37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kurfürst
    Patchlog.

"The chance of ricochet has been reduced for all armour-piercing shells provided that the calibre of the shell exceeds the armour thickness by 2 or more times."

Hmm.

88 / 45 = 1.95

...
  • ikarus44
    Gondolom így csinálták meg, hogy megkapja az "arcade-os" teljesítményt
  • bgabor911
    Nemtudom észrevettétek e, de arcadeban a tankok motorja 250-300 lóerő pluszt kap a normál adatokhoz képest.
    Fent átállítjátok a csatát Arcadra, megnézitek a tech treet, majd átállítani realisticra, és megint megnézni a tech treet. Néztem is hogy T-34/85 - 795 lóerő(hp), mondom mi a fene, turbófeltöltő. :D
  • Molot115
    Na már ott tartunk hogy a szájbab@szott zsu-37et elég 4x telibeverni HE-vel hogy kilőjön szemből a fireflyból. Mostmár hivatalosan is ez a legszarabb játék a történelemben.
    HE=very fucking useful...
  • Kurfürst
    Valaki fogta magát és egy profi programmal lemodellezte, hogy mit történik ha egy 8,8cm páncéltörő gránát eltalál egy erősen döntött 30 mm-es páncélt. Nagyon nem hittem eddig a Gaijin 30-os dőlésszögnél 50%-os lepattanási mechanizmusában, de most már kezdek kicsit meggyőződni. Persze ezernyi tényező van (páncél, gránát anyaga stb.), de tény hogy bizonyos esetekben tényleg lepattan.

• AIexx
    mennyit kell szopni azért a kurva f2 -es sébörért.. p80-at fejleszetem stock tier 4-esekkel.. f8f1b -re a fuselage 17k rp.. fasza
  • ikarus44
    Olyan problematikám lenne, hogy nem tudom bevinni a PZ IV G-t, meg a PZ III M-et reallistic-be, mert azt írja hogy nincs kész a legénység, csak hogy a garázsban mindent rendben ír. Tude ebben segíteni valaki?
  • foxbat88fx
    inkább kihagyom :)

más: megint t5 szimulátor van -.-"
  • RODLEE
    Csűrést kihagytam!
  • RODLEE
    Igen igazad van,van még 1 saitek cyborg 3D joyom régi,de azon is van minden ami ide kell a WT-hez,élég gomb,gázkar meg 8 állású nézelődő(mi ennek a neve?)!
    És pici pézért lehet hozzá jutni!
  • bgabor911
    Na, azért lehet kapni értelmes joystickot már 15.000ért is. Én a black friday alatt vettem az emagtól egy logitech wingman extreme 3d prot (hú vazze de utálom a százszavas termékelnevezéseket), 15 helyett így csak tíz ezer volt. Ez teljesen jó.
    Ahogy írták, GrmlZ-nek is ilyen kategóriájú van, és teljesen jól repked vele szimulátor módban WTt, meg Star Citizent is.

Amit kerülni kell, azok a belépőszintű joytickok. Legyen a cuccon három helyett négy tengely(a rudder a negyedik) legyen a fején minél több gomb, számazzon neves gyártótól (saitek, logitech, thrustmaster) és legyen szilárd az alapzata. Kábé ennyi a követelményrendszer.
  • foxbat88fx
    maradok az országjárásnál :)
    ez nekem nagyon nagy összeg azért, hogy a gép előtt üljek
    persze jó lett volna kipróbálni de ennyit nekem nem ér meg az k**isten :D
  • RODLEE
    Értem én,esetleg az ez évi Országjárást kihagyod,ez nem olyan mint maga a gép,hogy fejlesztgetni kell kell,ha azt akarod új dolgok menjenek rajta! Ezt 1 szer megveszed oszt happy van,de természetesen szuvenír jog tudod ,hogy mit csinálsz,viszont az biztos qrva jó repkedni úgy,hogy egyik kezedben a botkormány a másikban a gázkar,és mindent be tudsz konfigolni rá,hogy kézre essen! De az országjárás is jó!
  • foxbat88fx
    50.000 forint?????
    tudod mikor :D annyi pénzből egész Magyarországot bejárom 6szor
  • bgabor911
    Gondolom az a helyzet hogy mások ezt viccesnek találják, én is. Te megy úgy vagy vele mint a cukrász a süteményekkel és tortákkal, látni se bírja őket a műszak után. :D
  • RODLEE
    Ha fél millióért nem is,de fél százezerért már tudsz jót venni! Saitek X-55!Nekem X-52 van! Azért ,ha szimcsibe akarsz repülni oda illik a Joy!Persze mindig a keret határozza meg a kínálatot!Előtte volt Logitech 940,de eladtam kihasználtság miatt,jöttek a gyerekek meg meló stb......!
  • Szpecnyaz
    Napi 8 órában beszélek angolul, leginkább angolokkal és tény hogy a srác tökéletesebben beszéli a nyelvet mint a többségük. De ez az előadásmód bántja a fülemet. Ha magyarul beszélne valaki úgy mindig, mintha egy propaganda film narrátora lenne, kb az is ilyen lenne számomra.
  • vajakos21
    Elkezdik osztani a rakettás tankot azoknak aki jól váladztott.
  • vajakos21
    https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/202180-how-to-fly-in-sim-with-mouse/?view=getnewpost

https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/295457-utc-universal-tracking-clip/#entry5772609
  • vajakos21
    GrmLZ is log 3 extremmel repül.Pár ezer használtan
  • vajakos21
    Hivatalos fórum sim részén külön topicja van az egérrel repülésnek.Van pár jó pilóta köztük.Szöval lehet.Az meg hogy lezuhansz,lehet gyakorlás hiánya,vagy csak a joyt kéne belőni.Fejkövető pár ezerből megoldható házilag,sőt egy ját3kos készít is.Szintén sim fórumon.
  • foxbat88fx
    akkor kihagyom, annyit nem ér meg nekem :)
    a gépre is vagy már 8 éve nem költöttem.... vagy 10
  • kissssss
    itt sajnos már kötelező beleinvesztálni néhány tízest a joystick beszerzésre + egy free track-ot se árt beszerezni hogy ne kelljen polipot megszégyenítő mutatványokba belekezdeni.
  • bgabor911
    Van egy remek joysticom, de fejkövető rendszer nélkül eszembe nem jutna szimulátor légiharcba menni vele. DCS-ben használom, mert ugye ott nincs dogfight.

GrmlZ mester videóján jól látható miért, hogy hogyan megy ez.

Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.04. 15:27:39
  • foxbat88fx
    van egy joystick-em.... régebben azzal nyomtam sok repcsis gamet, persze nem simek voltak hanem árkád :D
    HAWX stb...
    de itt még felszállni se tudok egy kétfedeles orosszal sem XDD egyből lezuhanok :S
    kár, pedig kipróbáltam volna, hogy milyen lehet :)
  • kissssss
    én egy ideig szenvedtem a bill+egér felállással de a p-39N-0 kivételével egyik gépel se tudtam normálisan repülni, simhez már tényleg kell valamilyen életképes felszerelés.

szerintem ne erőltesd a bill+egért... csak a hajad fog kihullani.
  • foxbat88fx
    senki se szimulátorozik itt repcsivel?
    sehogy se lehet megoldani a játékot egérrel és billentyűzettel? :(
    muszáj vennem fél millió forintért hozzá felszerelést? :D
  • bgabor911
    Mi múltkor a Téesen szénné röhögtük magunkat a háborús propaganda videóján. Az simán lemehetett volna a brit állami tévé/rádió adásában 1943-ban, annyira autentikus. :D

• bgabor911
    Nem kell aggódni, úgy három nap múlva újra sorra kerül majd. Addig kisebb tieres lesz.
  • bgabor911
    Hát ezért ez nagyon más mint a valóság, itt pontosan tudjuk milyen gépnek hová kell lőni. A valóságban egy átlag T-34 gunner örült ha az ellenséges tankot sikerült eltalálnia. És nem csak a gyatra kiképzése, de a rendelkezésre álló eszközök hitványsága miatt is.
  • bgabor911
    Pont az a lényeg benne hogy angol úriember módjára beszél, a kiejtés és a szófordulatok is stimmelnek.
  • foxbat88fx
    19 perc és vége a mostani szimulátor felállásnak :D
    jó lenne valami tier 1 vagy tier 2... de úgysem az lesz :(
  • ikarus44
    Pixelharc
  • foxbat88fx
    ez a mapméret azért már kicsit túlzás :D
  • RODLEE
    Na most már kellő képp fel lettem homályosítva mindenből!
    Kössz!
  • Molot115
    Az AP a sima páncéltörő. APCR kemény magvas páncéltörő. APC a hegyes páncéltörő. APCBC a ballisztikus "sapkás" páncéltörő (kb ugyanaz mint az APC). HE romboló gránát. HEAT-FS pedig a kumulatív.
    Ezeken kívül pedig van még sok féle de a játékban ezek vannak főleg.
  • gstup
    Ha kifejlesztetted azt a modult.Nem legénység függő. :) Igen,csak az a két lőszere van.
  • RODLEE
    Na most az AP az a sima páncéltörő,ami átüt és robban,HE (High explosive) ami vékonyat üt robban,vagy ha nem üt át akkor felszinen robban,APCR az a hegyes páncél törő ami nagyobb vastagságot üt de nem robban,a HEAT FS az meg úgy hivom a spriccelős!Ugye
  • Molot115
    Nem kell fejleszteni a legénységet a javításhoz, mert tudnak alapból, persze lassabban mint a fejlesztett legénység. A javítócsomagot kell kifejleszteni és megvenni hozzá.

A D-nek igen. A többinek van APCR is de konkrétan felesleges.
  • RODLEE
    Értem!
    Most,hogy megvettem az A tipust új legénység! Mikor tudok velük javítani? Valamennyire fel kell fejlesztenem a field repairt mindenkinél,hogy tudjanak javítani csata közben?
    A Phantereknek csak ez a 2 fajta lőszere van,AP meg HE?