37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • PLaci #36390
  • Kissssss0 #36389
    szerintem szándékos... már a német vfw is így került be a játékba, azóta se nyúltak hozzá gayjinék, valószínűleg a ram is ugyan így le lesz szarva.
  • BaleniX
    A QF 3.7 Ram -nál csak nekem van az, hogy fölé lő? Arra gondolok, hogy tök mindegy hány méterről lövök valamit, mindig a várható becsapódástól/célkereszt közepétől kb 0.5 skálányit fölé hord. Ez bug vagy szándékosan van így? Kicsit szar lesz így weakspotolni...
    Utoljára szerkesztette: BaleniX, 2020.01.08. 20:48:49
  • Fura Alak
    Nem 1, hanem 6 darab 20mm -es. ;)

A 13,2mm -esek kétoldalt a motor alatt, a 20mm -esek hármassával a szárnyban.
  • Szemike84
    Csak nekem tűnik furának az adattábla? :S Mondjuk nrég nem nézegettem a gépeket, de egy légcsvaros 707 km/h sebességgel 10000m-en és felmegy egészen 13000-re? :S Az 1 db 20mm-es ágyúhoz több a lőszer, mint a 13.2-eshez??? Mi a nyűg ez? :S
  • PLaci #36385
  • Szemike84
    Nesze neked gazsi féle realisztika xD A Leclerc-re is csak vizuálisan tették fel a nera elemeket.... A BR10.3-as leó torony frontjáról is hiányzik a z az elég összetett spaced armor, ar is csak grafikusan van fent....Bezzeg a ruszki tankok.... -.-" A hajó ág meg egy katasztrófa! 1 hajónál sem láttam még, hogy a megfelelő hajóosztályba tették volna... Vannak csatahajók torpedóromboló vagy cirkáló minősítésben, vannak rombolók cirkáló és csatahajó osztályban, vannak cirkálók csatahajó és romboló osztályban... -.-" Gyászos!
  • fighter_hu
    Mi a .
  • Fura Alak
  • Kissssss0 #36381
    helyzet az hogy egyszerűen a merkava tankok nem passzolnak a top tier tank csatákba ahol folyamatosan mozogni kell és közben lőni mindezt 50+ km/h sebesség mellett, a merkavák meg talán kitudnak passzírozni magukból 30km/h sebességet jobb esetben és szinte mindig a frontvonal mögött kullognak.

mikor meglett az mk1 a lego event után és túlestem a kötelező fpe/parts grinden már akkor éreztem hogy ennek a tanknak nincs sok keresni valója 8.7 meg 9.7 csatákban, nvg meg thermal ide vagy oda sokra nem megy vele az ember ha közben nem tud lépést tartani a csata menetével.

mk3 már fel volt szerelve német eredetű(l/44) 120mm ágyúval, az mk4 tornya meg agyon lett páncélozva miközben megtartotta a 120milis ágyút, nagy vonalakban összefoglalva őket, szinte biztos hogy mindkettő event részeként fogják végezni.
  • PLaci #36380
    Nem vagyok elájulva tőle, pláne, hogy ilyen magas BR -ben nem szoktam játszani....

#36377: Majd későbbi eventek alkalmával.... Ha előbb nem kezdik "csepegtetni" az alváltozatokat....
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.01.08. 00:53:50
  • LazyPaul
    Na akkor már másnak is feltűnt nem csak nekem, hogy az erőegyensúly rohadtul nincs meg a csapatok közt, hanem a gazsi dönt.
    Az azért rohadt idegesítő tud lenni hogy míg az egyik csapatban van kb 8-10 aktív játékos, addig másikban van 3-6, egyértelmű a végeredmény.
    Azt meg hagyjuk is hogy egyszer a tank mellé lövök akkor is felrobban, máskor meg 150-300 méterről az istennek nem lehet eltalálni a tiszta célpontot
    A frissítés óta meg néha olyan fps droppok vannak, -főleg mikor a csata kezdődik- hogy félelmetes.

Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2020.01.07. 22:57:26
  • Valka78
    Nahát, megint hülyének nézünk titeket nap van gagyiéknál. Vagy totál szarrá verjük az ellent, vagy ők vernek totál szarrá. Érdekes, hogy utóbbi esetben mindig mellélövök vagy lepattanok, míg előbbiben minden egy lövésre tűzgolyóvá válik. Egész este. Csak egy hülye nem látja, hogy nem a csapaton múlik a győzelem, hanem a "játék" dönti el ki melyik csapatban kezd. Győztes, vagy vesztes. Ennél azért kevésbé feltűnően is csinálhatnák.
  • Kissssss0 #36377
    nekem is épp most lett meg, jóformán ez egy mk1 csak kapott thermal vision-t, extra 25mm compozit páncélzatot a torony tetejére és az oldalára, elvileg több füstgránátot lehet dobálni, ja meg kapott kicsit több mint 50 lóerőt a motorra... de ugyanakkor 3 tonnával nehezebb is lett a tank.

nem vagyok elájulva a látottaktól... kb ugyanarra a nyögvenyelős modul grindre számítok mint az mk1 esetében, merk mk3 vagy a 4 nagyobbat szólt volna :)
  • LazyPaul
    Na a Merkava Mk2 B is begyűjtve, pár csatát mentem vele, azt kell mondjam megérte a sok kínlódást, nem rossz járgány.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2020.01.07. 21:44:05
  • Szemike84
    Inkább azt mondjátok meg, hogy ez mi a nyűg? Tegnap frissített egyet a win 10 és azóta a proci alap frekvencián a boost clock frekvenciájával ketyeg annak ellenére, hogy semmilyeg program nem fut.... -.-"CPU
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.01.07. 03:32:50
  • fighter_hu
    Vmi screenshot-okat nem tudsz lőni mi a fene történt a fiókoddal ? Ilyet hibákat még hallani se hallottam O,O .
  • Szemike84
    Igazából most tök jól elvagyok alacsony szinten :) Rájöttem, hogy hol rontottam el korábban a francia ág feljesztését és most ki tudom küszöbölni xD
  • Kissssss0 #36372
    akkor marad a gayjin support... :/
  • Szemike84
    Ez most nagyon fura! Van 3 nap pémem, de: teljesen le van korlátozva az account.... -.-" Ez azt jelenti, hogy választhatok árkád vagy realisztikus légi csatát, választhatok hajó csatát, vagy választhatok harckocsi csatát, de az utóbbi esetben nem lehet előre kiválasztani, hogy árkád, realisztikus vagy szimulátor legyen, hanem majd a szerver eldönti, hogy hova dob... -.-" Ez most mi is? xD Egy korlátozott prémium account? xD
  • Szemike84
    A War Thunder klienst elindítva ugyan azzal az e-mail címmel és jelszóval léptem be, mint korábban. Mégis egy teljesen különböző account fogadott :S Emlékeztek arra, hogy korábban írtam, hogy egy vadonat új SSD-re telepített vadonat új OP rendszer telepítés után újra letöltött és installált WT indításakor autómatikusan bent volt az e-mail címem és a jelszavam? Lehet bármi összefüggés? xD
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.01.06. 03:30:20
  • Kissssss0 #36369
    biztos jó helyre jelentkeztél be?
  • Szemike84
    ÖÖÖÖ..... Szerintem itt történt egy kis buzulás az accommal..... lvl58 helyett most lvl7, a player nevem megváltozott, amerikai vadász ágból pár darab kifejlesztve, de 1 tank ág sincs fejlesztve, pedig a német 6.3-ig, az orosz ág 8.3-ig, a brit ág pedig 8.7-ig volt.... WTF???
  • Szemike84
    Miért van az, hogy ha gyanús eseményt streamelsz le, akkor az vagy egy lengyel, vagy egy szlovák, vagy egy cseh játékos kárára megy?nem játszik más nemzet, vagy csak ők hozzák ezeket a "gyanús" eseteket?
  • LazyPaul
    Na ezt már én is tapasztaltam, tank közepe becélozva, célkereszt zöld mint állat, tűűűz.... a lövedék meg a tankot se találja el,fasza.
  • Kissssss0 #36365
    m4a3(76)w, p-51d-10, hellcat, t20, p-59a, f4u4, én ezt a lineup-ot használom tank meg repülő taskok elvégzéséhez, eddig egyszer se hagyott cserbe.
  • Szemike84
    Ma mentem 3 kört a WT-ben, hát sikerült megint elvennie a kedvem az egésztől... -.-" Szerintem most újfent hónapokig nem nyúlok hozzá.... Ez az EasyAnticheatpedig egy F*S!
  • Fura Alak
    A "nem nehéz" igaz lenne, ha a becélzott weakpoint helyett nem össze vissza lövöldözne a kib. RNG.
  • LazyPaul
    Hát azért az M18-al és az M6A1-el nem nehéz kilőni őket.
  • Fura Alak
    Az AB GF BR 4.7 -en teljesen értelmetlen, csatába menni, 99,99999% -ban tigrisek és párducok jönnek szembe....
  • PLaci #36360
    Rákerestem az ammo dologra, úgy tűnik a hajó csaták kavarnak be, okozzák a bug -ot. Ott ugye lenne random fighter/bomber, amit default lőszerrel adna, és itt valamit nagyon félre programoztak, mert ha nem is választod ezt, akkor is visszaállít repülőket alaphelyzetbe.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hehehe, azt hiszem homályosan emlékszem az esetre, de nem figyeltem az ellen nickjét. ;)
    Warbondhoz kellett bombázókat ölnöm, örültem, hogy leráztam az ellent. Valószínűleg a 110 -es kéretlen társ volt, és/vagy valószínűleg kill -t is elvehetett tőlem, hogy sorsára hagytam. Nagy valószínűséggel Inkább mentem a következő bombázó ellen, hogy minél előbb letudjam a feladatom.
  • Szemike84
    Ez is egy vicc.... A legkisebb, a közepes és a legnagyobb login bónusz is 15% RP boostert ad, semmi mást.... -.-" Tele vagyok 15%-os RP boosterekkel.... -.-"
  • fighter_hu
    Egyik nap nekem is csinált egy ilyet , kisebb br-be mentünk a srácokkal és az egyik E3 vagy E4 messzer lőszerei alapok voltak , néztem hogy azt ugyan miért? :D Nekem inkább az üzemanyag idejével szokott szórakozni ,hogy legkevesebbre rakja vmiért , volt hogy ezt csak csatába későn tűnt fel és kénytelen kelletlen haza vitorláztam...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Valamelyik nap amúgy össze futottunk repcsi AB-ba (a map nevét nem tudom de Ruhr vidék a neve RB-be azt tudom).
    Csapat egyik bomberére emelkedtél egy másik Bf 110 társaságában , oda mentem védeni/nézni mi lesz a vége . Előbb te fordultál rám de az első pisztoly párbaj után mentél is tovább többet nem is láttalak , a másik 110 maradt keménykedni de hamar lejátszottam vele meg :D

• PLaci #36357
    Én csak AB -t szoktam tolni, és GF -ben nem is vettem még észre, de AF -ben egyre sűrűbben fordul elő, hogy default lőszert akarna rám sózni a gém....
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.01.01. 10:19:29
  • Szemike84
    Hát ez érdekes kérdés. Nálam a beállítások csak a különböző játékmódoknál változik. Tehát ha A.B-re beállítok 25 HEAT lőszert a T-54-re, akkor az R.B-n nem fog megjelenni, hanem az a beállítás lesz, amivel legutóbb R.B-n voltam :S Nagyon oda kell figyelni :(
  • PLaci #36355
    Arra tud valaki valami okosat mondani, hogy mi a lószerszámért felejti el a gém a lőszer beállításokat újra és újra?
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.01.01. 09:32:17
  • PLaci #36354
    Ez felettébb használhatónak tűnik, de nem az, BR 3.7 -be ez így kevés.....
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2019.12.31. 14:23:41
  • PLaci #36353
    A tankvadászhoz adott skin nem nagy szám, a repülőhöz adottnál szebb az alap (téli) festés....
  • Szemike84
    Sziasztok! Először is Boldog Új Évet Mindenkinek (így előre :D). Egy picit visszamegyek egy korábbi beszélgetéshez: EasyAnticheat. Elég sokat foglalkoztam vele és a következő a lényege: Az EasyAnticheat nem blokkolja a cheat használatát, nem jelez senkinek semmit, hanem annyit tesz, hogy egyes dolgokat bugoltat a játékban, ezzel téve játszahatatlanná. Ezek a dolgok csak vizuális bugok (pl nem megjeleníthető tárgyak, amik egyáltalán nem is látszanak, a tárgy helyén egy baromi nagy és zavaró piros téglatest, gömb vagy akármi a lehetetlenné teszi a tiszta látást, ....). Ezeket csak a cheat használója tapasztalja. Az hogy ezt bevezette a gazsi, nincs baj, !!!DE!!! A SZERVER OLDALNAK NINCS KÖZE AZ EASYANTICHEAT-HEZ!! Ami azt jelenti, hogyl a gazsi által letapogatott gépek NEM az EasyAnticheat által végbemenő letapogatások, hanem GAZSI ADATLOPÁSA ÉS ADATGYŰJTÉSE!!
    Have a nice game with EasyAnticheat! :D
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.12.31. 09:47:50
  • Fura Alak
    Az alján ott van, hogy AB. :P