War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te ezt a sok baromságot tényleg komolyan gondoltad?
vs.
Már csak a csőből kiáramló gázoknak is el kellett volna fújni azt a komcsi szart, még akkor is, ha nem találom el
A tökéletesen merőleges felületekről, meg a 90 fokos rálövés a Fury-ban... Mutass már kérlek valami mérést is ezekről. Ilyeneket én is tudok kiabálni, csak attól még a szubjektív élményeimből nem lesz objektív tény.
"yeah guys now in realistic battles when ever an enemy gets shot a red arrow appears above their tank and not only does most of your team see exactly where they are PLANES see the big arrow from the sky."
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
""Why not?
The game is about vehicles, not exact historical events. " 😄
De ha szerinted normális, hogy egy 75 milis lemezre megérkezik tökéletesen merőlegen egy lövedék, aminek 210 mm az átütése, és lepattan....
(Btw, nem volt fedezék, csak nyílt terepről lehetett rálőni, az meg már mindegy, hogy 5 vagy 15 méterről...)
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.10.25. 11:35:54
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Hide and fear, Cobra Commander is here !
- 105 milis tigrissel "lopakodtam" a fortress pálya külső peremén, a töltések menti földúton.
- Az egyik töltésben lévő törésben ott "kempingezett" egy T-44, gondolom sznájper nézetben, mert semmit nem reagált arra, hogy mellé parkoltam.
- Az ágyúcsövem pont merőlegesen állt az ő oldalára, és a csövem vége és a tankja között volt kb. 1 méter.
- Itt jött a csoda. Lőttem. Neki meg besárgult a lánctalpa.
- Megfordította a tornyot. Lövés. Robbantam.
Ilyenkor mindig sokat gondolok az összes sztálinista gyökér gayjines tripperes qrva anyjára.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.10.25. 08:31:02
A jumbo-ról meg csak annyit hogy amíg a tigris H oldalról is ünnepnapokon üti csak át, addíg eszükbe ne jusson lejjebb tenni, mert akkor simán lehet majd egy fős csapatokat indítani. Eleve nem is értem mit keres a játékban, nem illik ide mert a páncélzat miatt nem tudják lejjebb tenni a tűzerő viszont nem teljesen elég oda ahol van!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Sherman0070: miért hova raknád a black prince-et? Azzal a 17 fontos ágyúval és azzal a páncélzattal?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
- Fejlesztő csapat figyeljetek, tankos játék ez amúgy?
- Igen az.
- Lehetne hogy ne tudjanak one shottolni?
- Mit ne tudjanak?
- One...shottolni. Szeretem ha sz@r a damage modell egy kicsit!
- Hát jólvan.
Szerintem ez mehet ott kb. Azzal mégse állhatnak elő hogy mi vagyunk a Gaijin és imádjuk ha nektek nem tetszik a játék. Persze hogy ezt nyilatkozza le! 😄
Komolyan kezdem azt érezni hogy csak engem zavar ez a random sebződés. Vagy pedig nagyon kevesen vagyunk és akkor meg nem számít a véleményünk. 😄
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Kirill Yudintsev: Nagyon..."
😄
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Csak én érzem már megint kicsit unfair-nek az orosz technikát? bár még csak némettel mentem stug 3 g-nél járok (inkább repülős vagyok) szal amcsiról és oroszról nincs tapasztalatom de amit a t-34 művel azt kicsit soknak tartom. Illetve hogy panzer 3 l-el egy szinten van a t-34 1942, tudtommal akkorra már dübörögtek a vadmacskák (tiger, panther), persze ez sem lenne megoldás hogy az oroszok mennek ezek ellen, de ez akkor sem jó ahogy most van.
Vagy pedig személyes támadásként élik meg.
Ezeket tudom kb elképzelni.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,