War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.10.04. 19:47:25
P-39N-0 (SU) asszem ezt eddig csak egyszer lehetett megszerezni faszbukos nyereményjátékon(úgy emelkedik mint egy űrrakéta kilövéskor<#violent>#violent> )
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
nem tudom mennyit nyom egy account árán egy ilyen kis repcsi
gondolom P-39N-0 (SU) többet nyom 😄 ott van még Lagg-3-23, Zhukovsky I-153-M62, He-122 B2/U2, P-26A-34, DB-7, Boomerang Mk. II
kár, h nem tankból van ennyim 😞

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Én egy ideje azon függök, de ha jön a Dagor Engine 4.0 akkor talán visszanézek erre a játékra.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.10.04. 01:52:03
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Hacsak nem jönnek gyorsan a brit tankok, én max. klán 6.7ért lépek majd fel ha lejár a prém.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Úgy látszik, hogy én fél/egy évvel hamarabb kiborulok a szarságokon, másoknak sokkal több a türelme...😊 De legalább mindenhol kibírtam, hogy nem fizettem érte, ez vigasztal...😊
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.03. 19:46:50
nagy kár hogy ez a he-112/b-0 ennyire alul fegyverzet.
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.10.03. 12:38:51
Én viszont egylövéseztem több meccsen át kb. mindenkit. 😊 Egyetlen negatívuma volt a magas pingnek, hogy kurva későn vettem észre a tőlem pár méterre álló tankot még 1700as crew-val is, ami ráadásul silveresen is meg volt támogatva.
A játékban valószínűleg hasonló lehet a helyzet többeknél. Különösen mert "ingyenes" ez a szar.
Ennyi.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Parancsnok+lövész 100% os KeenVision mellett álló helyzetben nem látom az ellenfelet....csak azt, hogy mindenki más ezerrel lő mellettem...robbanak a gránátok villog körülöttem a piros kis háromszög a szélrózsa minden irányából. Elindulok a fedezék mögül és lám ott van előttem 2-3 elenséges tank...lövök=pattanok...aztán meghalok...Jeeeeeeeee<#falbav>#falbav>
Kipróbálom az AW-t. Ígéretesnek tűnik.
2./ Szerintem Antonék ÖSSZEFÉSÜLTÉK a 6 -8 vasakat, mert már alig volt ( legalább is éjszakai ) játékos. Nagyon sok SB-s, RB-s 50-65 %-os MAGAS RANGÚ ellenfél ( KLÁN ) tolni kezdte újra ARCADE-ban a sikerélmény reményében a kisebbek bosszantására .
3./ Alapjába véve -- ahogy itt olvasom -- mindenkinek kijut az egyre gyakoribb pofára esésből ( csalódásból ), de azért ÖRÜLÖK, hogy Te ÖRÜLSZ a JP -nek.
4./ A " PARANCSNOK" titulus elérését követően: Engem viszont SÉRT vagy bosszant ebben a WT buliban a lealázó csirke-partik egyre gyakoribb BÉTA-verziós új jelensége. Nem igazán ajánlanám ezek után ezt a "játékot" ....
Azért is SZÉGYELLTEM magam , hogy bedobott (II. szint) t-34 vassal a BT-7 -ek ( I.szint ) közé NON-STOP éledés buliba az első tankommal 20db csirke 1.hely ???!!! EZ is retardált MM eset......
(a zene egész jó)
De amúgy az esetek túlnyomó többségében elég az AP. Amikor meg nem ott biztos nem a repesz fog megmenteni... 😄
Droughert:
Az IS-3 hatalmas csalódás volt ráadásul az RNG is hozzátett nem keveset, ugye amikor az M42 kiszedett úgy hogy 2x is bele tudtam lőni😄. Nekem valahogy nem feküdt nagyon pedig alapból heavy párti vagyok, de a medekkel sokkal jobban megy a játék. Szívesen játszanék többet a heavykkel de mindig elmegy a kedvem tőle!😄 De azért ha jobban ráfeküdnék akkor jobban menne!
Hát abban bízom hogy az IS4 jobban páncélozott így könnyebb lesz érvényesülni, mert valahogy az IS-3-at minden tudja bántani, vagy legalábbis végig ez az érzetem volt! Leoban nem ültem még de majd egyszer ha eljutok odáig. Viszont ez is olyan hogy ha szerencséd van akkor sokat kibír ha nem akkor meg úgyis one shottol mindenki.
Foxbat88fx:
Hát a T-10M elég durvának tűnik azt várom nagyon, bár ebből baj is lehet! Eddig 1x voltam T-10M ellen úgy hogy össze is futottam vele, a festéket tök faszán összekaristoltam az oldalán!😄
IS-4 szerintem gagyi lehet 😄 IS-3 után letettem az orosz t5-ösökről....
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Mivel egy csatában a leggyengébb és legerősebb tankok között max. 1 BR különbség lehet, elvileg lehetne olyan, hogy 4.0-tól 5.0-ig lennének bent tankok. Ilyenkor örülhetnék, mert én lehetnék a csúcsragadozó. Viszont ilyet soha nem tapasztalok. Még a 4.3-5.3 is elég jó lenne, de ilyen sincs. Szóval a kérdés, hogy szerintetek mi alapján dönti el az MM, hogy amikor egy csatába betesz, akkor a legerősebb vagy esetleg a leggyengébb BR lesz a tiéd? És ha szinte mindig a leggyengébb vagy, akkor ez miért van? Vagy ez csak a szerencsén múlik? Viszont az furcsa, hogy most már talán 100 meccset is játszottam és nem emlékszem olyanra, hogy ne lenne Tiger, IS-2 az ellenfélnél. Szóval furcsa egy kicsit ez a dolog.
nekem ez a 3. "top tankom"
IS-3 egy rakat foshalom..... semmi élvezetet nem ad.... T-54 1947 már nem rossz, de az sem ad vmi hú de nagy játékélményt
a JT nekem rohadtul tetszik 😄 megérte kifejleszteni
10 csata alatt eddig nem tett be nagyok ellen csak 3-4db 7.7-es volt ellenfélnél 😄
töltésidő jó, is-2-nél megszoktam
lassúsága sem rossz mert a ferdi lassabb
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.01. 19:59:02
Árkádban ugye alapból visszajöhetsz még 2x. Egy 6,7-es csatában szerintem max mint harmadik járművet érdemes berakni 5,7-t. RB-ben ez már kevésbé hangsúlyos, mert ott nagyon sokan nem tudnak visszajönni az első halál után.
SB-ben meg teljesen értelmét veszti a dolog.
elég állat az alaplőszer, test bitang erős.... jól távol maradok és snipe 😄
senkinek ne legyenek kétségei afelől hogy ezt hova rakják be, mert lőszer alapján ezt biztos 7.7-be.
(nem mintha túl sokat számítana a mostani MM miatt hogy hova fog bekerülni 😄)
3 csata alatt 26 kill
meglesz az első kedvenc német tankom 😊)))
első karika 8 kill vele (árkád), és a mobilitása sem vészes
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.10.01. 10:24:11
Ám én 1kilövetés után és béna MM-es parti láttán már ""nem viszem a bőrömet a vásárba"" a szinte értéktelen, kifejlesztetlen TÖBBI 6.7-es vasaimat árkádba a 7.7-es Maus, Párduc1 ellen. Már látom, hogy senki nem jut előrébb !!! ---- EZ NEM VINNYOGÁS ----Ekkor vagy belépek III.rangú légvédelemmel vagy IV.rangú géppuskással REPÜLŐ ellen és kifejlesztett tüzérséggel, de inkább retardált DELETE WTh !!!! Nem lesz olyan hatalmas veszteség.....
Viszont sz@rja a sok plecsnit Anton a MINUSZOS befejezéssel záródó I - III. helyezés német (ritka) GYÖZELEM esetén. Minek lehet ilyenkor már örülni ? Ezért az É-i sarkra helyeztem át magam vagy lejjebb....
MÁS: Az "Arm W." most még nagyon csábító cumi. A 3. próbaparti után lenooboztak ( túlzott óvatosság miatt ), mint anno a WoT-ban. VÁLASSZUNK........