37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Szemike84
    Valamiért nem jelennek meg a képek.... Biztos elrontok valamit :)

https://kepkuldes.com/image/hpFXsd
    https://kepkuldes.com/image/hpF4Tf
    https://kepkuldes.com/image/hpFs0y
    https://kepkuldes.com/image/hpFtU3
    https://kepkuldes.com/image/hpF8G2
    https://kepkuldes.com/image/hpF27P
    https://kepkuldes.com/image/hpFV9H
    https://kepkuldes.com/image/hpFaOc
    https://kepkuldes.com/image/hpFddi
  • Szemike84
    Ez fura volt! I_have_wh produkált egy olyat, hogy visszanézve is fura! Az "A" bázispontról lőtt lefelé, valahogy megérezte, hogy jövök hátulról, már a textúrán át megcélzott, majd 1 hit kill, amit kint volt egy pici darab a torony tetején lévő kupolából. Aztán mint aki jól végezte dolgát, tudván, hogy senki sincs már a környéken, textúrán át célba vette a már korábban lőtt BT-7-et és 8 másodperc alatt új pozícióba állt és felgyújtott 2 tankot.... Ez most hogy is volt? Engem meghallhatott, az OK, de honnan tudta, hogy még mindig ott dekkol a BT-7, hogy tudott rácélozni a dombon keresztül, valamint a pozícióváltással, célfelderítéssel, távolság becsléssel hogy gyújtott fel 2db egymástól messze álló célpontot 8 másodperc alatt?
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.01.27. 18:53:32
  • Szemike84
    Olvastátok, hogy hány player lett bannolva csalásért? xD "The introduction of the reporting system has again proved key...." xD Ha ezekből van RB csatás, akkor jól működik az EAC xD Javítsatok ki, de ha jól értem, akkor itt player által reportol userek lettek kilökve :D
  • Szemike84
    Hát igen! T-34-76, T-34-85, T-54, T-55, T-72 és a Shilka ctrl+c - ctrl+v lenne, plusz egy pár magyar fejlesztéstől eltekintve nagyjából német tankok (talán Pz III-al bezárólag), de javítsatok ki, ha tévedek. Minden esetre a magyar ág olyan lenne , mint a svéd...
  • Kissssss0 #36476
    nem csodálom, én se látom értelmét még egy különálló tank fának, max tier 3-ig lenne hazai gyártású tankunk, aztán utána meg jönnének a szokásos ruszki copy paste tankok.

akkor már inkább csapják hozzá az olaszokhoz, vagy a svédekhez... úgy is jó pár tankunk jött tőlük, és akkor legalább értelmesen fel is lenne töltve tier 1-től 3-ig valamelyik nemzetnek a tank fája.

jó lenne látni a hazai tankokat a játékban, főleg a 44m tas-t próbálnám ki, de énszerintem még egy jó ideig nem kell számítanunk arra hogy magyar tankok megjelennek a játékban.

még hátra vannak az olasz francia svéd hajók, az olasz japán helikopterek, meg a svéd tankok, + elvileg a hajók is kapnak majd anti ship missile rendszert mert számos leak utalt a létezésükre, szóval még ne üljetek fel a hype vonatra.
  • BaleniX
    Na ne már! Mai nap ugyanez a poszt bekerült FB csoportba is, de a 80% egyértelműen feleslegesnek tartotta.
  • Zoli105
    Jó lenne ha bekerülne :) (bár a kínai fa után van remény :) )

Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2020.01.26. 11:44:41
  • PLaci #36473
    World War: season ”Attack from the Sea"

Úgy tűnik nem ranglistás jutalmazás lesz, hanem feladatokat kell majd teljesíteni.
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.01.25. 14:35:32
  • Szemike84
    Hát most lekopogom, de mintha a játék is azt szeretné, hogy szabaduljak a francia Rank I-től. Kaptam vagy 3db 150%-os RP boostert, meg 2db 200%-ost :)
  • LazyPaul
    Én a britt és az usa nemzetekkel br 7.0-nél járok, de bizony isten hogy az amerikai Shermannekkel sokkal többet szoptam mint a britt tankokkal.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2020.01.24. 21:21:03
  • Kissssss0 #36470
    az angol tankoknak az a trükkje hogy ismerni kell az ellenfél tankjának a belső terét és rámenni a legénység kilövésére, ehhez viszont sok gyakorlás kell és használni serényen az x-ray nézetet a tankokon a garázsban.

ami még segíthet sokat az a töltőkezelő skilljének a maxra fejlesztése, ha ez maxon van akkor pl QF-17 ágyúval mindig gyorsabban fogsz újratölteni mint a németek vagy a ruszkik 4.7 és 6.0 br szint között, de ez igaz low tier szintre is.

brit tankoknak csak akkor szabad nekiállni ha kötélből vannak az ember idegei, ez alól nincs kibúvó. :)
  • LazyPaul
    A Type 62 annyira nem tünik reménytelennek, ha a HEATFS-t kiszenvedi hozzá az ember utána már használhatóbb lesz.
    A Leopard I-et is csak a HEATFS után kedveltem meg, mikor már igazán űtőképes lett, előtte utáltam.
  • Szemike84
    Az a baj, hogy elvették az IS-2-től a 215mm és a 235mm átütésű APHE lőszert. Ezzel a 205mm-essel meg semmit sem lehet csinálni. Med ellen lassú a tűzsebesség, heavy ellen meg hatástalan :( Az egyetlen lehetőség a brit snipolós módszer a type-okkal, csak kérdés, hogy a tűzgyorsaság és a lövegsüllyedés elég-e hozzá. Plusz, ha jól láttam, akkor azok könnyű tankok, úgyhogy inkább csak felderítésre és önvédelemre kéne használni.
  • LazyPaul
    Hát ott a két IS-2 és az M36 ami jobban használható, az ISU-122-vel, meg az SU-100-al az orosz nemzetnél se mentem sokra, a két Type-ot meg kigéppuskázzák a seggem alól az biztos.
    De majd ha odaérek meglátom.
  • Szemike84
    Igen, a briteket én is szerettem! :) Pontosak és viszuonylag jók a lövegek, a tűzgyorsaság meg tök jó! :) A páncéljuk miatt viszont mindig snipoltam velük. Lehet, hogy maradok a franciáknál, de csak akkor tolom, ha van 150%-os, vagy nagyobb RP boosterem xD Így talán kevesebb lessz a cumi xD
  • LazyPaul
    Tier 3-ban azért már jobb a helyzet az angoloknál. Ott a két Churchill az ami annyira nem daráló, de a többivel lehet aprítani.
    Firefly-Comet I-Challenger trióval elég eredményes csatákat szoktam menni.
  • Szemike84
    Köszönöm a tippet, átnéztem a kínai ágra. Elég furi, többségében orosz tankok. A Ahogy mondtad, tier IV zsákutca. a light tankok viszonylag elfogadható tűzerővel rendelkeznek, a nehéz tankok esetében azonban a lőszerek katasztrofálisak, a TD pedig olyan semmilyen xD Az egyiknek gyenge a tűzereje, a másik a lassú torony forgás miatt gáz, a harmadik pedig akkor van biztonságban, ha ráépítenek egy toronyházat xD Tudom, nekem semmi se jó xD
  • voivod32
    Én az angoloktól kapok hülyét. Senkinek nincs olyan fos, használhatatlan lőszerkészlete, mint a brit tankoknak. Volt olyan meccsem, hogy Cromvellel 8-at lőtten közvetlen közelről egy t34 hátuljába, tornába, stb , kiütött egy embert, aztán megjavult, nekem farral állva rámfordította a csövét, és egyetlen lövéssel felrobbantott. És ez a leggyakoribb eset.
  • Kissssss0 #36462
    már épp kérdezni akartam hogy milyen játékmód ez de most látom naval :D event után mindig kiszokott halni, még low tierben is alig találni embereket.
  • PLaci #36461
    Rohadék GAYjin..... Ha 4+ percet vársz csatára, feltolnak a klingon szerverre, ha kéred, ha nem....

• LazyPaul
    Hát ha újra kéne kezdenem könnyen lehet hogy a kínai nemzetet tolnám. A tankok ismerősek egész jól használhatók, talán a tier IV kicsit szopósabb közepes harckocsi nélkül, de előtte és utána elég jó a leosztás.
  • Szemike84
    Hát most szomorú vagyok :( Azt hiszem a BR3.3-ig való eljutás idejére vennem kell nyugtatót. xD Nincs már annyira messze, még 4db rank I tank fejlesztés + 18.000 RP az első rank II-höz xD Vagy meglepem magam egy ilyen procival xD AMD EPYC 7551 xD
  • Fura Alak
    Az alacsony szintű francia tanok elég gázok, BR 3.3 alatt tiszta szenvedés, nekem úgy "sikerült" az alsóbb szinteken túljutnom, hogy anno eventből megszereztem a Lorraine 155 Mle.50 -t...
  • Szemike84
    Igazatok van, valószínűleg azért nem tapasztaltam, mert régóta tankozok, a repülőket már rég nem használtam.
  • LazyPaul
    Nálam a játék szerverén volt, a dev szerón már rég játszottam utoljára.
  • Szemike84
    Amúgy melyik nemzetet érdemes húzni? Most BR1.0-an szenvedek a franciákkal, a Rank II ARL-44 TD-t szeretném majd reálban használni, de addig nagyon rögösnek látszik az út. 1.3-ban is nagyon gyatrák a franciák, a B1 egyik lövege bugos, a rank I TD-k elég gyatrának tűnnek, a rank I BR1.3-tól meg félek, mert azok a 60mm/10m átütésű lőszerek bajosak lesznek, ha feldob 2.3-ba :S Bár nagyon hívogat a Leclerc :)
  • Kissssss0 #36454
    sajnos ez már elég régóta így megy, még egy nyavalyás decal megszerzésére is egy egész délutánt rá kell szánni, én nem is foglalkozom velük.
  • Kissssss0 #36453
    wt reddit tele volt/van az ilyennel, nekem is előjöttek mikor tank rb csatában repültem ash river pályán.
  • Szemike84
    Nekem is ugyan ez volt, csak és kizárólag World of Warcraftnál volt bajom, aztám hussss..... Elment az alaplap szunyálni. Kívánom, hogy Xmanhun ne járjon így, de szerintem nem kerül semmibe, hogy lecsekkold, hogy egyik kondi teteje sem kezdett el felpúposodni. A másik, ami eszembe jutott, hogy teszt szerón fordult-e elő ez a hiba? Mert ha igen, akkor ez nem bug, hanem feature xD
  • LazyPaul
    Na ez az hogy nálam is csak WT csinálta, kb egy hónapja volt utoljára hogy belefutottam egy ilyen hibába.
    Vga driver mindig a legfrissebb, az nem lehet gond, net kapcsolat stabil, csak a játékkal van valami.
  • xmanhun
    Nekem kb- fél éve csinálja, ezeket a grafika hibákat! de csak a war thunder-nél!!
  • Szemike84
    Szerintem ez nem szerver hiba. Ha eltűnik a tank, meg lebeg, azt okozhatja lag, de ez ami itt van PC hibának tűnik. Nekem is ilyen volt mielött galyra ment a gépem :( Sajna a hiba megjelenése után 2-3 héttel vége lett. :(
  • LazyPaul
    Ilyen eltűnő textúrák meg lebegő, repülő tankok néha előfordulnak. Gondolom ilyenkor a szerverekbe borul a vodka :):)
  • Szemike84
    Ez nagyon rossz.... A nap első csatájában H.39-el mentem, lerohant egy M8. Ezzel nem is lenne baj, ha:
    1: Az M8-nak nem lenne 87mm-et átütő lőszere BR.1.0-ban, ami 1.2km-ről is bevisz mindent (nem az a pajti lőtt ki, aki lerohant, hanem egy másik 1,2km-ről a H.39 toronyfrontján keresztül :( ) 2: Ha a H.39 lőszere működne normálisan és közvetlen közelről át tudna ütni 14mm-t (nem pedig hatástalan találat)
    Úgy érzem elég cumi lesz eljutni rank II-be :D
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.01.23. 17:38:54
  • Fura Alak
    Ezek a decal -ok is "viccesek"...

USA GF: Nyerj csatát, miközben te vagy a csapatban a MVP. Ötször.
    Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2020.01.23. 17:25:54
  • Szemike84
    Hűha!!! Nekem is így kezdődött annó, aztán elpukkant egy kondi az alaplapon :S Nem derült ki, hogy az alaplap, vagy a táp volt a ludas, mindkettőt kicseréltem. Ha jól emlékszem, akkor a vidikártya megmaradt.
  • xmanhun
    jó a grafika !!!
    Utoljára szerkesztette: xmanhun, 2020.01.23. 16:48:14
  • PLaci #36443
    Ehhhh....
  • Fura Alak
    A hajók, csónakok és repülök nem elszeparálva, hanem együtt fognak harcolni

NF AB..... semmi változás....
  • Kissssss0 #36441
    sajnos még mindig nem képesek tanulni a saját hibáikból, még mindig erőltetik ezt a kevert játékmód elmebajt, és megint egy magas szintű járművet raknak jutalomként ami kb annyit jelent hogy mindenki lefogja szarni hogy miről kellene szólnia a játékmódnak, csak grindelni fog mindenki hogy bejusson a top 500 helyre a ranglistán mintha valami tournament lenne az egész.