War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jövőbeli fejlesztés a cél, és azon az ágon még nincs értelmes talismánozható tank, akkor az 1év prém a best buys szerintem.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.10.30. 18:00:51
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Első lövés, motor, lőszer, semmi, még csak tűz sem:
Második lövés, gunner, lőszer, semmi:
Harmadik lövés, commander, loader, ammo: (csak a driver maradt, hogy lehet egy emberrel elvezezni a tankot?)
Utána megölt:
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.30. 17:42:19
Bundle-s cuccokra is van 50%, nézni kell a szavazást, ott a nagy pacific pack ami megéri annak akinak még nincs meg. 5000goldot, 2 prém repcsit, 30nap prémet kapsz 25euróért (+single campaign). Csak a 5k gold 25 euró most.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A prémium járművek pedig hát jó az az 50% mert így tényleg jobban megéri mindegyik, csak van egy részük ami bundle-ben van amire gondolom ez nem vonatkozik... Akinek meg nem pálya a kis tier alig tud normális prém gépek között válogatni, és így is 3000 GE lesz kb, van amelyik több. Az kb 16,98 ajró ami meg 5200-5300 forint (ha jók a számításaim). Szerintem ez azér továbbra is a határ fölött van, mert ez mégis csak egy játék...
De egyébként magával az akciózással nincs baj, szép tőlük. De személy szerint nem fogok kiadni 5-10-12 ezer forintot egybe egy játékra. Ami ráadásul nem egyszer az eszmélet vesztéses rosszúllét határára kerget a rengeteg hibájával és szerencse alapú játékmenetével. 😄
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Sztem beszerzek egy Super Hellcat-et 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
am mikor leszel? nem merek egyedül játszani a wager miatt XDDD
Helyesen töltök ki mindent .
Kliens le van töltve .
Regisztrációt próbáltam 3 browserben . Egyikben sem megy .
Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.
Illetve az eltűnések:
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.28. 14:19:20
Úgyhogy a Párduc D tornya ténylegesen is ilyen lassú volt, és szerintem ez már az elfogadható mérték alatt van bőven egy med-nél. Bár az is igaz hogy csak a németeknél számít med-nek, mindenki másnál ez már heavy kategória, legalábbis tömeg alapján. De egyébként csak a későbbi Párducokkal szembeállítva vérzik el nálam ott viszont csúnyán, azokhoz képest nekem személy szerint használhatatlan. De nem kétlem hogy másnak bejön és megtanulta használni, viszont én úgy vagyok vele hogy minek menjek egy harckocsitípus rosszabbik változatával ha mehetek a jobbik fajtával is.
Ha jól rémlik akkor a Tigris toronyforgatása függöt a motor fordulatszámától, egy teljes fordulat max.60sec volt, de harci környezetben ez jelentősen lecsökkent, a D panther viszont lehet, hogy valóban 60sec/teljes fordulat volt és ezért ilyen lassú a játékban.
Viszont van valami ami mind a 3mat ugyanannyira súlyt-ja a hátramenet. Rengetegszer verem a fejem a falba miatta, simán el tud dönteni egy meccset hogy nem tudsz visszahúzódni időben.
A Párduc D-t inkább tekintem egy prototípusnak mint igazi Párducnak mert ezzel a toronyforgással nem lehet kihasználni, hiába mozog viszonylag jól ha úgy kell használnod mint egy TD-t. Persze kevésbé számít a játék szempontjából de amikor a D-ket bevetették kurskban először akkor az még csalódásnak is gyenge volt, jobban közelített egy katasztrófához.
https://www.youtube.com/watch?v=wZeuOToDPJM
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.10.28. 10:48:18
En nagyon birom a D-t, melle Tiger H, meg Panzer IV/70, es tok jo meccseket megyek veluk. Masik kedvencem az Panzer IV-H, meg Ostwind paros. Igyekszem a br-t minden presetben kb azonos szinten tartani, ha lehetseges.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Másik,Leo I. :Nem nagy szám.Néha pattannak róla az ellenfelek,mert szépen döntött az elején a páncélzat.Tud meglepetést okozni,de sajnos szinte mindenbe 2-3 lövés kell,mert az alap lőszerrel nem sok minden robban elsőre.Plusz nem egy ellenfele ellen nem is elég az alap lőszer.Persze szupi mert gyors,meg szép,de nem sokra megy az ember ha csak 7.7 ellen megy.Én inkább visszaültem a Panther II-be.Szerintem az a legjobb med a német ágon.
Mesélhetnél kicsit a LEO I-ről mert ma olyan történt velem, amitől majdnem kimentem a fürdőbe, hogy felvágjam az ereim. Megpróbálom valahogy feltenni a videó linkjét a holnapi nap folyamán...T-32-vel nem, hogy kilőni, ELTALÁLNI nem tudtam a LEO I-et....6-t Lőttem rá....egy találat volt, az is a tornya tetejét...ami persze pattant...
Nem gondolnám, hogy ennyire nem tudok célozni....(de persze ez is lehet)
De amúgy tényleg milyen a LEO 1?