War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont én a su-kat leszámítva játszottam majdnem az összes orosz harckocsival. Az általad említettekkel is. Az én tapasztalataim szerint az IS-1 semmivel sem erősebb a T-34nél fegyverzet szempontjából. Hát elhiszem hogy a KV-85nek kihívás a Tigris szemből. De én az IS-1el is kerültem olyan helyzetbe hogy a top lőszer se vitte át a Tigrist szemből 400 méterről 10x egymás után, mondjuk én is kaptam tőle majdnem ennyit mire kilőtt... Pedig nem volt beforgatva se... Persze máskor beadta egyből. Amit Te mondasz az a csodálatos RNG! Ami %-os esélyeket ad neked hogy meglesz-e vagy sem. Az ilyenek miatt van hogy 5-6-7 lövés is kell néha 1 killhez.
A sebzésmodellről meg szerintem bírnánk írni itt páran hogy milyen helyzeteket idéz elő. Függetlenül attól hogy melyik oldalon játszunk, nem egyszer hajmeresztő amit produkál.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az utolsó elötti bekezdésben amit írsz azzal én is találkoztam... Engem konkréten hátradobott 3 méterrel a játék, ki a fedezék mögül. Hogy megkapjam a csomagomat😄.
Viszont az ugyanaz az ágyú nagyobb rankban erősebb az szerintem nem igaz! Főleg hogy az általad említett IS-1 nek meg a T34-85d5t-nek eleve nem ugyanaz az ágyúja! A T34-nek benne van a nevében hogy D5t az IS-1 meg S53-as ágyúval van szerelve. Ráadásul az IS1 a legszarabb heavy az egész játékban! Soha semmivel nem pattantam annyit mint azzal...
A spawn megint csak javításra szorulna ahogy írod is. Ott kell keringőzni néha a többiekkel mire el tudsz egyáltalán indulni.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Én képes vagyok Sherman oldaláról Tigrissel úgy pattanni, mint senki más. 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
- Nem lehet, hogy a netes kapcsolatnál sok az elveszett adat? Azt hiszem "choke" a neve és százalékban adja meg. Nekem ilyet nem produkál ez a játék, de a Wotnál többször is volt már hasonló, mint amit leírtál.
A nem tudok fordulni dolgot még sohasem tapasztaltam, sok ex-wotos szerint pedig a wot sokkal szarabb.😊)
MM na az tényleg szar. A pályák is szarok.
én más tankos játékokból érkeztem ide, tehát a grund forces részről nyilatkozom csak, de van néhány dolog ami miatt lebeszélném az érkezőket:
-az MM az borzasztó, a legrosszabb az eddig tapasztaltakból, rank 2-ig okés a dolog, néha várni is kell 1-2 percet míg berak minket a matchmaking, utána elszabadul a pokol, a kezdő rank 3-as tankjaiddal, feszt mehetsz a rank4-esek ellen, ráadásul általában úgy hogy csak az egyik csapat van tele erősebb tankokkal(?????????), tehát vagy ledarálnak titeket, vagy a csapatod mellett szóhoz sem jutsz, ez olyan 60-70%-os arányban van így tehát 3-meccsből egyszer van, hogy saját rank ellen mész...
-a 20-40-60 tonnás tankokkal feszt lehet driftelni, igen igen, pedig ez nem a need for speed undergrund....szóval vagy profi gokárt versenyző volt az összes orosz tankpilóta, vagy pedig csoda volt az, hogy eljutottak Berlinig, s nem zúzták roncsá a tankjaikat Leningrád utcáin, bár aki profi driftelő autós játékokból, az ha megtanul driftelés közben lőni überfasza csávó lesz itt...mindenesetre szokd meg, hogy a tankod nem azt csinálja amit te szeretnél, az álló tankodnak ha azt az utasítást adod, hogy mozduljon előre, azt azonnal fullgázzal hajtja végre, nem létezik olyan hogy csak fél métert menj előrébb, tehát macerás beállítani ha te két ház közt szeretnél átlőni, mert tolatni is fulgázzal tolat...a tdket ha kicsit balra (jobbra is igaz) fordítanád, kapásból fordul a tankod vagy 50 fokot(vagy csak 1-et, ha elég gyors vagy)....megint csak macerás a finom célzásoknál...analóg gamepadoknál ez lehet nem így van de billentyűzettel készülj ezekre fel
-ha a játék kiszámolta, hogy az egyenesen robogó tankodat eltalálja egy lövés 2km-ről, akkor már nem módosíthatsz a a mozgásod irányán(figyelem ez csak kevés pályán s igen ritka alkalmakkal megfigyelhető!!!) hogy értsétek: robogsz 50-nel egyenes irányba a közepes tankoddal egy lankás domboldalon, kinéztél tőled jobbra pár viskót, ahova befordulnál, de hiába ütöd a billentyűt, hogy forduljál már jobbra nem történik semmi olyan 3 másodpercig, amikor is megérkezik a lövedék 1,5-2 km-ről ami ugye nem talál el, ha te elfordulsz 😊, de a játék a lövés pillanatában már kiszámolta a találatot, nehogy már ezen módosíts...
* ugyanazon típusú ágyú ugyanazon típusú lövedékkel, rankban feljebb lévő tankokon sokkal erősebb, hogy értsétek: míg néha bizonyos tankok kilövésére 6-7 lövés sem elég, addig a rankban feljebb lévő tankoddal kapáslövésekkel szeded ki ugyanazon típus ellent ugyanolyan távolságról... és a többi, vannak egyébként jó dolgai is, de azok nem a játékélményhez tartoznak, szóval a tankos része bizony az általam tapasztalt eddigi legrosszabb az ismert tankos játékok közül...
Na, találtam valami hasonlót PzIV kategóriában. 😄
Csak ha valami új szart kell húzni, akkor megyek vele. Szóval rég volt.
A PzIV mondjuk pont nem a legjobb példa volt. Szerintem. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.08.13. 19:46:51
wot replay oldal
Mondjuk azt én se értem, hogy a te eredményeidet miért gondolod olyan értékes tartalomnak a többiek számára...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
többek között erre is ráfeküdhetne már végre gajjob.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Viszont azokat se értem meg akik ugyanúgy nem tudnak 19 killt simulatorba, de azért megszólnak másokat hogy amit ő elért azt bárki vakon a gépnek háttal ülve kéz nélkül előadja.
nagyobb haszna lenne, mint kirakni egy fotót, amin egy taktikai nuke-kal felszerelt t-10el játszol...
szerintem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.08.13. 15:16:46
erre még anyám is képes lenne ha megtanítanám neki a gamet..... arcade t10...... is4
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2015.08.13. 14:35:56
wot topicot bírtam.... ott régen csak az ment..... arra verték a f*szukat
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.08.13. 13:17:42

ez nem egy nagy szám... majd ha németekkel csinálsz ilyet akkor azt mondom oké 😄
vagy pz4-esekkel....
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
vki elmagyarázhatná, hogy a japán Reisen miért fordul ilyen kurva jól???? míg a többi vadász tök szarul
Erre ma mentem 1 kört a Párduc D-vel 5 killre beadta a La5-re a 75%-os leárazást. Hát köszönöm szépen.