37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Brit T1ben a T17et nem rossz, a többi sem, bár rém szar az ágyújuk. Crusader MkIII Valentine MkI. szintén korrekt.
T2ben Elit Matilda nem mozog rosszul abban a BRben ahol van, bár rém gyenge az ágyúja. A két T2es Valentnie nem túl jó, viszont a többi magasabb BRű tank remek (az Archer kivételével, mert az a játék legértelmetlenebbül legrosszabb tankja).
Én nem hagytam volna ki a T1-T2-t, mert max. két nap az az ág, ha nem maxolod ki őket, akkor pedig egy nap, de te tudod. -
Leoval? Azt hogy? :D 5.7es a tank. -
e57 #27147 Teutonic giant event mi alapján szedi össze a tankokat, hogy mivel mehetek be? Nem tudok rájönni.
most délután tudtam géphez ülni, és nézem, hogy már csak 5 óra van az eventből.... hát... mindegy mondjuk esélyem úgyse volt az első 150-ben bent lenni, de az 500-ban sem.
-
Molot115 #27146 Melyik firefly van meg? A sima vagy a premium? Bár nem hiszem hogy hatalmas különbségek lennének. Csak mert én is arra hajtok... Azzal húznám ki a cometet meg a centurionokat. Ha beválik akkor lehet többször mennék BR6.0 alá! Igaz én golddal húzom ki a brit T1-2t azokkal nem vagyok hajlandó egy métert se gurulni. Egyszerűen nem tudom komolyan venni őket! :D -
gstup #27145 Én kifejezettem imádom a firefly-t.Mindenki sírt hogy hányat kell majd belelőni a britt lőszerekkel az ellenségbe.Nekem ritka hogy 2 vagy 3 kelljen.Sokszor elsőre robban vagy lángolni kezd az ellenfél.Alig várom már a sabot shellt.Most a comet-re gyúrok.Nagyon várom már. -
A Black Prince egy lőszer elnyelő, szinte sose sebződő szörnyeteg, legegyszerűbb lebombázni...
Egyszer sikeredett kilőnöm 1vs1 -ben KV-2 -vel, de a soffőr rém béna volt, 3x sikerült újratöltenem, mire mákom lett. Legtöbbször ha eltalálom akkor a találatot mutató kis ablakban csak azt látom, hogy mely páncéllemezeit kell majd újra festenie.... -
Madi92 #27143 Hát, pedig oroszokkal is sokat megyek, ahol ugye nagy bum-bumok vannak, de volt egyszer régen egy nagyobb frissítés, azóta nálam piros a fekete. :D
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.01.03. 16:39:22 -
Az M10 jónak tűnik, ellenfélként is kemény dió. Ettől függetlenül eddig nem estem hanyatt ezektől a brit tankoktól :D Csörcsiből állandóan kiszedtek, néha bejött egy jobb kör, de én végeztem vele. A 2 Cromwell is elment egynek, de semmi kiemelkedő(3 km/h hátramenetben, papír, brit lőszer).Még a sörmik ellen is megszenvedtem velük, t34-ről nem is beszélve, rank II-ben még mindig az orosz vas a király. Rank III-ban eddig csak a Firefly van meg, ami eddig szintén lehangoló, talán majd a comet meg az avanger jobb lesz. A Fekete herceggel csak 2szer találkoztam eddig, egyszer kilőttem Leoval, utána meg hagytam a fenébe :D -
Zőld-sárga-piros: különböző szintű sérülések
Fekete: meghalt.
Talán túl sok magvas lőszer használsz, mert az a járművön belül kevésbé sebez, mint a robbanó töltetes AP.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.01.03. 16:32:29 -
Madi92 #27140 Miért írja mindenki azt, hogy megfeketedett? Nálam csak pirosodni szoktak. :D Mit csinálok rosszul? -
Napiparancs: Ölj meg 15 játékost, aki nehéz tankot vezet.
1. csata: 3 kill, mind med, a heavy -kre max assist. SMK -ra rálőttem, benne mindenki megfeketedett: crit! -
Mentem egy kört (első kör) az Achilles nevű M10el, és kilőttem 11 tankot. Azért az M10 anno nem volt ennyire penge stockként. Legalábbis ennyit nem bírt ki. :)
A Churchill is érdekes, bár a 3 inch Gun Carriernél azért már éreztem, hogy mi vár majd rám, és ugye a Black Prince is elég komoly benyomást tett rám (lásd lentebb! :D). -
Látszatra azok is :P -
Madi92 #27136 Mondjuk azért az tényleg vicc, hogy kilőttem 2db tankot Párduc A-val és kaptam 4k pénzt érte... -
Azt a játékot én meg is vettem! XD
Elég nagy fun :D -
Elég masszívnak tűnnek a brit 4.0s tankok. -
Mindegy. Múlt idő. Még jó, hogy csak T2 3.3! :D -
Lehet itt ráfogni bármit a lövedékek döntött páncélról jobban pattognak marhaságra, de ha beteszek egy mani módosítót amit nyertem, akkor tuti amivel lehet pénzt keresni akció nélkül döglik meg. Ha beteszek egy rp módosítót amit nyertem, akkor tuti 10ből 9x vereség van. stb. stb. -
Szerintem, az Archer tervezőjének dédunokája pedig játékokat készített, és elkészítette ezt:
Shower With Your Dad Simulator 2015
:) -
Max_Andaxin #27130 Na ezért vettem most, hogy le volt árazva inkább egy Spitfire F Mk.XIVc-t...én nem szenvedek azzal a sok szarral előtte.
Tier III végén talán majd lesz olyan Spit, aminek nem megy azonnal tönkre a karburátora, ha csinálok egy orsót......vagy ne adj Isten negatív süllyedésbe próbálom beleerőszakolni....
Mondjuk a történet másik része, hogy azért egy kisebb öngólt rúgtam ezzel a prem Spitt-el.
Real Tank tancsatában a 5.3-as BR-je nem jön túl jól a BR-3-as tankok mellé-:D..
-
Max_Andaxin #27129 Látom nem jött át az irónia a "hülye" tolatós tank kapcsán! 
Amúgy meg tisztában vagyok vele, hogy egy alap tank mennyire szar tud lenni, és mennyivel játszhatóbb ugyanaz a jármű, ha már ki van maxolva. Viszont erre azért azt mondom, hogy nem kell minden egyes tankkal játszani, sőt kis sem kell képezni rá legénységet...(sajna viszont muszály megvenni.
Én azt a Britt TD-t személy szerint egy hatalmas VICC-nek fogom fel. Nehéz elhinnem hogy léeteztt a valóságban - de így van - mert tuti, hogy aki azt tervezte valami nagyon durva anyagot - minimum ANANÁSZ EXPRES-T - szívott előtte. Mert értelemes, jószándékú, a tetteivel és a cselekedeteivel tisztában lévő mérnökember ilyen "tréfát" nem követ el szándékosan. Pláne nem akarhatja, ezzel harcba bocsátkozzon valaki az ellenséggel.
(Jó mondjuk Brittekről van szó.)
-
Ha végigszenvedtem magam az ágyús Typhoonon, ill. pár ótvar szaron, akkor ez már lópikula. -
Ez ott bukik meg, hogy ha nem elit a tankod, akkor az esetek 90%ában szarabb teljesítményt tudsz nyújtani hosszútávon a többiekhez képest. Onnantól válik ez szenvedéssé, ha jön még a gazsi új hülyesége a meccseken lévő BR kapcsán, az a bizonyos minimum 4 +1BRes állatka.
Nagyon kevés tank van, ami alapállapotában monszter tud lenni, vagy legalábbis partiképes a többi hasonszőrűvel. Ha elit, ja, de addig el is kell jutni, és az 1500 rps boóhckodás erre nem jó. Tök megértem őt. (Csak, hogy egy friss esetet demózzak: Matilda alapállapotban, kb. egyforma a Matilda minden kifejlesztve kivétel a váltó és motor. De ha a váltó és motor is megvan, na meg persze az ágyú is azt csinálja amit kell, nem kevés fokkal lesz jobb a tank.
Az Archernél lehet itt magyar taktikával jönni, de menet közben alkalmazni, na az nem lehet. Annak a tanknak kínszenvedés minden. Nem elég, hogy mindenki hülyének néz amiért "tolatok" (mindig mondom, hogy nem tolatok, ez ilyen :D), de tényleg egy lövés kb. mindenkinek (kivétel Berlin), mert ha 1x lepattansz és nem találsz be, nem éled túl a második lövést. Roppant frusztráló tud lenni, bár azért egy csatát megyek majd vele, ha az utolsó két modulja is kész lesz.
-
Max_Andaxin #27126 3. Kifejleszted, megveszed, azt letakarod egy ponyvával és elfelejted, ÖRÖKRE!!!!
-
Max_Andaxin #27125 Értelemes taktika??? Olvasgass regéket a HUN-ok harci taktikájáról...Azzal (is) remekül lehet hátrafelé nyilazni...őőő...lőni!
-
Max_Andaxin #27124
...jaja szerintem is "Isteni Jó tank"...már ha az ember ellene játszik! Meglátok egyet, már tudom, hogy van egy kill-em! Szeretem!!!!..(kilőni)
-
Max_Andaxin #27123 "jó csata volt mert jó volt tényleg ..."...
...Látod, látod! Itt írtad le a lényeget! Csak fel kell tenni a kérdést, hogy miért is játszik valaki - játszol Te - egy játékkal. Ha azért, hogy farmolj, meg űzd az xp-t...akkor tökmindegy mivel játszol, még csak nem is kell WT-ni. Ha meg magáért a játékért, hogy "Tankozzál"...akkor mit számít az XP RP, vagy a SILVER???
Nost, ha a másodikat részesíted előtérben, akkor sokkal jobban fogod élvezni az egészez, és sokkal kevésbé fogsz idegeskedni - az ilyen sovány eredmények után.
-
Brenor #27122 Szerintem ezzel sokan vagyunk így :D -
Nem értem a koncepciót amiért készült. :) -
Brenor #27120 Azzal a tankkal egyetlen értelmes taktika van, megmaradt egy helyben, mert előremenetben védtelen vagy, hátramenetben meg nem haladsz sehova :D
1. Bemész egy jól védhető foglalópontra, és véded a meccs végéig.
2. Keresel egy jól védhető pozíciót, ahonnan rálátsz az enemy szokásos útvonalára (pl kelet-európában egy hosszú egyenes utca végére) és onnan lődözöd az elhaladókat a meccs végéig.
Ha ezeken kívül találsz értelmesebb megoldást szólj, bár én már kifulloztam és nem tervezek visszamenni hozzá XD -
Most jutottam el az Archerig. Komolyan úgy éreztem magam, mint a hülye vígjátékokban amikor jobbkormányos autót állít meg a rendőr.
B+, ennek hátul van az ágyúja! :) Próbálok értelmes taktikát kitalálni hozzá, de ez nem normális így. :D -
ez kizárt dolog, mert nem tudom..
-
bgabor911 #27117 Úgy látom hogy nem sikerült megértened a lényegét a dolognak. -
Valaki tudna jönni velem? Mert megint szellemi fogyatékos köcsögökhöz tud csak dobni......
Faszom ebbe a sok nyomorékba.... -
Igen :D -
foxbat88fx #27114 és nem is misszió hanem bajnokság :D -
Akik vettek dog tag-et, azoknak jah :P -
Tíz perc az E100 misszióig! :D
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.01.02. 15:51:32 -
foxbat88fx #27111 photoshop gyanus XDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mégis minek félni a Tigris II-től 235-ös pennel? :D Úgyis te lősz először... :D