War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLaci
28/27 Metal materials
1/13 Supporting materials

<#violent> GAYjin

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

nekem pont fordítva van.... fém kellene, szerencsére már közel vagyok a befejezéshez.

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

PLaci
Jelenleg van / kellene:

29/32 Metal materials
0/14 Supporting materials

<#falbav>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Megvan a 4db Set of Ship Blueprints, az alkatrészekkel meg még kb. félúton tartok... Ez eddig a legszarabb event.

harmadik napnál járunk de még mindig nem raktam össze egy hajót se...

Nohab
Igen, összerakod az első hajót, utána nehezedik a téma, mert több típusú alapanyag kell. Ezen felül a tank blueprint is kell 4*40 db.

Viszont nagyon jó áruk volt tegnap éjjel. Gyorsan összevásároltam magam tegnap az első hajóhoz, utána meg már mindent eladok. Pár óra alatt visszajött a befektetésem, most meg már megyek a profitért.
PLaci
Most menet közben össze-vissza módosítgatnak? A piacon látok egy rakás cuccot, aminek a leírása:

One of the advanced materials for the construction of the second and subsequent MBK-161 (1943)

Illetve most már nem simán assembly (összeszerelés) van, hanem recipe (recept), és választhatok, hogy kevesebb alapanyagból 30 perc alatt, vagy több alapanyagból azonnal elkészülnek a komponensek....

<#falbav>

alkatrészek kb semmit nem érnek, alkatrész tervrajzok is be estek 2gjn alá.

PLaci
Raknék fel a piacra egy Battle trophy (Vehicle) -t: Order totals is over maximum of 20.00 GJN <#falbav>

Nohab
Ez most tényleg nem érdekli az embereket. Az olcsóbbik alapanyag 0,14 GJN-ért adják. Pedig csak fél órája megy az event. Az IS-7 esetében 1,5 GJN volt egy doboz az első nap...
sziasztok. akit érdekel Ztracker- ingyenes regisztráció van.
négyből csak egy az ami egyedi és még talán fun is lesz játszani vele(vt1-2).
p9 már volt sokaknak, ruszki hajó csak egy régebbi modifikációja a 44-es verziónak, a h-34 meg eléggé hullajelölt azzal az egy bullpup rakétával.

Nohab
Ennyi. Ahogy nézem a járművek nem lesznek népszerűek és a farmolási mód sem tetszik sokaknak. Szerintem jó ha 0,5 GJN lesz egy konténer. Szóval ebből sem fogok meggazdagodni...
én még mindig próbálom agyilag felfogni hogy mi is ez... annyi már lejött hogy most már az se elég ha összeállítod a hajót, most már valami blueprinteket is kell szerezni ha megakarjuk szerezni a vt1-2 tankot.

"2 vouchers + 4 sets of tank blueprints can be exchanged for the VT1-2 coupon"

asszem adok el minden a francba, aztán ami összegyűlt gjn abból megveszem ami kell....

Nohab
Végre kidobták a szabályokat.

Olyan lesz, mint a Tigrises event. Egyszerűnek tűnik.
Operation “Shipyard”: H-34 and Whirlwind P.9

amcsik kapnak H-34 Choctaw helit, a Whirlwind P.9 meg újra beszerezhető lesz... aminek én kifejezetten örülök mert pont akkor döglőt be a v kártyám mikor jött volna a 2018-as eventje.

pontosan... <#nevetes1> volt egy dupla 105mm ágyús verzió... meg ez amit kapunk most 120mm ágyúkkal, ha jól olvastam akkor páncélzat az zéró lesz, és szerintem horizontálisan se lehet irányítani az ágyúkat :/ hacsak nem lehet majd az egérrel jobbra balra fordulni ha egy helyben áll a tank.

PLaci
WTF?

Operation “Shipyard”: VT1-2 - Doppelrohr-Kasemattpanzer

hááát hogy is mondjam, eltudtam volna képzelni valami hasznosabbat<#zavart2> is ennél.... pl: proto leo1 90mm ágyúval aminek még haszna is lenne.

Operation “Shipyard”: MBK-161 (1943) - Shallow Water Battleship

"Vehicles covered will be available in Operation “Shipyard” which we will discuss later."

lehet hogy ezt az lebegő bárkát kell majd összeszerelni 10 alkalommal... <#conf>

ohh... ez még csak a jéghegy csúcsa... az a kabaré ami a top tier légi csaták és gépek kőrül megy az valami elképesztő 😄DD

Fantörpikus. Azt gondolná az ember, hogy egy ilyen cég már elég nagy ahhoz, hogy legyen külön development rendszer is a production mellett. De mivel itt van, legalább tudhatnák, hogy mire való.

folyamatosan babrálnak a hanggal most.... mindent live serveren tesztelnek, aztán ha valamit elbasztak mint most a nagyon halk hangokat akkor az úgy is marad a legközelebbi "javításig", kb most így lehet összefoglalni az elmúlt napokat.

A héten volt egy "kis peccs", azóta nálam sokkal halkabb a játék, másnál is történt ilyen?

DANGER: CRANE OPERATIONS OVERHEAD! PASSAGE PROHIBITED!

“Prepare your production equipment" aka lehet grindelni 12 órán keresztül minden map... megint.

Valaki próbálta már a radart használni pl. realistic csatában? Hogy a bánatos lófaxba működik? Patch után közvetlenül próbáltam egy CL-13 test flight-ot és azon is van radar, ami a kiválasztott célponton mutatta előtte a pontot, hogy hova kell lőni (mint AB-ben). Azóta megint szedett le valamit, és nem találom, hogy lehetne előhozni ezt a funkciót. Kéne működnie, mert más miatt nincs értelme ilyen keskeny látószögű radarnak egy rakéták nélküli repülőn.

Köszi!

Direkt. Most már csak azokon a jeteken "ég" a hajtómű, amiken van utánégető és az épp be is van kapcsolva.

Ma kipróbáltam az új verziót. Ami elsőre felkeltette az érdeklődésem, hogy most már az olasz kerekes kicsikocsik tudnak úszni. Na mondom ki is próbálom egy csatában az R3 T20 FA-HS -el. Hát ez valami borzalom xD Ha gázt adok, akkor a segge az égbe emelkedik, az orra benyomódik a vízbe, ha tolatni akarok akkor a segge lebukik a víz alá és visszaszámol hogy Fernando, megfulladunk. Fordulni meg ne is akarjak mert akkor össze vissza rángat.
A hangok meg szépek szépek, de valahogy elbaszták a hangok forrását. Pl. a harckocsiknál olyan mint ha követne a motorhang és nem a motortérből jönne.
Viszont amit nem tudok hogy bug-e vagy sem: Jeteknél a hajtómű nem ég, még gázt adva sem. Bugos az animáció vagy ez direkt így van?

ez a kinai tech tree egy katasztrófa... nekem leszakadna a pofám a szégyentől ha ezt a "munkát" ki kéne adnom a kezem alul.

ha jól hallom az agyonsztárolt hang motorjuk egy nagy fail állítólag, van akiknek beakad a hangeffekt vagy ismétlődik folyamatosan, másoknak meg jól működik.

pálya szelektálás kb egy látszatmunka volt a részükről énszerintem, hiába van az egész rendszer ha közben fel van sorolva egy pálya 3 különböző felállásban is.<#levele>

thermal sight meg kb egy céllövészet szintre süllyeszti a top tier csatákat, motor leállítás ide vagy oda, még szerencse hogy hanyagolom az egész tankozást 8.3 felett.

top tier légi harc se változott, most a japán t-2 gépet váltja az f-4... ami ugyan úgy szarrá fogja pedozni az összes ellenfelet.<#sniffles>

valahogy nem estem hanyatt ettől az updatetől.

Nohab
"Ground SB:

2 respawns are now available for the top heavy tanks (as already operating for light and medium tanks."
redditröl vannak ezek a képek, elsőre én is erre gyanakodtam hogy valakinek épp megdöglik a kártyája mert nekem is ilyet produkált mielőtt bedobta volna a törölközőt.

de mostanra van már egy tucat különböző emberektől származó képek mikor ilyen hiba előfordult, lehet valamit elbasztak a játékmotorban mert kötve hiszem hogy közel tucatnyi embernek pont most pont egyszerre pont war thunder használata közben épp mindenkinek bedöglene a v kártyája.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.09.05. 20:00:24

Ez nem videokártya hiba ?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

örülök neki hogy véget ért az event... nem kell átélnem ezt a szarhullámot ami most van a játékban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szakasztársakat keresek gold wagerhez. ki/kik érnének rá? Jó lenne ha 4-en meglennénk ! 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Új hírek az Easy rendszerrel kapcsolatban:

"Nem lesz azonnal az 1.91-ben!
A easy programmal kapcsolatos bizonytalanságok és a hamis észlelések potenciális esete miatt az easy nem lesz azonnal kötelező az 1.91 érkeztekor.
Ezzel időt adunk, hogy a modokat és külső programokat (overlay, afterburner, OC, OBS, stb) használó emberek tömegét ne tiltsa a program, illetve a bevezetés első heteiben történő tiltásokat, jelentés esetén, felül fogjuk vizsgálni, hibás tiltás esetén a fiókot visszaállítjuk.
"

hogy meglehessen fogni egy ilyen céget arra csak egy módszer létezik... be kell csukni a pénztárcát és csak ingyen játszani, aztán ha ez rövidtávon nem hat akkor a játékot is le kell tenni.

a probléma ott kezdődik hogy az ilyen "balance issues" meg "russian bias" "bugs" és hasonlók nem hatják meg a wallet warriorokat és a bálnákat... ezeket az embereket nem érdeki ha kilőnek 4 maus tankot 2km távolságból és sakkban tartják a fél ellenséges csapatot az obj-120, leo-1/l44 tankjukkal, meg szétbasznak egy egész br szintet.

letenni a játékot meg szintén nem könnyű... főleg azoknak akik már évek óta benne vannak a játékban.

jocking 36219. 😄DD de, eredetileg ez volt a hivatalos álláspontjuk... "EvErYtHiNg Is SeRvEr SiDeD... iNpOsSiBlE tO cHeAt" aztán jött a phly kölök a videójával és kiborult a bili, jött is az ultimátum anton atyaúristentől a közösség felé, lehetett választani...
1. vagy szarrá cenzúrázzák youtube-ot meg minden mást is amit csak eltudnak érni(kaptak is volna egy tonna feljelentést a nyakukba).
2. vagy visszarakják a name tagokat az RB modba... ami kb szart se segített volna mert a csalók így is úgy is átlátnak mindenen keresztül, még ha ház mögött bujkálsz is.

természetesen olyan opció nem volt hogy saját maguk nekiállnak kifejleszteni egy anticheat rendszert a játékba integrálva.
RB mode and illegal modifications

Nohab
Ehhez van valami forrás? Mármint ahhoz, hogy a netes dolgaidat is átnézi? Mert az eddig belinkelt dolgoknál olyat még nem olvastam.

Btw, én nem találtam meg a programot a gépemen. Gondolom játszottál egy másik játékkal, ami telepítette. Ebben az esetben neked már mindegy.

Automatukus frissítés nálam letiltva és majd várom a fórumokon a híreket.
Remélem azért ha ezt az Easy cuccot bevezetik, lesz akkora felháborodás hogy valami drasztikus lépést tegyen a játékosközösség. Valami nemzetközi sztrájk kéne a Gaijin-al szemben vagy nem tudom...

Egyébként hogyhogy hirtelen egy ilyen third party anti cheat faszságot is behoznak? Nem úgy volt, hogy a War Shitben nem lehet sehogyan sem csalni? <#idiota>

Én már megtettem a szükséges lépéseket. Tölröltem ezt a fos a pi**ába. <#wave>
Igazából a felvetés jó, csak van vele egy kis bökkenő: ez a progi az egész PC-t látni akarja, ha több meghajtód van, akkor azokat is vizsgálni akarja, onnan is le akarja szedni az adatokat. Emellett hozzá fog férni az összes tárolt internetes felhasználó névhez+jelszóhoz, amit valaha azon a gépen használtál. Látni fogják az összes látogatott weboldalad, az összes elmentett dokumentumod, az ismerőseidet, azoknak az adatait.... Rémisztő módon kiszolgáltatjátok magatokat, ha nem léptek. Én megtettem a szükséges lépést és több mint 30%-al nőtt a PC-m teljesítménye...
jó ötlet, csak ehhez az kell hogy valaki bevállalja és végig is menjen ezen a folyamaton(több meghajtó, lekódolás, stb...), és természetesen kell valami ami figyelemmel is tartja az easyanticheat-et hogy próbál e valamihez hozzáférni.

Az EASY™ gépátvizsgáló program kapcsán felmerült egy ötlet. Ismerősömmel beszélgettem a programról, majd azt az ötletet adta, hogy az egyik meghajtón csak maga a játék lenne, semmi más, a többi meghajtón meg a többi személyes dolog, azok is lekódolva.
Kérdés: így ki lehetne küszöbölni a teljes vizsgálatot, vagy kéne neki a többi meghajtó is?
Valami kiskaput csak ki kéne találni...

PLaci
Valószínűleg DDoS -olják az US szervert, érdemes egy ideig hanyagolni... 😮

https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/461134-high-ping-on-us-server/

Senkinek nincs kedve gold wagerhez ?

nyád bmeg.... <#wilting>

ezek az idióták olyan gyorsan másolgatták a már meglévő tankokat és repülőket hogy a devszerveren az olasz cl-13mk4-nek elfelejtették levenni a német festést...

Szakasztársakat keresek gold wagerhez. ki/kik érnének rá? Jó lenne ha 4-en meglennénk :-) Ts legyen hogy tudjunk kommunikálni mert ezeréves chatban-em van xD