War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát valóban d5t-t használ az IS-1 is! Rosszul emlékeztem valahogy... 😄
Viszont én a su-kat leszámítva játszottam majdnem az összes orosz harckocsival. Az általad említettekkel is. Az én tapasztalataim szerint az IS-1 semmivel sem erősebb a T-34nél fegyverzet szempontjából. Hát elhiszem hogy a KV-85nek kihívás a Tigris szemből. De én az IS-1el is kerültem olyan helyzetbe hogy a top lőszer se vitte át a Tigrist szemből 400 méterről 10x egymás után, mondjuk én is kaptam tőle majdnem ennyit mire kilőtt... Pedig nem volt beforgatva se... Persze máskor beadta egyből. Amit Te mondasz az a csodálatos RNG! Ami %-os esélyeket ad neked hogy meglesz-e vagy sem. Az ilyenek miatt van hogy 5-6-7 lövés is kell néha 1 killhez.
A sebzésmodellről meg szerintem bírnánk írni itt páran hogy milyen helyzeteket idéz elő. Függetlenül attól hogy melyik oldalon játszunk, nem egyszer hajmeresztő amit produkál.
DasIsFuck
t-34-ekkel könnyebb😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

...figy nem vok rég a játékban, de azért olvasni tudok 😛 kv85 is1 t34-85 d5t mind a 85mm-es d5t ágyút használják, még a lőszernevek is ugyanazok...csak pl náluk az említett sorrendben jobb is az ágyú, a su85 és a su85m is ugyanazt az ágyút használja...és hogy mit értek azon hogy egyre jobb az ágyú? pl a su85 szeből egy sherman néha 5-6 lövésből talán megvan, su85m-mel ritkán kell lőjek még egyet ha az első nem öli meg....bemennek ugyan a lövések, de csupán 1 max két kritikust sebeznek, ugyanaz van a kv85 is1 t34 verzióban....kv85-nek kihívás szemből az első tigris, a t34-nél már nem kell aggódni....
Sherman0070
Csak neked csináltam éppen most. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

A hozzászólásod MM-s részével egyet értek!
Az utolsó elötti bekezdésben amit írsz azzal én is találkoztam... Engem konkréten hátradobott 3 méterrel a játék, ki a fedezék mögül. Hogy megkapjam a csomagomat😄.
Viszont az ugyanaz az ágyú nagyobb rankban erősebb az szerintem nem igaz! Főleg hogy az általad említett IS-1 nek meg a T34-85d5t-nek eleve nem ugyanaz az ágyúja! A T34-nek benne van a nevében hogy D5t az IS-1 meg S53-as ágyúval van szerelve. Ráadásul az IS1 a legszarabb heavy az egész játékban! Soha semmivel nem pattantam annyit mint azzal...
A spawn megint csak javításra szorulna ahogy írod is. Ott kell keringőzni néha a többiekkel mire el tudsz egyáltalán indulni.
...itt nem ez volt a lényege, hanem az hogy menj a su85, su85m, kv85 is1, t34-85 d5t tankokkal, ugyanazt az ágyút használják 85mm mind mégis, amivel az egyik kínlódik azt a másik kapáslövésekkel szedi ki ugyanolyan távolról ugyanoda lőve...
...nem a netemmel van baj (100-130fps 15-20ms), itt áll mellettem egy régi wotos cimbi akivel most akivel amored warferezünk most, neki mutattam, s tanúja volt a jelenetnek mikor robogtam s nem tudtam fordulni, kapásból mondtam neki, hogy eltaláltak...majd 2 mp s láss csodát megjött a lövés, kérdezte is hogy honnan tudtam, s mondtam neki hogy már ezen a pályán volt pár ilyen...
még egy idióta küldetés a mai nap, csatarepülőgépekkel lőjünk le hasonló kategóriájú repülőket 30db, a gond az hogy 2 csatánként talán ha egyszer látok egy il-2 akkor már sokat mondtam.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

...voltam realisztikbe is tetszett az, a része hogy neked kell megtalálni hol vannak a tankok, az nagyon baró, csak ugye az sokkal lassabb fejlődés :/, mert hosszabbak a csaták s akik azt játszák, szerintem "jobb" játékosok...de van még egy dolog ami nagyon zavar a spawn rendszere, hogy néha 6-7 láthatatlan tanknak mész neki mire el tudsz indulni, ez is nagyon vacak...manuáli sebességváltás???, na az nekem azért kihívás lenne az elején tuti...kicsit kevesebb mint 500 csatám van de az MM az nagyon elveszi az ember kedvét
AnuluWork
Sok baromsággal találkoztam a játék során, de az utolsóval még 1x sem futottam össze, pedig gyakorlatilag minden ágat kihúztam.
Én képes vagyok Sherman oldaláról Tigrissel úgy pattanni, mint senki más. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

sörös, whisky-s, rumos mi? 😄
Nohab
- Driftet én én csak arcadban vagy könnyű tankkal RB-n SB-n tudok csinálni. Lehet lassan is elindulni a tempomattal (olyan mint a wotos), vagy berakod a kézi sebességváltást, és akkor tényleg nagyon finoman lehet kontrollálni a tankot.
- Nem lehet, hogy a netes kapcsolatnál sok az elveszett adat? Azt hiszem "choke" a neve és százalékban adja meg. Nekem ilyet nem produkál ez a játék, de a Wotnál többször is volt már hasonló, mint amit leírtál.
Remélem nem csak az árkádot próbáltad, szerintem a többi módban nem olyan vészes a tankok mozgása. Egyébként be lehet állítani manuális sebességváltót, akkor nincs full gáz.
A nem tudok fordulni dolgot még sohasem tapasztaltam, sok ex-wotos szerint pedig a wot sokkal szarabb.😊)
MM na az tényleg szar. A pályák is szarok.

...nos egy pár szót írnék a játék tankos részéről:
én más tankos játékokból érkeztem ide, tehát a grund forces részről nyilatkozom csak, de van néhány dolog ami miatt lebeszélném az érkezőket:
-az MM az borzasztó, a legrosszabb az eddig tapasztaltakból, rank 2-ig okés a dolog, néha várni is kell 1-2 percet míg berak minket a matchmaking, utána elszabadul a pokol, a kezdő rank 3-as tankjaiddal, feszt mehetsz a rank4-esek ellen, ráadásul általában úgy hogy csak az egyik csapat van tele erősebb tankokkal(?????????), tehát vagy ledarálnak titeket, vagy a csapatod mellett szóhoz sem jutsz, ez olyan 60-70%-os arányban van így tehát 3-meccsből egyszer van, hogy saját rank ellen mész...
-a 20-40-60 tonnás tankokkal feszt lehet driftelni, igen igen, pedig ez nem a need for speed undergrund....szóval vagy profi gokárt versenyző volt az összes orosz tankpilóta, vagy pedig csoda volt az, hogy eljutottak Berlinig, s nem zúzták roncsá a tankjaikat Leningrád utcáin, bár aki profi driftelő autós játékokból, az ha megtanul driftelés közben lőni überfasza csávó lesz itt...mindenesetre szokd meg, hogy a tankod nem azt csinálja amit te szeretnél, az álló tankodnak ha azt az utasítást adod, hogy mozduljon előre, azt azonnal fullgázzal hajtja végre, nem létezik olyan hogy csak fél métert menj előrébb, tehát macerás beállítani ha te két ház közt szeretnél átlőni, mert tolatni is fulgázzal tolat...a tdket ha kicsit balra (jobbra is igaz) fordítanád, kapásból fordul a tankod vagy 50 fokot(vagy csak 1-et, ha elég gyors vagy)....megint csak macerás a finom célzásoknál...analóg gamepadoknál ez lehet nem így van de billentyűzettel készülj ezekre fel
-ha a játék kiszámolta, hogy az egyenesen robogó tankodat eltalálja egy lövés 2km-ről, akkor már nem módosíthatsz a a mozgásod irányán(figyelem ez csak kevés pályán s igen ritka alkalmakkal megfigyelhető!!!) hogy értsétek: robogsz 50-nel egyenes irányba a közepes tankoddal egy lankás domboldalon, kinéztél tőled jobbra pár viskót, ahova befordulnál, de hiába ütöd a billentyűt, hogy forduljál már jobbra nem történik semmi olyan 3 másodpercig, amikor is megérkezik a lövedék 1,5-2 km-ről ami ugye nem talál el, ha te elfordulsz 😊, de a játék a lövés pillanatában már kiszámolta a találatot, nehogy már ezen módosíts...
* ugyanazon típusú ágyú ugyanazon típusú lövedékkel, rankban feljebb lévő tankokon sokkal erősebb, hogy értsétek: míg néha bizonyos tankok kilövésére 6-7 lövés sem elég, addig a rankban feljebb lévő tankoddal kapáslövésekkel szeded ki ugyanazon típus ellent ugyanolyan távolságról... és a többi, vannak egyébként jó dolgai is, de azok nem a játékélményhez tartoznak, szóval a tankos része bizony az általam tapasztalt eddigi legrosszabb az ismert tankos játékok közül...
De akkor 3 gombóc és mi választhatunk ízt. 😄
Jó kis tank az. Főleg az ágyú brutál, kár érte hogy sűrűn hajlamos az ammorack-re.
jó akkor legyen M3 Lee 😄 aki megy vele egy 15 kill-es kört azt meghívom egy fagyira 😄
AIexx
ezeknek semmi nem jó nyugi.. <#violent>
pz4 F2-vel könnyű <#banplz>
AnuluWork

Na, találtam valami hasonlót PzIV kategóriában. 😄

Csak ha valami új szart kell húzni, akkor megyek vele. Szóval rég volt.

AnuluWork
Azért ne legyünk már ennyire rambók. Ez sok. Még itt is.

A PzIV mondjuk pont nem a legjobb példa volt. Szerintem. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.08.13. 19:46:51

A WOT-os féle replay feltöltő oldalért mindent megadnék, szerintem nagyon nagy ötlet, ha egy ilyet osszehozna a Gajin az nagyon jó lenne. Aki nem ismerné, ott lehet keresni, a replayek között mindenféle szempont szerint, a replay fileok egyszerűen letölthetők és visszajátszhatók a gépeden, nincs az a fajta lag mint ami itt tapasztalható replay visszajátszása közben, sokszor nem is oda néz a tank lövege mint ahová célzol (repülős replayeknél is zavaró volt). A verzió váltások ott is bekavarhatnak, de ha a pálya nem változott akkor jó eséllyel a régieket is vissza lehet nézni hiba nélkül.
wot replay oldal
Ez egy nyilvános fórum, ha ide posztolsz valamit, arra reagálhatnak mások. Már pedig nem mindig neked tetszőt fognak reagálnak. Ezen nem kell kiborulni meg megsértődni.
Mondjuk azt én se értem, hogy a te eredményeidet miért gondolod olyan értékes tartalomnak a többiek számára...

igaz... :-(

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

replay bemutatásával csak az a nagy gond hogy szinte minden héten jön valamilyen mini javítás és ezzel együtt verzióváltás is történik, hiába ugyan az a verziószám de már a múlt hét pénteki replaytemet se tudom megnézni.

többek között erre is ráfeküdhetne már végre gajjob.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Személy szerint engem nem zavar ha valaki képeket rak ki az eredményeiről. De ha megteszi akkor számítson rá hogy lesznek akik szerint szart sem tud és lesznek akik irigység miatt beszólnak. Sőt olyanok is lesznek akik tényleg jobbak de azok viszont nem fognak beszólni amiatt mert nem olyanok a statjai...
Viszont azokat se értem meg akik ugyanúgy nem tudnak 19 killt simulatorba, de azért megszólnak másokat hogy amit ő elért azt bárki vakon a gépnek háttal ülve kéz nélkül előadja.
sokkal "menőbb", ha felraksz egy replay-t rb vagy sb módban, hogy hogyan sikerült lehoznod egy meccset, mert akkor abból esetleg a kevésbé pro-k(mint pl én) tanulhatnak, hogy honnan, mivel, kit, hol löjjenek ki.
nagyobb haszna lenne, mint kirakni egy fotót, amin egy taktikai nuke-kal felszerelt t-10el játszol...
szerintem.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

AIexx
majd ha megy így, meg úgy.. most komolyan.. eddig is csak azért raktam ki a képeket, hogy legalább legyen valami említésre méltó ebben a szarkupacban, ahol mindegyik csak pofázik hogy mekkora prok, tisztára x faktor .. minősítitek a másikat.. persze.. há kik vagytok ti bazdmeg? már nemazért.. mindenbe bele kell kötni, nekik semmi se jó.. persze, ne etesd a trollt tudom.. szégyenek vagytok.. inkább bannolnátok már ki.. persze engem, én érdemlem meg, én kötök mindenkibe bele, és mondom el neki hogy mit kell tennie hogy azt mondjam rá tud játszani.. jézusom..
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.08.13. 15:16:46
meg se kell tanítani nagyon: elég annyit mondani, ami a célkeresztben van, az meghal. mindegy hol találod el és mivel:-D

ezt pofáztam 😄
erre még anyám is képes lenne ha megtanítanám neki a gamet..... arcade t10...... is4
már ne is haragudj, de orosz vassal arcade módban nem egy nagy tudomány eredményt elérni. majd ha megy ugyanez német oldalon, sim módban akkor beszéljünk ismét

Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2015.08.13. 14:35:56

Nyugodtan rakj ki eredményeket, nem veled van a baj, csak értsd meg, ha páran frusztráltak, hogy ez az idióta ruszki cég már a játék eleje óta nem képes br8-ban rendbe rakni a balance-ot ráadásul látszólag szándékuk sincs erre. Nagyon látszik hogy az orosz piac az első...

néha elmegy, bár nem ez a game értelme 😄
wot topicot bírtam.... ott régen csak az ment..... arra verték a f*szukat
Én az eredmények feltöltögetését sem értem,hogy minek,mi értelme? 😊
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.08.13. 13:17:42

azóta már 58-as vagyok..... 😄
AIexx
ez mi ember? pár napja letöltötted és már 5 misid, 56 -os szintü vagy? erre é is mondhatom ám: majd ha a reserve gépeddel halál nélkül hárompontos foglalóson, bombázás nélkül megcsinálod, akkor azt mondom oké.. -.-''
AIexx
szerintem több képet nem rakok ki, úgy is megy a lebaszás, hogy fúúj oroszok op-k meg minden, ha németet rakok ki szint ugy, amcsi dettó.. mindenki tudja itt a frankót, mi merre mennyi, csak egyikőtök se rak ki képet semmiről sem.. pár napja tölti le a gamet, és ő mondja meg nekem aki 1 éve játszik hogy mi a szép eredmény, meg hogy ezt mindenki megcsinálja 10-ből 5 ember.. hát rajta bazdmeg, mutassátok a képeket prok.. össze-vissza megy a duma, ki kiváncsi erre? semmi önbecsülés, mindenbe a rosszat keresitek, mibe tudtok belekötni.. nemtudom mi ez az uj divat, de én ebből nemkérek.. tiszta óvoda.. ha ezért a hsz-ért tiltotok, hát tegyétek.. ennyi..
igen új vagyok.... pár napja töltöttem le a gamet.... wot-ot nem is ismerem 😄 😄
A szovjet br8 az easy mód a játékban.😊

AIexx
tess: (kicsit régen volt, de ugy látom új vagy itt..)
Na meglett a T54hez a ZBK-5 lőszer... Csak annyira lett OP ettől a T54 hogy 7-et kellett belelőnöm 1 mausba... Csodalőszer az biztos, csoda ha kilősz vele valakit! Semmivel nem jobb a sima AP-nál.
ezekkel a tankokkal szerintem erre 10-ből 5 ember minimum képes....
ez nem egy nagy szám... majd ha németekkel csinálsz ilyet akkor azt mondom oké 😄
vagy pz4-esekkel....
AIexx
lehoztam, ennyi..
Mert nincs rendes FM-je. Szimulátor módban ki lehet próbálni, nem esik át.

Sherman0070
Azért mert egy fából készült "papírrepülő" az a szar. 😄 Ha japánok ellen megyek teszem is be a tracer ammo tárat és gyullad is egyből. Mókás 4-5 olyan papírrepülőt felgyújtani RB-ben.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

gondolom közületek sokan repcsiztek.....
vki elmagyarázhatná, hogy a japán Reisen miért fordul ilyen kurva jól???? míg a többi vadász tök szarul
Teljesen felülről szerintem nem tudod támadni mert a pontos találathoz nagyon közelről kell ezekkel rálőni a tankokra, nem lenne már időd kihúzni a gépet. Ezekkel a tankgyilkosokkal amúgy is az első számú feladat azt megtanulni, hogy ne törjed össze a gépedet a tankokra való rárepülés során., legtöbbször a magasságot hajlamos elnézni az ember, és a földbe vagy a fáknak csapódni.
Eddig volt kb 10-15 csatám repülővel mind árkád! Ráadásul amennyire én tudok repülni örültem hogy nem esek le magamtól. Szóval nem repülök és nem is igazán akarok mivel nem vagyok alkalmas rá. 😄
Erre ma mentem 1 kört a Párduc D-vel 5 killre beadta a La5-re a 75%-os leárazást. Hát köszönöm szépen.
Jobban kell figyelni a sebességre és az esési szögre.