37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #27589 nyomva tartod a j gombot és 3 másodperc múlva kiugrik a pilóta. -
foxbat88fx #27588 The Reincarnation Of Benjamin Breeg
:P
és az amúgy is Fear of the dark
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.01.17. 22:30:30 -
Kubukli #27587 Amikor átváltok repülőgépre, kilőnek és zuhanok, akkor hogyan lehet a gépet elhagyni?
Hiába nézem a beállításokat nem látok ilyet. Mindig beleállok a földbe... -
bgabor911 #27586 Amúgy is nagyon szűkre vették az ablakot, két óra alatt kellett lezavarni. Nekünk az ötödik győzedelmes meccs két percel a nyolc után ért véget, természetesen nem adta meg. -
Kubukli #27585 Listening: Iron Maiden - Fear to Dark
:) -
ikarus44 #27584 Hát ez az. -
Ilyenek ezek az egysejtűek :D -
Kubukli #27582 Kösz, közben rájöttem, ha kész a research akkor felajánlja a továbbvitelt.
Mai akció? Igaz csak alsó szinten próbálkoztam de 10-ből 9-szer volt az alábbi helyezkedés. Vagy egymást lőtték a bázisnál vagy hegyeken keresztül sniperkedtek a pcsából. Az egységsugarúak nem értik mi az a qrva nagy A betű a pályák közepén.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
kissssss #27581 100% balszerencse :( -
ikarus44 #27580 Ez a majdnem bejött esete volt. Úgy szereztem ma 150 goldot, az 500 helyett hogy egy csata kellett volna hogy meglegyen az összes. A 200 goldos küldit azért nem sikerült teljesíteni, mert a 3-ból (mint utóbb kiderült az első) csata vesztes lett úgy hogy bár mind a 3 tankomat feláldozva, de gyakorlatilag megnyertem a csapatnak a meccset, mert minimális volt már a csíkjuk, és több bázis volt nekünk, ill. a mi bázisaink környékéről kitakarítottam az összes enemyt. De ezek a barmok valahogy mégis elvesztették...
Ja és ez lett volna az ötödik győzelem is, úgyhogy így elbuktam rajta 300 goldot...
Ezüstért igen -
Brenor #27579 Akkora hatalmas különbség nincs a kettő között. Ha csak randomban játszol teljesen jó az Expert képzés is. Ace már a bajnokságokon meg squadron csatákon való részvételhez fontos ahol minden apró plusz számít -
Kubukli #27578 Személyzetet lehet átrakni másik tankba? -
Tudom repcsik de ide írom mert a másik fórum ki van halva.... :D
Az sokat számít repcsiknél, hogy Expert, vagy Ace képzés van rajta? Ace képzés sokad dob azokon a dolgokon, vagy jelentéktelen Expert után tovább fejleszteni? -
foxbat88fx #27576 az fasza.... én 6kor feküdtem le, 11kor már keltem úgy hogy tegnap 12 órát melóztam kb. :D
ma is hajnalban fekszek le....
ilyen ez az NFL rájátszás :) -
kissssss #27575 nincsen tier limit, de jobb ha hozol valamilyen 6.3 környékén lévő tankot. -
Van valamilyen faszom event? Mert hogy most a lag vagy mi miatt, de nem adja meg az rpt a csatákért, csak ha ki be lépkedek ... -
gstup #27573 Rendben.Akkor viszem a britteket. -
ikarus44 #27572 Úgy tudom, hogy bármelyikkel. De én a II. szovjetekkel fogom. 2 T-34, és az alap KV-1 lég jó párosnak tűnnek. -
Bármilyen szinten lehet teljesíteni?
Anno amikor 20 szint volt akkor a 0-ás gépekkel volt a legkönnyebb. -
ikarus44 #27570 Lesz még este 6-tól is egy. Én is ott próbálkozom majd. -
gec most ébredtem fel xd
és még ezt az 500 goldos missziót is átaludtam :D -
Hát jah... Valahogy a t34-gyel most nem ment :/ majdnem mindenhonnan 1 lövés voltam, brit tankoknál nem ezt szoktam meg, szerencsére jól döntöttünk és lazán meglett az arany :) + még egy jót aludtam is :D -
Tomatoként is szép az élet ám! :D Nem minden a winrate meg a kill... :P T10-zel terrorizáltál? :D -
Érdekes, vajon miért? :P -
kissssss #27565 este 6 és 8 között lesz, lehet hogy maradunk a tegnap este bevált 6.3 szintnél(német?,orosz,brit felállásban), 6 óra ellőt pár perecel invitálok mindenkit aki fent lesz. -
bgabor911 #27564 18.00-20.00át számoltam, mi T-34/85el fogjuk tolni. -
foxbat88fx #27563 7.7 jobb volt :D
alig volt fent játékos így terrorizálhattam a 6.7-eseket.... -
gstup #27562 Magyar idő szerint mikortól kezdjük?És akkor mivel menjünk? -
És amikor a rendszer látja, hogy one shotolnak minden helyzetből, lepattansz, hülye csapattársak, akkor pörget neked egyet, és mindig 10k silverrel "kiengesztel". Remek, nem? -
kissssss #27560 kezdésnek a t34 módszerrel kezdtük de ez elégé nyögvenyelősen ment norbinak nem nagyon feküdt ez a felállás, aztán váltottunk br6.3 szintre ő hozta a brit tankokat én meg a ruszki vasakat, na ekkor fordult a felállás mert alig tudtam utolérni... azzal a centurion/caernarvon párossal két térdre fektette az ellen csapatot én meg örültem a összejön a 80% hatékonyság. -
AI tankról rico végig, playert meg oneshotolom ua ágyúval. Reális? :D
Persze, hogy vesztettünk, mert utána már benyomta a gazsi az ellenfél fog nyerni cheatet, és azonnal végünk volt, hogy rohadna meg a nyomorékja aki kitalálta ezt a random sebzést ingame!
Ez az a pálya, ahol az nyer, aki elsőnek hozza be a bombert. Ja, két vadásza volt kint amikor én bementem meccs közben a bomberrel, de naná, hogy azonnal két vadásza volt rajtam, meg a még bent lévő kettő. Remek design!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.17. 13:25:39 -
Szpecnyaz #27558 Ehhh, pedig a 262 A1 a kedvenc jetem. Csak 500m felett nem szabad lőni vele. -
Brenor #27557 Még szimulátorban se kell tökölni a sebességváltással. Szerintem valamit te elbütyköltél az irányításban, mert a manuális sebességváltó csak egy extra funkció :D -
-
foxbat88fx #27555 jah láttam h online van tomato norbi a barátlistámon :D
én is megcsináltam hamar az 500-at....
elején belehúztam aztán letettem tálcára aztán neteztem..... közben AFK azt vártam a csata végét
így még meglett a 400k-s Deed is..... olyan sok pro játszik ezzel a gammel :D :D
délután majd felkelek vmikor aztán jöhet a másik 500-as -
kissssss #27554 nekünk Norbival meglett mind az 500ge az első menetben, de ez a lagfeszt 2015 ami volt.... na ezt már nem kellene megismételni vasárnap este.
(pedig alig volt fent 33k ember fent) -
foxbat88fx #27553 és első csatára bebugzott ez a szar XDDDD
megadta a 200 goldot amit csak 3 zsinorban ment win-re kellett volna megadni :D -
foxbat88fx #27552 fél óra és indul az első aranysas futam :D
ha már reggeli 6-ig fent vagyok akkor kihasználom az alkalmat :) -
Kubukli #27551 Van rá mód, hogy legalább arcade módban ne kelljen tökölni a sebességváltással?
-
kissssss #27550 aki fent lesz 3 és 5 között az ne felejtsen szólni itt a topikban, nem lenne rossz összehozni pár száz aranyat kezdésképpen.