War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
creditet azért lehúzza
T-34-100 berakása 67.000 és ha ráképzi az ember az expertet az még + 450.000 credit
Sherman: akkor nem voltam egyedül 😊 :/
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.12.07. 08:00:25
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
ha tankcsival akkor tankcsit 😊
SMK, Cobra King, T-34-100 amit kaptam, magyarul rakat szarokat amikre nem voltam kiváncsi 😄
kipróbáltuk a prém tankokat is,én beraktam su-100Y-t és amire ránéztem az ott helyben meg is halt.
(sherman meg kapott egy raklapra való repülőt 😄 )
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.06. 20:52:04
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.12.06. 20:21:35
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.06. 20:15:53
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nekem Tiger P, amcsi 4-es spitfire meg néhány hulladék jött 😄
Am valaki BR 3.0 AB tank battles?
a sima KV-1B epic, pedig fele akkora átütése van, szóval nem lehet rossz az a 756, de az már magasabb BR
800 aranyat tuti megér
repcsit állandóan kapok bakker, BTD-1-re ha nem kaptam 5ször akkor egyszer sem, német wellington, német p47d, orosz p40, orosz p63, meg az amerikai ki-43 illetve 61-eseket adja mindig 10-30-50%-ra
ott van pl. a T-35 😄 most is azzal megyek, 20 kill összejön vele ha az ember óvatos... de persze így is sima vereségeket megyek hogy baszná meg ez a sok polák mer orosz g**i
pont 5re jön haverom azt vedeljük a sört 😄 jó lesz így nyomni a csatákat 😄
vmi OP összeállítás kell, de lehet a T-35-85 (D5T), SU-152, KV-2 triót választom inkább, az is kegyetlen OP felállás
vagy német KV-1B, Stug III G, Pz IV F2 trió sem rossz... a lényeg hogy pörgős csaták legyenek... így minél többször lehet ládát nyitni
T5 nem jó sztem, az már lassabban megy, meg nincs olyan jól balanceolva
előbb kellett volna lefeküdni mint fél 2 😊
<#idiota>#idiota> győzött a józan ész?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
én 6kor igen... ránéztem a gépre aztán visszafeküdtem aludni a francba
az esti időszakban már kicsit ittas állapotban leszek, de szerencsére nem kell elsőnek lenni 😄
jó lenne egy su-100y-t kifogni, az a 130-as hajóágyú kemény lehet 😊
Nálam 5000-50.000 SL közötti pörgetés van (jobb esetben) vagy Order (amik szart sem érnek szerintem)
szerk: Luciferke
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.05. 22:36:21
elég fasza egy tank.... eddig a német 5-ösökben nem csalódtam igaz csak JT és P2 van meg na de ezek eddig nagyon állatok
orosznál IS-3, IS-4 nagy rakás foskupac... T-10 már remélhetőleg jó lesz... T-54 már elmegy kategória
én ezekről olyanokat tudok pattogni mint állat 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy a retkes fenébe pattan le 12.7mm páncélról? Tudom, úgy, hogy sokat nyertem ma, a random annyit mondott, hogy "FUCK YOU, nem a te köröd"
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.05. 00:27:01
(egyébként engem sem érdekel, főleg, hogy szerintem nagyrészt rakétásokat fogtok kapni, mert véleményem szerint rakéták damage modelljét tesztelik, azért van ennyi rakétás event).