37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Sherman0070
    Nekem csak annyi tippem van a randomon kívül erre hogy a brit lőszerekkel pontosan oda kell lőni ahol az ellenséges legénység ül. Mivel baszott nagyot üt át az a lőszer de berobbanása nincs.
  • AnuluWork #27348
    Aztán a következőben ugyanez halmozottan, csak már kompenzálni sem kompenzál ...
  • AnuluWork #27347
    Ezt az értelmetlen szar, fasz játékot, b+!

Megyek a brit Firefly-al. Belövöm a Tigrist. Bemegy a kémlelőn. Hmmm, semmi. Sima hit. Belövöm a tornyát. Átmegy rajta, feka ammo. Hmmm, semmi. Ő rámlő egyet. Hmmm, 2 halott pedig csak karcolt. Arrébb megyek. M18. Meglövöm a tornyát. Hmmm. Átmegy rajta, semmi. Sebesültek. Meglövöm az oldalát. Hmm, feka ammo. Semmi. Sebesültek. Na jó mondom b+, akkor lőjj ki. Odaállok elé, oldalsó részemet mutatva, mondom, legalább hamarább lépek ki. Erre a gyökér ua tigrissel és m18 ami leamortizált, két percen át lőtték az oldalam (2 emberem volt), hogy végre megöljenek.

Szóval, tököm ebbe a kompenzálos majom játékba! Nem igaz, hogy egy fasz lövedéket képtelenek értelmesen lemodelezni, és helyette kompenzálnak a random becsapódással. Már majdnem véged, alig van ép alkatrészed, két embered halott, de még életben tartanak, mert az előbb te is lepattantál róluk.

Két perc szarakodás után magamtól léptem ki a csatából, pedig a 40%os booster is bent volt. Eszméletlen szar lett ez a vacak. Azt hiszik debilék, hogy értéktelen szar VIP járgányok "ingyen" odaadásával megoldanak minden értelmetlen problémát, és nem látják, hogy ez a szar szarabb lett, mint volt valaha. Itt vannak a brit tankok, de MINEK??? Szar lőszerük van. Ami nem szar, az meg úgy viselkedik a random sebzés miatt, mintha szar lenne.
  • Sherman0070
    Végre visszatért ez az "1000 gold-ot adunk a playereknek" misszió.
  • kissssss
    naahhh végre véget ért a grind megvan a cica és a madárka is, úgy terveztem hogy pár napig félrerakom a játékot de ahogy elnézem gajjinak más tervei vannak a szabadidőmmel....
  • Droughert
    Jumbo-ba
  • bgabor911
    Ötletem sincs mi a fasz lehet az a "jmbpba".
  • Brenor
    [Különleges] A War Thunder Hősei

• DasIsFuck
    Kivéve, ha egy jmbpba vagy fekete hercegben ül az illető.
    Azokhoz szemtől-szemben nem elég az ágyúd.
  • bgabor911
    A Tiger IH messze jobb tank a saját BR-jén mint a KT lesz a sajátján. Tiger I-el kemény csávó vagy, akit nem lehet félvállról venni és nagy dolgokat tud véghezvinni, KT-vel meg a dögnehéz lassú gyík, aki az erős páncélzatára szeretne építeni egy olyan BR-en, amin majd mindenki HEAT-FSel lődözik, és ahol semmilyen páncélzat nem elég vastag. Plusz ugye az oldala meg a torony oldala is csak 80mm vastag, oda egy 76os Sherman alap lövedéke is bőven elég.

• bgabor911
    Igen, ez a "quantitive matchmaker" a 7.7-es max BR-el az év faszsága volt Gaijin részéről.
  • Luciferkee
    Szakasz majd?
  • kissssss
    kellet még két első helyezéses győzelem az utolsó előtti stagenél de szó szerint vért kellett izzadnom mire összejött a kilencedik győzelem, most vagy én játszok szarul vagy egyre több tapasztaltabb emberke jön le lowtierbe játszani...

• Luciferkee
    Igen nagyon jó, ha nem pakol fel. Nekem az egyik kedvenc tankom volt még a 8.0->7.7 átalakítás előtt. Így sajnos ment a kukába.

Jelenleg Német 5.7 BR-t, orosz 5.3 BR-t, tartom a legjátszhatóbbnak.

Német - Orosz ág teljesen kivan húzva, de semmi kedvem random heatfs játékokat játszani. Gyakorlatilag arról szól, hogy kinek van nagyobb szerencséje.
  • Droughert
    Azt felejtsd el, hogy beálsz és mellel leveszed a lövéseket. KT frontja sokat meg fog fogn i, de mivel a többség tudja, hogy a tornyot kell lőni, így vigyáznod kell rá, maradj távol és sniperkedj vele. Nagyon élvezetes vele a játék, de vigyázni kell rá.
  • kissssss
    szemtől szembeni pofozkodást felejtsd el, js1-töl felfelé akármi áthugyozza a toronypáncélzatot szemből(mindkét verziónál), viszont ha valamilyen szerencse folytán életben maradnál egy js2-vel szemben akkor rohand le mert mire a ruszki újratölt te kétszer is le tudsz adni lövést rá, kimaxolt töltővel szépen lehet osztani a pofonokat.
  • Luciferkee
    6.7-es BR-t el lehet felejteni, csak annyi a baj vele. Bepakol az esetek 99.9%-ban 7.7 közé, ott pedig mindenki fossa a HEATFS szart, bárhol átütnek, bármilyen távolságból. Te pedig elfelejtheted, hogy bárkit átüss.
  • AnuluWork #27332
    Az a baj, hogy amit leírtak, az csak egy szelet. Amióta a tigrist 6.7 is simán kaphatja, azóta szar. Amikor ő volt a csúcsragadozó, akkor nem volt rossz, bár akkor amikor én kihúztam, még csak ruszki tankok voltak. Most azért van pár nemzet.

A Tigrisnél érdemes távol maradni, nem egyedül mozogni. Mindig csapódj hozzá valakihez!

Ha 5.7esként 5.3. ill. 5.0 vagy annál kisebb van bent, akár -1 tierrel alacsonyabb is, akkor egész jó csatákba pakolja be, ha Párduc van veled egy sorba, szopni fogsz ...
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.09. 21:27:43
  • ikarus44
    De frontharcra nem jó?
  • foxbat88fx
    Henschell tornyos sztem sniperkedni nagyon fasza....
    Porsche tornyos kicsit gyengébb, de ua. a gun, ua. a mobilitás
    szintén sniperkedni kell vele
  • ikarus44
    Akkor megéri egyáltalán?
  • Sherman0070
    Csak a papír tornya. :D
    Am imádom oldalba flankelni Super Hellcattel :D
  • ikarus44
    Hogyhogy? A Királytigrissel mi a baj?
  • DasIsFuck
    Szerintem még mindig jobb lesz mint a hőn áhított KT amit el szeretnél érni.
    Nagyjából annyi változott az idők folyamán, hogy egyre több az olyan tank amit szemből nem fogsz tudni csak karcolgatni, illetve az olyan tankok amik 1 km-ről is mindenféle forgatás és beállás ellenére is áthugyozzák a gyenge páncélod.

De még mindig élvezetesebb mint a KT pl.
  • Droughert
    KT még most is egy nagyon jó tank. Tiger I-nél meg a legjobb tanács, hogy tartsd a távolságot, és forgasd a testét (rb-ben talán könyebben ki tudod használni az előnyeit).
  • kissssss
    én mikor kifejlesztetem a Ktigrist akkor még nem futkorásztak fel alá t34/100 meg t44/122 su-100y csodák... és akkor az amcsi sportkocsikat még meg se említettem, sokkal könnyebben lehetett haladni a fejlesztéssel.
  • ikarus44
    U.i.: Bármilyen jó tanács, Tiger I-hez, hogy még nyugdíj előtt ki tudjam fejleszteni a Királytigrist? Mert nagyon gyenge vagyok vele. Ha 2-3 kill összejön vele, akkor már nagyon boldog vagyok.
  • ikarus44
    Mert egyrészt akkor elköltöttem volna azt a kis jutalmat is amit kaphattam vona, másrészt meg amilyen az én formám, simán ugyanilyen nehézségűt kaptam volna. Egyébként nem is értem ezt a jutalmazási rendszert, hogy csak 1000-2000 sl-t ad.
  • foxbat88fx
    miért nem nyomtad el vmi könnyűre?
    nekem most 5 win kellene.... az uccsó 20 csata mint vereség
    bannolhatnák az összes faszt aki 40% alatt van de komolyan
  • ikarus44
    Én ugyanígy jártam a napi közepes küldinél. Csak 6 ismétlem 6(HAT)! db, SPG-t kellett volna kilőnöm. Na ezt sikerült olyan 2-2,5 óra alatt, mert kb ennyivel is találkoztam ennyi idő alatt. Gondolhatod, mennyire voltam ideges. Ráadásul, ezt 2000 SL-ért....
  • kissssss
    nekem meg 3 csata alatt jött össze 1 kill AA-val mert kutyafasza se akart repülni....
  • foxbat88fx
    nekem elég hamar és könnyen összejött Kugelblitz-el randomban
    első csata 10 kill köviben 9 aztán kicsit visszaestem de meglett :)
  • kissssss
    megcsapkodnám azt a marhát akinek az eszébe jutott ez az utolsó task..... eventes csatákban senki nem akar repülni így marad az árkád és a reménykedés hogy az ellenfél püfölni fogja a 8 vagy 9 gombot hogy tudjon bombázni.
  • Sherman0070
    Én ezt már előre tudtam :D
  • foxbat88fx
    és még a credit szorzó is igen alacsony rajta :D
    gyakorlatilag ugyanúgy hoz mint a sima Tiger szerintem :D
    6 kill-re 18.000 creditet adott
  • foxbat88fx
    sztem gyengébb :)
    több rajta a gyenge pont szemből.....

el lehet vele baromkodni de ennyi, nem több
    nem hülyék a devek sem, hogy egy használható tankot adjanak ingyen :D
  • Sherman0070
    Mondtam hogy Tiger copy tank :D
  • foxbat88fx
    ja és 5-ös tank húzásra felejtsétek el mivel tier 3...
    tök jó körre adott 1300 exp-t a 105-ös KT fejlesztéséhez prém nélkül....
  • foxbat88fx
    vicces ez a VK 4501(P)
    30km/h tolatás XDDD
    am egy az egyben egy Tiger H1 tank.... ugyan az a páncél, ugyan az a gun, ugyan az a BR, csak jobban hoz, ennyi
    első karika 7 kill vele, szóval nem rossz tank.... amíg egy sherman ki nem lőtt 1 lövésből XDDD
  • Sherman0070
    Annyi pénzem nekem sincs :D