War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Sosem egy nemzettel mentem. Ugyanúgy lehet a szovjetekkel is szopni, ahogy a németekkel. Ha egyes csatákat veszek, amikor érzem, hogy az elején semmi sem megy be, akkor a végén jön össze a megfelelő teljesítmény, de az esetek 90%ban vágom, hogy veszítünk vagy nyerünk. Amint ránézek a csapatra - néha pont ezért, hogy bejön-e a tipp, már rá se nézek -, tudom mi lesz a vége.
és ehheez még szakasz se kell...
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.08.15. 00:07:36
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Mentem egy arcade kört a tigrissel, meglepően jól muzsikált a 8.8cm-es 5 killem volt.
Azt most mentem egy rb-t.
Történt egy olyan rajta, hogy fentebbről belőttem a t-34-57 torony tetejét, a repeszek lefele mentek, ott annak killnek kellett volna lennie, hisz az egész legénység ott van egy rakáson, de csak besárgultak.
utánna kigurul, enyhén ferdén áll, én lepattanok az oldaláról ő kilő a torony frontomon keresztül.
Előtte volt egy aranyos hellcat is ami teljesen oldalt állt nekem, pont az ammojánál lőttem be, de semmi baja nem lett még csak criticalt se kaptam, csak besárgult...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Olyan viszont nincs hogy egy adott játékos kap egy flaget, hogy akkor most ő tuti peches lesz...😊
A tankosnál, ha nem töltesz le éppen, totálisan jó a neted, és előtte 10211212121212x amikor odalőttél az illető minimum criticalt kapott, de 10211212121211 esetben azonnal meghalt, de most éppen nem (pl. oldalról egy papírtankról pattansz), akkor tudod, hogy a következő lövésből kilő, vagy kilövi az ágyúd, és ha nem halsz meg, pont ott lesz egy ellen, aki kivégez, vagyis: a gazsi éppen az ellen javára fog csalni. Ha valami übertopklán, aki a gazsi seggét nyalja az ellenfél, és még vannak ketten-hárman, akkor róluk fogsz igazán pattanni, és csak akkor lesz sikerélményed, ha már csak 200-400 pontotok van, és háromból kettő pont az ellenfélé. Na akkor hirtelen bejönnek a one shotok, és te ismét király leszel. Hogy előtte miért nem döglött meg az ellen, ha uott eltaláltad? Nos, a gazsi akkor úgy ítélte meg, hogy neked ez most nem kell, és AMOXék éppen húzzák a tankjaikat 8-9 óra között, így jobb ha akkor éppen ők nyernek és lesz 12121213124312012121 killjük egy meccsen, mintha más, mert ők a főnök barátai.
Vagy valami hasonló. De, hogy kb. így működik ez a tetves játék, az qurvára tutira így van.
Vagy t44, egy jó szakasz simán lehozza a csatát az olyan páncélozott és agilis tankokkal mint a t44,t54.
KV-2,KV-85,t34-85 ezek is többségében a panzer 4-ekkel találkoznának.
Talán JP-vel a német oldalon is lehetne még.
Esetleg a t32-vel tudnám még elképzelni a torony páncél miatt, de a 7.0-ás br-nél már túl sokszor kerülne be az apokalipszis szintre.
De mindenképp a szovjetekkel lehetne ezt úgy, hogy ne is menjen el a kedved.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
vagy t-28,zis-30 esetleg su-122 hasonló.
Gondoljátok el, ha még a régi rb rendszer lenne életben és nem lennének mixed csaták.
orosszal halálra farmolhatnád magad a németeken rank 2-3-ban.
(1 délután alatt)
rosszra nyomtam a választ
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.08.14. 19:47:56
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.08.14. 19:39:25
(meg a hajunk nagy része is)
nem sok értelme van azt a szar módot erőltetni, oroszok 2-3 perc alatt ledarálják a hulladék német szarokat
meg is lepődtem amikor beadta...
második csata 7 kill 😄
elég nehezen szedik ki az extra páncélzat miatt....
árkádban első csata 8 kill 6 assist, elég kellemes kis tanknak tűnik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A Párduc D-nél hagytam abba annak idején a német ágat. Azzal annyira nem jó a játék. Főleg a toronyforgás majdnem teljes hiánya miatt. Kis tulzással egy T95 is leforog. Annál pl. sokkal jobb a Tigris 1 KT-m még nincs de azok ellen utáltam menni a T-44el, főleg mondjuk Henschel tornyos ellen, a porsche tornyos az biztos rosszabb. Szóval arra kíváncsi leszek.
Én is inkább már csak a Párducokkal szerettem magas szinten játszani, de ebbe az is közre játszott elég rendesen, hogy a tigris1-2 olyan retek élvezhetetlen fos amire nincsennek szavak.
Párduc sem jó, de legalább van normális mobilitása.
Viszont ami nem tetszik benne az a hátramenet sebessége. 4 km/h ... gyakorlatilag nincs is. Sajnos ez az egész párduc vonalra érvényes egészen a panther II-ig ami már egész jól tud tolatni 😊
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Tehát grafika/bugok/agyhalottak ugyanaz, mint fél éve. Szomorú, hogy nem látom a fejlődést, nem látom, hogy hú de sokat kihagytam ez idő alatt, vagy valami ilyesmit. Így nem is érzem azt, hogy újra játszanom kéne...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.14. 08:26:43