer egyer, az örökkévalóságig fog tartani. Az ilyen gépeknél mind igaz hogy semmit sem érnek amíg a top lőszer és a szóráscsökkentő fejlesztés (new 37mm cannons) nincs meg rá.

Amit te keresel egyébként, az a HS-129 B3 a 75mm-es átalakított Pak-40essel a fedélzetén. Azzal szinte bármilyen tankot ki lehet lőni egy lövéssel. Én nemrég repülős realistic battleben húztam maxosra a sajátomat(a tankok kilövése mellé van rajta kis géppuska amivel teherautókat meg AAA-t lövöldözhetsz, így jóval több XPt kapsz). Most már hogy fullos, be tudom majd vinni tankos csatába is.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.08.12. 08:17:29
Ryan közlegény megmentése című filmből van, a képen éppen egy P-51 Mustang szed szét hátulról HVAR nem irányított rakétával egy Tigrist, épp abban a pillanatban hogy Tom Hanks eltalálja a pisztollyal. Persze ebben a vágott formában szokott felkerülni a netre, mert így viccesebb, az ostobák meg őrjönghetnek rajta hogy a Hollywoodi filmek milyen irreálisak.
Toby0501
Ez a kérdés teljesen komoly volt?<#confused>

Tiger II-vel APCR ?!?!?!? meg HEAT? 😄 WUT? 😄
Egy t28-ról? kérlek...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Hát mondjuk az a posztoly nem is 9 millis... 😄
Sherman0070
Ryan közlegény megmentése filmben volt a jelenet.

Gondolkodtam, hogy megveszem a G-2-es Stukát. RB-ben mit lehet vele produkálni?
Persze csak tankok mellé, GroundRB meccsre.
Továbbiakban megéri azt az ágat húzni?
Át akarom érezni amit anno Rudel 😊

Ez miből?
Sherman0070
<#hehe>

Sherman0070
Hát igen. Az apcr lövedék szeret pattogni 😄

ez pedig a kedvencem mára... Kimaxolt Tiger IIP-ben ülök, SIM event... Az ellenfél pedig... ki fogjátok találni.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Pedig a T32 nem is brutál OP orosz "hulladék" harckocsi...
AnuluWork
True.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

csak ötször vertem telibe a t32 ammo rackjét Tiger II.vel persze semmi vígan kilőtt.
egy szánalmas bolsevik sztálinista propaganda sz@rkupac az egész....

mivel nehéztankos napi misszió van így a 2db kv-1-el megyek...
a lényeg, hogy ezek sem OP-k 😄 első csata 16 kill xdddd
AIexx
SU-122-54 mennyire használható ab -ben és rb -ben? alap és fullos között mekkora kül.?
Leginkább a több pályában reménykedem, és hogy nem csak ilyen árkád szarokat csinálnak, ahol két perc alatt átérsz az ellenfél spawn pontjához.

Sherman0070
Tudom hogy jó lesz. De az már ultra szégyen lenne a Gajjob-nak ha a játékosok több modellt tudnának készíteni mint maga a fejlesztők.

Nem biztos, hogy az baj lenne. Anno az NWN-ben elég jól működött a dolog.

Sherman0070

Sherman0070
Nehogy véletlen a brit tankokról osztottak volna meg újabb képeket.

Sherman0070
Amúgy ez a deves szarjuk egy nagy lófasz lett. Nem arról volt szó hogy minden nap valami új jön? Erre jött a Dagor Engine 4.0 meg a ház rombolás....húha...

Egy kis off.

A gaijin bejelentette a dev maratont-t. Hát ez most valahogy igy nézett ki.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

AnuluWork
Tudtok erről a 3BK-9-ről valamit mondani ami a T-10 legjobb lőszere? Jobb, mint az alap, vagy kisebbet robban? Az alap átütése is tökéletes, csak kérdezem.

Nem értem miért kellet ezt a sorsolásos marhaságot bevezetni. Szerintem többé már nem fog fixen tank járni a küldetésekért csak ez a manipulált sorsolásos rendszer lesz.
egy képet akartam mutatni hogy most is csak egy 10% rp esett le miközben ott vannak a leárazások meg prém gép tervrajzok hegyekben.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nekem a spoiler alatt nincs semmi. Vagy a nagy semmi a lényeg? 😄
ennyit az esélyekről....

eddig low level boostereken kívül semmit se kaptam.

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.08.10. 16:49:05

AIexx
ez a szárnyas lőszer is elég durva.. (csak mire eljut odáig az ember alap lőszerrel..)
Másnak is kilép simulator battle után a játék? Mentem ma reggel pár kört, az összes csata után jelentkezhettem be újra. Aztán megpróbáltam 1 realisticet, ott nem jelentkezett a probléma, érdekes.
Én azt meg se próbáltam. Squadban a srácokat pillanatok alatt bedobta, engem meg egyedül 10 perc alatt se akart úgyhogy taktikát váltottam. Fw200, Ju-87D-3, Marder III, Pz.Kpfw III N és bementem reálba. Pályától függően bementem az egyikkel (nyílt terepre marder, utcákra Pz) és simán összehoztam a két killt ami az Fw200-hoz kellett. Onnantól már a 6 db 500 kg-os bombával sétagalopp volt 4-5 killt összehozni egy meccsen.
Ha szoktál reálozni és viszonylag jó vagy benne ezt a módszert csak ajánlani tudom 😊

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

nem tudok összeszedi 7 telibe vert killt már 3 órája ebben a szaros mid air eventben, 500kg bombákat dobok rájuk de mintha meg se kottyanna..... mintha valamilyen elhárító energiapajzsuk lenne ezeknek a drága AA játékosoknak.

(mostani legutolsó körben senki se tudott killt szerezni bombázókkal, agyam eldobom)

Mi9ért lett volna vége? Ez egy örök verseny a tankoknál, persze más szempontokat is figyelembe véve. Értem itt ezalatt pl a mobilitást, gazdaságosságot.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.08.09. 21:40:12

Nem véletlenül lett vége az 50-es években a páncélnövelő korszaknak úgy mintha elfújták volna. 😄
AnuluWork
Mindent ki lehet lőni. De ha azt nézem, hogy melyik tanknál mi van, még apróbb bugot, negatív viselkedést se tapasztaltam a T10nél.

Nem lassú, az alap lőszere a játék egyik legjobb lőszere, a tűzgyorsasága kiváló, a páncélzata kiváló, a stock változata kiváló, jól hozza az RPt a többi T5höz képest, igazából mindenki vagy elsőnek próbálja kilőni, vagy menekül előle. Majdnem minden tank egylövés neki.

Na még egy ilyet keveset találsz T5ben. Nem véletlen, hisz ez jelenleg a top szovjet tank. 😊

Megkérdezhetem hogy csinálod? Hiszen annyira brutálisan OP-k!
😄
AIexx
nincs negatívuma a t10-nek? úristen.. én tipikusan az a játékos vagyok aki mindig növeli az efektív páncélzatot, félsrégan megyek bele az 1v1 -be, ált. sikerül.. de a t10-nek olyan a frontja, hogy ha kicsit is befordítod, vége.. a hasáról ne is beszéljünk, még a hülye is belövi.. oldalpáncél semmi, toronyfront is csak 250, engem is4m már átlőtt közvetlen az ágyú felett ahol barna koton van, hagyjuk.. t10 vs t10 = csak a te reakcióidőd számít semmi más.. amugy tényleg nincs helye a játékban, az is4-el is nagyot lehet aprítani, nem hogy ezzel..
Nem tudom, nekem sokszor még az ammo találat sem robbantja fel....

Zegi Norbi HUN
Hát Leo1 tulajként azt kell mondjam, hogy a t54 egy lövés szinte mindig 😄 IS3, is4 és t10m is sokszor 😄 Természetesen a csodalőszerrel 😛 JT-vel vagy az Egérrel azért már nehezebb kicsivel.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

ma történt a következő eset: oldalába kerültem a folyó túloldalán egy t10m-nek, aki épp máshova figyelt és lövöldözött. kétszer lőttem az oldalába,egyszer lepattant, egyszer pedig nem okozott kárt, a szovjetek biztos a fogukkal kaptál el a lövedékem, nem tudom. Aztán végzett az előtte lévővel, amikor a harmadik lövésemmel sikerült felgyújtanom. ő szépen felémfordította lassan a tornyát, miközben lángolt(nem oltotta el, mert akkor addig nem tud lőni ugye), és egy lövéssel végzett velem. Még egyet belelőttem előtte pont de azt is kibírta. Ezekkel a szovjet BR8 szarokkal bármilyen noob képes jó eredményeket elérni.

megnézném egyébként hogy boldogulnak ezek a t10m is4m t54 fanboyok mondjuk egy leoval az említett szovjet tankok tengerében. amit pl egy szar zsu is kiszed bárhonnan.
ja, és a szovjet szuperágyúk az esetek 90 százalékában atomjaira robbantják az első lövéssel, míg fordítva ha épp nem pattan le, akkor is sokszor nem okoz olyan kárt, ami harcképtelenné tenné.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.08.09. 19:11:14

á, vannak akik ha a szovjetek kapnának egy csillagrombolót, akkor is megmagyaráznák, hogy az rendben van és nem is op.😄