War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"In the combined ground vehicle battles, new special markers have been added. These markers show the position of the enemy when he shoots and hits an ally"
Akkor vége a rejtőzködős mókának is, miután az első lövésed lepattan a staliniumról, már azt is fogja tudni mindenki, hogy hol vagy. A repülőket is beleértve.😞
Ennek sincs köze a realitáshoz ráadásul...
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Proto tankok, adott tankhoz soha nem használt lőszerek, elkészült, de hadseregben soha nem rendszeresített és csatát soha nem látott tankok(mert a valóságban szarnak találták, itt a a játékban viszont op), egymással soha nem találkozó tankok, stb
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
a másik gond a HEAT löszerekkel az hogy a többsége igen csak lassan "mozog", egy távoli ellenfélnél ez igencsak megbosszulja magát.(su-122<#bdead>#bdead>)
a harmadik probléma pedig a HEAT lőszer sebzésével van, hiába lösz rá egy sima páncélfelületre attól még a sebzés még mindig full andom lesz, lehet hogy egy lövésből kikapod az ellenfeledet de az is lehet hogy csak besárgul egy két modul az ellen tankjában és az vígan gurul tovább. (és itt nem az extra páncélzattal ellátott tankokra gondolok mint pl:kv-1E,stb)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ha már amerikai meg Gaijin: ma volt egy olyanom, hogy 5.0-s Sherman lövése lepattant 400m-ről a T-34 1941 frontpáncéljáról. Persze ő 1 shotolt utána...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
mert akkor nem kellene prémet venned, mert simán tudnál fejlődni 😄
így meg szopsz és ha hamarabb túl akarsz lenni rajta akkor veszel prémet, a fejlesztőknek meg dől a lé.....
(eszméletlen pénzek tudnak befolyni ilyen kis gagyi online gamen keresztül.... ha nagyon sok pénzem lenne tuti "csinálnék" én is vmi ilyen gamet és le lenne a gond az anyagi utánpótlásról)
rekeszt telepakoltnak mutatta ...... Akkor most hogy van ez ? Lőszer - vagy (tojás)tartó féleséget gondolhatnánk teljes betárazásnak ?
Ha létezik ilyen?
Utoljára szerkesztette: vfrtom11, 2015.10.17. 22:14:40
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.10.17. 17:25:59
Event hozzá: "Lőj ki 50 IS-4-et Pz III-mal. Max. 1 nap alatt."
Aztán ha meg is szereznéd, úgyis kiderül, hogy mivel német, ezért egy rakás szar. Bármi bárhonnan átütné, a reloadja meg lenne 2 óra. Vagy ha mégsem, akkor az oroszok kapnának valami kísérleti atomtöltetes muníciót a tankjaikhoz.
Viszont fordítva alig tudok mondani olyan 5.7-es, 6.0-ás ellenfelet, akinek ne lenne pl. az M6A1 one-shot. Szerintem erősen túlértékelt ez az amcsi heavy. BR 4.3 lenne neki a reális játékerő.
Sajnos az a helyzet, hogy itt BR 5.0 környéki csatákban már nagyon sokan heavy tankkal nyomulnak, így nem könnyű érvényesülni gyenge páncélzatú és tűzerejű tankokkal.
Elvileg az új MM mindkét csapatba berak ugyanolyan BR-el rendelkező harckocsikat ráadásul ugyanolyan arányba, így mindenki hasonló feltételekkel indul. Ha a csata első 2 percében kilövik az egyik csapatból a top BR-ket akkor persze csökken egyből az esély de az meg hadd ne az ellenfél hibája legyen hogy nekünk nem maradt top BR. Másképp mondva mindkét csapatban jó eséllyel lesz top harckocsi így elvileg nincs előny az elején. Az hogy a közepére vagy a végére ki hogy áll már más kérdés, amit elég sok dolog befolyásol. Azt a hatalmas pluszt amit az jelent hogy tudsz játszani nem egy esetben azonnal lenulázza az RNG, vagy pedig a létszámbeli fölény, vagy jön egy olyan aki meg mégjobban tud játszani.
Mondjuk soha nem értettem azokat akik az ac-t fikázzák (meg lenézik), oké más mint a másik két játékmód, de a jó teljesítményhez ott is kell skill.
#Nohab: 2 accountom van, mégpedig azért mert adtak ilyen Nvidia kupont, ami a vga -hoz jár, és az ugye 10k gold (per felhasználó), és a CM accountomban jól elbasztam baromságokra, ezért uj accot csináltam, ahol az M26E1 -et megvettem, ami azért jobban megérte, szóval ennyi..
No offense de érdekes hogy két hónappal ezelött le lettél szólva hogy árkádba oroszokkal bárki utánnad csinálja. 😄
(Nem emlékszem kik voltak, akinek nem inge ne vegye magára!)
Jól nyomja. Szakasztól függetlenül is, bár 6,7 felett abban azért kb. lutri a túlélés és pályafüggő.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Tök mindegy mennyi van neki (bár szerintem 1)
#24819 #24737
Le kell valakit szopni a Gaijin-nál, hogy olyan meccsekbe rakjon be a rendszer, ahol az enyémek a legerősebb vasak vagy mitől függ ez?
A sok szopás miatt mostanában inkább hanyagolom a BR 5.0 amcsi tankokat és inkább lényegesen alacsonyabb BR-rel rendelkező tankokkal játszok. Lényegesen élvezetesebb a játék azokkal.
Utoljára szerkesztette: Big Blaster, 2015.10.17. 00:07:24
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1 árkád és 1 szimulátor csata után én is arra jutottam, hogy szívjon ezzel az akinek két anyja van 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.10.16. 14:37:45