War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudod mit így van. A csúnya gaijin direkt lerontotta a német oldalt és otthon dörzsölik a tenyerüket hogy Te meg a német oldalon játszók (én is alkalom szerint) szenvednek meg ingyen kill-ként szaladgálnak a pályán! 😄 életszerű mondjuk...
Akár tetszik neked akár nem vagy realisztikus bármilyen szinten, vagy pedig a lehető legjobb egyensúly! Ha ezt nem akarod/tudod elfogadni akkor ott van a wot ahol mindig mindent úgy állítgatnak hogy egyenlő esélyek legyenek nagyjából. Nem hibátlan a játék sőt. De azért ilyet mondani hogy szánt szándékkal a német oldal gyengítésen dolgoznak az kicsit erős szerintem.
Rendben az új BR 7.7-ben hiányos a német vonal. Lehetne mondjuk 2-3 leopard talán az megoldás lehetne. Alacsonyabb BR-ben viszont nem hinném hogy teljesen használhatatlan lenne a német ág. De nem én leszek az aki bárkit is meggyőz!
Kiforgatod más szavait, senki nem akar kilőhetetlen német páncélosokat, csupán fair küzdelmet. Hiába írod, hogy realisztikus a játék és azért ilyen amilyen, meg a németek tehetnek róla, hogy én a farok rossz végén vagyok, mert ők nem gyártottak több, vagy jobb harckocsit. Multi játék, amiben az xp-t, pénzt a csatában nyújtott teljesítményed alapján kapod. Ebből a nézőpontból igenis gáz, hogy bizonyos nemzetekkel hátrányba kerülsz. Meg lehet nézni a nagy patch után megint a hivatalos fórumot, ismét nem arról szól az egész, hogy milyen jól sikerült a patch és egyenlő esélyekkel indulnak csatába a játékosok.
A Tigris H valóban nem kapta meg pedig elférne a Tigris E viszont megkapta. Teljesen érthetetlen ez igaz. De A Tigris H ha jól számolom 1 darab harckocsi.
A kevés játékost nem tudom leellenőrizni de végül is nem szól ellene semmi, mellette viszont lehetnek érvek. Hatalmas gondok vannak a játékban de úgy látszik ez senkit nem érdekel. Csak a játékosokat. Mintha csak Arcade-ra lenne igény semmi másra. Szépen lassan elsorvasztják a simulator módot. Tier 5 sim-et nem is tudom mikor láttam utoljára. Megmaradt a fél megoldás realistic meg az arcade. Kiváncsi vagyok mi jön még? Idővel amikor már nem ki játszon akkor majd jön hogy 3-4 BR-t is lehet ugorni egy csatában. Csak Arcade lesz és csak úgy tudsz kilőni bárkit is hogyha ugyanazt a modult legalább 3x meglövöd.
A legnagyobb probléma szerintem továbbra is az esetleges sebzés rendszer a hulladék RNG meg az MM. Ezeket úgy ahogy van kilehetne dobni a kukába.
Amit meg az egyel előbbi hozzászólásodban írtál hogy a Gaijin lekörözte a WG-t szemét húzásokban, hát nem hittem volna hogy így lesz de egyet kell hogy értsek. Csúnyán állva hagyták a WG-t ilyen téren.
A gond az, ahogyan le is írtad, hogyha kilőnek a LEO-ból, akkor mit tudsz vinni ami aránylag 7.7-en megállja a helyét?
- MAUS, oké elmegy, de én nem szeretem (az sem kapta meg a 240mm páncélját)
- Jagdtiger, Tank Destroyer, azt sem szeretem annyira, aránylag megállja a helyét, bár a páncélzata 7.7-en nem ér semmit.
- Panther II , Tiger IIH: riktán, de 1-2 killt össze lehet velük szedni.
- 10,5 cm Tigris: Mit keres ez egyáltalán ebben a játékban?

Ezzel szemben ha kilőnek az orosz oldalon mondjuk egy T54-ből, mik az opcióid:

- Van még 2 másik féle T54, igaz abból csak az 51-es verziónak van TOP lőszere, de a 49-es sem rossz a ZBM-el. Nem teljesen jó, de kb annyira játszik, mint a német oldalon a MAUS.
- T-10M: TOP lőszer, TOP tank a játékban, nincs miről beszélni.
- S-122-54: Van TOP lőszere, de TD számomra esélytelen.
- IS-3 IS-4: HE lőszerekkel simán megállják a helyüket. Ha nincs MAUS a németeknél akkor a 471D is simán elég.

USA ágról nemtudok nyilatkozni, M26-ig van csak kihúzva.
Tény, hogy nehéz lenne a német oldalra behozni akármilyen tankot (ami létezett is) ami megállná a helyét, de akkor legalább ne az orosz oldalra tennének be folyamatosan OP szarokat (T10, rád nézek).
Ami engem zavar:
- Tiger II: lassan 1 éve alatt sem sikerült a MG-t megcsinálni.
- Panther II: Írtam bugreportot a front lemezen lévő távcső miatt (elakad a torony benne). Azt a választ kaptam, hogy ez nem bug, úgy működik ahogy kell. (IS3-nak egyből levették a tartályait hátul, hogy el tudjon forogni a torony).
- MAUS nem kapta meg a 240mm front páncélját.
- Tigris nem kapta meg az apcr-t. Vagyis de, egy másik változatként ami 6.0BR. IS-2 most kapott BR növelés nélkül új lőszert.
Ezek után mondja azt az ember, hogy nem húz a játék az oroszok felé?
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.09.24. 15:00:45
Nos jó ideje nem játszok már. De pl. a tigris mai napig nem kapta meg a apcr-t mert minek az neki. Az IS-1 miért kap hideg háborús lőszert?
A SB pályák miért mennek össze? Soha senki nem írta hogy kilőhetetlenek a tigrisek annyi van szinte az összes feljegyzés és dokumentumokban hogy szemből nem lőttek ki egy tigris II-t sem. A BR rendszer régóta tudjuk és valszeg tudják hogy szar de kötik az ebet a karóhoz. És mostanában produkálja a legkevesebb játékos számot a játék azért ez is jelent valamit. Én vissza jövök ha megjöttek a hajók ha lesznek. Egyébként meg mind1 mindenki el tudja dönteni játszik vele vagy nem. Mindenkinek más az elvárása.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Balance az megvan. Félreértés ne essék, nem büszkélkedni akarok és nem is tartom magamat jó játékosnak, de ha már én ennyi pontot elérek, akkor ott komoly gondok vannak. Megyek is vissza a németekhez... 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Azért kiakadva nem vagyok. 😊 Teljesen nyugodtan fogok aludni akkor is ha teljesen egyedül vagyok/leszek a véleményemmel! 😄
Akkor szoktam felszólalni amikor előjön az hogy az orosz oldal milyen brutálisan OP bárkihez képest. De ha nem baj akkor ebbe nem mennék bele még1x. Szerintetek OP szerintem meg nem! De ez ha törik ha szakad így is fog maradni.
Fair küzdelmet akar mindenki! De állítólag ez a játék realisztikus akar lenni. Nyugodtan javítsatok ha tévedek. Magyarul a valóságot próbálja a lehetőségekhez mérten átültetni a játékba. Mikor is volt a valóságban fair küzdelem? SOHA! Mindig valamelyik fél előrébb tartott mert egymásra licitálva álltak elő az újabbnál újabb konstrukciókkal. Ha tetszik ha nem pontosan ugyanolyan képességű harckocsik nem lesznek sosem. Mindig valamelyik fél jobb lesz valamennyivel. Pontosan ezért találták ki a Rank-okat meg a BR-ket, hogy a tulajdonságban valamennyire egymáshoz közelítő harckocsik egymás ellen menjenek. Itt szeretném hangsúlyozni hogy a játékban ez messze nem tökéletes...
Nem a német harckocsik a szarok hanem az MM meg némelyiknek nincs a helyén a BR-je. Persze tudom amikor az orosz harckocsik kilőnek egy német harckocsit az csalás mert mindenhol azt írják hogy a Tigris meg a KT kilőhetetlen volt. Csak ez mondjuk nem igaz. A megjelenés pillanatában esetleg. Nem tudom még mit szeretnétek ti elérni? Bent vannak a német harckocsik bent vannak az orosz harckocsik. Mindegyik jórészt hiteles adatokkal tulajdonságokkal bír. Ennyit tudott a német és ennyit az orosz technika. Ja hogy a Tigris legyőzésére megalkotott T-34-85 meg IS-2 át tudta ütni a Tigris páncélját? Hát igazatok van ez már simán csalás kategória!!! A németek nem tudnak kiállítani senkit az IS-4 T-54 ellen? De ott van a Leopárd. Ja hogy ezen kívül nem volt más harckocsijuk abban az időben? Tényleg feldughatja magának a Gaijin a játékot hogy ezt így adja elő a játékban. Kis tierben a T-34-76-ok ledarálják a mezőnyt? Hát valóban tök meglepő hogy a PZ-3-ak meg a rövid csövű PZ4-ek nem bírják kilőni, ez egyszerűen mindennek a netovábbja. Vérlázító hogy az egyes harckocsik hasonlítanak tudásban az eredetiekhez és a különbségek is megmaradtak. Jobb nem is létező lőszereket kapnak az oroszok? Hát ezért be is lehet őket perelni, hiszen olyan lőszert kaptak amivel ki lehet lőni az Amcsi Top harckocsikat szemből. Mit képzelnek ezek magukról hogy megkapják ők is a HEATFS-t ami ott van az M-60nak meg a Leopárdnak? Csak úgy lenne egyenlő ha nekik nem lenne más csak a 250-es átütésű apcr ugye? Az lenne ám az igazi balance... Bezzeg a németek azt se kapják meg ami volt nekik. Tényleg melyik lőszert is nem kapták meg? Komolyan érdekelne, simán lehet hogy itt hiányosak az ismereteim.
Az mm-el meg a BR-el lehetne játszani hogy más legyen kicsit az elosztás, de akkor meg áteshetnének a túl oldalra és akkor a T-34-76-ok mehetnének a Párduc G-k ellen meg a Tigris E-k ellen. Itt vissza is kanyarodhatunk oda hogy nem a harckocsik a szarok, csak ha már olyanok jönnek szembe akik tudnak bántani akkor azok bántani is fognak. Az gondolom a kánaán lenne nektek, csak akkor megint nem lenne kiegyensúlyozva. Nyugodtan lehet jönni azzal hogy de mert a játék az oroszoknak kedvez mert azokkal könnyebb játszani mint a németekkel, de ahogy így észrevettem nem brutális a különbség és ráadásul annyira rá vagy utalva az RNG-re hogy felesleges is ezen rugózni mert mindig másnak kedvez.

Az IS-2 megkapta az IS-3-4 top lőszerét. Felesleges volt? Már már pofátlanság? Teljesen egyet értek. Oda abba a tierbe nem kell az a lőszer, még ha igazából nem sokkal üt át többet. Itt maga a tény hogy az IS-2 megkapta de a többi oldal nem kapott semmit. A BR 8.0-át lehozták 7.7-re. Volt értelme? Semmi értelme nem volt. Arra volt jó hogy megint egy csomó játékos érzi magát becsapva jogosan! Az ilyenek után még mint orosz technika párti is azt mondom hogy elmehetnek a tudjuk hová! Ha kilőnek a Leopárdból akkor Panther 2-vel kell jönnöd. Br 7.7-en lehet hogy kicsit gyenge lesz ez nem vitás. De akkor hogy is oldanátok ezt meg? Legyen berakva 2 vagy 3 leopárd német oldalra azt jónapot. Senkit nem zavarna, ezért megint jogos a zúgolódás.
A lényeg hogy van jópár dolog amiben igazatok van! De szerintem olyan is akad amiben nincs. Játszom a német oldallal is de valahogy nem érzem azt a fene nagy Orosz BIA-t. De gondolom bennem van a hiba...
<#eljen>

Így van sajna.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Szerintem csak fair küzdelemre lenne igény. Tudom mindig ki akadsz ezen, de jelenleg a német ág a leggyengébb a játékban. Többi nemzetnél nincsenek ekkora különbségek, az egyes br szintek között mint a németeknél, ráadásul ami eddig jó és népszerű volt, azt is szépen szétbarmolták a mostani update-el (6.7br). Ha meg már a valóságtól való elrugaszkodást említed, az már régen megtörtént, lehetne sorolni, itt vannak pl. az extra lőszertipusok az orosz oldalnak, németek azt sem kapják meg ami volt nekik. KT géppuska soha nem akar elkészülni, rb-sb módban sokszor jól jönne pedig, az új orosz tankon bezzeg azonnal pótolták ezt a hiányosságot. Én ezzel most le is teszem a játékot, ha ennyire nem fair küzdelmet erőltetik egy pvp játékban az nem túl jó dolog, és nem hiába hagyták ott ennyien korábban is. Meg lehet nézni, hogy mennyien írnak ide mostanában, halott a topik, a régi játékosok szinte mind eltűntek, pedig nagyon sokan várták ezt a játékot, de béta óta volt pár alkalom amikor szabályosan szemen köpte őket Gajin. WG-nek is voltak húzásai, de Gajin mindenben magasan lekörözte őket.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.09.24. 12:52:17
A német tank egy ganajos talicska egy orosz tankhoz képest?
Pontosan melyik melyikhez képest?
Pontosan ugyanolyat hiába vár bárki is. Mivel voltak különbségek az egyes típusok között! Utánna lehet nézni a tulajdonságoknak és egyből meglátja mindenki hogy ezek ennyit tudtak!
Amit sokan olvasnak a legyőzhetetlen német harckocsikról az azért nem teljesen úgy volt... Vagy esetleg jobb volna ha a német oldal kitalált paraméterekkel menne? Akkor megint elrugaszkodnánk a valóságtól, de jó lenne! Vagy mégjobb a tigris meg a párduc csak 75 millis sherman meg T-34-76 ellen mehessen meg beraknék pár M3-at meg T-60-at meg BT-5-öt. Akkor meglenne a könyvekben megénekelt legyőzhetetlenség... Látom erre lenne nagyobb igény...
Mivel a harckocsik BR-be vannak sorolva és nem évjáratba ezért mingyár van olyan ellenfele mindegyiknek a (halhatatlan német csodáknak is) ami ki tudta lőni. Persze ezt nehéz elfogadni gondolom...

Ezzel az új BR rendszerrel egyébként nem értek egyet. Csak rosszabb lett, bár mit is várunk ezektől. Rakétás harckocsira van idő hiba javításokra nincs persze...
Majd meglátjuk mennyire lesz rossz az E100, meg a Kanonenjagdpanzer (ja ez még titok <#bee1> )

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

próbálok én rájönni, hogy mire jó ez a 7.7 max BR, de eddig kurvára nem jutott eszembe semmi....
tipikusan az történik amit vártam ettől a "peccstől"
berak 1-2 T-10M-et meg IS-4et a többi tank meg 6.7 és kill alig jut nekik

hát ezt így jól elcseszték :/
Zegi Norbi HUN
Meg a lényeg, hogy a német tank egy ganajos talicska az orosz tankhoz képest, orosz tank egyszerűen nem lehet rossz. Most ezeket vagy nem tanították normálisan, vagy Putyin is néha rájuk néz 😄 Szar dolog, hogy az objektivitás folyton háttérbe szorul. De ugyanez van a többi háborús játékkal. Német katonákat halomra öljük, német katona csak szar lehet, német kampány szintén tiltott, mintha a sátánt képviselnék.

Számomra ezért volt ígéretes a WoT meg a WT is, mert ezekben legalább végre játszhatok a tiltott nemzettel. Remélem még mostanában megváltozik ez az egész.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Gilmoor
wikin ezt találtam róla

"АРНЕВС (from early 1945) BR-471B" valószínűleg ez a lőszer nem létezett akkor, amikor az említett tankokat még használták.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Zegi Norbi HUN
Gondolom itt is az orosz játékosállomány van nagyobb többségben, szóval az ő szavuk szent(meg talán ehhez egy kis hazafiasság is társul), mi meg le vagyunk szarva. Akárcsak a WoT-nál 😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Nem csak oda, DevBlog is jött. Holnap meg is csinálom a fordítást és megy ki a magyar fórumra 😉

A War Thunder Instagram oldalára kikerült pár kép a Brit tankokról

Nem ezzel rontották el a játékot önmagában, hanem azzal a 6.7 BR-t hogy lehozták a br8 szovjet szarokat... az már csak hab a tortán hogy újabb szovjet tankok kapnak háború utáni lőszert, amiket soha nem használtak(most már van egy rakás ilyen), miközben még mindig vannak olyan német tankok, amiknek nincs meg a valóságban is használt lőszertípusa.
Ennek a játéknak lassan már semmi köze a 2. vh viszonyokhoz, egyre inkább csak valami szovjet fantazmagória.

Mit tud ez a lőszer hogy ekkora a felháborodás?
De bárhová nézek ezt látom, hogy a játékot ezzel elrontották..
Egyre kevesebb köze van a valósághoz ennek a játéknak...

BR változásokhoz és a új matchmakingról most nem nyilatkoznék (szinte pofánszarták a közösséget), de ez azért már több a soknál:

The shell type BR-471D has been added for the following vehicles: IS-2 "Revenge", IS-2 Mod. 1944, SU-122P.

Jah, csak semmi russian bias. jaja.

Nyílván nem a páncélvédelem volt az elsődleges szempont. Pont ezért durva az amikor egy 100-122 millis páncéltörő gránát átszalad hosszában egy M-19-n M-42-n vagy egy Wirbel vagy Ostwinden vagy ne adj isten egy Kugelblitzen. Akkor a várakozásokkal ellentétben nem robban 17 millió 5-7 mikron nagyságú darabra, hanem neki áll eljárni a csárdást körülöttem hátramenetben és közbe hányja bele az arcomba a lövedékeit, ami persze úgy füstöl meg porzik a páncélon hogy mindent kitakar! Aztán kap még 2-t és akkor sziveskedik eltávozni az élők sorából. De persze közbe lekapta a lánctalpat meg különféle sérülések végtelen kombinációját hagyja maga után. Azért ha én veszem észre előbb és rálövök akkor nehogy már egy mozgásképtelen rojtosra lyuggatott roncshalmazban 2 alig élő legénységi taggal éppenhogy megmaradva kelljen túlélnem a találkozást...
én is ezt mondom, hogy rohadt lassan fejlődik..... tök jó kört megyek velük, leszedek jó pár repcsit és mégis alig fejlődik....
(mit lehet mondani? írj vissza priviben 😄)
legtöbb AA elég vékonyan van páncélozva, magas szinten elég gyakori az owerpen főleg német ágyúkkal, a fejlődés az viszont tényleg szenvedős még a repülőket is keményen darálni kell ha haladni akar az ember a fejlődéssel.

24378.
jó tudni hogy kaptam pv üzit.... (most elolvasva erre mit lehetne válaszolni? ugyan már)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

jajaja én is 😊
ximix
Én általában együtt húzok árkádban egy TD-t egy AA-t, és valami tornyos, páncélos jószágot, AA-t másodiknak szoktam bevinni (szituáció függő) amikor kb 1/3 vagy 1/2 csík hiányzik akkor már sok az ellenséges repcsi.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.22. 20:49:22
Hát igaz kis ellentmondás hogy túl lehet élni vele a pályán és mégis alig hoz ezekszerint. De amíg így bevannak védve hogy bármivel találom el rá kell duplázni meg triplázni, addig én nem fogom sajnálni őket az biztos! 😄
földi célpont ellen valóban jó az Ostwind....
légi ellen inkább a Wirbelwind 😄
(am basztál visszaírni privát üzenetemre)
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.09.22. 20:22:21
én régen sokat nyomtam ostwindel, rb modban shörmik op34-ek egyáltalán nincsenek biztonságban ha közelharcról van szó, ha lesből támadunk akkor a nyers dps-el simán le lehet nyomni az ellenfelet.... de ehhez sok gyakorlás kell meg némi pálya ismeret se árt.

Speciel én nem játszom velük.
De amennyit kibírnak sokszor és amilyen kilövéseket produkálnak, nem is tudom sajnálni hogy lassan fejlődnek. 😄
De hangsúlyozom hogy nem játszom velük, aki benne ül az biztos mást lát. Gondolom többször egylövésezik is, meg biztos nem minden meccsen lövitek ki négyesével a heavyket.
más is észrevette, hogy elég lassan fejlődnek az SPAA-k?
éppen az Ostwind-et maxolom ki de 600-700 exp-nél alig akar többet hozni.... :S
Cobra.
Ezt nem cáfoltam az előző hsz-emmel, csak hogy van "ingyen" is 1 shot kill (bár engem sokszor a legkülönfélébb tankokkal tudnak szemből oneshotolni). Szerencsére a 100Y könnyebben ölhetőnek tűnik, mint a KV2 (bár eddig 2x találkoztam olyannal).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

igen az is szétcsap akármit, de csak akkor ha lefaragtál a közted és az ellenfél közötti távolságból egy kicsit, már ha biztos lövést akarsz máskülönben lehet újabb 43mp várni, meg nem árt figyelembe venni a 2 tank löszerének a sebességét is kv2 alap lőszer 530m/s másik(pb35) 436m/s, su-100Y lövedéke(pb36A) meg 870m/s szálldogál.

ha a kv-2 OP akkor a su-100Y meg egy "i win button"

DasIsFuck
kv-1 az bírja.

De itt megint arról van szó, hogy mi ellen mész, mert a párduc és tigris alatti német tankokat nem nagy kunszt kilőni legyél bármivel.
Max a hetzer meg esetleg a jpz4-nek van valami esélye, de az ilyen pz4,stug 3 vackoknak semmi esélyük az azonos szinten lévő szovjet,amcsi ágyúk ellen.

pl szovjetet gépekkel amerikaiak ellen mennikihívás, illetve fair küzdelem, németek ellen meg killfesztivál kb.

Én régebben leírtam, hogy a 3.3-as op-34-ekkel usa oldal ellen még eész korrekt küzdelem volt,vagy mikor a német+usa oldal ellen mentél.
Mert a shörmeneknek van páncélja és az usa gépek amúgy is jobban bírják a skúlókat.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Cobra.
Jelenleg a KV2 is kilő szinte mindent 6.0 alatt. Nagyon nagy szerencsével lehet csak túlélni a találatát 1-2 heavyvel.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

"pay-to-win prémium tankok az utóbbi időben,"

su100Y-ról se feledkezünk meg, 5.3 szinten egy lövésből kiszed akármit.

A repülős részt a durván undertierezett orosz Yak-3-asok uralják úgy egy éve már. Senki se foglalkozik vele.

Tankos résznél konrétan megjelentek a pay-to-win prémium tankok az utóbbi időben, mint aa Super Hellcat és a T-34-100, de kövi peccsbe is jön belőlük új.
van azért 1-2 tank ami kilóg a sorból....
de kinek mi jön be 😄
amint tapasztaltam ebben is tőkéletesen kiegyensúlyozott nemzetek vannak, véletlenül sem erősebb sokkal az orosz
hát azokkal neccesebb 😄
lassabban érnek oda a cap-ra..... de ezekkel is össze lehet kaparni egy kis aranyat
naon jó
természetesen némettel tolom 😊
3 vereséged lehet vagy/és 3 győzelem ölés nélkül
magyarul győzelem kell és 1 kill 😄

bár a 25-öshöz 3 kill kell csatánként
eléred a 3 lose-t és megkapod az aranyat amit addig elértél.... sokra ne számíts 😄
pláne ha németeket vagy amerikaiakat preferálod
hogyan működnek ezek a golden wager-ek? látom van több szint, sorozatban kell nyerni hogy a következőre lépjek?
ha vesztettem akkor bukott az egész és anyit kapok amenyit addig elértem?
<#falbav>Ez egy közepesen könnyű nehéz harckocsi. (Ultimate MLHeavy). amely ötvözi a Light tankok mobilitását a nehéz harckocsik tűzerejével, mindemellé megkapjuk közepes harckocsikra jellemző univerzalitást. Tényleg vissza kell térnem az oroszokhoz....-😄<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.19. 06:01:44

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Mai játék:

Kaptam egy 200%-os boostert, betettem. MAUS, RB.

Elején kilő egy csapattárs T32, valamit beír oroszul, visszaírok, hogy idiot russian. 2 hét chat ban. GG
<#beka3>