37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    nyomva tartod a j gombot és 3 másodperc múlva kiugrik a pilóta.
  • foxbat88fx
    The Reincarnation Of Benjamin Breeg
    :P

és az amúgy is Fear of the dark
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.01.17. 22:30:30
  • Kubukli
    Amikor átváltok repülőgépre, kilőnek és zuhanok, akkor hogyan lehet a gépet elhagyni?
    Hiába nézem a beállításokat nem látok ilyet. Mindig beleállok a földbe...
  • bgabor911
    Amúgy is nagyon szűkre vették az ablakot, két óra alatt kellett lezavarni. Nekünk az ötödik győzedelmes meccs két percel a nyolc után ért véget, természetesen nem adta meg.
  • Kubukli
    Listening: Iron Maiden - Fear to Dark
    :)
  • ikarus44
    Hát ez az.
  • Sherman0070
    Ilyenek ezek az egysejtűek :D
  • Kubukli
    Kösz, közben rájöttem, ha kész a research akkor felajánlja a továbbvitelt.
    Mai akció? Igaz csak alsó szinten próbálkoztam de 10-ből 9-szer volt az alábbi helyezkedés. Vagy egymást lőtték a bázisnál vagy hegyeken keresztül sniperkedtek a pcsából. Az egységsugarúak nem értik mi az a qrva nagy A betű a pályák közepén.

• kissssss
    100% balszerencse :(
  • ikarus44
    Ez a majdnem bejött esete volt. Úgy szereztem ma 150 goldot, az 500 helyett hogy egy csata kellett volna hogy meglegyen az összes. A 200 goldos küldit azért nem sikerült teljesíteni, mert a 3-ból (mint utóbb kiderült az első) csata vesztes lett úgy hogy bár mind a 3 tankomat feláldozva, de gyakorlatilag megnyertem a csapatnak a meccset, mert minimális volt már a csíkjuk, és több bázis volt nekünk, ill. a mi bázisaink környékéről kitakarítottam az összes enemyt. De ezek a barmok valahogy mégis elvesztették...
    Ja és ez lett volna az ötödik győzelem is, úgyhogy így elbuktam rajta 300 goldot...

Ezüstért igen
  • Brenor
    Akkora hatalmas különbség nincs a kettő között. Ha csak randomban játszol teljesen jó az Expert képzés is. Ace már a bajnokságokon meg squadron csatákon való részvételhez fontos ahol minden apró plusz számít
  • Kubukli
    Személyzetet lehet átrakni másik tankba?
  • Sherman0070
    Tudom repcsik de ide írom mert a másik fórum ki van halva.... :D
    Az sokat számít repcsiknél, hogy Expert, vagy Ace képzés van rajta? Ace képzés sokad dob azokon a dolgokon, vagy jelentéktelen Expert után tovább fejleszteni?
  • foxbat88fx
    az fasza.... én 6kor feküdtem le, 11kor már keltem úgy hogy tegnap 12 órát melóztam kb. :D
    ma is hajnalban fekszek le....

ilyen ez az NFL rájátszás :)
  • kissssss
    nincsen tier limit, de jobb ha hozol valamilyen 6.3 környékén lévő tankot.
  • AnuluWork #27574
    Van valamilyen faszom event? Mert hogy most a lag vagy mi miatt, de nem adja meg az rpt a csatákért, csak ha ki be lépkedek ...
  • gstup
    Rendben.Akkor viszem a britteket.
  • ikarus44
    Úgy tudom, hogy bármelyikkel. De én a II. szovjetekkel fogom. 2 T-34, és az alap KV-1 lég jó párosnak tűnnek.
  • Sherman0070
    Bármilyen szinten lehet teljesíteni?
    Anno amikor 20 szint volt akkor a 0-ás gépekkel volt a legkönnyebb.
  • ikarus44
    Lesz még este 6-tól is egy. Én is ott próbálkozom majd.
  • Sherman0070
    gec most ébredtem fel xd
    és még ezt az 500 goldos missziót is átaludtam :D
  • Zegi Norbi HUN
    Hát jah... Valahogy a t34-gyel most nem ment :/ majdnem mindenhonnan 1 lövés voltam, brit tankoknál nem ezt szoktam meg, szerencsére jól döntöttünk és lazán meglett az arany :) + még egy jót aludtam is :D
  • Zegi Norbi HUN
    Tomatoként is szép az élet ám! :D Nem minden a winrate meg a kill... :P T10-zel terrorizáltál? :D
  • Zegi Norbi HUN
    Érdekes, vajon miért? :P
  • kissssss
    este 6 és 8 között lesz, lehet hogy maradunk a tegnap este bevált 6.3 szintnél(német?,orosz,brit felállásban), 6 óra ellőt pár perecel invitálok mindenkit aki fent lesz.
  • bgabor911
    18.00-20.00át számoltam, mi T-34/85el fogjuk tolni.
  • foxbat88fx
    7.7 jobb volt :D
    alig volt fent játékos így terrorizálhattam a 6.7-eseket....
  • gstup
    Magyar idő szerint mikortól kezdjük?És akkor mivel menjünk?
  • AnuluWork #27561
    És amikor a rendszer látja, hogy one shotolnak minden helyzetből, lepattansz, hülye csapattársak, akkor pörget neked egyet, és mindig 10k silverrel "kiengesztel". Remek, nem?
  • kissssss
    kezdésnek a t34 módszerrel kezdtük de ez elégé nyögvenyelősen ment norbinak nem nagyon feküdt ez a felállás, aztán váltottunk br6.3 szintre ő hozta a brit tankokat én meg a ruszki vasakat, na ekkor fordult a felállás mert alig tudtam utolérni... azzal a centurion/caernarvon párossal két térdre fektette az ellen csapatot én meg örültem a összejön a 80% hatékonyság.
  • AnuluWork #27559
    AI tankról rico végig, playert meg oneshotolom ua ágyúval. Reális? :D

Persze, hogy vesztettünk, mert utána már benyomta a gazsi az ellenfél fog nyerni cheatet, és azonnal végünk volt, hogy rohadna meg a nyomorékja aki kitalálta ezt a random sebzést ingame!

Ez az a pálya, ahol az nyer, aki elsőnek hozza be a bombert. Ja, két vadásza volt kint amikor én bementem meccs közben a bomberrel, de naná, hogy azonnal két vadásza volt rajtam, meg a még bent lévő kettő. Remek design!
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.17. 13:25:39
  • Szpecnyaz
    Ehhh, pedig a 262 A1 a kedvenc jetem. Csak 500m felett nem szabad lőni vele.
  • Brenor
    Még szimulátorban se kell tökölni a sebességváltással. Szerintem valamit te elbütyköltél az irányításban, mert a manuális sebességváltó csak egy extra funkció :D
  • AnuluWork #27556
  • foxbat88fx
    jah láttam h online van tomato norbi a barátlistámon :D
    én is megcsináltam hamar az 500-at....
    elején belehúztam aztán letettem tálcára aztán neteztem..... közben AFK azt vártam a csata végét
    így még meglett a 400k-s Deed is..... olyan sok pro játszik ezzel a gammel :D :D

délután majd felkelek vmikor aztán jöhet a másik 500-as
  • kissssss
    nekünk Norbival meglett mind az 500ge az első menetben, de ez a lagfeszt 2015 ami volt.... na ezt már nem kellene megismételni vasárnap este.
    (pedig alig volt fent 33k ember fent)
  • foxbat88fx
    és első csatára bebugzott ez a szar XDDDD
    megadta a 200 goldot amit csak 3 zsinorban ment win-re kellett volna megadni :D
  • foxbat88fx
    fél óra és indul az első aranysas futam :D
    ha már reggeli 6-ig fent vagyok akkor kihasználom az alkalmat :)
  • Kubukli
    Van rá mód, hogy legalább arcade módban ne kelljen tökölni a sebességváltással?
  • kissssss
    aki fent lesz 3 és 5 között az ne felejtsen szólni itt a topikban, nem lenne rossz összehozni pár száz aranyat kezdésképpen.