37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Szpecnyaz #27509 Először nevetsz, aztán rájössz hogy tényleg ilyenek az amcsikkal játszó playerek.
Na meg lehet konstatálni, hogy miért ez a legokádékabb II.vh film. -
Max_Andaxin #27508
...na ez odab****sz!
-
kissssss #27507 oké
-
gstup #27506 Ingame nevem: gstup .A hajnali cinkes,de holnap délután biztosabbat tudok mondani.A második menet az biztos. -
ikarus44 #27505 Úristen, ez hatalmas! 

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.01.15. 13:38:23 -
-
kissssss #27503 nem írták hogy lenne e bármi megkötés bár nem lepődnék meg ha megint lenne valami ninja változtatás utólag, op-34 grind szagú lesz de jobb biztosra menni, de ezt majd eldöntjük ha már szakaszban leszünk. -
kissssss #27502 az első menet vasárnap 3 és 5 óra között lesz... hát igen ezt valószínűleg sokan ki fogják hagyni, bár ha van bátor jelentkező akkor 3-tól 4-ig még fent vagyok de tovább már én sem.
norbi és gstup gondolom ti csak a kora este a második menetre jöttök igaz?( gstup majd kellene az ingame neved hogy tudjalak majd invitálni vagy felvenni barátok közé) -
gstup #27501 Erre én is jelentkeznék. -
gstup #27500 Sziasztok,
Ez a hero event(minden nap elsőnek kell lenned egyszer) hogyan működik?Ha kihagyok egy napot akkor nullázódik?Vagy kihagyás után folytathatom onnan ahol abbahagytam? -
Jelen! :D Nem lesz nehéz :P Rank megkötés amúgy lesz? Mert akkor be kell röffenteni a t34 1942-t, aztán mehet a móka.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.01.15. 09:34:38 -
ikarus44 #27498 Van egy olyan érzésem, hogy a 3 győzelem zsinórban a büdös életben nem lesz meg... -
kissssss #27497 Golden Battles This Sunday!
kellene 3 ember szakaszba a megfelelő időpontban, mert az fix hogy ezt egymagában ember csak nagy szerencsével tudná megcsinálni... -
Brenor #27496 Leveleztem én velük eleget a magyarítás miatt, most írogass nekik te, nekem ennyi bőven elég volt
-
Hát, mert felhúzott pár csaj, kivagyok kissé..... :D !!!!
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.01.14. 22:56:51 -
aha ,miért, szerintem sokan így vannak ezzel. -
hát az tényleg szenny -
kissssss #27492 higgadjál már le.... ez nem wot topik.... -
foxbat88fx #27491 ezt te tényleg elhitted?????
úristen -
Molot115 #27490 A második hozzászólásod utolsó 2 szava az aminek van értelme. A többi az megmosolyogtató! :) -
Egy levelet ,angol nyelven össze lehetne állítani, azt küldözgetni míg el nem gondolkodnak rajta KOMOLYAN!!! :) Fogjunk már össze.. vagy csak sírni tudunk???????? Hát nem. Harcra! vagy csak arcoskodni tudunk?? Igazi katonák játszanának itt ők nem hagynák ezt. Sok a szájhős kocka , kevés a tökös gyerek. HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.01.14. 22:31:59 -
Talán több elhivatottsággal, pozitívummal, lelkesedéssel és fáradtságos levelezésekkel a GAJIN felé elérné a célját hogy megvalósulna , mert lemondásokkal és feladással még SOHA AZ ÉLETBE NEM NYERTEK HÁBORÚT, ba*****us! -
Brenor #27487 Nem akarlak lelombozni, de ez nem hivatalos információ.
Az olaszok kezdték el kidolgozni a magyar-olasz tech tree alapötletét, mi pedig (azaz főleg Hebime :D ) segítünk nekik a magyar takokkal való kiegészítésben.
Ez a kép is amit beraktál az olaszok munkája.
A Gaijin jelenleg tervbe se vette ennek a megvalósítását, az olasz srácok ezért dolgoznak folyamatosan, hogy a fejlesztőknek elő tudják adni a végleges formát. Egyedül a Nimródról tudjuk hogy be fogják rakni, de azt is a német fába tervezték. -
Remek hír: Lesz MAGYAR -OLASZ ág ! WoT-ot megelőzvén ezzel! :) Én azért V. szintre tettem volna magyar jelzésű t55- vagy t-72 -est !!! DE AZÉRT EZ SEM ROSSZ!!!!
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.01.14. 21:54:05 -
Molot115 #27485 Ha dekorálás alatt az ilyen kalóz koponyát értik gaijinék akkor tényleg nincs helye RB-ben és SB-ben. Ha viszont ilyen plusz lánctalp tagokat vagy kötényezést ne adj isten homokzsákokat jelent akkor meg pont hogy RB-ben és SB-ben lenne igazán létjogosultsága. -
kissssss #27484 még ha komolyabban rá is állnak erre a tank dekorálós ötlete akkor is maximum árkádban lenne létjogosultsága, rb és sb-ben én ilyet nem akarok látni. -

-
Super Hellcat mellé úgy tűnik lesz még egy kedvencem :D -
bgabor911 #27481 Ha megvan a páncéltörő-robbanó lőszer(M82), a szerelő meg a tűzoltókészlet, akkor a többi már nem létszükséglet. A durvá toronypáncél meg a nagy átütőerejű ágyú alapfelszerelés. :D
De amúgy is kihúzza az ember maxosra, mert ezzel a géppel lehet a legtöbb eredményt elérni, és viszonylag egyszerűen húzni a cuccokat.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.14. 20:52:21 -
Fullosan többet tud mint stockként? -
bgabor911 #27479 Az egyik legjobb amerikai tank, vitán felül. -
Magyar játékos ellenfélként 6.3asokkal (én 5.3 brit tankok): T-34-100, T-44-122, IS2
És még én éreztem szarul magam a WOTban, amikor megvettem anno a Löwét ... :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.14. 20:17:05 -
Na meglett a T32. Hát ezt frontból nem nagyon tudják átütni :D -
foxbat
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Benja nemtudok játékban írni, bann 1 hétre, még 4 nap.. -
Droughert #27475 Nekem nagyon nem jön be ez a koponyás kalózos baromság. Teljesen komolytalan, nagyon nem illik az összképbe. Ott vannak az élethűen megrajzolt tankok, vannak hozzájuk jó festések, erre most majd minden második tank kalózos koponyával az elején fog szembe jönni. Ha tovább viszik a dolgot és lesznek normális kiegészítők az rendben van, tényleg sokat dob az összképen, de szerintem maradni kellene a komolyabb/élethű vonalon, nem pedig elmenni fun irányba. -
Molot115 #27474 Igen azért idéztem mert nekem is az jött le hogy nem állnak meg a koponyánál. Személy szerint örülnék hogyha azok az általános dolgok jönnének amit írsz, akár úgy is hogy csak dekoráció szerepben, plusz védelem nélkül. Később akár megcsinálhatják úgy is hogy védjen valamennyit. Meg nyilván ne lehessen azért túlzásba esni hogy 6 réteg lánctalppal körbe rakom a T-54 tornyát aztán jöhetnek a kumulatívok. Vagy csinálok egy T-55 enigmát aztán így jártak a többiek. :D De bizonyos kereteken belül szerintem simán befér a játékba. -
Brenor #27473 csak 7€, persze ha megvan már az alap dögcédula.
Egyébként egyértelműen többesszámban beszél a dekorációról, úgyhogy biztos jönnek még egyéb cuccok is. Én ilyen általános dolgokra tudok gondolni, mint felhelyezhető lánctalp darabok, homokzsákok és hasonló, tényleg odavaló cuccok. A kérdés hogy ezeket hogy lehet majd megszerezni. Arra viszont mérget veszek, hogy nem szabadon feltehetőek lesznek mint a matricák, hanem mindennek lesz egy fix helye (vagy több amiből választani lehet) és oda tudod csak felrakni. Meg az se egy utolsó dolog, hogy ezek csak díszek, vagy valós védelmi értékük is van-e -
Molot115 #27472 Hát az túlzás hogy annyira hiányolom. Csupán megemlítettem hogy mivel hibajavításon nem dolgozik náluk senki. A csodálatos elméket meg akiket foglalkoztatnak az újabbnál újabb orderek kitalálása köti le. Talán megpróbálhatnának máson dolgozni...
Erre amúgy kiváncsi leszek, legalábbis arra a részére hogy "An opportunity to customize your tank using different decoration items which will be added in one of the future updates!" mert azért valljuk be, ez a koponya megint egy hülyeség aminek semmi értelme nincs és még csak nem is néz ki jól! De legalább kidobhatod rá a 16 euródat... -
Brenor #27471 Thunder Liga: Arany Dögcédula
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2016.01.14. 18:36:29 -
Droughert #27470 pl már 1-2%-nál is észrevehető dolgokat produkál nálam, azonnal észreveszem, hirtelen nem úgy fordul a tank, hirtelen minden jel nélkül irányt vállt stb. Amúgy magas pingnél távoli tankoknál látszik, hogy mennyire ugrálnak, furcsán mozognak. ide-oda "pattognak". Közelebbi céloknál ebből semmit nem veszek észre.