War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kirill Yudintsev: This is so called 'Russian bias' type of question. I have lots of opposite type of questions on Russian forums. We do not treat any nation differently. Everything is calculated very democratically - no one even tries to manually tweak anything, unless there is some specific bug found.
Tehát sírnak az oroszok az orosz fórumon a németek miatt? OMG tényleg ennyire primitív egy népség lennének? <#bdead>#bdead>
Oké, hogy legyenek könnyebben észrevehetőek a németek, de azért ennyi ne legyen már a különbség.
De most nem figyeltem milyen új mechanika van ami megint az orosz oldalt erősíti?
Teljesen úgy éreztem, hogy az egész arra megy ki, hogy "nem akarsz szenvedni? akkor vedd meg a modulokat 2500 GE körüli összegért".
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.22. 20:45:16
Szóval megszívtam, mert kifejlesztettem még "magasként" használni viszont már csak "alacsonyabbként" tudom. <#banplz>#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szánalom amit a készítők csinálnak már...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A 128-as csövére céloztam, a kis röntgenképes visszajátszósdi meg azt mutatta, hogy lazán bejutott a toronyba a lövedék, ott meg pukkant az ammo.
Létezik, hogy belőttem az ágyúcsövén keresztül? Van ilyen? 😄
A configom szerint maxra van állítva minden ehhez kapcsolódó dolog, mégsem láttam, hogy ott van.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.22. 17:03:53
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Ill post some examples:
M2A4 (american reserve tank) visibility 85%
Panther (D,A,G,F) visibility 138%
T95 visibility 105%
Panther 2 visibility 163%
Leopard I visibility 163%
M103 visibility 150%
Jagdtiger visibility 150%
Tiger II (H) visibility 200%
Tiger II (P) visibility 200%
Tiger II 10,5 visibility 200%
Maus visibility 200%
And now the Russians:
IS-3 visibility 85%
IS4m visibility 94%
T10m visibility 85%
Su-122-54 visibility 90%
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.22. 15:16:29
Akkor úgy látom továbbra sincs semmi értelme hogy újra belekezdjek ebbe a grindelős játékba 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Tippre előtte 1 nappal kikerül a hír, majd egy 10 lépcsős feladatsorban lesz ESÉLYÜNK kipörgetni ha feladatonként kilövünk 100 tankot rbx2 sbx3 bónuszokal persze. Ettől lesz ez ilyen ritka. Lehet még optimista is voltam.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Tiger E még mindig nemkapta meg az APCR lőszerét. Oh várj. De. Egy 0.3 BR-el nagyobb tankkal.
Az IS2 BRjét nem változtatták meg a lőszer után. <#lama>#lama><#taps>#taps><#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.21. 22:43:47
Ami a Leopárdot illeti, BVV megerősítette, hogy be fogják rakni a Leopard 1A1 típust. Kérdés, hogy mikorra készül el, mert egyetlen jármű elkészítése több hónapig is eltart.
Ami még mindig hiányzik, egy medium 7.7-as tank a németekhez. Tudom, hogy nehéz, esetleg lehetne a leonak valami másik változata.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Gondolom majd lesz hozzá, lőj ki 1000 T-10M-et PZ IVF2-vel, 1 nap alatt és akkor lesz 1%-esélyed, hogy a ládából kiesik. A ládában lesz még 100 különböző order/wager 10.000 SL, vagy 10% kupon az orosz SMK-ra.
Eltalálta a csövem legelejét, onnan semmi további sebzése nem volt. Egy repesz nem jött be. Rejtély.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.21. 19:31:22
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
But what happen if War Thunder not die?
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Több járművön is javítva az ütközések általi kölcsönös sebzés.
Tehát akkor nem fog meghalni a fél legénység ha leo-val nekimegyek egy fakerítésnek? Vagy épp ellenkezőleg, meghal majd mindenki? <#boxer>#boxer>