37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #27229
Mondom, ki van ez találva!!!!!...hogy csesznék meg!
-
152mm-el ne legyen már 6.0 alatt semmi.
De ahogy a német tankok minimum 1.2 br-el túl vannak kivétel nélkül számozva, úgy a szovjet gépek meg alul vannak számozva.
Meg pont az a vicc, hogy a gazsiék fuvolázgattak annó a br értékekről, hogy az az adott tank harci értékét hivatott szimulálni, hát a kv-2 pont az ami mindennel el tud bánni az ágyúja miatt és még nem is egy papír tankról van szó. -
kissssss #27227 nem mondtam hogy tökéletesen megfelelő oda..... árkádban 5.0 és itt még el is fér, de rb-ben meg 4.3 a kv-2, nem tudom kinek volt az ötlete hogy le kell rakni4.3-ba de szerintem is elég nagy baromság, egy 5.3-as kv2 mindkét játékmódban pont jó lenne. -
Oh, had ne mondjam hányszor éltem túl kv-2-vel és hányszor élte túl azt a rengeteg toronybeütést amitől elméletileg már szanaszét kellett volna robbannia, ha csak azt a tényt nézzük, hogy a torony tele a 152mm-es gránátokkal.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyire is jól lehet azzal az ágyúval lövöldözni és még ha nem is közvetlen találsz sokszor az is halálos.
Pl egy Tigrissel hol álmodhatok arról, hogy kilőhetek egy BP-t, még a Párducokkal is max akkor sikerül ha teljesen szembe van és nincs túlontúl távol.
Kv-2-vel meg egy kicsit a test felé kell célozni és annyi is neki, de a nagyvadak ellen is ugyanennyire hatékony az ágyú miatt.
Én legutóbb kaptam rá egy talismant-t így az egész orosz ágat vihetem vele.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.01.07. 00:54:36 -
gstup #27225 Ha br-ról van szó és a britt tankok mehetnek feljebb akkor az orosz t-34/85 is nyugodtan mehetne 5.7-re... -
bgabor911 #27224 Mit csinálsz rosszul? Azt hogy németekkel mész. Ez pedig egy orosz játék. Szerintem nem kell tovább ragoznom. -
bgabor911 #27223 Nem tudom ki használja a D5T fejlesztett lőszerét, így hogy jóval kevesebb robbanóanyag van benne mint az alap lőszerben. Kiírja a játék a lőszertípusoknál. Az alapban több van mint a T-54 APHE lövedékeiben, pedig az ugye 100mmes. És ugye pont az a T-34/85 legkellemesebb tulajdonsága, hogy alap lőszerrel egy lövés vele minden, ha átütsz. Nem kell ám baszakodni hozzá 4-5 bevitt találattal, mint a briteknél. -
Madi92 #27222 Kivéve, ha te mész vele, mert akkor 1 lövéssel harcképtelenné teszik mindig. -
Hát ha szerinted a KV-2 elfér ott ahol van akkor nyugodtan jöhetne vele egyszintre a tigris is.
Nevetséges a kv-2 ott, állítom még védelemben simán lever egy tigrist bármikor.
A 4.0-ás panzereken meg eddig sem ért semmit a páncél, cserébe géppuskákkal is ki lehet őket lőni oldalról. -
Luciferkee #27220 Itt tart a játék... már az összes hajam kihullott kb
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/290912-whats-wrong-with-this-game-what-im-doing-wrong/ -
Molot115 #27219 Végülis az 5,7 határeset, el tudom képzelni hogy az még működne, mondjuk eléggé le lenne ott korlátozva. :D
Viszont nem hiszem hogy meglépik, mert a black prince is ott van BR csökkentés után. Az meg azért kissé durva lenne hogyha ugyanaz lenne a BR-jük, főleg úgy hogy a BP 1,5x drágább, és jóval keményebb... -
Csak míg a Tigris, Párduc vagy akár t34 kicsap egy lövésből, neked sokszor egy csomót bele kell lőnöd :) A kv-2őt is kb úgy tudom sokszor kilőni, ha kitudom, hogy minden emberre jut egy lövés. Azért ez elég sok idő. -
kissssss #27217 én viszont már játszottam ellene a mai nap és úgy keresztülhugyozták a kv-1B tankomat hogy sírni támadt kedvem, volt vagy 3 olyan csatám(rb) hogy egy lövésből kikaptak és mehettem vissza a garázsba nézni a crew lockot....
szerintem egy 5.7 szint jó lenne neki, tudná ütni tigriseket és a párducokat és ezek is a fireflyt.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.01.06. 22:06:52 -
Molot115 #27216 Hát jó rendben a kv2, achilles, archer valóban nincs 1 lapon a fireflyal. Meg mondjuk a döntött front a játék jelenlegi helyzetében okozhat meglepetéseket főleg alacsonyabb BR-ben. De abban azért nem vagyok biztos hogy mondjuk br6.0ban megállná a helyét, és nem az átütés miatt, mert az azért bőven vállalható.
De mivel egyenlőre nem játszottam még vele nem tudom mennyire durva a helyzet azokon a BR-ken. De a Párducnak nem volt ellenfél pl. Ha indokolt is a BR emelés nem hiszem hogy 1.0-ás Br emelést elbírna... -
kissssss #27215 de hogyha ki van fejlesztve hozzá az utolsó lőszer is akkor már átüt akármit egészen 7.0-ig az a QF-17, míg a németek a tigrisükhöz még mindig nem kaptak apcr lőszert a H1-hez 5.7-en, a ruszki D5T fejlesztet löszere meg csak közelre ad nagyobb pent távolra meg kisebb mint az alap lőszeré.
az hogy van kv-2 meg M-10gmc és archer ezek még beleférnek mert a jó ágyú mellet durván hátrányban vannak más téren, de amikor lejön a sörmi firefly 4.0-ra szívatni a pz4-et meg az amcsi sörmiket akkor akár a fejedre is állhatsz mozdulni a fedezékedből már nem fogsz a játék végéig. -
Molot115 #27214 Hát az a 17 fontos kb a KwK36-al meg a D5T-vel van egy szinten az átütést tekintve. A D5T az BR5,0 a 88as meg 5,7-6,0. Innen nézve végül is elfér 5.0-án is. Meg legalább a firefly lőhető, ez a thunderbolt is annak tűnik, de a BP szemből túl erős azon a szinten. -
kissssss #27213 pedig nagyon ajánlatos lenne ezeket a brit 76mm ágyúval felszerelt tankokat 5.7 vagy inkább 6.0 szintre rakni mert így már alsóbb szinten is kezdi értelmét veszíteni a páncélzat, jó lenne ha nem jönne le a tier5 useless armor szindróma alsóbb szintekre is. -
Am persze hogy akkor teszik be ezt a brit prémet is amikor megveszem a T-34-100 meg a Super Hellcatet.... Nehogy véletlen akciók előtt tegyék be... -
Molot115 #27211 Hát sírhatsz! :D
Semmin nem lepődök meg ezeknél... -
4.5? Besírok. :D -
Molot115 #27209 Aztán nehogy meglepődjünk, és még alacsonyabb BR-t kapjon. 4.7-et vagy ne adj isten 4.5-öt. A Black Prince is ott van ahol lennie kell, ugyebár... -
kissssss #27208 szerintem menni fog ez a későbbiekben 6.0-ba is, mert ezen az 5.0-n egy igazi sealclubber lesz. -
Max_Andaxin #27207 Ez így van! Szerencsére!!! -
Max_Andaxin #27206
-ot csináltak az emberekből Gazsiék ismét. A brit ággal kezdték a leárazást, azt most behozták a a AC IV-thunderboltot premnek...gratulálok. Pedig lett volna elég goldom a Spithez is meg ahhoz is. Már persze ha ott lett volna az is már a techtree-ben, hogy féláron meg lehessen venni.
Most várhatok februárig, hogy legyen rá keret
Amúgy néztétek? Szerintem br5.0-ban igen jó lesz az a masina...
-
foxbat88fx #27205 olyan szar ez a Churchill GC..... de tényleg :D
annyira szar h nem is tudják kilőni szinte és megint 11 kill-es kört mentem vele -
bgabor911 #27204 Pont az a lényege az RB-s pontrendszernek, hogy ne kezdhesse minden noob bombázóval meg alacsonytámadóval a csatát. Mostmár csak az repül RB-ben, aki előtte kitermelte az árát tankal az adott meccsben. -
bgabor911 #27203 Mondjuk azt nem fogja egérrel repülni, pláne nem killeket csinálni vele. -
Valamiért nagyon le akarják ültetni az embert a játék elé :D Lehet stagnál a játékosbázis vagy éppen csökkent kicsit. -
foxbat88fx #27201 5 megvan mert ugye win is kell...
amúgy már 8 lenne mert volt 3 lose amikor első voltam XD
meg lett a 150 kill is... T-10M-re adott erdei camot a láda -.-" -
Piskóta lenne ha csinálnám :P
Anno prém JPantherhez 40x kellett volna ez csak minden 10.-nél volt esélyed hogy megkapod. -
RODLEE #27199 Okk!
Értem kössz!
-
foxbat88fx #27198 10 csatát* -
foxbat88fx #27197 10 missziót kell nyerni úgy a VK-hoz, hogy első vagy a csapatban
szegény noobokkal jól kicsesztek XDDD 35-40%-os winrate-el biztosan összejön nekik jan 12.-ig
-
Brenor #27196 Az RB mixeden nem kezdhetsz semmiképp repülővel, direkt úgy van kialakítva hogy tankkal gyűjts elég pontot a repüléshez. Ha csak repülni akarsz akkor marad a normál RB légi csata mód.
Ebből a szempontból az SB jobb, mert ott 1 tankot (van ami 2szer spawnolhat) és 1 repülőt használhatsz. Viszont ott akár elsőnek is viheted a repülőt. -
kaptam egy talizmánt az f4u 1c -re.. végre!!!
-
RODLEE #27194 Jajj még kérdezni akartam 1-et!
Mondjuk RB-ben indulok és nem tankkal akarok lenni ,hanem repcsivel akkor azt hogy tudom megoldani,mert a spawn pontom mindig kevés hozzá,mondjuk érdekelne SB-ben is,mert úgy néz ki haverom is beruház 1 gépre amin szalad a game,és szeretnénk szakaszban nyomni,ő lent,én fent!
Kössz!
-
RODLEE #27193 Okk!
Dánke! -
bgabor911 #27192 Így igaz, a tier4-es T-34/85ösre a talizmán 1400 aranyért (kábé ugyanannyi forintért, ha rubeldben veszed a Hola plugines módszerrel) nagyon megérős befektetés, ha orosz T5-öt akar az ember. -
Brenor #27191 Gyakorlatilag prémium tankot csinál belőle. Annyi a különbség, hogy a normál prém tankok ezüstre és fejlesztési pontra is extra %-ot adnak, míg a talizmánosak csak fejlesztési pontra
Magyarítás: Soon™
@Zegi_Norbi: Nagyon ritkán van olyan prémgép szerzős event, aminél visszakapja az árát aki megvette, de többnyire semmit nem kapsz olyankor, így nem is érdemes az olyan eventeknek nekiállni, ha nincs más nyeremény. Egyébként az adatbázis letárolja mennyiért vetted, így pontosan annyit is kapsz vissza is, ha van pénzvisszafizetés az eventen. -
Amúgy ha valaki megveszi a prém csörcsit most akciósan, akkor majd a teljes árát kapja vissza aranysasban? :D