War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
chinese server tech tree ctrl + c ---global server----> ctrl+v "new tech tree"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
A Division 2 eseteben az easy anti cheat igy mukodik :
1, Az eac telepitesekor, es azota sem volt semmilyen vedett mappakhoz valo hozzaferes joganak kerese a program reszerol (persze lehet, hogy ettol meg hozzafernek, de a mai vilagban az nem tud meg infot a masikrol aki nem akar 😊 )
2, Az ismertebb virusvedelmi programok miatt nem sipakol :
https://www.easy.ac/en-us/support/game/guides/antivirus/
3, NEM fut a hatterben az eac, csak ha a jatek el van inditva.
4, KMStool es egyeb "Windows okositokra" nem tudom hogy reagal, nekem nincs ilyenem, de nem lepodnek meg ha riasztana
Aztan hogy a WT-be hogyan integraljak az eac-t, majd kiderul, de nem hiszem hogy tul nagy kulonbseg lenne a tobbi jatekhoz kepest...
/On
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2019.08.30. 09:24:40
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.08.29. 22:28:59
Easy gépátvizsgáló program
Utoljára szerkesztette: BaleniX, 2019.08.29. 18:53:51
na... sikerült a leghulladékabb anti cheat programot választaniuk ami csak létezhet ezen a világon...
New locations in the update 1.91
3 új pálya, 2 hajóknak(skip) meg egy új tankpálya ami máris esélyes hogy instant bekerüljön a pálya feketelistámra ami jönni fog.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
akinek megvan a sidam az most állhat neki grindeli ugyanazt kb...
Admiral Hipper: Commanding the High Seas
ufff...
GF: 12/12, nem volt nehéz.
A BT-7 (F32) -t nem próbáltam, csak teszt vezetésben, de biztos vagyok benne, hogy alázni lehet vele, ha sokat bujkál az ember.
Az AUBL/74 HVG brutál állat! Szintén bujkálni kell, az arty is simán kiszedi (illetve a repülőkkel is sűrűn támadják), de nekem még szó szerint zéró legénységi skillel is jó móka vele menni! 😊
AF: 11/12, csak az utolsó nem lett meg, de mivel a P-59A -hoz 10, a hozzá való álcafestéshez meg 11 kellett, én összességében elégedett voltam vele.
A Bf 110 C-6 nem rossz, de az ősidők óta játékban lévő C-7 -esnél nem jobb. Sőt, a gépágyúhoz sokkal kevesebb a lőszer.
A P-59A -t még nem volt alkalmam kipróbálni.
NF: 0/12, (számomra) lehetetlen küldetés...
Egyszer összejött a 25k sebzés, illetve az utolsónál bemákoltam egy MVP -t. Az egyetlen torpedó találatomat nem számolta el, bázis foglalásra minimális volt az esélyem....
Meg lehetett volna HA:
1.) Ha nem lennének a naval legénységi skilljeim a béka segge alatt.
2.) Ha van egyáltalán USA és/vagy japán hajóm, mivel sok repülőjükhöz van értelmes torpedó. Az event vége után megvettem warbond -ból az Elco 80ft PT-556 -ot. Nem vagyok elájulva tőle. :-/
3/a.) Ha nem csak az HMS Tiger lett volna meg nekem, mint UK hajó, és/vagy a moduljai ki lettek volna valamennyire fejlesztve. (Nem prém.)
3/b.) Ha kifejlesztettem volna korábban az UK torpedó vetőket. Amúgy nagyon szarok az UK torpedók... A japánokat 556 km/h -nál, az amcsikat 518 km/h -nál, míg az angol vackok legtöbbjét maximum 281 km/h -nál szabad indítani.... Egyedül a Firebrand TF Mk IV -nek 443 km/h -nál, de a gép sincs kifejlesztve, nem hogy a torpedó hozzá....
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2019.08.26. 19:47:43
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
890km/h közelében jött fel a IAS figyelmeztetés mikor nyomtam egy enyhe zuhanást a p-59-el teszt módban, szal lehet vele forduló harcolni... VAGY ha van türelme az illetőnek spaceclimb-hez akkor akár BnZ is lehetséges, szerintem látni fog ez még 5.7 szintet a jövőben.
t-34/57.43 tankommal tegnap mentem egy 12 kill csatát, ezzel az új átütési értékekkel valami mocskosul durván lehet darálni a pz4 meg sherman tankokat, fél óra alatt meg is lett a tank task 11 😄D
Amúgy ez a P59A mi a tököm ? 5.3as br mindenhol és úgy fordul mint a spiti ,agyamat tépem tőle ! A Gaydzsin szándékosan csinál ilyen gépeket !? Jah meg az eventre felturbózott T34/57 és M4 Shermanok kicsit durvák ! Nevetséges ! Ez már mindennek az alja amit művelnek ! -.-
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
kipróbáltam az aubl hvg-t mai nap, t-54 tankokat szépen kilehet lőni mindenféle akadály nélkül akár még szemből is, a ruszki nehéz tankokat meg kész öröm körbetáncolni... nagyrészt szart se tudnak tenni ha flankelem őket.
bele se merek gondolni mi lesz itt mikor 5 darab hőkamerás heli fog atgm rakétákat eregetni az éjszakában....
Object 685: Return of the River Mosquito
14 darab 127mm ágyú oldalsortűznél....
USS Atlanta: The Explosive Air Traffic Controller
Shadow_Warrior79

csak azoknak akiknek van prémium ideje... akiknek nincs azoknak marad a dislike lutri....
ha valaki kiugrik a gépiből akkor a legközelebbi ellenfél kapja meg a "kill-t", nemrég vezették ezt be.
A mai nap meg azt irkálja csaták közben hogy repülőgép megsemmisítve, ez csak azért érdekes számomra mert rohadtul nem lövöldözök repülőkre.
Meg hát a számolás régebben sem ment a gazsinak, és még most sem megy. Rengetegszer kimarad 1 assist, vagy kill, vagy foglalás a csaták végén. Arról nem is beszélve hogy 1 héten kétszer- háromszor is ugyanazon a napon lépek be.
Már néha tényleg hányingerem van ettől a sz@rtól.
Shadow_Warrior79
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.08.20. 18:14:05
Közeledtem, elértük a pálya szélét. Mondom inkább megyek mögötte, és szintén mögötte respawnolok, mert így lehetetlen lenne értelmes forgást véghezvinnem (időben).
Erre: Nem respawnol megforgatva, hanem kiírja a képernyőre, hogy az első bombázó kinyírt, a gépem meg mintha kilőtték volna a pilótámat, irányítás nélkül lezuhant.
A log szerint "simán" lezuhantam.... <#csodalk>#csodalk><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#kocsog>#kocsog>
az egeret már csak egy dolog tudná megmenteni, bevezetni a már WoT-ban is látott tier limitet, bizonyos tankok ugyebár nem mehettek a saját tierjüknél magasabbra mert vagy nem tudtak átütni semmit vagy teljesen használhatatlanok voltak, egér esetében például a max br csata 8.0 lehetne ha normál 7.7 lineup-ot használ az ember... ennél fentebb nem engedné a MM, hacsak nem szándékosan viszi fel valaki.
bár még így is jó pár atgm meg apfsds szörnnyel nézne szembe mint pl: bmp-1, obj-120, warrior, t95e1, stb... bár ebből kettő teljesen jól érezné magát 8.3 szinten is ha gayjin végre felfelé tolná a bmp-1, obj-120 párost.
Amikor a Maust modjait maxoltam akkor jött be az IS-7 event, meg is ölte a szórakozásomat, szóval félre is tettem egy későbbi időpontra.
pont úgy ahogy most a 7.7 tankok rendre 8.7 csatákban landolnak mert mindenki vett magának egy leo1/120 meg t-55 prém tankot.
az egérért meg nem kár, már több mint egy és fél éve megvan de még mindig nem mentem vele egy kört se, főleg azután kukáztam a gondolatát is miután meglett a js-7 és ott lőttem át az egeret ahol éppen jól esett.
közben új infó is napvilágot látott.
1.89.1.170 - Changes in JSON Files (Undocumented), including AUBL/74 HVG (H.E.A.T.)
Data Mine
H.E.A.T. vehicle changes:
gun reload time of AUBL/74 HVG reduced from 6.7 to 6.0; (egyre jobban néz ki ez a sport autó 😊
Ground vehicle changes:
B1 Centauro variants' cockpit.sightFov reduced from 11.0 to 6.0;
unclear changes to the gun stabiliser of the Leopard A1A1 (L/44) (állítólag a toronyforgatási sebessége nerfelve lesz)
+ mindenki rá van cuppanva a maus meg a többinek a kifejlesztésére 😄DD

Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.08.13. 22:16:03
Ha meg valakinek kellenek, még mindig van két hét, hogy eljusson addig, hogy mindegyik research-ében legyen párszáz rp-je, aztán majd befejezi valamikor a fejlesztést.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
tier 1 japán/brit repülök is 6+ éve már hogy rejtve vannak de egyszer se jöttek vissza egy kisebb event formájában, olasz repülök a németeknél szintén elfelejtődtek.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.08.13. 16:01:52
viszlát egérke, tigris2/105, párduc 2 és coelian... Press F to pay respects.
Sebzést a gyorstüzelő közepes kaliberből, torpedót a F6F Hellcattel lehet gyorsan összehozni. A legyél a legjobb a csapatban című pedig szintén a jenki hajókat használom. Repülőt is érdemes bevinni, mert egy másik repülő leszedésével relatív sok pontot össze lehet kaparni.
Sebzés gyűjtésénél pedig be kell állni egy szikla mögé, ahonnan látod az egyesével érkező hajókat. Szombaton kettő 10 000+ sebzéses csatát is mentem. A másodiknál konkrétan kifogyott a 37-es ágyú 😄
1.) A legénységeim naval skilljei nem a béka segge alatt lennének.
2.) Nem csak két nemzettel lenne 1-1 hajóm. Azok is az előző eventből...
Az MPK Pr.122bis nem rossz hajó, de nem elegendő egy csatába. Torpedós szovjet repülő mellé meg nincs, mert az Il-4 BR -je túl magas, hogy bevigyem.
Az HMS Tiger szintén nem rossz hajó, de:
1.) BR 5.7
2.) Nem prém, így nincsenek a fejlesztések hozzá adva, a magas tier miatt lassú a fejlesztés: 6384/13000 -nál tartok a javító készlettel, a tűzoltó rendszer fényévekre van. :'(
3.) Mellé az alap MTB 1 1 series semmit nem ér. Lassú. Az ellenfelek fémtestű kishajóit meg sem tudja sebezni. A nagy hajók oneshotolják.
4.) Az ellenfelek AA fegyverei előbb leszedik a Wellington -t és/vagy a Beaufighter -t, mielőtt oldhatnék. Az Avanger Mk II -nek túl alacsony a BR -je, a Hellcat Mk II -nek nincs torpedója. A Firebrand TF Mk IV még nincs nekem kifejlesztve, így ki se tudom próbálni.