37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    azért nem tudtok elbánni magasabb tierben az AA ellenfelekkel mert overpenelitek a kartondoboz vastagságával vetekedő páncélzatot(én is megszenvedtem már ezzel), eltalálod az AA oldalát lövedék bemegy a gyújtó működésbe lép de már későn robbantja be a lövedéket mert már rég a túloldalt jár és a repeszek már nem okoznak akkora sérülést, ha pedig apds vagy apcr használsz akkor szó szerint egyenként kell kikapni a legénységet a helyéről.

br 6.0-ig nincs túl sok értelme értelme HE lőszert vinni de fölötte már érdemes 2 vagy 3 darabot berakni.
  • kissssss
    köszi a fordítást
  • AnuluWork #26747
    Messze vagyok még a 12 csillagtól, és messze vagyok attól is, hogy vegyek egy low tier brit prém tank bundlet, amit sosem használnék.

A ruszki t34 proto még csak-csak, az USMC M3A1 is korrekt volt, de ez a brit MkII A13 BR1.7el miért is lenne jó? Különösen, hogy T1ből hátra van 3 tank nekem. Ha kell, dobok egy talismant a T17re és kifarmolom vele az összes T2t. Kerül kemény 190 GFEbe ...
  • gstup
    Igen.Nekem is megnyílt.De nem tudom miért.... :)
  • AnuluWork #26745
    Tudom, nem még pár nap, de annyira adja magát ez a kép, hogy Boldog Karácsonyt mindenkinek! :D

• AnuluWork #26744
    Az a baj ezzel a fakkom gayjimmel, hogy már-már otthagyná őket az ember a pi..ába, erre előrukkolnak pár extrával, amivel maradásra bírnak.
  • Brenor
    Kliens Frissítés
  • AnuluWork #26742
    Köszi. Cool.

És másnak is megnyílt a brit tankok 2. sora?
  • AnuluWork #26741
  • Sherman0070
    Dogtag
  • Sherman0070
    Aztakurva! Ez a téli hangár hihetetlen hogy mutat ultrán.
    + a baráti lista is egész jól át lett alakítva.
  • AnuluWork #26738
    Feloldottak ismét brit tank lehetőségeket? Újabb sor nyílt meg nálam.
  • AnuluWork #26737
    Áh! Ge.ijó ez a karácsonyi díszlet! :D
  • AnuluWork #26736
    Most már ok. A dogtag az honnan látszódik ingame?
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.22. 11:16:48
  • Max_Andaxin
    ...BR for the Centurion Mk 10 has been decreased from 7.7 to 7.0 in all game modes....Oh "de klasszz!!"
  • AnuluWork #26734
    Amikor a warthunder.run fizeztni akarnék, azonnal euros árat ad be.
  • Brenor
    Thunder Liga Dögcédula - Minden amit tudni érdemes

• Droughert
    Nem az volt a kérdés, hogy mennyire működik, hanem az, hogy mennyire biztonságos. Ha feltelepíted a gépet sávszélességét használhatja (vagy fizetsz érte havonta, hogy ezt elkerüld), amit felhasználhatnak illegális dolgokra is. Érdemes utána olvasni és csak addig a gépen hagyni amíg használod. A másik, ha Gajin gondol egyet akkor te is megszívhatod a vpn-es trükközést, mert nem szabályos.
  • Molot115
    Hát az volt egy küzdelem... :D
  • bgabor911
    Simán működik War Thunderrel. Minden mással is amúgy, szerintem zseniális kis cucc.
  • Max_Andaxin
    Na ezt majd kiróbálom....de most emiatt vigyek abból is....
  • Max_Andaxin
    ...na ja,,,hogy csesznék meg azt is....bár megvan az ellenszere...a Britt Tier1-es TD....
  • Max_Andaxin
    ...na ja, és most valahogy nem sikerült kilőni még fentről sem a rohadékot....pedig 10-ből 9 szer pukkan..úgy látszik most volt az-az egy...! Azt a hülye haverja meg leszedett a yak-9-el...vagy mivel....mindegy adtunk nekik rendesen...Persze mindentől függetlenűl tragédia, hogy ezek a légvédelmi izék mennyire túl vannak húzva...
  • Droughert
    Vagy vannak fizetős, minőségibb vpn szolgáltatások, azok nagy részénél van 30nap próbaidőszak, az erre a célra tökéletesen megfelel.
  • Droughert
    Ha vásároltál letörlöd, registryből is kipucolod, vagy keresel más vpn programot. Nézz szét itt pl. én ezt használtam.
  • AnuluWork #26724
    A ban annyira nem izgat. Max. ennyi volt a WT. Nem értek hozzá, de főleg a másik oldal érdekelne inkább, hogy amíg használom, addig ez a zombi gépes baromság amiről olvasni lehet, bekavarhat-e?
  • Droughert
    Mivel vpn trükközés ezért soha nem lehetsz benne biztos, hogy nem veszik el amit vettél, vagy nem bannolnak x napra, de jelenleg működik.
  • AnuluWork #26722
    Ez a hola mennyire biztonságos?
  • Molot115
    Hát amióta egy M19 mindenféle probléma nélkül kibírt 2 HE találatot a Párductól, azóta nem élek vele.
    Egyébként lehet hogy akkor is pont szar napom volt. Simán benne van, de abban nem segített hogy áttérjek rá... :D
  • Molot115
    Pont az a tragédia benne hogy egy nem gyengén páncélozott heavy sem biztos hogy elbír vele. Néha olyan mintha csak a szerencsén múlna... Merthogy az AP nem elég hatásos ellene. Hát megnéznék egyszer egy AA-t amit eltalált egy AP... Eltudom képzelni mekkora harcértéke marad utána.
    De ez csak egy játék itt más szabályok érvényesek. :D
  • Brenor
    @kisssss & foxbat: Vett dögcédulát és ezzel elérhetővé váltak neki a Thunder League légi és földi kihívásai. Ha légiből 5-öt megcsinálsz akkor P-51A a jutalom, ha a földiből, akkor a T45 APCR lőszeres M24 Chaffee. Plusz minden teljesített feladat megnyit egy speckó álcafestést arra a járgányra amivel a feladatot kell csinálni.

Mindjárt nekiállok ám a részletes infók fordításának a Dögcédulás Thunder Ligás témából, csak közbe melózni is kell sajnos :(
  • Azim04
    m24 tl
  • kissssss
    azt hogy?
  • foxbat88fx
    azt hogy kaptad?
  • Sherman0070
    Valaki nem tudja hogy ebbe az ajándék Chaffee-ba az a T45-ös apcr mennyit fog átütni?
  • Sherman0070
    100$ és jön az E100 misszió
  • Sherman0070
    Zsír. (alvás után kezdhetem is a Chaffee-s küldiket)
  • Luciferkee
    Az ilyen ZSU meg társainak HE lőszert kell a pofájába nyomni és halnak mint a legyek. Persze ki az a degenerált aki azzal betöltve megy... :)

Nálam úgy szokás, hogy rálövöm épp ami a csőben van, baja sem esik, már töltöm is be a direkt erre az esetre hozott 1-2 HE lőszert és BOOM.
  • kissssss
    ez tragédia? gyere le br1.3-ra és tapasztald meg a brit t17 AA erejét, na ez a nagybetűs TRAGÉDIA.
  • Molot115
    Pedig én tragédiának fogtam fel. De komolyan! Bármelyik harckocsit lehet egylövésezni, a légvédelmiket nemzettől függetlenül csoda számba megy. 100-ból 1, bárhol lövöm... De mind1 is nem akarok megint idegállapotba kerülni miattuk... :D Szembesült ezekkel már mindenki.
    Ebben a helyzetben speciel segített neki egy IS-2 miután a zsu feketére lőtte a 2 lánctalpam az ágyúm meg valahogy az erőátvitelt is, ez utóbbiban nem vagyok biztos hogy ő volt. Ezután kellett újraélednem... Ja azt említsem még meg hogy közbe Andaxin közbe a levegőből támogatott?