War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvittem egy körre (Test drive), nem semmi kis szúnyog... 😮
A párducot oldalról messziről simán átüti.
A királytigrist közelről gyenge ponton vitte át, oneshotoltam.
A Jagdtiger -t közelről gyenge ponton vitte át, felgyújtottam a motort.
Ha amerikai tankban ülve látjátok szembe jönni, ne felejtsetek rá géppuska tüzet zúdítani! Az amerikai 12,7mm átüti!
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2019.08.10. 23:16:46
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Soha nem volt túl népszerű ez a játék az tény, és nem is lesz az. De 2-3 év múlva lesz-e még egyáltalán? ...nem hiszem.
Shadow_Warrior79
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.08.10. 10:33:35
egyre jobban kezdem azt érezni hogy kezdenek kifulladni gayjinék és már egyre jobban szarnak az egészre...
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Hosszú pihentetés után újra elővettem a Tiger E-t hogy majd ezzel is tolom az event-et. Hát mi az isten lett ebből a tankból az utóbbi 2-3 évben? Akármi, akárhol, akárhonnan meglő 1 lövés és már a garázsban találom magam, gratulálok gazsi. A közepes harckocsik szintjére kerűlt a járgány. Csatába se merem vinni. Még szerencse hogy a Panther A maradt olyan mint volt, az event-hez tökéletes.
Shadow_Warrior79
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.08.07. 16:20:27
Ezek a köcsögök a Gagyinál azt hiszik, hogy az egész augusztusomat az ő gusztustalan, játéknak becézett algoritmushalmazukkal fogom tölteni csak azért, hogy kapjak néhány plusz cuccot, ami miatt aztán majd még több időmet b..om el erre manipulált xarra. Hát nem. Két csillagot megszereztem repülővel és tankkal is és az se volt könnyű, de ezt a szopatást már nem tolerálom tovább - kenjék a hajukra a buz.. summer eventjüket, én befejeztem itt. Erősen gondolkodom, hogy törlöm az accountomat.
de a cap zónák közelébe érni már kb lehetetlen.

Shadow_Warrior79
GF tier 1: 100%, hogy meglesz.
GF tier 2: Megpróbálom, de nem hullajtok könnyet, ha nem megy.
AF tier 1: 99%, hogy meglesz. Kell! 😄
AF tier 2: 20% esélyt látok rá..... Megpróbálom, de nem hullajtok könnyet, ha nem megy.
NF tier 1: Megpróbálom, de nem hullajtok könnyet, ha nem megy.
NF tier 2: Kb. esélyem sincs rá.
AB GF: A csapattársak mintha összeszedettebbek lennének (kevesebb a n00b), könnyű a célokat elérni.
AB AF:
Legnagyobb meglepetésemre a legnehezebben összeszedhető rész az assist, fakezű vakok tömkelege...
A bombázással kezdtem, pár csata alatt összehozható, bár volt, hogy egyszerűen "ellopták" előlem a bázist... (Az én bombáim becsapódása előtt kidobták. Ráadásul ugyan olyan géppel volt mint én (He 111 H-16), amivel minimum 2 ráfordulás a 100% bázis kibombázás.)
AB NF: Nem volt időm még kipróbálni, és nagyon csehül állok a hajókkal.... 😮
Az event-ben van az a feladat hogy 11 kill egy csatában. És az a kérdésem hogy ahhoz is legalább 3-as rangú tank kell? Ennél a feladatnál ugyanis az nincs feltüntetve.
AUBL/74 hvg szerintem egy dps "gépágyú" lesz azzal a 60mm ágyúval, 1600 m/s sebességgel megy az apfsds lövedék.
kapott updated a heat news, decal meg 3D díszítéseket már meglehet nézni.
AUBL/74 HVG, nem győzött meg. Videót megvárom róla.
Bf: a 30 mili tényleg tud fentről pusztító lenni. A T44-et és a T54-et a Do 335 B úgy erőszakolja seggbe, hogy az már pofátlan. Igaz, annak 3 db van belőle és pontosak.
P-59A: Fene tudja. Lehet jó is.
A hajók eléggé kérdésesek.
Operation H.E.A.T.
BT-7 (F-32) 76mm ágyúval. ezt biztos beszerzem.
AUBL/74 HVG 60mm ágyúval. azt írják hogy tier 5 prémium lesz de én kétlem, ettől függetlenül ezt is be kell szerezni.
Bf 110 C-6 30mm autocannon 60 darab lőszerrel. eléggé "mehh" kategória... semmi egyedit nem látok benne.
P-59A. tier 4 jet 😄DD 650km/h max sebeségel, na erre kiváncsi leszek.
a hajókról meg... érdekesen néznek ki de lehet hogy kifognak maradni ha már túl sok lesz a grind :/ lehet majd a megmaradt GJN pénzből megveszem őket ha elég alacsony lesz az áruk.
ki mire mozdul rá?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

remélem mindenki bekészült hideg étellel és vízzel 4 hétre előre.
JTFA klánban amiben játszok egész aktív szokott lenni így mindig megvan a 20k pont az amcsi m901 tankon + a bónuszt amit kapni lehet 27-ig, most ha jól emlékszem 100.000-nél járok fejlesztés terén.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2019.07.18. 22:42:11
Viszont sem a WoT-ban sem az AW-ben nem kerültem még szopóágra.
A csapateredmény nem egy játékoson múlik ez kétségtelen, viszont ha egy csapatban 6-8 jobb vagy rosszabb játékos van akkor egyértelmű a végeredmény, ez sokszor már a csata 3.- 4. percében világosan látható. Nagyon sokszor nincs meg az erőegyensúly a csapatok közt.
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.07.17. 17:02:39
Egyébként hogy melyik csapat nyer az általában már akkor eldől amikor a játék összerakja a két csapatot, az egyik csapat szinte mindig erősebb mint a másik, gondolom ez köztudott. Persze vannak kiegyenlített csaták is...10-ből 1.
Shadow_Warrior79
Elég fair játék mit ne mondjak
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ezt tényleg bolondbiztosabban kellene valahogy megoldaniuk.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
ezen a téren csiszolhatnának még.

Mostanában ezért (is) játszok alacsony BR-ben, ott még annyira nem jellemző a bombázók fölénye.
Shadow_Warrior79
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.07.14. 16:37:34
Tegnap letöröltem.
Míg a briteket húztam 2.3ban egész jó volt. (R😎
Aztán mentem pár kört német 6.3on....
Minden meccs arról szólt, hogy az ellen már akkor foglalta a pontot mikor mi még fél úton voltunk. Aztán már be is voltunk flankelve.
Oké. Behozom a jagdpanthert 2.nak.
2 perc ut@n jött a bomba a fejemre.
Behoztam egy panthert megálltam valahol kicsit, jött a bomba.
Aztán ez ment még pár matchben. Köszöntem a lehetőséget... Írtam nekik egy szép elköszönölevelet.
klánunk folyamatosan bővül!