War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na tessék én is picsogok, meg sírok.....szép!-😄<#dumcsi>#dumcsi>
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.25. 13:32:26
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Arra akkor emlékeztess már, hogy melyik az a BR. ahol gond van a németekkel??? Sim csatákban? Lehet, hogy 3-4 BR környékén nem egyszerű velük játszani. Dehát nem csoda, hogy a rövid csövű PZ III meg PZ VI-ek nem bírnak a T-34-ekkel....Na bumm. De ez annak idején is így volt. Érdekes a PZ VI-F2-vel már játszahtó ajáték. Annak ellenére hogy "állítólag" az is OP (volt) a saját BR-jében, én csak minimális csatát mentem vele, mert nekem a PZ III M sőt a J is sokkal jobban bejött. De egy PZ IV+PZ III M páros igen jól tudott operálni. Bár hozzáteszem ez régen volt.
A Legendás Tigris I H....hát....a saját BR-ben szerintem az is OP....volt csata, hogy huszonegynehány lövésnyom volt a tankom elején. De ha magasabb BR-be rak...akkor már szenvedős.
Én nem tudom akkor a hozzád hasonlóan gondolkodó játékosoknak mi lenne a jó MM??? Írd már le légyszíves. De azért az Te sem gondolod komolyan, hogy éleképes lenne, a játék, ha csak és kizárólag azonos BR-ű tankok mennének egymás ellen.
Én arra is kívánics lennék, hogy egy 5 MAUS és 10 LEO I-es német csapat lellen kiállított 5 T-10 és 10 T54-felállásból melyik csapat jonne ki győztesen, de ilyen sohasem lesz. Főleg az új BR változások miatt.
Ez a fair küzdelem....ne álmodozz már!
Nem is kell fair küzdelem, ha van egy jó csapat. Inkább ezzel van a gond, hogy a csaták 98%-ban olyanokat rak össze az MM-akik mennek a maguk feje után. Pedig lehet, hogy egy papíron gyengébb tankokkal összerakott csapat simán nyerhete. Sőmt amíg leszenek olyan gyenge elmélyűek akiknek az a heppje, hogy kezdés után rögtön kiszed 2-3 tankot, de ha nem is kiszed, kilövi a legénységet vagy pár modult....akkor miről beszélünk? FAIR PLAY mi?
Itt igen is vannak olyan hangok amik azt mondják hogy a német oldal belefullad a sorozatos szándékos gyengítésbe! Erre írtam hogy ez így nem igaz! Erre te azt válaszoltad hogy de igen mert BR 3.0-n felborult a balance! Letudnám ellenőrizni és lehet hogy én is ezt látnám! De mint mondtam nem megyek le addig!
Leírtam azt is hogy van egy rakat dolog ami szerintem is durva a német oldallal szemben, de ettől függetlenül nem mondanám hogy direkt vagy véletlenül ők a sorosak a szopóágon amióta a játék elindult!
Neked nem tetszett a stílus amit előadtam, rendben! De amióta itt vagyok a fórumon majdnem minden héten ezt kell olvasni hogy a szar orosz vasak meg OP oroszok meg orosz bia! Rendkívül életszerű beleölni munkaórák százait meg jelentős pénzösszeget abba hogy lefejlesszek egy ágat amivel aztán senki nem akar majd játszani mert direkt lerontottam vagy teljesen vagy egyes részeit. De ha már így alakult így is hagyom hadd idegeskedjenek a playerek. Pont az általatok hiányolt balance-ot próbálják meg a BR rendszerrel valamennyire megteremteni több kevesebb sikerrel!
Ha megnézed itt is az arcade csata a legnépszerűbb, amit sokan játszanak az hozza a pénzt, arra fókuszálnak, és azzal van a legkevesebb munka.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.09.25. 13:01:44
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Úgy látszik erre van igény, az egyre többet kibíró harckocsikra, az árkád módra, a kis pályákra ahol unreal tournament szerű játékmenetek vannak csak tankokkal. A fórumokon szerintem a játékosok kisebb része ír csak. A nagyátlagnak tökéletesen megfelel hogy célkereszt van és pörög a játékmenet. Sokan nem akarnak fél órás csatákat ahol neked kell észrevenni az ellenfelet és még távolságot is kell becsülni. Úgyhogy szerintem egyre inkább eltolódik majd ebbe az irányba mert így több embert foghatnak meg!
Elég ha azt nézi az ember hogy hányan wotoznak és ehhez képest hányan WT-znek.
Ezek voltak a tények, nagyjából erről volt szó, erre jössz, beszólsz hogy mennyire nincs igazam, mert te mentél pár napja németek ellen 6.7br-en és szerinted semmi gond velük. Erről pont nem beszélt senki, nem is állítottam, hogy gond lenne, mellesleg én voltam az aki azt mondta, hogy azon a szinten a németek inkább op.-ok..
Picsogni sem picsogtam, hogy ez vagy azt szeretném, a balansz téma is azért került szóba, mert a játékosbázis növekedésének jót tenne, ha nem lennének előnytelen küzdelmek, és ez nem csak az én, hanem a Gajin érdeke is lenne, mert anno ez volt az egyik ok, amiért tömegesen léptek le a játékosok. Én voltam az a hülye, aki akkor is német vasakat húzta magas tierben amikor a nap végi 10%-os wr-nek örültél.. Szóval nem én vagyok az, aki rinyál minden szaron, de ha látom valaki olyat állít ami nem teljesen fedi a valóságot akkor arra reagálok ha éppen van időm. Mellesleg ha Molot nem abban a stílusban válaszolt volna, és a végén nem forgatja ki a mondandómat akkor már rég le lenne zárva a téma, de részemről ennyi volt ebben. Aki akarta megértette, aki nem, az nem.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.09.25. 12:44:36
Realisticban nincs.-...ha csak nincs Back up az adott járműre. Azt meg vagy megveszed, vagy megnyered....ha jól tudom.-😊
keresd a hibát 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én úgy emlékszem annak idején a Pershing, meg a Patton - a Prem-ek is - "túl jók voltak", ezért döntöttek úgy, hogy elég ha csak egy kört lehet velük menni.<#guluszem1>#guluszem1> (Ez is egy a sok "értelmes" gazsi döntés közül!)
Mellesleg nem vagyok teljesen kompetens, de mennivel másabb Helcattal KTII H-k ellen játszani, mint a LEO I-el IS-3-4-ek és T10-ek ellen???
Ha csak a br-t nézzük és össze akar valaki rakni egy játszható triót Real-ra....tény hogy jobban lehet válogatni. De sim csatára....KT-k, JPantherek ellen???????
Én realban viszem az M24-et, Hellcatot, meg az M6A1-et....Nem a legideálisabb összeállítás, de nekem ez jön be...így is csak az M24-et meg a Hellcat-ot használom.
Írta valaka, hogy milyen szenvedős volt az amcsi ág Tier IV-ig....hát nem tudom, nekem nem volt az. Valószínű más a játékstílusunk. Dehát ezt is kiveséztük már. -😊
Bug-okról meg szerintem mindenki tudna mesélni, hogy mivel miket lehet kilőni....<#fejvakaras>#fejvakaras>
De miért is írok hisz már nem játszom vele. <#buck>#buck>
A helyzet az, hogy nincs se játékegyensúly, se valósághűség.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.09.25. 10:36:56
Először is: Mindhárom nemzettel eljutottam Tier 4 ig!!! Jópár csatát játszottam mindegyik ágon. Német Pz III-ak és IV-k is használhatóak, csak TUDNI KELL HASZNÁLNI!!!!! A 6.7-es BR, most nehéz lett, de nem játszahatlan. Csak új taktikákat kell kitalálni, az egyes nemhetekhez.
Másodszor meg. A legalapvetőbb dolog. SEMMIVEL SEM KÖTELEZŐ JÁTSZANI. Gondolom neked sem tartanak pisztolyt a fejedhez, hogy üljél le a gép elé és játszál. Ha viszont már játszol egy játékot - teljesen mindegy milyen az - akkor az olyan amilyen. Lehet itt picsogni, HOGY "de jó lenne ha így meg úgy lenne"....meg "ezt meg azt" kéne csinálni.....Neked - nektek - a "ballance" mint valami bűvös varázsszó - lenne fontos. A Gazsinak nem, vagy ők egész máshogy képzelik. Ők hírdették, hogy "realszkikus játékot csinálnak nem??? A Gazsi ezt tálalja neked, vagy "megeszed" vagy álj fel az asztaltól, Te is mint az a rengeteg játékos! És ha majd nem lesz senki aki játszik már a becses kis játékukkal?( az az Ő bajuk lesz....akkor elégedett leszel? Te írod, ez csak egy játék! Ebből kell kihozni amit lehet, és nem sírni, hogy miért nem ilyen meg olyan. Látom téged az élet még nem tanított meg sok dologra.
Nem modtom és nem is mondtam soha, hogy ez így rendben vagy ahogy van, de jelenleg 2015-09.25-én ez van. Vannak napok mikor én is tépem a hajam.... Ne játszál! Nem kötelező.
Az meg, hogy olyan mondjon véleményet aki játszik is vele, én is osztom. És nem is azt szándékoztam sugallni, hogy a KT II-H egy legyőzhetetlen tank. Azt írtam, hogy az M26-ban űlve, szemből nagyon nehéz kilőni. Nyíván - akik játszanak vele máshogy látják -, de ez szerintem minden egyes tankra igaz a játékban. Más vele és más ellene játszani. De a taganp és a tagnapelőtt önmagáért beszél....SZÁMOMRA!
Látom te is csak írsz, de az értő olvasás már nem megy. Ügyes vagy, hogy felhoztad német oldalon op-nak azt a br-t amivel az ég világon semmi probléma nem volt, és ezt nem egyszer elmondtam én is a fórumon, még azokkal is vitába száltam akik azt álították, hogy a német 6.7BR használhatatlan. Azt meg abszolút nem értem, hogy minek hozzátok fel állndóan, hogy mi volt anno a háborúban és hogy ott sem volt fair küzdelem. Ez még mindig csak egy játék és pvp játék(és nem szimulátor), amiben a balansz fontos lenne, mert az emberek nem fognak sem játszani vele, sem fizetni azért, ha pusztán a tank választás miatt hátrányba kerül a másik ellen. Mellesleg ezt észre is lehet venni a játékosszámon. Ha szerinted az rendben van, hogy az orosz oldal dupla respawnal ment akkor legyen úgy, de a nyakamat teszem rá, hogy amikor ez így működött akkor te nem játszottál német tankokkal. Meg lehetett nézni, hogy mennyi játékos várakozott német és mennyi orosz oldalon és hogy hogy fogyott hétről hétre a játékos szám. A Leo1 is mindig előjön mint a német megváltó top tierben, biztos jó tank, és jól működik, de ezt is már többször, többen elmondták, hogy ha kilőnek belőle nézd már meg, hogy mit tudsz bevinni a csatába, és nézd meg, hogy mit tudnak az oroszok. Igen most jöhet az, hogy ha nem volt más akkor mégis mit tegyenek be, hát oldja meg Gajin. Ha behozta a háború utáni orosz tankokat akkor oldja meg, hogy legyen nekik méltó ellenfele a többi nemzetnél. Az, hogy patch után KT-vel, P2-vel megint mehetek az összes T-54 variáns és top heavy ellen engem nem vígasztal, olyan ezekkel a tankokkal a top orosz vasak ellen menni mint sajtreszelővel farkat verni.... Jó lenne ha végre olyan is nyiletkozna aki próbálta, nem pedig azt látta orosz vagy usa vasban ülve, hogy mekkora jók a németek. És, hogy érthető legyen mert látom eddig nem jött át, soha nem a globális német ágról állítottam, hogy fos, hanem mindig voltak bizonyos br szintek, ahol kritikán alul teljesítettek.
Szóval nem értem ezt miért írtad?!<#confused>#confused>
Akkor a páncél minősége miért nincs szimulálva?? Jah hogy az orosz szutykoknak akkor nem is lenne legénysége az első találat után?? Kérlek!
Ez a Br változás szerintem sem érte el a kívánt pozitív hatást inkább.....
A Német tankok gyengék???
Tegnap és tegnapelőtt Amcsi+Orosz VS. Német realisztik csatákat mentünk szaksztársamma. Én M26-al, M36al, és a WBuldoggal, Ő IS-2 mod44-el, T-44-el jött.
Tegnapelőtt a 25-30 Realistik csatából ha jól emlékszem 4-et nyertünk. Tegnap, már jobb volt a helyzet akkor kb 50-50% volt a nyertes és a vesztes csaták száma.
A KT II H-t szemből a Pershingel kilőni???....(lehet az én hibám, mert csak M82-es ill APCR-t viszek magammal), Az M82-vel csak nagyon közelről tudom sebezni szemből - kilőni egyáltalán nem. Mivel nem tudok lőszert válltani lövés nélkül mindenképpen lőnöm kell. Ráadásul a KT gyorsabban is tölt ujra. Próbálom szétlőni a csövet, de ha mozgatja a tornyot - mert tud játszani a tankkal az ellenfél - akkor esélytelen.
A Leo I....hát....alacsony gyors...és brutálisakat lő.....Ha nem tudom meglepni, egyszerűen nem ellenfél neki az M26. Párduc II. Ki-ki alapon megy, de még mindíg az tölt újra gyorsabban....
Én személy szerint sokkal jobban szeretek oroszk ellen játszani magas - 6.7 vagy afeletti br-ben - mint a Németek ellen. Még egy is hogy lehozták a 8.br-t.
Amúgy pedig hadi történészek is mondják, hogy a német tankok soha nem voltak jobban mint a szövetséges tankok a háború elején sem. Sőt a német tankok mindg is kevesebben voltak. Csak Sherman-ból tobbet gyárottak mint az összes német Harckocsiból a háboró alatt összesen. Az gondolom fairplay nem???? Mégis a németek odab***tak rendesen a szövetségeseknek.
A játékban dupla respawn van a ruszkiknak???? Hogy tudná másként egy játékkészítő a létszámbeli fölényt szimulálni???
Én azt tapsztalom, hogy ha az MM egy olyan német csapatot sorsol össze, akik tudnak játszani és odafigyelnek egymásra, akkor lehegerlő eredményt tudnak elérni, az OP orosz hordák ellen.
NEM lesz soha fair a játék, mert az életben sem volt soha fair a harc a csatatéren.
Aki "egyenlő" esélyeket akar az menjen WOT-ozni. Mondom ezt annak ellenére, hogy engem is nagyon sokminden zavar ajátékban, az MM-ben a BR-ekben.....stb. Zavar, hogy egyik nap ugyanaz a tank ugyanazon a ponton ugyanattól a lőszertől egy lövéstő cafatokra hullik, másnap meg lepattan. Én még mindíg azt mondom, hogy jobban tetszik mint a WOT.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.25. 08:56:18
nem baj legalább csurran cseppen némi zöldhasú gajjobnak.
(ha nekem lenne egyszer ilyen tökvakarós munkahelyem....)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Anton már a nagy gamescom Q&A-ban beszélt erről:
Most, hogy bejelentettétek a brit harckocsik érkezését el tudnád mondani mennyi, és milyen járművet fogunk látni a játékban?
Anton: "Sajnos nem tudom a választ. De azt el tudom mondani, hogy két lehetséges módja van a brit harckocsik behozatalának.
Az első, hogy kettébontjuk őket és viszonylag hamar, elsőként a prémium járművek kerülnek be, a többi pedig körülbelül egy hónappal később, egy másik frissítésben. A másik lehetőség, hogy egy későbbi frissítésben kerül be az összes, amint készen áll a minimum 27 darab jármű.
A probléma jelenleg az, hogy nincs kész elegendő brit harckocsi. Minden egyes jármű rengeteg munkával jár, nem csak elő kell készíteni a dokumentumokat és adatlapokat, de a modellezést is meg kell csinálni. Egyetlen jármű elkészítéséhez, hét ember egy hónapos munkájára van szükség."
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2015.09.24. 20:30:05
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az hogy én nem játszom 6.0 alatt arra vonatkozott hogy nem akarok róla nyilatkozni mivel nem játszok ott. Egyáltalán nem a te megnyugtatásodra írtam mivel nem is érdekel hogy mennyire vagy nyugodt! 😊
Ha megnézem a 6.0-ás BR-t ott például már megbukik a teóriád arról hogy lelennének gyengítve a németek. Amit én látok abból az jön ki hogy a németekkel is legalább olyan élvezetes csatákat lehet menni mint az oroszokkal.
Hát a hivatalos fórumon lévő teszteket nem olvastam mivel nem is igazán érdekel. Jobban hiszek a saját szememnek mint bárki másénak. Ha játszanék azon a tieren akkor esetleg elolvastam volna. De semmiképpen se hivatkoznék rá! Ettől függetlenül más megteheti persze.
azért köszi 😄
#kissssss:
Kb egy hónapja 😄
Tudnátok ajánlani videokártyát? A jelenlegi a mai napon WT-alatt megadta magát. Asus HD7770-1gb ddr5 kellene cserélni, valamilyen 25 max. 28e Ft-os tételre.
Továbbra se értem miért érné meg a gaijinnak elsorvasztani egy teljes ágat? Nem egyszerűbb be se rakni ha nem akarom hogy azzal játszanak? Vagy esetleg örömöt okoz nekik nézni a forumokon a sok anyázást? Hogy a szar németek minek kell állandóan őket rontani?
Az átütés modell lehet hogy furcsa de minden ágat érint. Jaja meg amikor a 230-as pen van hogy nem elég a Panther G torony frontjára. Vagy amikor a Maus túlél 18 találatot egymás után amiből azért legalább 10 átütött. Lehetne sorolni azért a német oldalról is furcsaságokat mégha kevesebbet is!
Másrészt a játékostól is függ, hogy mennyire használható egy tank. Nekem speciel az amcsi ágon eljutni IV. rangig rémálom volt. Ehhez képest a németekkel meg most jutottam el IV. rang legvégéig és végig élveztem és jó köröket mentem....kivéve a TD-kel, de az nem mérvadó, azokkal minden nemzetnél béna vagyok 😄