37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Tauri #26269 lassan 1 év után visszatérve az alábbi tapasztalataim vannak a játékról:
Német T II ben 75% vereség
Orosz T II ben 75% győzelem
Német oldalon egyszerűen nem tudok nyerni. A csapat láma nem kicsit, az oroszok meg olyan jól játszanak hogy nem hiszem el...
Miért van ez?
Magasabb tier ben is ez lesz ? -
Luciferkee #26268 Tegnapi szakasz eredménye. Köszi Kisss.
-
Stefan99 #26267 én hányszor elfelejtem... :D -
foxbat88fx #26266 csak ne felejtsd el visszatenni mert akkor meg rohangálsz poland-on fehér tankkal :D -
RODLEE #26265 Rohangálok itt zöld tankkal stálingrádon! URISTEN!
-
RODLEE #26264 Hát komolyan ÜBER köszönöm! Nem figyeltem sose! -
Molot115 #26263 Remélem a nagy szád mellé azért megmutatod hogy mi volt kötekedés illetve a trollkodás abban a hozzászólásban?
Egy egyszerű kérdést tettem fel de a te kis mimóza lelked nem bírta elviselni, hát így jártál!
Ha figyeltél volna akkor még az is ott volt hogy a warthunderben lehet hogy más lesz a helyzet, de ahogy eddig se úgy most se volt elég értelmi képességed ennek a megértéséhez! Javaslom hogy olvass többet, az értő olvasás ugyanis elsajátítható!
A gyerekes hisztid pedig megmosolyogtató! :)
A stílusomról pedig azt gondolsz amit akarsz, de az ugyanakkora emeletes marhaság mint minden más amit itt előadsz tényként! -
bgabor911 #26262 Érdemes megnézni a videót amit belinkeltem korábban, a Black Princet is játsza rajta a srác.
A szokásos probléma van vele, WoT-ban szerintem egyébként mindannyian tapasztaltuk már ezt a Churchillekkel kapcsolatban, nevezetesen hogy utolsónak érsz vele a harc színterére. Plusz mint mondtam, nem lesz annyira vicces a 17 fontos amikor neked három-négy találatot kell bevinned az ellenségnek hogy elpusztuljon. Ha szembe jön egy orosz/német, annak az APHE lőszerével elég egyszer kell eltalálnia a Black Princet, és véged.
-
bgabor911 #26261 Gondoltad hogy szó nélkül hagyom a szándékos kötekedésedet, a trollkodást?
"de nem a diannás haverod vagyok a térről."
Pedig a stílusod alapján simán lehetnél az utcáról.
"elgondolkodhatsz rajta hogy reagálsz-e!"
Az ignorálás teljesen megfelelő lesz, köszönöm. Az utcán óbégatókkal kapcsolatban is remekül bevált. -
Ok, én is amcsi 7.0-ban megyek :) -
Luciferkee #26259 USA 7.0, másik kettő végig megvan. Nekem teljesen mindegy ezen belül merre.
Luciferke ingame -
Milyen tier? -
Luciferkee #26257 Valaki szakasz 8-9 felé? -
Molot115 #26256 Nekem személy szerint az a bajom vele hogy az nem más mint egy churchill jobb toronnyal meg egy 17 fontos ágyúval. Ettől függetlenül azért használhatónal tűnik, főleg a feontpáncélja nem rossz, sőt. De azért én nem említeném egy lapon se a firefly-al se a centurionnal se a comettel. Simán ez a top 3 brit. Legalábbis szerintem... -
Még talán a Black Prince érne valamit ha ez a kúrva gajjob nem tenne minden használhatót a prém tankok ketrecébe. -
Molot115 #26254 Ha a firefly-t nem számoljuk akkor a centurion az első valamire való brit tank. Instant get... :D -
kissssss #26253 Сenturion Mk.3 and Conqueror Mk.2 az igen
-
foxbat88fx #26252 istenem ez az RB a játék alja.... hogy tudtok ti ezzel a szennyes móddal játszani? :D
minden hülye csapattárs lövi a másikat, kempelnek, vakok, bénák..... -
foxbat88fx #26251 me át kell rakni rája a téli festést :D
csatában is tudsz változtatni amikor a tankot kell kiválasztani
ott van alatta hogy Camouflage és beállítod winter-re -
RODLEE #26250 kérdés! ha van 1 tankom és az összes festés megvan ls 1 téi pályűn vagyok akkor nem vált a téli festésre??!!
-
foxbat88fx #26249 de jó, visszavették a legénységi pontok árát is :D
gyorsabban fejlődnek legalább az emberek -
foxbat88fx #26248 az csalás, ez meg nem :D
nem vagyok hülye, nem fogom saját magam megszopatni azzal, hogy alig látok valamit
akinek kell a szép grafika az kapcsolja be és törődjön bele, hogy ezzel jár
én inkább ölök, így meg a "csúnya" grafika jutott nekem :D ez van -
Madi92 #26247 Hát normális ember szerintem nem így gondolkodik.
Ha velem kibasznak, akkor én is kibaszok másokkal.
Tehát mondjuk ha egy BF3-ban, sokan AIMbotoznának, ahogyan teszik is még mindig, akkor ha te játszanál ott, akkor te is elkezdenéd?
-
foxbat88fx #26246 ha bot-ok ellen kellene játszani akkor azt mondanám, hogy oké, nyomom magasabb grafon
de így semmi értelme nincs mert csak saját magát szívatja meg az ember azzal, hogy berak 6200 bokrot a pályára, hogy ne lásson semmit, majd a 28% winrates vérpistike kiszedi a pálya másik végéről mert ő neki ULQ van beállítva :D -
Luciferkee #26245 Update
- Premium gépek legénysége csak 10.000 SL.
- Javítási költségek -
Luciferkee #26244 Én is maxon játszom, soha nem éreztem szükségességét, hogy lejjebb vegyem a grafikát +1-2 frag miatt.
Azt is megértem, ha valakinek tényleg nem bírja a gépe és azért tolja ULQ-n.
Még a régi motorral készült pár "mocskos" kép:
1
2
eső
eső2
eső3
sár
sár
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.08. 14:16:05 -
Madi92 #26243 Pedig nálam mostanában divat, hogy mikor látom, hogy 28 bokron keresztül lőnek ki, akkor elküldöm az illetőt, a krumplihámozójával a sunyiba...
Szerintem szánalmas aki tudna "normálisan" játszani, de inkább kibasz a másikkal. -

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.12.08. 13:55:55 -
kissssss #26241 ha ilyen ütemben pakolják ki az anyagot devblogra akkor lehet hogy karácsonyra kapni fogunk valamit :) (vagy egy kicsit később ha csuszás van)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.08. 13:45:51 -
kissssss #26240 néhány kép a tegnapi szakaszozásból. 1. 2. 3.
csak német 6.7 tankokkal mentünk(rb), aztán éjfél után már keményen pakolta be a 7.7 hidegháborús vasakat inkább lementünk 5.7-re de néha még így keményen felpakolt magas br-be.(azt hozzá kell tennem hogy éjfél után már alig volt fen 20.000 ember)
luciferke meg darálta a jó népet azzal a fw-190 gépel, talán ha egyszer bombáztak ki az egész estés játékól :D -
foxbat88fx #26239 én inkább fellógatnám magam :D
semmi élvezetet nem ad..... ha így ölök 2 tankot akkor már pro vagyok... ULQ-n meg ölök 12-öt -
gstup #26238 Kezdetek óta így játszom. :) -
foxbat88fx #26237 este unalmamban kipróbáltam a gamet ilyen grafon:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
szépnek szép, mert ha azt mondanám, hogy nem szép akkor hazudnék
de viszont az is tuti, hogy így játszhatatlan a game :D nem az fps miatt mert az egész tűrhető volt 40-50 fps körül....
hanem a sok növény miatt alig látni valamit :D pár csatát mentem ilyen graf mellett.... mindig középmezőnyben végeztem
raktam is vissza ULQ-ra :D -
foxbat88fx #26236 ha a nick-jére kattintasz akkor bejönnek az "adatai"
szóval vagy csaj vagy homokzsák :) -
Molot115 #26235 Na figyelj ide.
Elhiszem hogy még mindig meg vagy sértődve mert multkor felhívtam a figyelmedet hogy pontatlanságot írsz, de nem a diannás haverod vagyok a térről. Úgyhogy úgy válaszolgass vagy hagyd figyelmen kívül amit írok! :D
Amúgymeg összességében a brit lőszerekről beszéltél. A hozzászólásaimat pedig olvasd el és értelmezd, ha egyedül nem megy akkor meg kérj segítséget. Ha ez meg van akkor meg elgondolkodhatsz rajta hogy reagálsz-e! -
bgabor911 #26234 Pontosan tudod hogy nem a HESH lőszerekről beszélek, hanem a 40,57 és 76 mm-es ágyúik páncéltörő lőszereiről.
Úgyhogy befejezheted a trollkodást meg a nagyképűsködést.
Amúgy is a War Thunderbeli hatásaikról van szó. És aki játszott amerikai ágon vagy látta a brit prém tankokról MagZ videóját, az pontosan tudja hogy miért gáz ha nincs robbanóanyag a lőszerben. Patton szériánál, T32nél és M103-nál majd kitértem a hitemből mire megszereztem az APHE illetve HEAT-FS lőszereket. M103-ról már majdnem lemondtam, mikor meglett a HEAT-FS és hirtelen elkezdtem egyeslövésezni az összes ellenséges tankot.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.08. 11:40:40 -
Molot115 #26233 "A legnagyobb gáz velük szerintem a halálprimitív lőszereik."
A világ első leváló köpenyes űrméret alattija, vagy a HESH annyira primitív lenne?
Az hogy a warthunderben mennyire lesz használható az más kérdés persze. De nem mindig kell hogy robbanjon az a lőszer tekintve hogy a robbanó lőszerek is az esetek egy részében teljesen hatástalanok. Fordítva pedig a nem robbanó páncéltörővel is lehet 1 lövésezni. A videók alapján az a 17 fontos semmivel se lesz hatástalanabb pl a Párduc 75 millisénél. -
bgabor911 #26232 Szerintem várd meg a normál angol tankokat mielőtt prémet vennél belőlük. Nem biztos hogy akkora élmény lesz játszani velük. A legnagyobb gáz velük szerintem a halálprimitív lőszereik. Ugye szinte egyik ágyújukhoz sincsen olyan lőszer ami robbanna is miután bement a páncélon, csak sima "vasdarab". Ez elég nagy hátrány War Thunderben, ahol az első találatot bevivő fél többnyire győztesen kerül ki az 1vs1 összecsapásból. Egy német vagy orosz tank ellen nem feltétlenül lesz módod bevinni a második-hamadik lövést. Plusz jó részük a tankjaiknak nem túl mozgékony, gondolom a Churchilleket senkinek sem kell bemutatni, de a Firefly és a Matilda sem az. -
Mint egy rossz vicc... :D
Az angol tankok karácsonyra ideérnek vajon vagy pont helyettük lesz az E100 event? -
Max_Andaxin #26230
Ez most komoly? Lemaradtam arról a részlő, mikor ez kideűlt kissss-ről?