37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Szemike84
    Szerintem Kisssss0 szépen összeszedte, de sok múlik azon, hogy ki-milyen harcmodorhoz van hozzászokva. Tankoknál ugyan ez a helyzet. Az egyik gyengébben páncélozott, mozgékony, nagy tűzgyorsasággal, a mások lomha, erősen páncélozott, nagy tűzerővel, de lassú töltési idővel. Ki kell tapasztalni, hogy melyik fekszik jobban. Gépeknél az egyik jól fordul, de földi célok ellen nem hatékony, a másik gyors, hatékony a földi célok ellen, de nem fordul elég jól. Szerintem mindenki számára más jármű az O.P. Az orosz ágon az I-16-ot imádtam, mert iszonyat jól fordult, a brit ágon a typhoont szerettem, mert gyors és a földi célok támadására is jó volt (viszont lassan fordult)....
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.01.19. 18:35:57
  • Nohab
    Egyrészt már egy ideje nem szóltam hozzá a teljesen inkompetenciádat tükröző kommentjeidhez, másrészt meg rendre hazudozol. Ezzel elriasztva az esetleges új vagy kevésbé tapasztalt játékosokat. Ez az oka.

Már reménykedtem, hogy elhúzol a búsba az Easy anti cheat bevezetésével, mert már világ végét harangoztál be. #36208, #36209, #36217. Sajnos szembeköpted magad és mégis itt maradtál. Még úgy is, hogy elhitted a saját hülyeséged miatt az accod resetelését, és hajlandó lettél volna újrakezdeni. Azt már csak amolyan költői kérdésként tenném fel, hogy a fenébe nem tűnt fel a másik nick név?

Itt rontod a levegőt és közben az AW reklámozod. Mi a rossebbért minket boldogítasz? Ha értelmesebbnek tűnnél azt mondanám, hogy játékosokat akarnál átcsábítani, de téged ez a veszély nem fenyeget.

Utoljára szerkesztette: Nohab, 2020.01.19. 17:20:48
  • Sherman0070
    "Kezdésképp" rank1-től indulok, mert az a rutinom ami régen volt br 7.0-ig sztem már elveszett. :D
    Mivel sokat kihagytam igy vannak újdonságok.
    Olaszokat és svédeket fogom elkezdeni, leírásod alapján ígéretesek.

Köszönöm a segítséged!
  • Kissssss0 #36427
    usa: a2d-1, f-89b és d, f-100d, f-4c phantom.

ger: ju-288c, bf-109 gépek, me-264, meg a ruszki copy paste mig-19 és 21.

ruszkik: most kaptak event alkalmával egy "tis ma" gépet és mindenki ezt használja, meg a szokásos mig-19 és 21 top tierben.

britek: szokásos spitfire meg typhoon és ezek verziói, top tierben meg swift, hunter, f-4 trió az amit mindenki használ.

japán: ppfff lol döglött tech tree XD, Mitsubishi T-2 az egyetlen amire mindenki vágyik, ha nincs több évnyi tapasztalatod és tenger mély türelmed bele se kezdj.

kína: copy paste tech tree... fölösleges szenvedni vele.

olaszok: az egész re 2000 sorozat tier 4-ig seal clubber, C.205 serie 3-tól egészen a g91ys-ig meta, az olaszok nagyon erősek vadászgépek terén tier 3 és 4 szinten, prémium g55s szintén megéri a pénzét.

franciák: japán gépek újratöltve... van néhány érdekes gépük mint pl: M.B.157, vb 10 gépek, so 8000 narval, meg úgy hallottam a Vautour IIA IDF/AF is jó valamire, de semmi olyan ami uralná az eget.

svédek: low tierben mindent darálnak ami eléjük kerül a 13,2 mm Akan m/39 géppuskáikkal, a prémium Pyörremyrsky meg színtiszta pay to win gép, top tierben nem tudom hogy állnak.
  • Sherman0070
    Hello, nem ide illő kérdés de rég játszottam WT-vel és lehet újra repülőznék benne.
    Jelenleg melyik gépek a meták?
  • Szemike84
    Szerintem elférne itt a realisztika bőven :) Nézd meg az AW-t. Modulos sebzés, realisztikus tankok (normálisan működő lőszerek, páncélok, rakétaelhárító rendszerek) mindez azonban egy árkád külsőbe csomagolva. Ha nem az életerő pont legyűrése lenne a feladat, hanem a jármű harcképtelenné tétele, akkor az lényegesen közelebb állna a realisztikához, mint a gazsi féle eszetlenkedés.
  • Szemike84
    Nohab.... Mi vagy te? valami SGTROLL?? xD Mi a rákért támadsz folyamatosan, mi a rákért viselkedsz úgy mint egy bírósági eljárás főbírója, és miért offolod a topkot kötekedéssel, személyeskedéssel, provokációval? Semmi közöd hozzá, hogy gazsi kinek milyen balhét csinált!
  • Nohab
    Értem, akkor az a múltkori kirohanásod - az resetelt accodról - nem volt más, mint user error.
  • Szemike84
    Árkád??? xD https://thunderskill.com/en/stat/CanTtuchThis84 Honnan veszed ezt a hülyeséget? xD CSak addig árkádozok, amíg el nem érek valami használható szintet xD 1.0 realban elég fos xD
  • LazyPaul
    A realisztikát nem viszik túlzásba egyik játékmódban sem (én annó RB csatákkal kezdtem, aztán átszoktam az AB-re).
    De én úgy gondolom hogy ennyi realisztika bőven elég ebbe játékba, így még a játékélmény is jónak mondható. A sok agyhalott játékos jobban bosszant.
  • Nohab
    Mondja ezt az aki csak AB csatákat tol...
  • Szemike84
    Hát keveset olvasom a gazsi nepperpolitikáját, de ha ezt megcsinálja, akkor még 10 szintet lépünk a realisztikavestzés felé! A jelenlegi állapotban a tankok neve és megjelenése az, ami TALÁN realisztikusnak mondható.... Minden más a fantasy kategóriába tartozik!
  • LazyPaul
    Egy kérdésem lenne, a gazsiék nem azt mondták tavaly valamikor hogy a HEATFS lövedékek a fatörzseken át fognak menni, és nem robbannak rajtuk? Vagy én emlékszem rosszul?
  • Szemike84
    Köszönöm az infót! :) Újabb "trükkre" derült fény :D
  • fighter_hu
    "Players in War Thunder have the ability to create squads of up to 4 people ( those with a premium account have a bigger player limit)"
    Igen nagyon régen volt , még vmikor az ősidőkbe ez hogy csak premisek csinálhatnak 4es szakaszt , de már nagyon jó ideje bárki csinálhat 4es szakaszt ami a max létszám, örülnék én is sokszor ha lehetne 5en :D de így marad az össze számolás ha többen akarunk menni. Többen csak század csatában lehet lenni ott asszem 8 vagy 10. Csak nem írták át a csigánál hogy mik az előnyei a prém fióknak nagyon régen.
    Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2020.01.16. 19:25:03
  • Szemike84
    Ezek 5-en voltak AB-ben. "Players in War Thunder have the ability to create squads of up to 4 people ( those with a premium account have a bigger player limit)". EAC nélkül nem indítottam még WT-t, így nem tudom, hogy van-e különbség (most már tudom! :D ). Köszi az infót. Screenshot?..... Hát lehet támadni, de nem screenshotolok, mert legutóbb amikor tettem, akkor azt mondták rá, hogy semmit sem ér, mert simán szerkeszthető xD
  • fighter_hu
    Már abba bele lehetne kötni hogy 5en egy szakaszba mert csak 4 a max , maximum úgy lehettek 5en hogy össze számoltak csata indításnál , úgy szokott sikerülni. De bármi csata eredmény screenshot nélkül nehéz bármit is mondani az esetre...
    Eac nyavaja meg egyébként csak tank rb/sb-be kötelező (hajót nem tudom).
    Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2020.01.16. 15:24:55
  • Szemike84
    Rém egyszerűen: AB
  • LazyPaul
    Lehet hogy én nem vágok valamit, de 63 kill hogy a fenébe jöhetett össze ebben csatában?
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2020.01.15. 21:18:26
  • Szemike84
    Ez de gyászos volt... A BOSSS klán 5 emberével találkoztam most, 5-en legyalulták az egész csapatot.... 11-17-14-8-6-7 kill volt nekik a meccs 2. percében... 3 perces volt a csata.... A replayben nagyon jól látszik, hogy a Kriszti13 nevű player Pz II C tankjának nincs szórása, emellett minden játékosra automatikusan ráfordul a célkereszt és automatikusan lő még akkor is, amikor az ellenfél nincs felderítve, és domb mögött áll. Ez az automatikus célzás és automatikus tüzelés, a szóráskép teljes hiánya mind az 5 BOSSS klántagnál jól megfigyelhető volt.... Ennyit az EAC-ról....
  • Nohab
    Nagy és relatíve lomha hajóval ne menj arcade csatába. Ott túl sok a repülő. RB-be sokkalta élhetőbb.
  • PLaci #36409
    Poénos lenne ez a hajó, csakhogy csak az nem bombáz ki, aki nem akar... Legutoljára egy LaGG-3 (!!!) 2x 100 kilós bombával... Nem, nem a robbanásba halok meg újra-és-újra, hanem abba, hogy a lék betömése 20-30 másodperces visszaszámlálással sikeredik.... Majd a víz kiszivattyúzása 30-60 másodperc lenne, de előbb kapom a következő bombát....
  • PLaci #36408
    A színes festésnek az az értelme, hogy mivel prototípus volt(ak), így jobban megfigyelhetőek berepülés során.
    Viszont annak ezerszeresen több értelme lett volna, ha alapból a vörös festést adják hozzá, és a valódi zöld álcafestésért kellett volna extrán megdolgozni....
  • fighter_hu
    Jah fogták a prém a7m1 festését és átrakták erre.....

Mikor megláttam rá a festést....
  • Fura Alak
  • Szemike84
    Mi ennek a szörnyetegnek a neve? :D
  • Kissssss0 #36404
    nekem még hátravan a naval task 11 résznek a befejezése, tank/repülő skin már megvan.
  • PLaci #36403
    Ez már megint mi a *hosszú-hosszú sípszó*......

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A lövegpajzsok bemázolva pirosra, az orrára meg össz-vissz 3db hullám.....

Első körben csak a hajóhoz, második körben csak a tankhoz adtak értelmezhető festést..... Nem erőltették meg magukat a GAYjinnél....
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.01.10. 18:04:16
  • Szemike84
    Ez is egy érdekes látvány volt! Mannidu_AT playert senki sem tudta megölni, teljesen sebezhetetlen volt az M3-al (2 PZ II, 2 Pz II, 1 BT-7 és én lőttem egyszerre, nem halt meg, viszont mindegyikőnket 1 hittel elintézett.... Akkor begorombultam, elővettem a bombázót, és rátettem a tankjátra 12 bombát (12 direct hit!!).... Hát egy karcolás nélkül megúszta... -.-" Most mi van itt?? Event idő alatt ennyi elszaporodna a furcsa dolgok?
  • Szemike84
    Hát ez fura volt! x9191578a7 nevű játékost kilőttem kb 2km-re a spawn pontjuktól. Elgurultam az égő roncs mellett, robbant, eltűnt, mondom akkor respawnol.... Persze, de pont mögöttem :O WTF??? 2km-re spawnolt a legközelebbi bázisától :O a kövi pillanatban már 5 killel töb volt neki a T26-al (br 1.0!!) 3 térképkockával arrébb :O Ez mi volt? 2km-re a bázisponjától ressel, és 3 térképkockát 1 sec alatt utazik a gyerek??? :O Ha jól olvastam az adatlapját, akkor 4 perc játékidő alatt 30 kill-t csinált :S

Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.01.10. 17:26:22
  • Fura Alak
    ha top tier

• Nohab
    Nekem egyik nap 4 csatából megvolt a NF-os csillag. A K-2-es német hajót ajánlom mindenkinek. OP disznó, ha top tierben van.
  • PLaci #36398
    Nem elég, hogy NF -ben totális szivatás az event: Csak egyszer számol el egy foglalási pontot csatánként!
    Elfoglalsz egy pontot, majd miután az ellenfél elfoglalta ugyan azt a pontot újra elfoglalod: Csak egyet ír jóvá......
  • Zoli105
    prototípus festés xD
  • PLaci #36396
    WTF, mi a lóf*sz ez?? Ezzel nem álcafestés, ezzel világítok az égen.....

• Szemike84
    Hát ez siralom.... -.-" BalanszLegénység pótlás
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.01.09. 17:31:41
  • Kissssss0 #36394
    jól néz ki.
  • Fura Alak
    A Merkavához háromszínű festést adnak.

• Nohab
    Ezek arcade adatok, ahogy a japán repülőnél is.
  • Szemike84