37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AIexx
    Egy kérdés: A Hunter F 1 miért olyan aránytalanul hosszú? A hajtóműje nem teszi lehetővé a hangsebesség átlépését, mégis szinte már groteszk, ahogy túl nyúlik a fúvócső, asszem 4 méter hosszú.. Ezt mi indokolja? Miért jobb ez mint a Sabre, Mig 15 szerkezete?
  • kissssss
    nahh ennyi elég volt, átlag 3 kill mindig megvolt... néhány kivételtől eltekintve az ellenfél nem nagyon nyújtott kihívást, pl hürtgen pálya északi részén mindig elfoglaltam a dombot utána meg szépen oldalba lőttem mindenkit aki nem figyelt az északi dombra.

jó ez a VK csak ésszel kell használni, néha olyan mintha tornyos TD-vel mennék a lassú toronyforgatás miatt, félig már ki is van fejlesztve az extra decal helyek.
  • kissssss
  • foxbat88fx
    na itt a vége :) nem nagyon állnak sorba német tankkal játékosok....
    mehetek árkádozni :(
  • foxbat88fx
    inkább jobb ha nem tudod meg mire gondoltam
  • kissssss
    ilyenre gondoltál? :DD

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.06. 23:54:16
  • foxbat88fx
    rózsaszín lesz a VK-d és Make Love No War felirat rajta?
  • kissssss
    úgy is felfogsz ismerni.... már ha összetalálkozunk. :)
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.06. 23:40:10
  • foxbat88fx
    és gondolom kikaptatok mint a szar :D
    most mentem egy 4perc 50sec-es wint XD ami szim-ben elég durva :D poland map

ha berak ellenem lealázlak majd XDDD csak nem tudom a nicked :D
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.02.06. 23:27:18
  • kissssss
    épp most aláztam szarrá 3 t34/85 tankot.... szépen libasorban jöttek, + ráadás ként elkaptam még egy cobra kinget is úgy hogy ö volt helyzetelőnyben, sikerült is átlőnie a "lekerekített" sarok páncélzatot elöl de csak a rádióst kapta el és lőszer se volt mellette, az fix hogy a cobra tudta mi fán terem a tankozás mert direkt lesből támadott... csak arra nem számított hogy én gyorsabban tolatok vissza fedezékbe mint hogy ö le tudjon adni még egy lövést rám :D rá is baszott később.
  • foxbat88fx
    jól vagy Te összerakva? :D:D
    szarrá fognak alázni a T-34/85-ösök azzal a papír vacakkal :)
  • kissssss
    na felmegyek én is, futok néhány kört a VK-val sim modban.
  • foxbat88fx
    mentem pár kört de egyszerűen vicc a Tiger itt :(
    most M4A3 76w-vel megyek.... alázom a Tigereket APCR-el.... reggelig ezt nyomom ha berak csatába :D
  • vajakos21
    Pedig tán itt a legjobb a győzelmi esély némettel.Mind földi mind légiben.Nekem a kedvencem.Persze kinek hogy.
  • foxbat88fx
    szánalmas a mai szimulátor is....
    Tiger vs T-34/85
    kilőhetetlen az a kibaszott geci T-34..... az meg 1km-ről kikapja a beforgatott Tigert pfffffff
  • gstup
    Nekem ez épp elég.Sőt most mentem pár kört 6.3-on.Ott is jó volt látni az 1-es tigrisem mellett a t-54-et és az is-3-at.
  • Zegi Norbi HUN
    Cseberből vederbe :/ Most masszív rank V-ös gépek végre már nem jönnek szembe 6.7en, viszont van helyettük IS-3, T54 1947, SU22-54 :D Ez még mindig orosz játék és egy ilyenben az orosz vas élvez előnyt :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.02.06. 17:55:26
  • Malarki
    Valaki szakasz? Van pár boosterem amiket jó lenne értelmes csatában elhasználni. Leginkább arcade, 4.0 br környékén, húznám az amcsi ágat. malarkiHUN néven vagyok a játékban.
    Utoljára szerkesztette: Malarki, 2016.02.06. 17:28:39
  • gstup
    Pár nap után azt hiszem lehet biztosat mondani.Szóval ez az új br rendszer meg**** magát.Sovietjin/retadjin meg be*****.Folyamatosan T-54 hordák jönnek szembe a 6.7-en.
  • Sherman0070
    ÉS ezeket a bugokat ez a sok csöves valamilyen módon képtelen észlelni....
    hihetetlen mennyire figyelnek a játékukra
  • Sherman0070
    Meg van ennél egy mégfaszább bug is.:
    RB-ben tapasztaltam:
    1.) csak gyújtsanak ki téged
    2.) oltsd el a tüzet miközben mozog a tankod (kicsit menny gyorsan)
    3.) az eloltás miatt hirtelen megállsz és visszadob vagy 20 méterrel
    4.) ha elég ügyes vagy akkor próbálj meg egy ellenséges tankra lőni, ami után kigyulladtál
    5.) hallod és látod is hogy lősz(találatot is látod) de az semmit sem csinál az enemy-vel
    6.) néha még újra sem tölt és folyamatosan nyomhatod a bal klikket (lövés effekt+lövedék kilövése van de semmit nem sebesít meg)
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.02.06. 12:54:47
  • kissssss
    jó lenne ha kezdenének már vele valamit mert marhára unalmas kezd lenni.

főleg akkor bosszantó mikor becélzod a gyanútlan ellenfelet de a csapatárs meg beléd jön, ami még rendben is lenne mert pár másodperc alatt korrigálja az ember a célzást, de ha a másik nem áll meg és halad tovább akkor húzni fogja maga után a tankodat mint a mágnes és így elesünk egy vagy több killtöl, árkádban ezt leszarom de RB/SB-ben akár a csata is múlhat ezen.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.06. 12:43:26
  • Sherman0070
    Már ezt a bugot is ideje lenne kijavítaniuk.... zárt béta kezdete óta képtelenség egy tank mellett elmenni a ragasztóefektus nélkül....
  • kissssss
    ragasztóval bekent tankok....

• vajakos21
    https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/61051-freetrack-%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9se-be%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1sa/?view=getnewpost

Itt van ami kell a facetrack- hez. Hogy készíts,higy állítsd be.Kérdezz,segítenek
  • Sherman0070
    Hát akkor játsszon valami singleplayer játékkal az akinek ennyire nem megy. Érdekes, én 10 évesen nem erőltettem azt ami nem ment jól.... meg hát igazából aki 10 éves az inkább singleplayerezzen még csak...
    egyáltalán még ha 10 éves is, attól még észre kéne venni hogy ez a repülő "gagyi" és ezzel nem megyek többször
  • _Kondor_
    Ha lenne egy 10 éves fiad, aki szeret játszani, de mondjuk nem túl ügyes, odajönne valaki és le nyomorék fogyatékos gecizné, mit csinálnál az illetővel?
    Már ne haragudj, de normális vagy te?
    Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2016.02.05. 22:07:18
  • foxbat88fx
    ez még semmi....
    szimulátorban társam kilőtte a társamat.... beírta sorry
    majd kilőtte a másikat.... beírta sorry
    majd picsán lőtt engem és kigyulladtam

mondom mi a fasz?!?!?!
    3. szimulátor csatája volt.... pont belehetett jönni vmi low tier-el szimbe....
    árkádban volt talán 20 csatája és volt vagy lvl 4 a srác....
    elég nagy faszság ez így, igazad van teljesen
  • kissssss
    szinthez kellene kötni a játékmódok élérhetőségét, amíg nem vagy lvl 15 szinten addig csak árkádban mehetsz....
  • Droughert
    A track ir szoftverében pl, szépen be tudod állítani, hogy a fejed elfordulásának mértékéhez képest mennyit forduljon a kép a monitoron. Úgy kell belőni, hogy ha oldalra fordítod a fejed, de látod a monitort akkor nézzen hátra. Igy gyakorlatilag 360-fokt tudsz lefedni. A maszek cucchoz freetrack sw-t kell használni, azzal viszont nincs tapasztalatom, de biztos, hogy macerásabb mint az eredeti.
  • Sherman0070
    Csak én nem voltam egy hasznavehetetlen fogyatékos.
    Meg amíg nem tudtam hova lőjek addig arcade-ban toltam.
  • jocking
    Egyszer mindenki (még te is) voltál lvl. 20... Ha nem játszanak, az életben nem lesznek magasabb szintűek.
  • jocking
    Amennyire felfogom, ez arra kell, hogy szimulátor módban ne billentyűvel kelljen nézelődni (és hátranézni) a repülőben.
    Na most, logikai csavar:
    Ha hátrafordítom a fejem, hogy hátranézzek a repülőben, akkor mi a tökömet látok a monitorból?
  • Droughert
    Joystick témába nem akarok beleszólni, de a Logitech 3d joy-t ne reklmámozzuk már mint fasza joy-t, mert egy kalap szar. Koztudott, hogy a Logitech nem tud joy-t gyártani, van a G940 (amit már nem gyártanak) ami használható, szinte az összes többi olcsó termékük kb. kuka kategória. Ha olcsó, de jó minőségű joy-t kell akkor jó alternatíva a thrustmaster t16000m joystick, esetleg a chs termékei, amit szépen lehet upgradelni, így kezdetben alacsonyabb áron léphetünk be a szimulátorok világába.
  • Droughert
    Fejkövető alatt ne ocollus riftet értsd. Keress rá a track ir-re, ezt lehet házilag megoldani pár ezer forintból. Nem lessz olyan mint az eredeti, de a kézi gombos nézelődésnél azért fényévekkel többet nyújt töredék áron. Itt egy srác aki ilyet gyárt link. 8k nem sok érte. Az eredeti track ir kb 60-ból van meg, bár az tényleg minőséget képvisel. nem is érdemes a kettőt összehasonlítani, de mint olcsó alternatíva, főleg ha az eredetit nem veszed meg, akkor tényleg jó cucc.
  • bgabor911
    Régi szabály amcsikkal/angolokkal repülve, hogy három bombázó fölött felszállás helyett azonnal ki kell lépni a csatából, mert nem lehet megnyerni. A bombázók hatékonyság szempontjából olyanok mintha ott se lennének.
  • AnuluWork #28353
    Lehet, hogy neked ez kell! :)

• Max_Andaxin
    "Fejkövető pár ezerből megoldható házilag,sőt egy ját3kos készít is"...holholhol van ez???? S52-m van nekem is, mondjuk a pedálokat már én sem vettem meg, pedig jó lenne...de el van csomagolva....ha lenne fejkövetőm - mondjuk egy OCOLLUS RIFT... - na de nincs. Házilag megoldanám, de hogy??? És milyen programmal használható?
  • Sherman0070
    A faszomat ebbe a sok nyomorék gecibe. Ezek mi a faszomért ismerik a Realistic módot? 10 éves fogyatékos gecik, hogy nem képesek használni az agyukat (ÉS mind 20-as szint alatt voltak!!) ezek menjenek bazdmeg valami Singleplayer játékot játszani de ne rontsák már le ezek az óvodások az összes F2P játékot....

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.02.05. 19:13:02
  • foxbat88fx
    jó lenne a t5 APHE átütését buffolni olyan 300mm környékére, h érjen valamit a kibaszott HEATFS ellen