War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem mentem még a P-39N-0-val 😄😄
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.10.04. 19:47:25
tegnap nekem volt egy 10%(20kör) és egy 15%(10kör) Rp boosterem na ezt mind lejátszottam és éjfél után sikerült összekaparni egy győzelmet(a többi lejátszott csata mind lose lett), a mai nap délutánja is ráment erre a 2 győzelemre.... a kettő darab prém he112-vel mindig felrakott br3.3 meccsekbe ami még nem is lett volna probléma, a gond a csapattal volt komolyan mondom a kutyám macskám jobban repülne mint egynéhány ember <#wow3>, azért ezen a low tier szinten már illendő lenne megtanulni néhány alap dolgot a repülőgépekkel kapcsolatban.

P-39N-0 (SU) asszem ezt eddig csak egyszer lehetett megszerezni faszbukos nyereményjátékon(úgy emelkedik mint egy űrrakéta kilövéskor<#violent> )

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

nem 3 győzelemért hanem 3 győzelemért amiben első vagy 😄

nem tudom mennyit nyom egy account árán egy ilyen kis repcsi
gondolom P-39N-0 (SU) többet nyom 😄 ott van még Lagg-3-23, Zhukovsky I-153-M62, He-122 B2/U2, P-26A-34, DB-7, Boomerang Mk. II

kár, h nem tankból van ennyim 😞
nagy nehezen de csak meg lett a gumikacsa , nem hittem volna hogy 2 napot kell szenvedi 3 győzelemért.

Sherman0070
Sherman Firefly confirmed

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Ajánlom a Counter Strike Global Offensive nevű játékot! 😊
Én egy ideje azon függök, de ha jön a Dagor Engine 4.0 akkor talán visszanézek erre a játékra.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

BF-110 😄 azzal elég szépen lehet darálni.....
azért mert én nem nagyon feküdtem rá a német gépek húzására, bf109E1 meg a ju88-ig jutottam, én régebben brit meg japán repülök fejlesztését kezdem el azoknál mozgok "otthonosan".
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.10.04. 01:52:03

Nem értem miért azzal a vacakkal próbálod, amikor a németek tele vannak gusztustalanul erős gépekkel, a heinkel felett egészen 6.0-ig.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

AnuluWork
Én ma jutottam el odáig, hogy meg lett az utolsó gép is (mármint tank, a repcsikkel totál kész vagyok) és már csak a M60-Leo-T54x2,Su12254 kombot kell kimaxolni.

Hacsak nem jönnek gyorsan a brit tankok, én max. klán 6.7ért lépek majd fel ha lejár a prém.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Fura, hogy én (meg mások is) már tavaly valamikor kisírtam magam az ilyenek miatt (és abba is hagytam a francba az egészet...). Ti meg csak most jutottatok el a felismerésig... Eddig jól ment vagy mi?? A wot is ilyen, ott is már vagy másfél éve kifejtettem a problémákat, amikkel most van tele másoktól a fórum... Az új AW, ami még ki se nyitott, csak a 2 napos stressz-teszt volt, én már látom mi a helyzet, egy wot 2 az egész, ennek megfelelő színvonallal és csatákkal. Borítékolom, hogy legkésőbb fél éven belül ezzel lesz tele ott is a fórum, mert most még valamiért mindenkinek tetszik... A warships-ben pedig 250 csata után jutottam el addig, hogy undorodom, ha arra gondolok, hogy be kéne menni, a wotban ez még olyan 6ezer csatánál jött ki, ebből látszik, hogy fejlődik a wargaming is...

Úgy látszik, hogy én fél/egy évvel hamarabb kiborulok a szarságokon, másoknak sokkal több a türelme...😊 De legalább mindenhol kibírtam, hogy nem fizettem érte, ez vigasztal...😊
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.03. 19:46:50
Nyolcadikán nyit. Addig menj át a wotra, hogy felkészülj rá, mert teljesen ugyanolyan a játékmenet/élmény...
már 4 rohadt órája szenvedek a low tier német gépekkel de képtelenség nyerni velük, főleg úgy hogyha az ellenfélnél csak mig/ lagg repülő tankok vannak.

nagy kár hogy ez a he-112/b-0 ennyire alul fegyverzet.

AIexx
küldtem privátot..<#nezze>
....Te arra számítasz,hogy el tudod adni?<#vigyor>

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

én csak azért szereztem meg, hogyha majd eladom az accountomat akkor többet kérhessek érte 100 forinttal <#banplz>
ahh... kellene ez a repcsi.... de ugyanakkor semmi kedvem nincs játszani.... úgy látszik kényszerítenem kell magamat. <#szomoru1>

ó hogy nem tudnak prém tankot adni.....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.10.03. 12:38:51
A Ferdi addig volt jó, amíg szemből nem nagyon lehetett átlőni.(csak ha magasabban volt az ellenfél) Amióta ez megváltozott, csak a sok hátránya maradt, nem éri meg vele küszködni. Akkor inkább már egy tank, aminek van forgatható tornya.

Hmmmm....na ez érdekes....ebben lehet valami. Köszi.<#papakacsint>

AnuluWork
Nézd, én ezt anno leírtam, és igen, roppant zavaró. Viszont, nemrég kipróbáltam úgy, hogy letöltöttem több szálon, olyan pingem volt, ingame mint a picsa, és nem lőttek ki, csak qurva nehezen.

Én viszont egylövéseztem több meccsen át kb. mindenkit. 😊 Egyetlen negatívuma volt a magas pingnek, hogy kurva későn vettem észre a tőlem pár méterre álló tankot még 1700as crew-val is, ami ráadásul silveresen is meg volt támogatva.

A játékban valószínűleg hasonló lehet a helyzet többeknél. Különösen mert "ingyenes" ez a szar.

Ennyi.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Bocsi Luciferke, de "örülök", hogy feltetted ezt e képet. Mert tökéletesen szimulálja, amit én is tegnap átéltem -igaz a T32-vel. Hagyján hogy RB-ben 3-5 pert kell már, hogy csatába tegyen, aztán kb 3-5 pert alatt ki is lőnek, mert az RNG és az Gazsi istenei úgy gondolják, hogy ma "kisfiam" mindegy mit csinált Te nem fogsz kilőni senkit. 8 csata altt, 3 kill a T-32 val....a kilőtt kb.40-50 M82-s gránát 95% lepattant az ellenfél tankjáól. Akárhová céloztam....- akár módosíottam a célton - az pattant...Így azért elég hehéz és elkeserítő játszani.
Parancsnok+lövész 100% os KeenVision mellett álló helyzetben nem látom az ellenfelet....csak azt, hogy mindenki más ezerrel lő mellettem...robbanak a gránátok villog körülöttem a piros kis háromszög a szélrózsa minden irányából. Elindulok a fedezék mögül és lám ott van előttem 2-3 elenséges tank...lövök=pattanok...aztán meghalok...Jeeeeeeeee<#falbav>

Ezzel a képpel búcsuzom ettől a szartól, 290mm-t átütő lőszerrel nem bírok átlőni 70mm-t mert a játék épp úgygondolja, hogy ma nem a te napod van. 3 játék alatt 2 kill-t nagy nehezen ha sikerült szereznem, pedig mindig 6.7 közé tett be top orosz gépekkel. Random szarfos az egész.

Kipróbálom az AW-t. Ígéretesnek tűnik.

1./foxbat88fx ! Nem akarlak elkeseríteni /nekem is meg van nem tettem be/,de........... Én is így voltam először a Ferdinand-dal még az ÚJ korában. OP volt alapon, azután (talán NERF) és utána kifejlesztve bénázok. Szerintem a stáb fordítva szerelte be a váltót, mert tolatva gyorsabb !!???? Kezdetben OP volt a T-44 is. Rep-nél ANNO a 4 motoros japán bombázó H6K4 (1 rank ) , amivel sokszor 1. voltam. Azután jött a nerf és a csalások azzal, hogy direkt reptér leszálló - foglalására dobott be......
2./ Szerintem Antonék ÖSSZEFÉSÜLTÉK a 6 -8 vasakat, mert már alig volt ( legalább is éjszakai ) játékos. Nagyon sok SB-s, RB-s 50-65 %-os MAGAS RANGÚ ellenfél ( KLÁN ) tolni kezdte újra ARCADE-ban a sikerélmény reményében a kisebbek bosszantására .
3./ Alapjába véve -- ahogy itt olvasom -- mindenkinek kijut az egyre gyakoribb pofára esésből ( csalódásból ), de azért ÖRÜLÖK, hogy Te ÖRÜLSZ a JP -nek.
4./ A " PARANCSNOK" titulus elérését követően: Engem viszont SÉRT vagy bosszant ebben a WT buliban a lealázó csirke-partik egyre gyakoribb BÉTA-verziós új jelensége. Nem igazán ajánlanám ezek után ezt a "játékot" ....
Azért is SZÉGYELLTEM magam , hogy bedobott (II. szint) t-34 vassal a BT-7 -ek ( I.szint ) közé NON-STOP éledés buliba az első tankommal 20db csirke 1.hely ???!!! EZ is retardált MM eset......
némi eyecandy ha esetleg érdekel valakit.
(a zene egész jó)

Repesszel hova lősz? Oldalról meg hátulról biztos nem használnék repeszt mert ott gond nélkül bemegy az alap AP is mindenbe, a Maus-t kivéve közepes de általában nagy távolságról is! Ráadásul a lánctalp sincs rá akkora hatással. Szóval nem fogok 25-6-7 sec-es újratöltéssel elpazarolni egy lövést ami lehet hogy nem is oda megy ahová akarom. Akkor marad a szemből ott mit is tudsz vele sebezni azon a szinten? A gyakorló mód alapján semmit. A kupolát meg az ágyút csak kis távolságból fogod direkt ellőni realisticbe, így elölről biztos megint semmit nem lőnék repesszel!
De amúgy az esetek túlnyomó többségében elég az AP. Amikor meg nem ott biztos nem a repesz fog megmenteni... 😄
AIexx
is4 -el csatákat lehet lehozni, hiába szerintetek szar ágyúja van, hát kurvára nem szar az! amit nemtud pácélátütéssel, azt tudja repesszel.. sak tudni kell hova lőjj.. t10m - nekem asszem ilyen 130 csata kellett hogy az ágyú része fullos legyen, a többi nemszámít szerintem (igen, az alkatrész meg a poroltó az első, mielőtt valaki ... ) de az alap lőszere is szinte mindent átüt.. jelen pillanatban a legjobb 7.7 -es tank..
Hát örülnék nagyon! 😄 Bár amikor a T-54 meglett akkor is napokog azzal nyugtattam magam hogy majd jó lesz. Alapként közel használhatatlan volt, az alap lőszere szinte mindenről pattant. Aztán így hogy van már kb 600 csatám a mod49-el meg az 51-el a játékban is a kedvencem lett! Esetleg egy T-62 átvehetné a helyét de majd meglátjuk mit akar a gaijin!
Droughert:
Az IS-3 hatalmas csalódás volt ráadásul az RNG is hozzátett nem keveset, ugye amikor az M42 kiszedett úgy hogy 2x is bele tudtam lőni😄. Nekem valahogy nem feküdt nagyon pedig alapból heavy párti vagyok, de a medekkel sokkal jobban megy a játék. Szívesen játszanék többet a heavykkel de mindig elmegy a kedvem tőle!😄 De azért ha jobban ráfeküdnék akkor jobban menne!
Hát abban bízom hogy az IS4 jobban páncélozott így könnyebb lesz érvényesülni, mert valahogy az IS-3-at minden tudja bántani, vagy legalábbis végig ez az érzetem volt! Leoban nem ültem még de majd egyszer ha eljutok odáig. Viszont ez is olyan hogy ha szerencséd van akkor sokat kibír ha nem akkor meg úgyis one shottol mindenki.
Foxbat88fx:
Hát a T-10M elég durvának tűnik azt várom nagyon, bár ebből baj is lehet! Eddig 1x voltam T-10M ellen úgy hogy össze is futottam vele, a festéket tök faszán összekaristoltam az oldalán!😄
T-10M biztosan nagyon állat lehet..... csak mire az ember kifejleszti megőszül prém nélkül
IS-4 szerintem gagyi lehet 😄 IS-3 után letettem az orosz t5-ösökről....
Valamelyik nap mentem IS4-el RB-ben, lehet, hogy az egyik leggyengébb top heavy gunja van, de amivel szembe kerül, azok nagy részének ez bőven elegendő. 6 vagy 8 kill lett a végére, a végén kockáztatni kellet mert feljött az ellenfél, foglaltam kurskon az alsó, C pontot, a hegyről többen lőttek, de szépen sorban kiszedtem mindet. Nagyobb távolságról a Leo sem volt halálosan veszélyes, ráadásul a döntött páncél miatt többször sérülés nélkül úsztam meg a bekapott találatot. Leo ezért is vicc, mert azt meg tulajdonképen mindegy hol találtam el, vagy azonnal robbant, vagy az első bekapott találat után ment javítani, mert a jó öreg orosz lőszer rendet tett odabent.
Murphy törvénye. Mire eléred őket, azok is használhatatlanok lesznek 😄

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Amit az IS-3ról írtál azt én se mondhattam volna szebben! 😄 Így fedi a valóságot. Pedig hogy vártam... 😄 Na de majd az IS-4 meg a T-10!
Tegnap Panther A és G párossal szakasztársammal mi voltunk a "top medek"...olyannyira, hogy a lista legtetjét boglatuk el....persze nem volt jelentősségge, mert 5 perc után leradírozták az egész csapatot az oroszok - nem csak minket - a mappról. Baromi szar az álltalad említett jelenség, mert valahogy én is ezt tapasztalom. Tényleg az a megoldás, hogy ki kell húzni a teljes ágat, és akkor mehetsz az ex br8-as tankokkal. Akkor "van rá esély", hogy alacsonabb BR-űt is látsz szembe jönni. Viccet félre téve, amit leírtál az tökéletesen igaz....én sem értem. Ha mindez mellé még hozzájön, hogy egy AI-ba is 5-6-ot kell belelőni mert igazán hallhatatlanok, - az igazi ellenfelekről nem is teszek említést - akkor a játékélmény a 0 felé kezd hajlani. Akkor tényleg lehet WOT-ozni is ennyi erővel nem? Annyi a különbség, hogy itt nem jelzi a HP-t....csak "simán" kell 4-5-6 lövés egy enemy-nek.

Pár napja kezdtem el az amcsi ágon játszani BR 5.0 cuccokkal. M6A1, M4A1(76). Amikor az első köröket mentem ezekkel, tiszta élmény volt, mert egész sok kill-t tudtam velük hozni. Viszont hamar azt vettem észre, hogy egyre több erős ellenfél van. Tele van az ellenfél heavy tankokkal: Tiger, IS-2, KV-2, egyebek. Na ezek ellen már nem olyan vidám játszani. Azt vettem észre, hogy minimum 5.7-es tankok vannak rogyásig, de sokszor inkább 6.0-ás cuccok. Az én vasaim meg 5.0-ásak, így gyakorlatilag mindig a tápláléklánc legalján vagyok, ami nem valami szórakoztató.
Mivel egy csatában a leggyengébb és legerősebb tankok között max. 1 BR különbség lehet, elvileg lehetne olyan, hogy 4.0-tól 5.0-ig lennének bent tankok. Ilyenkor örülhetnék, mert én lehetnék a csúcsragadozó. Viszont ilyet soha nem tapasztalok. Még a 4.3-5.3 is elég jó lenne, de ilyen sincs. Szóval a kérdés, hogy szerintetek mi alapján dönti el az MM, hogy amikor egy csatába betesz, akkor a legerősebb vagy esetleg a leggyengébb BR lesz a tiéd? És ha szinte mindig a leggyengébb vagy, akkor ez miért van? Vagy ez csak a szerencsén múlik? Viszont az furcsa, hogy most már talán 100 meccset is játszottam és nem emlékszem olyanra, hogy ne lenne Tiger, IS-2 az ellenfélnél. Szóval furcsa egy kicsit ez a dolog.

persze kinek mi 😄
nekem ez a 3. "top tankom"
IS-3 egy rakat foshalom..... semmi élvezetet nem ad.... T-54 1947 már nem rossz, de az sem ad vmi hú de nagy játékélményt
a JT nekem rohadtul tetszik 😄 megérte kifejleszteni
Jó.Rendben....

7.0 ugye
10 csata alatt eddig nem tett be nagyok ellen csak 3-4db 7.7-es volt ellenfélnél 😄
töltésidő jó, is-2-nél megszoktam
lassúsága sem rossz mert a ferdi lassabb
...sőt bár értenék hozzá és lenne pár száz millió felesleges euróm, biztos hogy csinálnék összeszednék egy 100 fős programozó és grafikus zsenit és megalkotnám A TANKOS/Repülős játékot, ahol csak sim mod létezne....
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.01. 19:59:02

HÁt srácok, ez a mai nap....ez.....űűűűűber szar volt. Legalábbis ami az USA nemzetet illeti. Meglett a T32 egy-vagy két napja már nem is tudom. Egyenlőre nagyon tetszik, mert alap állapotban is jobb a mozgékonysága, mint a kimaxolt M26-omnak. A többi tulajdonság meg önnmagáért beszél. Az M82-es lőszer brutál. És itt el is érkeztünk az álomvilág végéhez. Mert ma tökéletesen játszatatlan volt a Wt. Persze lehet, hogy csak én érzem így. Érdekes az is, hogy mióta megvan a T32 egyszer sem gyújtottak ki, egészen ma délutánig, amikor is elkezdtem húzni a tűzoltókészüléket. Onnatól kezdve minen csatában kigyújtottak....érdekes...Egyébként majd minden lövésem pattant elsőre. Tényleg csoda volt, ha ma kitudtam lőni valakit. Arról meg ne is beszéljek ugye, hogy 7.0 Br-ben Usa+Német kombónak 5-6 percet kellett várni, hogy csatába tegyen realban? Mi van ezekkel? Tényleg az a cél, hogy mindenki abbahagyja a WT-t?....vagy mindenki arcade-ozzon??? Én nem akarok....sőt én SIM-et akarok menni.

Szerintem borzasztóan lassú,azon a szinten minden átlövi a páncélját,nagyon hosszú a töltési ideje.És szerintem nem is nagy szám az átütése a lőszerének.Persze egy Is-2-t vagy egy T-44-et átüt simán,de egy T-54-et vagy az Is-3-at és feljebb,akár egy T-10-et nem igazán.Főleg ha messziről "snipe"-olsz.Szóval nem tudom mikkel futottál eddig össze...(RB-ről írok,csak ott van tapasztalatom vele.)

Mert alapvetően magával szúr ki. Ráadásul tudatosan. (Illetve a csapatával is, de ezt már nem is veszem számításba)
Árkádban ugye alapból visszajöhetsz még 2x. Egy 6,7-es csatában szerintem max mint harmadik járművet érdemes berakni 5,7-t. RB-ben ez már kevésbé hangsúlyos, mert ott nagyon sokan nem tudnak visszajönni az első halál után.
SB-ben meg teljesen értelmét veszti a dolog.
hát ezzel nem nehéz jól tolni szerintem....
elég állat az alaplőszer, test bitang erős.... jól távol maradok és snipe 😄
Nem lesz azzal semmi baj! Majd ez is kibír 4-5 lövést amiből az első kettő semmi hatással nem lesz a harcértékre. Mint ahogy a többi papír páncélos cucc. Lásd hellcat meg a légvédelmik! Plusz majd az RNG gondoskodik a lepattanókról meg a hasonlókról... Gondolom úgy fog helyben forogni mint egy giroszkóp, csak hogy akkor se tudd leforogni ha lejtőn nekifutásból mész neki egy hellcattel! Várjuk ki majd a végét de azért félteni biztos nem kell, sőt...
AIexx
ha ilyen jól tolod, jöhetnél szakaszba.. <#hehe>
AB csatákban kb használhatatlan lesz (50mm front armor? lol) de szerintem még RB / sim csatákban is majd vért kell hugyozni hogy ne lőjenek szét a válaszlövésekkel, 70km/h egy TD-nél számomra lényegtelen... egy tankvadásznál inkább a tolatás a fontos hogy minél hamarabb fedezékbe lehessen húzódni, remélem nem egy párduc tankot kapunk torony nélkül mert akkor megette a fene az egészet.

senkinek ne legyenek kétségei afelől hogy ezt hova rakják be, mert lőszer alapján ezt biztos 7.7-be.
(nem mintha túl sokat számítana a mostani MM miatt hogy hova fog bekerülni 😄)

szerelmes vagyok a JT-be...... <#szeret>
3 csata alatt 26 kill
na meglett JagdTiger.... hmmmm elég jó ez a tank 😄
meglesz az első kedvenc német tankom 😊)))

első karika 8 kill vele (árkád), és a mobilitása sem vészes
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.10.01. 10:24:11
Értelek Brenor. Ti már RUTINOSAN jóval előrébb vagytok . Fel a páncélt a vizsgáidhoz....
Ám én 1kilövetés után és béna MM-es parti láttán már ""nem viszem a bőrömet a vásárba"" a szinte értéktelen, kifejlesztetlen TÖBBI 6.7-es vasaimat árkádba a 7.7-es Maus, Párduc1 ellen. Már látom, hogy senki nem jut előrébb !!! ---- EZ NEM VINNYOGÁS ----Ekkor vagy belépek III.rangú légvédelemmel vagy IV.rangú géppuskással REPÜLŐ ellen és kifejlesztett tüzérséggel, de inkább retardált DELETE WTh !!!! Nem lesz olyan hatalmas veszteség.....
Viszont sz@rja a sok plecsnit Anton a MINUSZOS befejezéssel záródó I - III. helyezés német (ritka) GYÖZELEM esetén. Minek lehet ilyenkor már örülni ? Ezért az É-i sarkra helyeztem át magam vagy lejjebb....
MÁS: Az "Arm W." most még nagyon csábító cumi. A 3. próbaparti után lenooboztak ( túlzott óvatosság miatt ), mint anno a WoT-ban. VÁLASSZUNK........
Kanonenjagdpanzer
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.09.30. 18:19:52
Ja igen azt elfelejtettem irni,hogy ground force-ra gondoltam,repülni nem igazán repülök,régebben az IL-2-vel repültem,még a VO101-ben,csak az abba maradt!