War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fejlesztett Képzettségek az 1.53 Frissítésben
6. "Elhúzódó Összecsapás" Tesztüzem
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Szóval azok kisebb tűzgyorsasággal rendelkeznek! 😄
hűha ezt jól elírtad 😄
Szvsz korrekt, bár kétségtelenül az oroszoknak kedvez inkább ez a szimuláció. 😊
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mennyi orosz és mennyi német tud lőszerrekeszt sebezni majd? Nincs több kérdésem <#banplz>#banplz><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.15. 13:44:59
Ez eddig is így volt már egy ideje, százalékos esély volt a lőszer berobbanására, ha találat érte - kumulatívnál a legnagyobb, 90% körüli, űrméret alatti (l. Pzgr40) pedig a legkisebb esély.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
USA - 105 mm-es М392А2 páncélátütése 5%-kal növelve, a 90 mm-es М332 páncélátütése 14%-kal csökkentve, a 90 mm-es М304 páncélátütése 13,2%-kal csökkentve, a 90 mm-es Т44 páncélátütése 13%-kal csökkentve, a 76 mm-es М93 páncélátütése 2%-kal csökkentve, a 76 mm-es М331А2 páncélátütése 10%-kal csökkentve, a 76 mm-es М319 páncélátütése 10%-kal csökkentve.
Németország: a 105 mm-es DM-13 páncélátütése 5%-kal növelve, a 105 mm-es PzGr 40 páncélátütése 10%-kal csökkentve, a 88 mm-es PzGr 40/43 páncélátütése 11%-kal csökkentve, a 75 mm-es PzGr 40/42 páncélátütése 15%-kal csökkentve."
Na elmennek a ****ba.Ezt a rohadt társaságot.Igazi tetvek.Retardjin/sovietjin.
Ez de aranyos. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Szovjetunió: a 100 mm-es ZBM-8 páncélátütése 1%-kal növelve, a 122 mm-es ZBM-11 páncélátütése 3,5%-kal növelve, a 122 mm-es ZBM-7 páncélátütése 1%-kal növelve, a 85 mm--es BR-367P páncélátütése 4%-kal csökkentve.
Persze tuti hogy én látom rosszul és megint a gyíkemberek de valahogy a mérleg nyelve megint elmozdult.
A lőszerrekesz felrobbantható kumulatív lőszer közvetlen találatával! Na erre kíváncsi leszek... Egyáltalán nem is értem hogy eddig ez miért is nem volt így? Mi indokolta?
A T-34 harckocsiknál az olajtartály sérülése már nem okozza az üzemanyag felrobbanását. Miért eddig azt okozta? Valahogy nem tűnt fel... Sem benne ülve sem ellene küzdve!
Érdekes frissítés lesz. Lesznek azért pozitív dolgok is ahogy néztem. A távmérő például érdekesnek ígérkezik bár csak nagy távolságból lesz igazán jelentősége. A javításban meg az újratöltésben történő változások például már nagyon hiányoztak főleg az újratöltés.
Amcsi ágon én a BR 5.0 körüli cuccokkal szopok. Itt már a többi nemzetnek lényegesen jobb tankjai vannak, így eléggé meg kell küzdeni azzal a néhány kill-ért csatánként. Kisebb BR-ben azért jobb a helyzet meg remélem BR 6.0 körül az amcsiknak is lesznek ütőképesebb dolgaik.
Utoljára szerkesztette: Big Blaster, 2015.10.14. 17:14:50
Ha jól értelmezem a nagy távolságon (500-750 méter fölött) bokorban megbújó tankokat le sem fogja renderelni, tehát láthatatlanok amíg nem mozognak, vagy lőnek. Emellett itt semilyen jelölés nincs, tehát szabad szemmel kell észrevenni őket. "
Fele részben ezért hagytam ott a WOTot, és kezdtem el szimulátor módban játszani a WTGFel.
Mi jön még? Artyk?

Szimulátor csata:
Ha jól értelmezem a nagy távolságon (500-750 méter fölött) bokorban megbújó tankokat le sem fogja renderelni, tehát láthatatlanok amíg nem mozognak, vagy lőnek. Emellett itt semilyen jelölés nincs, tehát szabad szemmel kell észrevenni őket.
Realisztikus:
Hasonló a helyzet mint szimben, de itt a térképen is megjelenik elvileg a jelölése, hogy hol és milyen tank áll. Továbbá a csapattársaknak is megjelenhet ha bizonyos távolságon belül vannak (ezt a távolságot Rádió Kommunikáció legénységi képzettség befolyásolja), de nem tudom, hogy hozzád vagy a célpont tankhoz méri a távolságot.
Árkád:
Szintén a fenti helyzet, de itt a térkép jelölés mellett magán a pályán is megjelöli a tankot a szokott módon (jelölő keret a tank köré, név, titulus, távolság). Itt azért kevésbé lesz észrevehető a változás, mivel a pályák fele árkádban sokkal kisebb (pl Mozdok).
Még azért ezeket készpénznek ne vegyétek, mert biztosat csak akkor fogunk tudni, ha saját szemünkkel látjuk, továbbá a távolsági értékek csak előzetes adatok, mivel amíg nincs kiadva a patch addig tesztelik és szinte biztos hogy változtatnak rajta.
Egyébként a mostani és az 1.53 utáni láthatósági rendszerre is vonatkozik, amit Stefan írt. Bármilyen grafika mellett fel fogod fedni a pozíciódat ha lősz egyet, ezért ha nem muszáj nem maradj egy helyen, 1-2 lövésenként válts pozíciót. Másrészt a nagy távolság sem feltétlenül életbiztosítás, ha olyan lő rád, akinek az átütése még az adott távolságon is halálos. A legprofibbak tökéletesen tisztában vannak vele, hogy az egyes pályákon a térkép rácsozása mekkora távolságot takar, és azt is pontosan meg tudják határozni marker nélkül, hogy te a térkép melyik pontján helyezkedsz el. Ez 1.53 után még nagyobb gond lesz, mivel jönnek a "Távolságbecslők". Minden tank meg fogja kapni, de amelyiken nem volt a való életben is, az pontatlanabb becsléseket fog adni.
Dzsungelben én mindig a pálya valamelyik szélén vagyok(bal-jobb), legalábbis amíg elhullik az ellen nagyja. Ott lehet találni jó pozíciókat, ahonnan lehet középre lövöldözni, de persze ezt tudják mások is, úgyhogy legtöbbször meg kell harcolni érte.
Jó, oké. Következő pálya.
M10 megen, felveszem a pozíciómat, látom szemben valahol egy flak szórja az ólmot valamire, de bokrok mögött volt, szóval vártam, hátha kimozdul valamerre, hogy lássam milyen messze van meg ilyenek. Hát ő nem így gondolta, mert ahogy betöltötte a másik sorozatot, már rajtam kopogtak a vasreszelékek... Amánmondom kemény.
Ezt szándékoznak javítani vagy le kell venni a grafikából, hogy tudjon is csinálni valamit az ember?
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.10.13. 22:50:13
Igaz jobb helyeken foglalkoznak a játékosokkal is, nem az a fő irány hogy hogyan lehet a legjobban elbaszni a játékot. Meg hogyan lehet elüldözni mindenkit...
már ezt a jelentéktelen hibát is jelezték több mint egy éve a fórumon és még mindig baszták megcsinálni.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.13. 15:01:29
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.11. 23:06:17