37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Malarki #28189 Mondjuk én az elmúlt fél évben nagyon keveset játszottam, most január elején kezdtem el megint kicsit komolyabban. Így már az angol tankok behozataláról is lemaradtam, erről a csodáról meg végképp. :D -
Max_Andaxin #28188 Hát rajzasztali cuccokból már így is van a játékban...szóval ez már nem lehet akadály. 
Mindenesetre az meg vicces kicsit, hogy van Amcsi, meg "Német", meg "Japán" Sabre....(majd talán lesz brit tech tree-ben is "remélem"
) és akkor már csak az orosz ágba kéne egy "prémiiumban" mondjuk "hidegháborús zsákmány gyanánt"
...ÉS AKKOR MINDENKI MEHETNE EGYFORMA GÉPEKKEL, EGYFORMA ESÉLYEKKEL
...és majd a pilóták tudásán múlna minden!!! Ja de szép is volna!

-
Max_Andaxin #28187 Csak azt ne mond, hogy mindezek után arra még szükséged lenne....
-
Nincs meg a Black Prince. :D -
Max_Andaxin #28185 
....jóóóóóóó így könnyűűűűűűűűű!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.01.31. 07:06:03 -
Max_Andaxin #28184 2890 vagy 2980 gold...és kb a Firefly-al van egy szinten...az ágyuja legalábbis. De a páncéltest döntöttsége meg az eff.értéke nekem szimpatikusabbá teszi. -
Max_Andaxin #28183 Van ilyen, éppen tegnap láttam, hogy MEGINT JELEN VAN A BRITT TECH TREE-ben...Remélem most már bent is hagyják, és nem veszik ki megint. De akkor meg rohadjanak meg....akkor is lesz egy ilyenem...mert a következő lehetőségnél már nem hagyom ki!!!! -
Max_Andaxin #28182 Akkor elég bénán kell, hogy tolja a Spit-es....mert - papíron persze - jobban fordul a Spitfire Mk.22
-
Max_Andaxin #28181
...hát az nem lenne rossz!!!
-
Max_Andaxin #28180 "...egy top propos géppel simán ki tudsz nyírni egy korai jet gépet, ha a pilótája nem tudja mit csinál" Ezt én is teljesen aláírom. Én az usa prem. Ki-61 Ib-vel lőttem le - kevert csatában - egy Me-262-t még Kárpátok map-on. Na ott sem tudta a pilóta mit kezdjen a Jet-ével. Simán bele tudtam vinni egy fordulóharcba...nevetséges volt. Miután sebességet meg magasságot vesztett esélye sem volt.
-
Lokker #28179 A játék is jelezte, hogy ideje szüneteltetnünk ezt a viharos kapcsolatot. Prémium Black Prince 3 lövésből szedte ki 3 tankomat. :) PantherD-vel azt hittem elkaptam de korai volt az öröm. Lövöldözik rám csak nem talált el, én meglőttem azt hittem tökéletes találat, gunner loader driver kiütve a toronnyal együtt de ő rendületlenül jön tovább és kilőtt egy találatból. Tigris H1-el szépen beforgatva mégis egy találatból bumm, szegény TD-m is egy találatból kanyi. :( -
Szerintem a prém Black Prince kivételével egyik sem nagy szám. Az meg drága, és várható volt, hogy ide-oda pakolgatják.
Meg különben is ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
... már csak ez a kettő, meg a T25 és T92 maradt amivel foglalkoznom kellene. :)
-
kissssss #28177 én se azt mondtam hogy sérthetetlen de ha lenne rá aranyam és meg is lehetne venni én simán befizetnék rá, tökéletesen megfelelne támogató szerepkörben a hevy tankok mellet. -
Droughert #28176 Annyira nem nagy szám, a Firefly szerintem jobb, használhatóbb. Negatív lövegkitérítés nem sok van, test jó, döntött, szépen pattog, de mindenki a tornyot lövi így sok esélyed nincs..
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2016.01.30. 20:10:29 -
kissssss #28175 van csak gyorsan ki is vették, ahogy bekerült még aznap ki is vették... valami 3800 aranyba kerül(t) és szerintem meg is éri az árát.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.01.30. 19:35:37 -
foxbat88fx #28174 hátulról még viccesebb....
először néztem, hogy hogy a picsába néz ki ez az M22.... megnyúlt az eleje vagy mi?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Malarki #28173 A tankra. :D Nem is tudtam hogy ilyen is van a játékban. :D -
A graf-ra vagy a brit thunderboltra mondod? :D -
Malarki #28171 Ez mi? Fel se ismerem. -
Madi92 #28170
meh.. :D
-
foxbat88fx #28169 mi tankokkal találkozni.... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
próbálom megszokni ezt a fejlesztett grafot, de sztem visszateszem az ULQ-t :D az sokkal jobb -
bgabor911 #28168 Van ütős, Canadair CL-13 Sabrenek hívják. A HG3 rajzasztal gép volt. -
gstup #28167 F8F.2-3 kör erejéig lefordulja a spitet is.4x20mm meg nagyon adja. (RB)
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.01.30. 14:01:48 -
Reálba? Asszem f8f jobban emelkedik, de simán lefordulod a spittel.. és nem sül be olyan könnyen.. -
Am melyik gép a jobb?
F8F vagy Spitfire mk22? -
Azért egy Me262 HG III bejöhetne, hogy legyen valami ütős németeknél is. -
Azért írtam, mert szerinted az egy időben harcoló gépek, azok itt is egy időben harcoljanak.. A p51 mellé odaírtad a birketet.. -
bgabor911 #28162 Semmikor. Mikor volt realisztikus a csapatok által használt típusok összetétele random csatában a war thunderben?
Nem kellenek prototípusok, meg tervezőasztal gépek. Éppen elég baj hogy ilyen harcot soha nem látott faszságok mint a Maus meg a T-10M utat találtak maguknak a játékba. -
Arra gondoltam, hogy rengeteg prototípusok volt a náciknak, olyanokból kellene betenni néhányat, amik más szintet képviselnek.. Vagy amikhez köze volt a németeknek (mondjuk ez nem reális, de.. )
''Egy full P-51D/Bearcat csapatnak tudnia kell kezelni négy Schwalbét.''
Egy kérdés: Az F8F mikor találkozott fecskével? :)
-
Brenor #28160 Az nem Glo volt, hanem Gelesztaa :)
"Azt is mondták, hogy a Ho 229-et azért vitték fel, mert nagyon effektív a mixed csatákban tankok ellen. Igen, lehetséges, de hogy fog teljesíteni a MiG-15, MiG-17 és Sabrek ellen? Az már totál nem számít, ugye? Jó vagy tankok ellen? Szopj repülők ellen - balance by Gaijin."
Egyébként ez a cink, hogy van 2 reálos játékmód, és mindkettőben ott vannak a repülők. Emiatt (meg mert a mixed az elsődleges fejlesztési szempont) arra figyelnek inkább hogy a mixeden hogy teljesítenek a repülők. Nagy hátrány hogy nincs elszeparált BR a reálos mixed és only repülő csatákra. Ezzel kellene kezdeniük valamit ha nem akarják kinyírja a sima repülős csatákat. (bár ez sem teljesen kizárt a játék jelenlegi helyzete és a jövőbeni tervek miatt) -
foxbat88fx #28159 én unalmamban már szimulátorozok XDDD -
Úgy tűnik egyre balance-oltabb lesz a game. -
foxbat88fx #28157 na kipróbáltam IS-3-at AB-ben hátha berakja top-nak....
hát betette...... már nekem égett a pofám, hogy ezt most komolyan gondolta-e a Gaijin
easy 13 kill, ha nem járt volna le a foglalási idő akkor a lőszerem fogy ki -
Fórumon olyat olvastam Glo_HUN-tól, hogy a Horten azért kapott 8.0-át, mert a tankok ellen túl jó volt?
De akkor repcsiknél miért kapott szintén 8.0-át vajon?
Hisz van olyan, hogy AB/RB/SB-ben más a br. Akkor ezt miért nem tudják Air/Tank battles-ban is megvalósítani...... ezek komolyan azt hiszik hogy idióták játsszák ezt a játékot. -
kissssss #28155 muszáj védenie a banda "becsületét" mindenáron... még akkor is ha a józan ésszel teljesen szembemegy, nincs itt semmi meglepő. -
Szpecnyaz #28154 Azért LOL, a végén még kiderül hogy a Meteor F3 és a Vampire jobb mint a bármelyik Sabre. Egyre erősödik bennem a gyanú, hogy ezek egyáltalán nem játszottak még egy csatát se.
-
Luciferkee #28153 Az új BR rendszer: Nemtudom, hogy szarabb lett-e, vagy maradt-e ugyanolyan szar.
-
bgabor911 #28152 Egyfelől a valóságban is így volt, másfelől egy top propos géppel simán ki tudsz nyírni egy korai jet gépet, ha a pilótája nem tudja mit csinál(százból egy tudja). Lévén hogy a legjobb propos gépek bizony jobb vadászgépek a korai jeteknél. Harmadrészt lehetne limitálni a meccsbe jutó jeteket, a technológia megvan hozzá a játékban már most is. Amikor csak négy tier5 tankot enged be a Tier4 meccsekbe, az is ilyen. Egy full P-51D/Bearcat csapatnak tudnia kell kezelni négy Schwalbét. A Me-262 amúgy sem egy túl jó konstrukció.
"ezért kéne a prototípusokat, vagy amikhez a németeknek köze olt, pl. Pulqui.. nem?"
Ez a mondat hiányos és emiatt nem értelmezhető. Fogalmazd újra.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.29. 21:17:11 -
Valaki Me262 squad? -
de ha a német jetek p51 -ek meg p47 -ek ellen menne, mi értelmét látnák az amcsik, hogy játszanak? ezért kéne a prototípusokat, vagy amikhez a németeknek köze olt, pl. Pulqui.. nem? amcsiknál aircomet ..