War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja, el lehet búcsúzni az ingyen aranytól, most már mindig ilyeneket fog adni 😄
melyiket választod?

ezt...

you are gajjined.

...vagy inkább ezt?

"Maybe you will be lucky next time (tm)"

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Sherman0070
Már régóta fullos a német crew-omon a töltés szóval lehet megveszem 😄 Kár hogy nem karácsonykor kaptam mert akkor még gaji is adott volna+50%-ot rá.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

AIexx
most ez komoly? két hete várom a 25-ös vágert (arany), erre a panzerwerfer gecit kaptam meg 1 órára.. <#szeret> FANTASICA !!! <#mf1><#mf2>
én beruháznék egyre az biztos, kimaxolt töltővel "gépágyúként" lehet köpködni a heat lövedékeket.

Sherman0070
Megér 500 goldot?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

este is lesz 5-től 8-ig.... 3 óra alatt azért elég sok win-t be lehet zsebelni
Sherman0070
CBT is ilyen időben volt anno csak az nem 4-től 7-ig hanem 4-től 6-ig 😄

s*arjon sünt az aki kitalálta gajjobéknál ezt az idöpontot, még egy hónap pémért se kelnék fel a jóizű hétvégi alvásból.

Sherman0070
Hajnalban kik jönnek ezt az eventet tolni? 😄
Én 4-től leszek! 😄

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.04. 14:15:58
-😄<#nyes>
Na, köszi!-😊...amúgy, megvan a terv.<#nezze>
Ha lesz leárazás, akkor veszek 5000 goldot Droughert kolléga instrukciói alapján, aztán szépen megveszem a Prem Spittet-😊...remélem 50%-os lesz az akció mindenre - vagy még jobb -, mert akkor az is 3500 vagy kevesebb gold lesz.
Akkor marad némi gold majd egy használható Britt tank - valami Tier III-as - feltalizmánozására is, amivel szépen kihúzom az egész techtree-t...az megb***hatik a Firefly-ukat....meg BlackPrince-üket "bundellestűl"<#mf1>
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.12.04. 13:59:41

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

elég 6kor kelni 😄 7ig nyomod aztán mész vissza aludni 😄
Zegi Norbi HUN
Hát olyan korán én nem kelek fel ezért vasárnap 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

1.Nem.
2.Spittel csak egy analfabéta nem tud repülni.És ha játszottál már air battleban(R😎akkor tudod hogy space spitnek is szokták gúnyolni,mert a vh legjobban emelkedő gépe fölött van mindig 1 km-el.Szóval ne a tipont vedd!

aha... lehet majd korán kelni reggel 4-től 7-ig lesz az első rész 😄
Zegi Norbi HUN
Hm.. emiatt megéri megint belépni a játékba 😄 Mehet majd a szakasz? 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

During December 6th, 03:00 GMT - 06:00 GMT, and December 6th, 16:00 GMT - 19:00 GMT
Gain two victories in a row in Random Battles for a random Premium vehicle for 30 hours!

Receive a premium vehicle for 30 hours for EVERY two victories in a row - you’ll be able to earn several vehicles and use them simultaneously! Gain Premium aircraft in Air Battles and Premium tanks in Ground Battles. Should you get the same vehicle twice, the duration will be prolonged by 30 hours.

na végre valami értelmes event 😄
már csak azt kellene tudni most hogy is van ez magyar idő szerint 😄
attól függ milyen BR-t kapnak..... nem voltak olyan papírok ezek a tankok, csak nem mindegy ki lesz az ellenfél...
D Panther vagy szaros pz4-ek
nekem meg van egy olyan érzésem hogy kapunk egy "german tech tree V2.0" oldalt, azok a függőleges páncélelrendezések... <#csodalk>

Rendben!
Köszönöm az infot!
Na, az már barátságosabb....főleg ha lenne egy 50%-os "akció"...akkor 2300-2400 pénzt már megérne nekem-😊

Most néztem, "más" áfolyamon kb 4600ft-re jön ki az a spitfire, de szerintem most már érdemes megvárni a karácsonyi akciót, hátha befigyel egy jobb leárazás.
MOst mikor volt a "halóvín"...akkor fél áron vettem a Panther A-re egy talizmánt. Azóta ezzel húzom az ágat. Egy fos csatáért perm fiók nélkül is kapok 2000 RP-t....-😊
Szóval, amíg nem lesz P II-m ezzel nyomulok..., aztán arrra is "szerzek" egy talizmánt - mert tuti nem lesz olyan mákom, mint annak idején a Hellcat-el...hogy kipörget egy talizmánt ajándékba - de még előtte van a "csodás" KugelBlitz...addig nemtom elkezdeni húzni....jaj...és hol van még a LEO1...
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.12.03. 19:51:05

Sherman0070
Jöhetnének már a téli akciók. Kéne már az a Super Hellcat 😄

Oh, Merci...-😊 Mindenképpen érdekel, de csak ha valami értelemes akciót csinálnak karácsony környékén, mert egyébként nem áll szándékomban ennyi pénzt "jótékonyan eladományozni" gazsibának.
A Spit-ekkel szemezek, főleg a Mk IXc érdekelne igazán, de az 25 ajró..., vagy a Mk XIVc...ami meg 7000 gold....pffff....én elhiszem, hogy jók de ennyire azért....
Úgyhogy ha más nem...akkor marad a Typhoon. (Az a 4 20mm-s elég szinpatikussá teszi! -😊....Csak az a gáz, hogy mire az ágon egy normális használható Spit-et kihúzok - pl egy MkVc-t....(ami valami különös oknál fogva 3x annyi RP, mint az előtte és utána!!! következő az ágon - beleőszülök.
De ha aktuál lesz akkor írok! Köszi!

Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.12.03. 19:45:24

nekem még 45.000 xp a Panther II.... de olyan k..va lassúúúúúú prém nélkül h az hihetetlen 😄
remélem nem fogom megbánni
Spiteket dicsérik, azokkal szerintem nem nagyon lehet mellényúlni. Ha venni akarsz és nem euróban akkor dobj egy privátot és leírom, hogyan vedd úgy, hogy ne keljen az accountodon vpn-el trükközni (nem tudom mennyire nézik jó szemmel, sok helyen ban járhat érte).
Repülősök tanácsot kérek!
1. Érdemes-e a HS-125 B3-t kifejelszteni?
2. A Britt perm Spitfire, vagy a két csomagban kapható közül az egyik - de melyik - éri meg jobban???? ...vagy a Typhoon MKIb?
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.12.03. 19:30:08

<#dumcsi>....hát...akkor így nem lesz Panther II, meg LEO1 idén....-😊

Nem, én nem erről beszélek. Eddig gond nélkül belőttem az össze orosz tornyát azokon a BR_eken. (A "József Stálin" 3-4, meg T-54-ek az már tészta) Most az IS 1-2 meg T34 variánsokra gondlok, amiknek hasonló a toronykiépzése. Szépen a cső mellett középen...gond nélkül viette....de most...ugyanott lövöm ahol eddig bement...a módszerrel amivel eddig megannyi T44-t sikerűlt belőni, a pontok, hogy eddig gond nélkül áthatolt a lőszer...most hatástalan, és pattan....Ez a b****ziság....<#mf2>

széééééééépek <#szeret>

jó lenne karácsony előtt kapni legalább egy mini tech treet a britekből...
T44 eddig isilyen volt, kurva egyszerű belőni a tornyát, de mivel kerekített az egész, a lőszerek meg ilyenkor elég nagy százalékban basznak átütni, ezért lutri, hogy beütöd-e vagy sem. Amúgy ez az alapja annak, hogy sokana op-nak mondják az orosz ágat, mivel a legtöbb tank ilyen náluk, ha kicsit is rosszabb a szög amikor meglövöd pattan és nyeli a lövésed, ő meg jó eséllyel amortizálja a szép merőleges párduc tornyot, legénységgel berendezéssel együtt.
<#boxer>...annak is bele kéne verni a fejét a falba....

Amúgy a T44-ekkel valamit tuti, hogy csináltak, mert újabban elég érdekes dolgokat prodkál az a tank. Pl újabban szemből nem lehet belőni a tornyát a Párduccal. Meg elnyeli a lőszereket...
Annyira kiszámíthatalan lett, hogy már félve közelítem meg azokat a szarokat is....kezd olyan lenni mint a T-34-100...ez kell....<#gun>
...mellesleg ez a videó ez tragédia....
Ilyenkor kéne belémenni gazsiékhoz és felpofozni az össze feljesztőt kérdés nélkül, majd lejátszani a videót nekik...és kisétálni...Közben meg egy szót sem szólni!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.12.03. 19:00:40

A22B Сhurchill Mk.III and A22 Churchill Mk.VII

ideje volt már kirakni valamit a devblogra....

Miért az hogy jutott el aki képes végignézni 5 méterre a cap zónától hogy elfogy a ticketünk úgy hogy senki nincs a közelében az ellenféltől már csak egy vadászgép van életben? A chatre meg szarik?

"Kérdés az ilyen hogy jutott el T4-ig?????? " <#worship>

Azért még mindig meg tudnak lepni. Nagyba cirkálok a KT-vel szépen óvatosan hürtgen foresten. Egyszercsak szemből elöttem terem egy T-44, mire rálőnék már el is lőtte az ágyúmat! Kicsit hátrébb húzódtam ugyen fedezékbe mielött elkezdek javítani, de azthittem ez a vége. Ehelyett kaptam még 1-et szemből a T-44től ami lepattant. Ezután szépen utánam jött a fedezékhez és olyan történt amitől leesett az állam. Főhősünk megállt elöttem 15 méterre úgy hogy az oldalát mutatta nekem. A 40 sec-es javítás alatt kb 4et lőtt belém szemből de az istennek se mozdult volna meg. Aztán megjavult az ágyúm és kilőttem!
Kérdés az ilyen hogy jutott el T4-ig??????
Sherman0070
Inkább tegyél a Tiger II(H)-d ra egy talizmánt. Nekem nem nagyon jött be ez a JP.

Sherman0070
Akkor aki csinálta annak szól 😄

ember, nem az enyém...

"Más! JagdPantherről valami tapasztalat,érdemes e beruházni rá? "- Érdemes.De nagyon vigyázni kell vele.Papír a páncélzata.Jó erős ágyú.Iszonyat lassú tolatás.Ha 7.7-be rak akkor tölteléknek jó.Ha 6.7-be lehet vele alakítani,de csodát ne várj tőle.Összességében nálam középmezőnyben van csak.

air battle-ban +1.3?
nem láttam még olyat

igen az a spitfire kapta a 3.0-át 😄 enyhén rendezett vérfürdőt
Sherman0070
Hát ebbe is belekötnék...
Akár +1.3br-t is kaphatsz szóval az a 4.3-as spit ha szerencsés volt akkor kapta a 3.0-át vagy te kaptál enemytől egy 4.3-as meccset.

Sherman0070
Nem azért de rossz nézni azt hogy milyen helyekre lősz néha.....
Azon meg sírni tudnék hogy nincs sima AP lőszered...

sőt ha ULQ-n játszol és a far terrain details ki van kapcsolva akkor a távolban szinte teljesen eltűnnek az épületek és a bokrok, fák....
így ha jó szemed van akkor 1-2km-ről látod a vonuló enemyt 😄
Én szeretem élvezni a grafikát nálam minden be van kapcsolva nem fanatik gamer vagyok,hanem hobby játékos!
Azt utálom sim modban elbújok vagyis azt gondolom egy jó kis susnyásba belenéz az ellen az optikba vagy távcsőbe és simán meglát mert eltünik a fű,de kihangsúlyoztam csak sim modban,szerintem akkor lenne igazi szimulátor filingje!
Más! JagdPantherről valami tapasztalat,érdemes e beruházni rá?
És az mit oldana meg? Én bevallom bűnömet, teljesen kikapcsoltam a gazt, mert faszom fogja ütni a falat, mikor semmit nem látok domb mögül, de már lőnek. Fű nélkül persze, már eredményesebb az adok kapok.
Pedig sajnálom, mert a gaz eléggé megdobja a grafika összképet, de nem fogok szívni a krumplival, meg a i7-el low grafikán játszó gyökerek miatt.
Pont, hogy jó lenne a fű kikapcsolás az optikban, mert akkor legalább a grafikát tudnám élvezni.
hehe, hasonlót én is átéltem egyszer Leo aranyárú heatfs-el, utána nem is játszottam egy darabig vele.😊) Azóta szerencsére normálisabban működik.
video
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.12.03. 10:40:19