War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most láttam egy "embert" 2000 csatával és 25.1% winrátával OMFG "<#dumcsi>#dumcsi>
Aztán jött ez:
"Biztos amcsikkal tolja 3.7 ben."; "Csak egy tipikus BR 7.0-ban játszó német player 😄 "<#nezze>#nezze>
Ha ez a játékos - hozzáteszem, nem tudom kiről van szó - ebben a 2 említett BR-ben az említett 2 nemzettel játszik, és ugyan benne van az első 3 játékosban csatánként 3-4 kilőtt tankkal RB-ben, mégis 2000 csatából mondjuk 70-80%-a vesztes...., de a winráta emiatt 25%környékére mutat, akkor Ő most jó vagy rossz játékos???? Ez objektív eredményt mutat a teljesítményéről vagy sem???<#nemtudom>#nemtudom>
MOLOT szerintem erre próbált célozni.....<#awink>#awink>
Persze mindez csak szubjektív feltételezés....könnyen lehet, hogy egészen egyszerűen csak tényleg egy TOMAMO nOOb az illető!!!<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.23. 07:00:08
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ebből a mondatból indult az egész, ezen akadtál fenn. Kiemeltem a lényeget a kedvedért mert elsőre átsiklottál fölötte... Értelmezem is neked hogy tisztán lásd! A WR egyedül nem mutatja meg az adott játékos képességeit! Tiszta? Miért nem mutatja meg? Azért mert csak egy adatot mér és egyébként rengeteg olyan dologtól is függ amibe nincs beleszólásod és tőled függetlenül történik.
Erre jössz itt nekem hogy a WR a minden, a jobb játékosoknak jobb a WR-je stb. A végén pedig már megmásítod az eredeti felvetést: "Nem azt a statot kerestük ami legjobban mutatja a képességeidet." Most olvasd el újra ennek a hozzászólásnak az első mondatát, és gondold át hogy az idézett mondatod hogy kerül ide? Te valóban nem kerested azt a statot mert neked elég a WR. De az eredeti kijelentés arról szól hogy nem a WR az.
TE indultál el egy másik irányba ( márpedig a jobb játékosoknak jobb a WR-je) aztán pedig próbálod rám fogni hogy elkalandoztam. Talán olvasd el figyelmesen a hozzászólásaimat. Tedd egy kicsit félre a kényszeredet hogy mindenképpen csak neked lehet igazad.
Mit kevertem ide ami nem kapcsolódik az alap állításhoz?
Akkor véletlenül az avarage relative nem mutatja meg jobban a képességeidet? Ha már nyertes és vesztes csatában is mindig elöl vagy akkor jól teljesítesz. Ennek több értelme van mint a WR-nek...
Továbbra is tartom hogy csak a WR nem árul el sokat a képességeidről, ellenben pl az általad linkelt oldallal.
ez nem is olyan rossz ha azt nézzük hogy solo gamer vagyok 😄
de 25%-ra nem tudok mit mondani....
Azt még nem is említettem hogy állandóan felmerül az hogy OP oroszok azokkal sokkal jobb WR-t lehet elérni. Akkor aki német oldallal játszik csak az gyenge játékos mert az OP oroszok megalázzák állandóan a német oldalt? Már ha ez tényleg így van ugye...
De nézhetjük onnan is hogy megy szakaszban egy 34-85 meg egy IS-2, az IS-2 kilő mindenkit míg a 34-85 meg csak gurul utána és az esetleges morzsákat felcsipegeti. Vagy fordított esetben a 34-85 pörög forog mindenkire lead 2-3 lövést de ez nem elég mert ott jön az IS-2 aki megadja a kegyelem döfést. Hosszú ideig így szakaszoznak a WR-jük ugyanaz lesz, akkor ki a jobb játékos? Az IS-2 aki mindenkit 1 lövésez vagy a 34-85 aki csak támogatja, vagy éppen aki húzza magával és a támogató szerepet az IS-2 adja?
Vagy simben amikor valaki már repülővel jön be, és a spawn ponttol 15 méterre lebombázza a heavymet akkor az a csata ennyi volt, de ha megnyerjük az nekem is win, akkor jó játékos vagyok? Hát nem! Simbe egy heavyt ugye csak 1x tudsz bevinni a csatába ami már szűkítí a lehetőségeket.
Egyedül a WR nem ad meg egy olyan értéket amivel normálisan lehet mérni a játékos tudását, ahhoz azért még pár mutatót figyelembe kéne venni. Viszont amikor mondjuk van 20-30% eltérés 2 játékos között akkor az azért nem valószínű hogy véletlen vagy RNG, de pár % eltérésnél nem biztos hogy jobb és annyival akinek több a WR-je.
Egyébként megcsinálhatnák már hogy ne legyen mindent látó szemük, még ha nem is sebeznek, meglőnek és rögtön felvillanok a térképen...Kubanon és Kárpátok pályákon elég idegesítő tud lenni.
Meg régen kurszkon a telepített lövegek eléggé szemetek tudtak lenni.
Bár repülni 1 évben egyszer teszem, most már legalább tudom miért. Sikerélményem még nem volt repcsis RB-ben.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.21. 23:50:47
De amúgy ja, semennyit nem árul el egy játékos képességeiről hogy milyen WR-t produkál... Amíg ennyire random az egész! Az RNG legalább annyit ad hozzá vagy éppen vesz el a WR-ből amennyit a játékos hozzáad. Ettől függetlenül ha összehasonlítunk 2 random játékost akkor a jobb képességekkel rendelkezőnek lehet hogy jobb lesz a WR-je, de kb annyira kicsi lesz a különbség hogy simán lehet az RNG miatt is!
Megfordítva is igaz. Egy jó "gyors" heavy vel...éppen rossz irányba indúlsz el, esélyed nincs, hogy bárkit is kilőjj, csak rohansz a csata után egész meccsen és mire észbekapsz már nyertetek is. 0 teljesítménnyel NYERTES csata...persze a statisztika az statisztika....<#awink>#awink>...igaz MOLOT?
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.21. 21:36:15
Azért ilyen eredményért "tenni kell".
Amíg van olyan ebben a játékban, hogy egyik nap hozom a 3-kill-es átlagot csatánként RB-ben vagy SB-ban...és ez lehet hogy úgy jön össze, hogy egyik csatában 5-6 kill a következőben csak 1....Másnap meg semmit sem csinálok máshogy másként...ugyanazzal a tankkal....és 6 meccs alatt összejön 2 "killasziszt"....akkor szerintem ezek a statisztikák, amiket a játék felállít...Lófütyköst sem számítanak...<#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.21. 21:00:46
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
most láttam egy "embert" 2000 csatával és 25.1% winrátával OMFG
1. Ha aznap hatost dobsz simán elég hozzá 3-4 lövés mindjuk egy Párducból vagy egy Tiger II-ből.
2. FW-190 A4 20mm-ei kiválló ellene....az utóbbi időben kifejezetten szertem mikor repkedek és látok egyet lennt....egy 0-5-1-mp-s sorozet és már robban is<#eplus2>#eplus2>
Sajnos már ellenszert én még nem ismerek!!!
És nem az első ilyen eset volt....
Azért fasza...így is elég rohadék az a tank...de hogy még ilyen fos módon erősítik is.....felháborító.
(Nem gondoltam komolyan a kérdést! 😊 Valamit elnéztél...)
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.11.21. 18:15:50
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
(meg az se mindegy hogy milyen ammorackot találsz el, ha kivetőtöltetet találod el akkor elvileg nagyobb esélyed lesz robbantani a tankot)
HE>APHE>APCR>HEAT. Heat az telejsen random, van amikor egy napig semmi, másnap meg mindig robbant.
Random az egész lepattanás.
Egyébként az összes számomra érdekes screenshotot itt megtaláljátok. (a legtöbb arról szól, hogy az én ammorackem / fueltankom mindig berobban, még másé sosem)
Képek
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.21. 12:23:25
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Sajnos a linkeket már törölték, de ott konkrétan bemutatta a különbséget a Lagg és a Mesza között.
80-as szerók... jaj, és mennyi földi célpont van? Itt ott a célterületen aztán kihalt az egész. Dogfight szerók élnek, de semmi komolyabb. Nekem az kevés. A WT-s hitboxot és damage modellt mi nem veri szarrá? Igazából nem is ez a játék a versenytársa.