War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Pontosan. Én mérgelődöm rajta és nem is fogadom el. Mondom 7 k..va tank van hátra. Eleve alig ad rpt T5ben, és még szopat is? 😄 Ha nem lenne random sebzés, 1x kipróbálhatnának, akkor nem lenne itt semmi hiba.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Hidd el nekem. 7 tankot kellene kihúznom, hogy mindegyik meg legyen, és 9et (ebből 7 szovjet), hogy mindegyik fullos legyen. Van benne pár köröm. Tudom mit beszélek.

Sosem egy nemzettel mentem. Ugyanúgy lehet a szovjetekkel is szopni, ahogy a németekkel. Ha egyes csatákat veszek, amikor érzem, hogy az elején semmi sem megy be, akkor a végén jön össze a megfelelő teljesítmény, de az esetek 90%ban vágom, hogy veszítünk vagy nyerünk. Amint ránézek a csapatra - néha pont ezért, hogy bejön-e a tipp, már rá se nézek -, tudom mi lesz a vége.

Egyet értek. Nagyon érvényesül a random sokszor! Egyik csatáról a másikra! Egyik csata 8 kill RB-ben a következő 2 ugyanazzal a harckocsival 0 kill. Egyszerűen akkora kilengések vannak sokszor hogy hihetetlen!
AnuluWork
Különösen ha arról az oldalról indulsz ahol nincsenek hajók.

AnuluWork
Csak szólok, egy totális vereség az mindig úgy néz ki, hogy az elején a te csapatod foglal el mindent, majd elkezdenek lepattanni a lövéseitek olyan 100%os szitukban, hogy mindenki csak néz. Meglövöm a Maust ott, ahol azonnal pukkan, erre lepattan. Meglövöm még 1x, sima hit, semmi. Már lenyomtak minket, tuti a vereség, erre meglövöm a Maust ugyanott és egylövésből megdöglik? Random szar a sebzés. Amikor elkezdtem még nem ilyen volt. Az amerikai tankok óta van ez.

AnuluWork
Tegnap akkor hagytam abba, amikor egy T-10-el oldalba lőttem egy Su-122t és lepattant róla. Nem volt 700 méter sem ...

Erről beszélek, akkor most van szopóág vagy nincs? Ha bizonyos tankokkal lehet menmi ilyen köröket akkor nem hiszem, hogy bele lenne nyúlva, el kell fogadni, hogy vannak olyantankok amikkel nehezebb érvényesülni és esélyes, hogy nem hozod le a meccset. Az orosz oldalon sok op. tank van, bizonyos br-en meg gusztustalanul el van tolódva ez az arány. Némez PZIII/IV-ek, alacsony tierű shermanok ilyen szempontból sajnos hátrányban vannak. Jó tankok azok is, de sokszor egy ilyen tankkal csak megkarcolod a T34-et, mire ő visszalő neked a tankod egy roncs lesz (ha nem pukkan azonnal). T34-ek döntött páncélján most nagyon jól működik az átütési rendszer és onnan is pattan ahonnan korábban nem. Ha PZIII-mal megyek egy kilenc killes kört akkor valószínűleg kipostolom ide, mert azért az már egy jó teljesítmény azokkal a tankokkal, oroszokkal nem fogom, mert ott sajnos az nem nagy kunszt.
Ott , hogy a partraszálló hajókat is ground vehiclenek számolja, egy vadásszal kétszer végig vered és meg van a 8-10 ground kill.
DasIsFuck
Én is boldogulok gold nélkül az 1630+ wn8-al.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Itt is lehet 80-90%-ot hozni csak a szovjetekkel kell menni rank 5-be vagy rank 2-be😄
és ehheez még szakasz se kell...
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.08.15. 00:07:36

DasIsFuck
Na most raktam fel ismét.
Mentem egy arcade kört a tigrissel, meglepően jól muzsikált a 8.8cm-es 5 killem volt.

Azt most mentem egy rb-t.
Történt egy olyan rajta, hogy fentebbről belőttem a t-34-57 torony tetejét, a repeszek lefele mentek, ott annak killnek kellett volna lennie, hisz az egész legénység ott van egy rakáson, de csak besárgultak.
utánna kigurul, enyhén ferdén áll, én lepattanok az oldaláról ő kilő a torony frontomon keresztül.

Előtte volt egy aranyos hellcat is ami teljesen oldalt állt nekem, pont az ammojánál lőttem be, de semmi baja nem lett még csak criticalt se kaptam, csak besárgult...

Sherman0070
Na azért átlagra nem. 😄 Aki lila és nem reroll accja van az gold nélkül is boldogulna.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Azért írtam hogy fele. Tudom hogy akkor is voltak profi játékosok. Hiszed vagy nem, de Béta óta benne vagyok a WoT-ban, tudom mi, merre, mennyi.
Gold ammo előtt is hozták amit kellett, ne a gold ammos divatmajmokat vegyük alapul.
Azért a jelenlegi top játékosok fele bőven visszaesne átlagra WoT-ban ha elvennénk a gold ammot. Szóval az más tészta.
Majd akkor magyarázd meg, hogy bizonyos tankokkal hogyan lehet 90+ wr-t elérni? Rájuk nem hat az előre eldöntött csata? Hányszor volt, hogy az elején vesztett meccset a végén pár jó játékossal megfordítottuk, és lehoztuk, gondolom akkor az volt eldöntve, hogy nekünk kell nyerni, pedig az elején teljesen más képet mutatott a csata állása. Ugyan ez ment a wot-ban is, de érdekes módon a jobb játékosok hozták a csatákat, szakaszban meg 80-90%-os wr-t, igaz azt senki nem tudta megmagyarázni, hogy akkor szakaszban miért sikeresebbek, miért nem veszítenek ha előre eldöntött a csata. Golden wager miat akkor mi értelme szakaszba menni? Ha előre el van döntve akkor tök mindegy úgy is veszítesz, de valahogy mégis jobb eredményt érsz el ha összedolgozol jobb játékosokkal.
Szerintem is baromság. Van egy random a játékban, bizonyos szögeknél bizonyos százalékban pattan az adott lövedék, vagy ammo is bizonyos eséllyel robban be stb.
Olyan viszont nincs hogy egy adott játékos kap egy flaget, hogy akkor most ő tuti peches lesz...😊

DasIsFuck
Érdekes én szovjet tankokba egyszer nem tapasztaltam olyanokat amiket németben usa vagy szovjet tankok ellen.

Szerintem meg nem baromság. Ugyanezeket tapasztalom minden alkalommal és kb 2 lövés után borítékolni lehet melyik csapat fog nyerni. Nem véletlenül lépnek le egy csomóan az első halál után, kinek van kedve tovább szopni mikor világos, hogy esélytelen a csata, vagy elég csak visszaolvasni amiket itt leírtak már jó páran, hogy egyik nap mekkora ász köröket mentek, máskor meg vért hugyoztak pár killért.
Baromság...
AnuluWork
Lehet itt prozni és noobozni, de azért ez a játék gecirandom. 2-3 lövésből lehet látni, ha itt biza abban a meccsben neked esélyed sem lesz, akármilyen jó is vagy. A repcsisnél ezt max. akkor veszed észre, ha eltűntek a bázisaid és mindenki megdöglött. Addig nem. Ott azért nincs az, hogy egy repcsi túlél valamit. Ha az ég, akkor 10ből 8x megdöglik vagy használhatatlan lesz. A maradék kettőben 1x eloltja, mert képes eloltani, 1x meg ruszki gépben repül az illető. 😊

A tankosnál, ha nem töltesz le éppen, totálisan jó a neted, és előtte 10211212121212x amikor odalőttél az illető minimum criticalt kapott, de 10211212121211 esetben azonnal meghalt, de most éppen nem (pl. oldalról egy papírtankról pattansz), akkor tudod, hogy a következő lövésből kilő, vagy kilövi az ágyúd, és ha nem halsz meg, pont ott lesz egy ellen, aki kivégez, vagyis: a gazsi éppen az ellen javára fog csalni. Ha valami übertopklán, aki a gazsi seggét nyalja az ellenfél, és még vannak ketten-hárman, akkor róluk fogsz igazán pattanni, és csak akkor lesz sikerélményed, ha már csak 200-400 pontotok van, és háromból kettő pont az ellenfélé. Na akkor hirtelen bejönnek a one shotok, és te ismét király leszel. Hogy előtte miért nem döglött meg az ellen, ha uott eltaláltad? Nos, a gazsi akkor úgy ítélte meg, hogy neked ez most nem kell, és AMOXék éppen húzzák a tankjaikat 8-9 óra között, így jobb ha akkor éppen ők nyernek és lesz 12121213124312012121 killjük egy meccsen, mintha más, mert ők a főnök barátai.

Vagy valami hasonló. De, hogy kb. így működik ez a tetves játék, az qurvára tutira így van.

DasIsFuck
hát akkor egy is-2,su-122P squadal is ki lehet irtani konstans az ellenséget, főleg, hogy kb csak az amcsik-nak vannak olyan tankjaik amikkel találkozhat és problémás átütni(T32, t95/t28)
Vagy t44, egy jó szakasz simán lehozza a csatát az olyan páncélozott és agilis tankokkal mint a t44,t54.
KV-2,KV-85,t34-85 ezek is többségében a panzer 4-ekkel találkoznának.
Talán JP-vel a német oldalon is lehetne még.

Esetleg a t32-vel tudnám még elképzelni a torony páncél miatt, de a 7.0-ás br-nél már túl sokszor kerülne be az apokalipszis szintre.

De mindenképp a szovjetekkel lehetne ezt úgy, hogy ne is menjen el a kedved.

én beraktam a br4.3 t-34/57 tankot és mellé az stz-t és a 42 verziót, ezekkel tudtam menni 9 nyertes csatát GE wagerel, a lényeg hogy minimum 1 T3 vas legyen berakva a többi már mindegy.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Alacsony tier tudtommal nem játszik. 3.3BR-en oroszokkal RB-ben gyerekjáték lenne.
DasIsFuck
squadba, t-34-ekkel szerintem nem lehetetlen és még el sem fog menni a kedved.

vagy t-28,zis-30 esetleg su-122 hasonló.

Gondoljátok el, ha még a régi rb rendszer lenne életben és nem lennének mixed csaták.
orosszal halálra farmolhatnád magad a németeken rank 2-3-ban.

Sherman0070
25 wint szerintem lehetetlen letolni anélkül hogy elmenne a kedved a game-től.
(1 délután alatt)

rosszra nyomtam a választ
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.08.14. 19:47:56

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

AIexx
hagyd rájuk, ne foglalkozzál azzl mit mondanak, szard le, még több ilyen képet a proknak! 😄 😄 végre valaki nem csak a száját jártatja.. <#eljen>
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.08.14. 19:39:25
AnuluWork
És hol van itt tíz kilőtt hajó?

szerintem rámenne egy egész nap arra a 25 körre...
(meg a hajunk nagy része is)

Sherman0070
Sima ügy csak egyszer 4 fős sg squaddal 4-5 óra volt 14 win....

azt én is tudom hogy mivel, én inkább azon aggódóm hogy kivel kellene megcsinálni 😊 már egy 20 körös wagerhez is keményen oda kell tennie magát egy négyfős csapatnak ha értelmes mennyiségű aranyat akar összekaparni, és akkor hol van még a 25 kör.....

AIexx
sima ügy. csak tudni kell mivel..
lesz 3 új fajta GE wager, 500, 1000, és 1500, nem lepődnék meg ha majdnem minden egyes GE láda nyitáskor csak az 1500 verziót kapnánk 😊 lehet majd megnyerni 25 vagy 30 kört egyhuzamban.....

hát mentem pár RB-t kv-1B-vel...
nem sok értelme van azt a szar módot erőltetni, oroszok 2-3 perc alatt ledarálják a hulladék német szarokat
attól még nem biztos hogy megadja.... én még csak 1 darabbal találkoztam
meg is lepődtem amikor beadta...

második csata 7 kill 😄
elég nehezen szedik ki az extra páncélzat miatt....
Sherman0070
Sajnálom hogy én nem csinálom a missziókat 😄

Hát szerintem aki kicsit is foglalkozik a játékkal vagy érdeklik a tankok. Addigra mire eljut a Párducig akár úgy hogy játszon vele akár ellene az már tudni fogja hogy hol kell lőni. De meg is kell cáfolnom magam mert RB-ben is lehet olyan játékosokkal találkozni akik szemből lövik T34-el a testet, de csak ott mire én 2-3-4 lövéssel leküzdöm. Amúgy meg szerintem ha tapasztalt ellenféllel állsz szemben akkor mind1 miben ülsz. Vagy a gyorsaság vagy a helyzeti előny vagy pedig az RNG fog dönteni. Tudni fogja a T-44ben ülve hogy szemből nem megy neked ha ott pislogsz a Tigris IIH-ban, mert csúnya vége lesz. De ha csak Tigris IIp-ben ülsz akkor bizony simán belő a toronyba szemből azt jónapot. Egyébként se attól jó tank valami hogy az ellenfelei ismerik-e a gyenge pontjait. Azt hiszem mondhatom hogy a T-34-85 egy jó harckocsi, igazából is az volt meg itt a játékban is az. Ezzel szerintem mindenki egyetért. De ha meg azt nézem hogy milyen távolságból lehet átütni szemből, akkor nagyon rossznak kéne lennie. Párduccal bárhol találom el, bemegy! A test frontpáncélja kicsit cseles tud lenni de ott is simán belehet lőni mindenféle megeröltetés nélkül. Ráadásul ahhoz hogy bárhol átüssem nem kell semmi féle tapasztalat vagy ismeret róla. Míg fordított esetben azért lehet hogy jobban kell célozni egy T-34-el, amihez kell a tapasztalat meg az ismeret.
nem RB-zek 😊
árkádban első csata 8 kill 6 assist, elég kellemes kis tanknak tűnik
A páduc jó tank is lehetne.De csak akkor ha nem egy tapasztalt ellenfél van Veled szemben.Sokan tudják vagy csak a hülye nem tudja hogy a párducnak a tornyát kell lőni.Bármilyen lőszerrel.Ha nem is lövöd ki egyből,de harcképtelen lesz.A párduc 2 tényleg jó tank.És valóban,t-44-el KT II(H) ellen menni eléggé rossz érzés. 😊 Tiger II (P) könnyű falat a tornya miatt.

Sherman0070
Majd mondj véleményeket hogy teljesít RB-ben 😄

ugye nem álmodom és ez a valóság????? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát a hátramenet az tényleg siralmas, viszont ellenségként találkoztam Párduc 2-vel. Na az durván tud tolatni, kb úgy gyorsul hátrafelé mint előre. De így is simán az egyik legjobb med. legalábbis ha csak az orosz meg német ágat nézem. Amcsikkal egyenlőre nem játszok még. Mondjuk a páncéljára nem kell támaszkodni főleg oldalról. De ezen a szinten azért már illik tudni hogy melyik harckocsit hol kell meglőni.
A Párduc D-nél hagytam abba annak idején a német ágat. Azzal annyira nem jó a játék. Főleg a toronyforgás majdnem teljes hiánya miatt. Kis tulzással egy T95 is leforog. Annál pl. sokkal jobb a Tigris 1 KT-m még nincs de azok ellen utáltam menni a T-44el, főleg mondjuk Henschel tornyos ellen, a porsche tornyos az biztos rosszabb. Szóval arra kíváncsi leszek.
DasIsFuck
A Párduc G meg az F az csak azért van, hogy tovább szopj a kifejlesztésükkel meg free dmg az ellenségnek.
Én is inkább már csak a Párducokkal szerettem magas szinten játszani, de ebbe az is közre játszott elég rendesen, hogy a tigris1-2 olyan retek élvezhetetlen fos amire nincsennek szavak.
Párduc sem jó, de legalább van normális mobilitása.

Nagyon jó kis gép, szerettem nagyon. Aránylag erős ágyú, pontos, gyors.

Viszont ami nem tetszik benne az a hátramenet sebessége. 4 km/h ... gyakorlatilag nincs is. Sajnos ez az egész párduc vonalra érvényes egészen a panther II-ig ami már egész jól tud tolatni 😊
Na meglett ma a Párduc A. Hát 12 csata után azt kell mondjam simán 1 szinten van a T-44el harcértéket tekintve. Annyival jobb a dolog hogy itt már az elejétől fogva durván jól lehet vele aprítani. Nem kell megvárni hogy kihúzza az ember mint a T-44nél. Kíváncsi vagyok mi lesz a véleményem 450 csata után, annyi van a T-44el akkor már lesz elég alap összehasonlítani őket.
a-a... elég repcsizned és kész 😊
csak ehhez még előtte át kellene vergődni a fél ellenséges csapaton kint a nyílt partszakaszon.....

Ezzel az a baj , hogy a jungle pályán ki lehet lőni a partraszálló hajókat amiből van vagy tíz.
tegnap mentem egy kört realistic-ben m18-al. Seggbedurrantottam kb 400méterről egy t34-57, undamaged, picit arébb megint undamaged, még egy lövés, akkor megvolt a transmission... hátrafordult a toronnyal, kaptam egy lövést, elvitt mindent, javítási idő 3:42, a köv lövéssel kivégzett. tudom,hogy az m18 nem életbiztosítást, de ennyire talán már nem kellene fényesre sz*pni az orosz tankokat...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Nos, kicsit több mint fél év után mentem egy kört a szokásos KV1L11/T34-1941/T34-1942 trióval, azaz nem magas szinten, árkádban. Látom új a damage panel, a térképen is pofoztak, de kb ennyi. A tank ugyanúgy elakad egy oszlopban, a lánctalp alja ugyanúgy eltűnik menet közben, a replay visszanézésekor ugyanúgy nincs még mindig rendesen kijelezve a kill. És persze a játékosok is ugyanazok, egyetlen nyomorult pontot kellene foglalni Poland városban, de az se megy, állnak és lőnek az utca végén álló KV1-re, amire én rámentem a T34-1942-vel és 2 lövésből kicsaptam, ez volt nehéz 3 tanknak... 7 ellenfelet szedtem le a 3 tankommal (közben a KV1-el perceket álltam egy utcában mert javítás ment végig ) mire végleg kilőttek, utána természetesen vesztettünk, mert rajtam kívül más nem harcolt... Ja és adott 14ezer kreditet a 7 killre. Ez aztán igen, megéri harcolni...

Tehát grafika/bugok/agyhalottak ugyanaz, mint fél éve. Szomorú, hogy nem látom a fejlődést, nem látom, hogy hú de sokat kihagytam ez idő alatt, vagy valami ilyesmit. Így nem is érzem azt, hogy újra játszanom kéne...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.14. 08:26:43