37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • BP5
    Azt ugye tudod, hogy ez egy ritkán előforduló BUG a játékban. Az említett nem látható lövés lehet szinkronizációs hiba. Amúgy ha úgy érzed valami nem stimmelt a csatában, akkor a szervervisszajátszást nézd meg, Ott elméletileg azt látod amit az adott játékos csinált nem azt amilyen adat a te gépedre jutott, ezt modják a fejlesztők (ez sem 100%-os). Még két dolog, ha a visszajátszásban a 2-es kamerát választod megmutatja a játékos nézőpontját, távcső stb. A másik, hogy sok csalásnak tünő lehetetlen lövés és egyéb furcsaság a grafikai beállításokkal (ULQ) magyarázható.
  • LazyPaul
    Bevált az EAC...tökéletesen...:):):)
  • Szemike84

Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.02.05. 19:49:32
  • Szemike84
    https://warthunder.com/en/tournament/replay/70281217040653616
    Ezt érdemes megnézni "Iliyaback" Szemszögéből. 04:29-nél "Crew knocked out", és a járműve egy ronccsá változik, de: Ő a ronccsal folytatja a csatát, RP-t szerez, pusztítja az ellenfél tankokat, de ő már immunis mindenre, ugyanis a tank úgy viselkedik, mint egy textúra darab... Az én szemszögemből nézve ő egy olyan tank volt, mint ami nincs kilőve, csak igazából sebezhetetlen volt. -.-" WTH is this? Mi volt az a 2 kill, ahol nem volt lövés effect?
  • PLaci #36506
    WW: Bemegyek japán oldalon bombázni: A lövészek NEM hajlandóak tüzet nyitni a mögöttem 100 méterre repülő ellenségre.

WW -tól függetlenül, a H8K2 és H8K3 szárnya rútul bugzik:

• Zoli105
    Mostanság kezdtem neki szimózni , G8N1 jól adta bár ezt a taktikát nem alkalmaztam lehet kéne :D
    valakinek van kedve egy ilyen szimót összehozni ? :D
  • Szemike84
    Ez nem egyfajta wintrade? mert ha az, akkor az szerintem szabályzatba ütköző, így ha jelentik őket, akkor akár a banhammer is odavághat. Ha nem. Apropó: vajon mennyi SL-t veszít egy player 100 elvesztett jármű után?
  • Kissssss0 #36503
    na a történet ott kezdődik hogy négy ember eltalálta hogy ők most visszaélnek a "j-out, nearest enemy gets the kill" rendszerrel ami nem rég lett berakva a játékba.

mind a négyen csatlakoznak ugyan abba a sim EC csatába, megbeszélik hogy ki fog farmolni és melyik reptér mellet, az aki farmolni fog felszáll a gépével és megközelíti az ellenséges repteret és leszáll olyan közel hozzá amennyire csak lehet(lehetőleg úgy hogy az ai AA nem lövi szét közben), ezután a másik három emberke az ellenséges csapatban spawnol a megbeszélt reptéren és folyamatosan kiugrálnak a gépükből és mivel a legközelebbi ellenfél a reptér mellet leszállt társuk így ő fogja kapni a kill-t is.

elvileg ezzel a módszerrel órák alatt kilehet húzni egy kisebb air tech tree-t mint pl az olasz vagy francia.

ha két óra egy EC csata akkor ezt elvileg összehozták 23 perc alatt(?).

aztán hogy erre mit lép gayjin... majd meglátjuk, de ez a harmadik alkalom a "terrorista" bombázók meg a reptér felett lebegő helikopterek után hogy megint kiskaput találtak az emberek.
  • Szemike84
    Áhhh látom :) Csak valahogy a statokon nagyon megakadt a szemem xD
  • Fura Alak
    Ball felső sarokban a felírat: SB, Enduring Confrontation
  • Szemike84
    Whta? Ez mi? 107 halál, 106 halál, 108 halál? A csapattársad meg 315 kill??? Milyen hosszú csata volt ez? Vagy ilyen a WW mód? Hogy lehet ennyi resit csinálni? :O
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.02.04. 16:48:12
  • Kissssss0 #36499
    keresd a problémát a képen.
  • Kissssss0 #36498
    addig örüljetek amíg nem a 41-es német vs orosz felállást kapjuk, pz-2 meg pz.38t tankok a t-34 meg kv-1 ellen.
  • LazyPaul
    Gáznak elég gáz, az biztos. Tízből hatszor-hétszer szerverhiba miatt csatába se kerültem, azt a pár lejátszott csatát meg inkább nem jellemezném. A legrosszabb RB csatáim is különbek voltak...
  • Fura Alak
    Nagyon gáz ez a WW, épphogy sikerült az event vége előtt behúznom a mai napot....... Tudom, hajnalban is megy az amcsik miatt, de nem szerettem volna egész éjszaka fennmaradni....
  • Fura Alak
    1.) Hogy jut el a B-29 -ig? :D
    2.) Ha magukat a gépeket kifarmolja, az még csak fél/negyed meló, a fejlesztések attól még nem lesznek meg hozzájuk. :D :D :D
    Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2020.02.01. 09:52:57
  • Nohab
    1. Senki nem írta vagy mondta, hogy nem kell farmolni
    2. Több órát "kell" nyomni? Igen. Viszont így két óra alatt meglett 2 db Tier 3-as repülő. RB-ben mennyi idő kell ehhez?
    3. Eleve rizikósabb. RB-ben egyszerre indul mindenki, ezért nehéz energiafölénnyel menni a csatába. Bombázóval jellemzően nincs második esély, bizonyos pályákon csak jelentős kerülővel lehet azt is elérni.

Szóval ebben a módban szerintem kiegyensúlyozottan lehet teljesíteni, mivel a többi játékos kevésbé befolyásolja a játékodat. XP/idó arány szempontjából ezért is jobb, mint az RB. Egy valamit elismerek: unalmasabb.
  • Fura Alak
    Ehhhhhhhh...... Nem kell farmolni, csak farmolj több órát egyhuzamban SB -ben.... Spanyolviasz.

WW: Rendesen csinálom amit kell, erre folyton azt kapom, hogy csak 66% -os aktivitást mutattam.... szemét GAYjin...
  • Szemike84
    Régen repültem, régen nézegettem a gépeket, de ez feltűnt. Igazából a specialitás ebben az, hogy vegyél egy prémium accountot +100% RP boosthoz, a kiszemelt járműre vegyél egy tokent +100% RP boosthoz, így alapból rajta van egy 2-es szorzó. Nagy számokat lehet látni, ami csalógató is lehetne, ha nem pillantanál meg olyasmit, ami megmagyaráz mindent: B-29A-BN esetében 386% RP boost és 645% SL boost van. Nekem a H.39 BR.1.0 is volt 4400 RP-s csatám, 2 kill-el és 3 assist-tal amikor prém accom volt és rá volt téve a 150%-os RP boost.
  • Nohab
    Ha valakit érdekel hogyan lehet gyorsan fejlődni a repülőkkel, akkor ajánlom neki a videón látható módszert. Én 2 óra alatt 120 ezer XP-t gyűjtöttem egy 340% RPs bombázóval. Boostert nem használtam hozzá.

Utoljára szerkesztette: Nohab, 2020.01.29. 21:34:14
  • Szemike84
    Ez nem annyira vicces.... H.39 és R.39 érzésem szerint kapott egy erős nerfet. kevesebb az átütés, a mobilitás és a páncél. A löveg szórása katasztrófa, emellett ha véletlenül úgy adódik, hogy kilövök valakit, akkor azonnal megkapom a "A Rang nem számít" kitüntetést. Minden csatában... -.-" Nem azért, mert ennyire ügyes vagyok, szó sincs róla, hanem azért, mert mindig feldobja a "kezdő" besorolású tanot magasabb tierbe... :(
  • Szemike84
    Látom, hogy APCR, de többségében AP lőszert használnak a nemzetek (nagyon kevés van APC lőszerrel, vagy robbanó AP lőszerrel), azoknak a repeszhatása ugyan olyan, mint az APCR lőszernek, csak még átütő ereje sincs. Ezzel szemben a Pz III F használ egy 10m-en 80mm átütésű robbanó páncéltörőt (overkill az alacsony tierben), valamint egy 10m-en 116mm átürő APCR lőszert. Nincs tank, ami 1-nél több találatot túlélne még a stock lőszerétől sem. (Szerintem :) ) Igaz, mondjuk tegnap reálban jókat mentem a H.39-el, de egy gyötrelem, mert ugyan úgy működik a lőszer, mint az APCR: nincs repeszhatás (feltéve ha 10-ből 1x átüt ) :)
  • fighter_hu
    Igen de nézd már meg az milyen lőszer is az , apcr - ami bemegy amit talál azt kiüti és kimegy - , nem robban be lőheted egy darabig vele a BT7-et is de az 1re kiszed az alap lőszerével , akinek van egy kis sütni valója és nem csak azt nézi hogy melyik a legnagyobb pen-el rendelkező lőszer akkor ugyan úgy a sima alapot fogja lőni a Pz3F-be is , ha más nem hamar rájön hogy semmit nem sebez rendesen és vissza vált apcr-ről (ami amúgy csak 116mm-t visz nálam...) az alap apc-re.
  • Kissssss0 #36487
    egy hangyányival jobb.... a menü még mindig egy katasztrófa az egyszeri magányos farkasnak.
    ugyanakkor az idegesítő folyamatos csata frissítés az all battles menüben már megszűnt.
    a játék már automatikusan csinál neked line up-ot, nem kell ki be ugrálni a wwm menüből hogy lásd milyen tankokat és repülőket kell összeállítani.
    tengeri csaták katasztrofálisan kiegyensúlyozatlanok, nem egyszer darált be egy japán romboló 10+ killt az amcsi tier 1 pt csónakokon.
  • Fura Alak
    Ez a WW ugyan olyan fos és átláthatatlan, mint az előző "évad".....
    Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2020.01.28. 22:10:40
  • Szemike84
    Megtaláltam! :) Megnéztem 12 tegnapi csatáját a tegnap említett manusnak! Bűn rossz, nem is rejtegeti.... Belép a csatába és abban a pillanatban rátart az ellenfélre, akárhol is legyen az! Minden videóban ugyan az a metódus: belép, elindul a harc, automatikusan célozza az ellenfelet már spawn-to-spawn minden textúrán át (és mindezt RB-ben...) gyalázat... -.-"
  • Szemike84
    Abban tud valaki segíteni, hogy hogy a viharba kéne jelenteni "érdekes" playert? a supportnak nem elég az ingame report és a support sitera küldött screenshot hegy+gameplay video, küldött egíy képet, hogy ezzel reportoljak.... De hogy ez hol van?..... Hát azt nem mondta... -.-"
  • Szemike84
    Úgy látom gazsi a tankok gyártási dátumát igazítja BR-hez... Ahogy azt jósolni lehetett a BR bevezetésekor: nem lesz jó, visszatérnek a kezdeti állapothoz. Most milyen izgi lesz a BR1.0-ás 10m-em max 50mm átütésű tankokkal küzdeni a Pz III F ellen, aminek van olyan lőszere, ami 135mm-et visz át 10m-en...
  • Kissssss0 #36482
    rip me-264
  • fighter_hu
    Planned Economy and Battle Rating Changes - January 2020
  • Szemike84
    Valamiért nem jelennek meg a képek.... Biztos elrontok valamit :)

https://kepkuldes.com/image/hpFXsd
    https://kepkuldes.com/image/hpF4Tf
    https://kepkuldes.com/image/hpFs0y
    https://kepkuldes.com/image/hpFtU3
    https://kepkuldes.com/image/hpF8G2
    https://kepkuldes.com/image/hpF27P
    https://kepkuldes.com/image/hpFV9H
    https://kepkuldes.com/image/hpFaOc
    https://kepkuldes.com/image/hpFddi
  • Szemike84
    Ez fura volt! I_have_wh produkált egy olyat, hogy visszanézve is fura! Az "A" bázispontról lőtt lefelé, valahogy megérezte, hogy jövök hátulról, már a textúrán át megcélzott, majd 1 hit kill, amit kint volt egy pici darab a torony tetején lévő kupolából. Aztán mint aki jól végezte dolgát, tudván, hogy senki sincs már a környéken, textúrán át célba vette a már korábban lőtt BT-7-et és 8 másodperc alatt új pozícióba állt és felgyújtott 2 tankot.... Ez most hogy is volt? Engem meghallhatott, az OK, de honnan tudta, hogy még mindig ott dekkol a BT-7, hogy tudott rácélozni a dombon keresztül, valamint a pozícióváltással, célfelderítéssel, távolság becsléssel hogy gyújtott fel 2db egymástól messze álló célpontot 8 másodperc alatt?
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2020.01.27. 18:53:32
  • Szemike84
    Olvastátok, hogy hány player lett bannolva csalásért? xD "The introduction of the reporting system has again proved key...." xD Ha ezekből van RB csatás, akkor jól működik az EAC xD Javítsatok ki, de ha jól értem, akkor itt player által reportol userek lettek kilökve :D
  • Szemike84
    Hát igen! T-34-76, T-34-85, T-54, T-55, T-72 és a Shilka ctrl+c - ctrl+v lenne, plusz egy pár magyar fejlesztéstől eltekintve nagyjából német tankok (talán Pz III-al bezárólag), de javítsatok ki, ha tévedek. Minden esetre a magyar ág olyan lenne , mint a svéd...
  • Kissssss0 #36476
    nem csodálom, én se látom értelmét még egy különálló tank fának, max tier 3-ig lenne hazai gyártású tankunk, aztán utána meg jönnének a szokásos ruszki copy paste tankok.

akkor már inkább csapják hozzá az olaszokhoz, vagy a svédekhez... úgy is jó pár tankunk jött tőlük, és akkor legalább értelmesen fel is lenne töltve tier 1-től 3-ig valamelyik nemzetnek a tank fája.

jó lenne látni a hazai tankokat a játékban, főleg a 44m tas-t próbálnám ki, de énszerintem még egy jó ideig nem kell számítanunk arra hogy magyar tankok megjelennek a játékban.

még hátra vannak az olasz francia svéd hajók, az olasz japán helikopterek, meg a svéd tankok, + elvileg a hajók is kapnak majd anti ship missile rendszert mert számos leak utalt a létezésükre, szóval még ne üljetek fel a hype vonatra.
  • BaleniX
    Na ne már! Mai nap ugyanez a poszt bekerült FB csoportba is, de a 80% egyértelműen feleslegesnek tartotta.
  • Zoli105
    Jó lenne ha bekerülne :) (bár a kínai fa után van remény :) )

Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2020.01.26. 11:44:41
  • PLaci #36473
    World War: season ”Attack from the Sea"

Úgy tűnik nem ranglistás jutalmazás lesz, hanem feladatokat kell majd teljesíteni.
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.01.25. 14:35:32
  • Szemike84
    Hát most lekopogom, de mintha a játék is azt szeretné, hogy szabaduljak a francia Rank I-től. Kaptam vagy 3db 150%-os RP boostert, meg 2db 200%-ost :)
  • LazyPaul
    Én a britt és az usa nemzetekkel br 7.0-nél járok, de bizony isten hogy az amerikai Shermannekkel sokkal többet szoptam mint a britt tankokkal.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2020.01.24. 21:21:03