37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Malarki #28429 A wotban volt értéke a T10 tankoknak a cw miatt, itt ilyen nincs. Gazsiék nem terveznek valami ilyesmi endgame tartamat? -
Max akkor adnám el ha kapnék annyit amennyit érnek a prém tankok+ még ráfizetnének
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.02.08. 18:12:47 -
Áh, inkább meggondoltam magam. :D -
foxbat88fx #28426 nem nagyon kapkodnak WT-ben az accountért...
wot-ban sok vásárolt accountos gamer volt.... az én accountomtól is kb 2 nap alatt megszabadultam
tolongás volt már a végén hogy kié legyen az account :D
itt meg már árulom vagy 2 hete -
kissssss #28425 te is le akarsz lépni?
-
Vajon az accomat el tudnám WoT-os goldért passzolni? :D -
rb -be mig 17-el eddig majdnem 6 kill volt a legtöbb, 5 2x is volt, maradt lőszer mindig.. sőt, amikor 3db lőszerem maradt a 23-asba, egy huntert le tudtam vele lőni (fel is vettem) 3db lőszerrel.. :) de a 20-as tényleg sokkal jobb lenne, vagy 3x23mm.. az se rossz.. -
kissssss #28422 37mm ágyúnak kisebb a ROF-ja szerintem, amúgy képen én is jobban kedvelem a 20 vagy 12.7mm fegyvereket mert csak hosszabb tüzelésnél kezdenek el félrehordani és többnyire van is elég lőszerkapacitás hogy ellehessen kenni 2 vagy 3 ellenfélnek a száját. -
bgabor911 #28421 Igen, de orosz fejlesztésű játéknál ez kötelező. :D
Vannak amúgy britek is már, velük meg az amikkal egész jókat lehet szórakozni. Bár a brit tankokat nem tudtam megszeretni. -
bgabor911 #28420 Igazából nyolcvanas tár az, mert a két 23mm-es egyszerre lő. Bár fura módon a 37mm-es később fogy el, de azzal vadászgép méretű célt max véletlenül lehet. Szerintem retek fegyverzet, a 20mm-es a legideálisabb. -
foxbat88fx #28419 jah, szokásos -
Garakx #28418 Ideje nem játszottam. De pár kör után a kérdésem. Oroszok még mindig OP-k a németek meg a hard core funoknak valóak mert keresztbe leszopatják őket a ruszkik? :D RB. -
Ketten jöttek rád, de leszedték őket. Három cikis helyzet volt. Amikor ötnél elkezdtél tökölni csak néztem, hogy csökken a csík és hogy lesz belőle 22, de aztán beindultak a dolgok. :)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.02.07. 18:18:08 -
ez az előnye hogy szakaszban játszik az ember, figyelünk egymásra.. ha jött is volna rám valaki, valószínűleg meg oldottam volna, így vagy úgy.. :) -
bgabor911 #28415 Szerintem kellemetlen kérdések merülnének fel a sötétséggel kapcsolatban, mint hogy miért nem működnek a lámpák a tankokon, netán az infravörös fényszórók. De a távolságmérő műszerekkel is ez volt, kértük hogy csinálják meg, mostmár minden tankon van olyan ami úgy 700 méterig működik. Érted, ócska T-34/76oson amibe tisztességes optika se nagyon volt, távolságmérő. -
kissssss #28414 -MAXALDRIN- néven játszik valaki? az egyik sim csatában láttam ezt a nevet valahonnét nagyon ismerős.
+a mai sim csatában is lehet menni a VK-val.... hiába vannak t44 meg js-2mod44 tankok az ellenfél oldalán egyszerűen az ellenség nem figyel oda hogy kezd forró lenni a talpa alatt a talaj, csak nyomják a W gombot és roham!
7 kilőtt tankkal tudtam volna zárni a mecset ha nem nyúltak volna le előlem 3 killt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kissssss #28413 na megnéztem nem semmi egy kör volt, valóban sok lövés mellé ment,még csak tier3 alját kapargatom a ruszki repülőknél szóval túl sok mindent nem tudok hozzáfűzni, de ahogy nézem ez a 3 darab gépágyú nem egy életbiztosítás egy hosszú csatában mert piszok gyorsan kifogy az a 40+160-as tár, meg észrevettem hogy nem nagyon tapadt rád senki hosszabb ideig. -
véleményt pls
-
Squadron.. top3 kap aranyat 2 hetente.. -
Grat! :) Ez cép.
Amúgy, mi ez az új? klán? :D -
kissssss #28409 köszi
-
tess: http://indabox.hu/Zl0wYc (sokszor elbasztam a célzást, de ha akarod nézd) -
kissssss #28407 megnézném ezt a replayt, fel tudod valahova rakni?
(már ha el lett mentve)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.07. 15:55:10 -
Mig 15..
Ez aztán nagyon megterhelné a gépüket :D Én a WoT-nál úgy értelmeztem, hogy a játékosok nem tudnának megfelelően teljesíteni, mert akadályozva lennének a korlátozott fényviszonyok miatt :D De most komolyan, ki a fenét zavarna ez? Idegesítő, mert eléggé megdobná a hangulatot, de ilyen bullshit miatt inkább kihagyják :/
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.02.07. 15:30:01 -
Mind2 játékban azért van elvetve, mert az oroszok mikrója azt már nem tudná futtatni 15fps felett. -
Én meg még soha :/ Esős pályán is csak 2szer voltam eddig, pedig már rengeteg csatát játszottam :/ Folyton csak verőfényes napsütés van. Nem értem, miért ódzkodnak a változatos időjárástól. Az megvan, hogy a WoT-ban azért vetették el az éjszakai pályákat, mert a játékosokat "zavarná" XD -
kissssss #28402 nem tudom hogyan csinálta mert én már fél éve nem láttam éjszakai pályát. 
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.07. 15:01:15 -
Van benne éjszakai pálya is? Nem semmi. A tankon lévő lámpák ilyenkor nem világítanak? -
kissssss #28400 GeneRawChaos kínai a srác de piszok jól nyomja, legtöbbször angolul beszél néha pedig a saját nyelvén is.
régebbi leo1 videói miatt döntöttem úgy hogy inkább ezt fogom kifejleszteni előbb és csak utána a jagtigert. -
Malarki #28399 Mondanátok pár videóst akit érdemes nézni? Főleg tankos témában, a repülők annyira nem érdekelnek. -
Ez már engem is idegesít..... -
Unatkoztam :D
foxbat88fx #28396 az igaz, de legalább ne a legnehezebbet adta volna :D
rookie a legjobb ott 10 win alatt megvan az 500
itt meg csak 300.... ha eljutok odáig, ami a sok gyökér tizenéves 42%-os tomatok között nem egyszerű mutatvány -
kissssss #28395 szerintem te még mindig jobban jártál mint én, tegnap dobott nekem egy egyórás tesztet a ruszki rakétás dobozra..... egy rossz szavad nem lehet. -
Én szopok vele, és nem egyedül vagyok az aki szop. -
Tényleg hihetetlen, mert nekem pl. semmit nem kell másolgatni chrome-al sem hogy lássam a képeket :) -
Hihetetlen, hogy nem bírja az SG a chromeot, és mindig kénytelen vagyok (ezt: "?PageSpeed=noscript") bemásolni, ha akarom látni a képeket ... -
Nem tudom hogyan képzelte ezt a gazsi, de érdekes volt. Konkrétan szart sem láttam, pedig szeretem és ismerem a térképet. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
foxbat88fx #28390 uhhh mióta nem kaptam golden wagert :D
erre ma kaptam egy 25-öst -.-" jó sok arany lesz belőle :D 3 kill / csata és win is kell ehhhh