War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felülről támadva mennyire hatékony? Vagy az rizikósabb művelet?
Attól hogy nagyobb az apcr átütése nem azt jelenti hogy a 90 fokban döntött lemezt áthasítja vagy nem pattan le automatikusan.
Nem is értem miért van tele a tankod apcr-el, ha meg van heat ammod miért nem azt lövöd rá? (amúgy is 80% hogy az egy bot volt amire lőttél)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
épp olvasok egy háborús regényt ahol az elavult Stukákat felturbózták és "ágyúmadár" névvel emlegetik....
Leo Kessler könyve, nem rossz, vettem is belőle egy pár darabot.... este sátorban jó olvasgatni
Amit te keresel egyébként, az a HS-129 B3 a 75mm-es átalakított Pak-40essel a fedélzetén. Azzal szinte bármilyen tankot ki lehet lőni egy lövéssel. Én nemrég repülős realistic battleben húztam maxosra a sajátomat(a tankok kilövése mellé van rajta kis géppuska amivel teherautókat meg AAA-t lövöldözhetsz, így jóval több XPt kapsz). Most már hogy fullos, be tudom majd vinni tankos csatába is.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.08.12. 08:17:29
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Persze csak tankok mellé, GroundRB meccsre.
Továbbiakban megéri azt az ágat húzni?
Át akarom érezni amit anno Rudel 😊

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
egy szánalmas bolsevik sztálinista propaganda sz@rkupac az egész....
a lényeg, hogy ezek sem OP-k 😄 első csata 16 kill xdddd
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
eddig low level boostereken kívül semmit se kaptam.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.08.10. 16:49:05

Ha szoktál reálozni és viszonylag jó vagy benne ezt a módszert csak ajánlani tudom 😊
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
(mostani legutolsó körben senki se tudott killt szerezni bombázókkal, agyam eldobom)
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.08.09. 21:40:12
Nem lassú, az alap lőszere a játék egyik legjobb lőszere, a tűzgyorsasága kiváló, a páncélzata kiváló, a stock változata kiváló, jól hozza az RPt a többi T5höz képest, igazából mindenki vagy elsőnek próbálja kilőni, vagy menekül előle. Majdnem minden tank egylövés neki.
Na még egy ilyet keveset találsz T5ben. Nem véletlen, hisz ez jelenleg a top szovjet tank. 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
😄
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
ja, és a szovjet szuperágyúk az esetek 90 százalékában atomjaira robbantják az első lövéssel, míg fordítva ha épp nem pattan le, akkor is sokszor nem okoz olyan kárt, ami harcképtelenné tenné.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.08.09. 19:11:14