War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Luciferke ingame
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
minden hülye csapattárs lövi a másikat, kempelnek, vakok, bénák.....
csatában is tudsz változtatni amikor a tankot kell kiválasztani
ott van alatta hogy Camouflage és beállítod winter-re
gyorsabban fejlődnek legalább az emberek
nem vagyok hülye, nem fogom saját magam megszopatni azzal, hogy alig látok valamit
akinek kell a szép grafika az kapcsolja be és törődjön bele, hogy ezzel jár
én inkább ölök, így meg a "csúnya" grafika jutott nekem 😄 ez van
Ha velem kibasznak, akkor én is kibaszok másokkal.
Tehát mondjuk ha egy BF3-ban, sokan AIMbotoznának, ahogyan teszik is még mindig, akkor ha te játszanál ott, akkor te is elkezdenéd?
de így semmi értelme nincs mert csak saját magát szívatja meg az ember azzal, hogy berak 6200 bokrot a pályára, hogy ne lásson semmit, majd a 28% winrates vérpistike kiszedi a pálya másik végéről mert ő neki ULQ van beállítva 😄
Azt is megértem, ha valakinek tényleg nem bírja a gépe és azért tolja ULQ-n.
Még a régi motorral készült pár "mocskos" kép:
1
2
eső
eső2
eső3
sár
sár
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.08. 14:16:05
Szerintem szánalmas aki tudna "normálisan" játszani, de inkább kibasz a másikkal.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.12.08. 13:55:55
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.08. 13:45:51
csak német 6.7 tankokkal mentünk(rb), aztán éjfél után már keményen pakolta be a 7.7 hidegháborús vasakat inkább lementünk 5.7-re de néha még így keményen felpakolt magas br-be.(azt hozzá kell tennem hogy éjfél után már alig volt fen 20.000 ember)
luciferke meg darálta a jó népet azzal a fw-190 gépel, talán ha egyszer bombáztak ki az egész estés játékól 😄
semmi élvezetet nem ad..... ha így ölök 2 tankot akkor már pro vagyok... ULQ-n meg ölök 12-öt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szépnek szép, mert ha azt mondanám, hogy nem szép akkor hazudnék
de viszont az is tuti, hogy így játszhatatlan a game 😄 nem az fps miatt mert az egész tűrhető volt 40-50 fps körül....
hanem a sok növény miatt alig látni valamit 😄 pár csatát mentem ilyen graf mellett.... mindig középmezőnyben végeztem
raktam is vissza ULQ-ra 😄
szóval vagy csaj vagy homokzsák 😊
Elhiszem hogy még mindig meg vagy sértődve mert multkor felhívtam a figyelmedet hogy pontatlanságot írsz, de nem a diannás haverod vagyok a térről. Úgyhogy úgy válaszolgass vagy hagyd figyelmen kívül amit írok! 😄
Amúgymeg összességében a brit lőszerekről beszéltél. A hozzászólásaimat pedig olvasd el és értelmezd, ha egyedül nem megy akkor meg kérj segítséget. Ha ez meg van akkor meg elgondolkodhatsz rajta hogy reagálsz-e!
Úgyhogy befejezheted a trollkodást meg a nagyképűsködést.
Amúgy is a War Thunderbeli hatásaikról van szó. És aki játszott amerikai ágon vagy látta a brit prém tankokról MagZ videóját, az pontosan tudja hogy miért gáz ha nincs robbanóanyag a lőszerben. Patton szériánál, T32nél és M103-nál majd kitértem a hitemből mire megszereztem az APHE illetve HEAT-FS lőszereket. M103-ról már majdnem lemondtam, mikor meglett a HEAT-FS és hirtelen elkezdtem egyeslövésezni az összes ellenséges tankot.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.08. 11:40:40
A világ első leváló köpenyes űrméret alattija, vagy a HESH annyira primitív lenne?
Az hogy a warthunderben mennyire lesz használható az más kérdés persze. De nem mindig kell hogy robbanjon az a lőszer tekintve hogy a robbanó lőszerek is az esetek egy részében teljesen hatástalanok. Fordítva pedig a nem robbanó páncéltörővel is lehet 1 lövésezni. A videók alapján az a 17 fontos semmivel se lesz hatástalanabb pl a Párduc 75 millisénél.
Az angol tankok karácsonyra ideérnek vajon vagy pont helyettük lesz az E100 event?
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
(Az aláírásod mi a fenét jelent? Soha nem tudtam megfejteni.)
később még játszottam tovább és dobot egy 75% leárazást a t-34/57 mod43-ra, vagy ma vagy holnap kénytelen leszek GE wagerezni mert simán megéri azt a 400 aranyat.
ez jó kör volt meg volt rajta egy kis booster..... T-34-100-nak +100% a credit hozama
prémmel azért faszán lehet vele fejlődni + a research bonusz is elég magas.... t4- t5- gépeket lehet vele fejleszteni rendesen, de én akkor se adnék ki rá 1 forintot sem.
Ez azt mutatja hogy hogyan tudsz Euró helyett rubelben vásárolni, mert így jóval olcsóbb.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.07. 14:52:32

Pont jól jött!
Azután meg 2 ramaty Tier II-es japó gépet! :C
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2015.12.07. 14:17:56
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Kössz előre is!
bgabor911 neked is!
Előre is kössz!