37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Malarki #28469 Ez a Warbound shop most még 19 napig van, aztán ennyi volt, vagy lesz új utána? -
bgabor911 #28468 A meccs kezdetén levegőből indul a beépített előretüzelő fegyverekkel rendelkező sugárhajtású bombázójával, rögtön zuhanórepülésbe megy át, és ezzel egy perc alatt ott van az éppen felszállás után emelkedni kezdő elleséges csapat feje fölött. Legéppuskázza őket miután éppen felemelkedtek a kifutópályáról, kihasználva a tényt hogy az alacsony energiaszintjük miatt nem tudnak manőverezni.
Aztán meg betesz róla képeket (#28451) ide hogy lássuk hogy milyen nagyon ügyes, mikor csak egy féreg.
Ezerszer elmondták Gaijinnak hogy ne tegye ezt a visszaélést többet lehetővé, persze érdeklik is őket a játékosok visszajelzései...
Sherman0070, mond, nem próbálták még óvodásokkal verekedni? Azok se tudnak ám visszaütni! Miért érzem úgy, hogy World of Tanksban nagy arty huszár voltál? -
Mert az kúrvára fer amikor Griffon spitek ellen mennek az FW-k? -
Lokker #28466 Hogy játsza ki a rendszert? -
bgabor911 #28465 A tisztességesen játszók meg dögöljenek meg, miért nem játszák ki a rendszert ők is, mint te. Értem én, ízig vérig magyar mentalitás ez. Csak én hányok tőle. -
kissssss #28464 épp este néztem meg eléggé elszomorító volt
, mire elérnénk a gépnek megfelelő magasságot addigra véget ér a csata.
-
Amíg az amcsiknak ott az F-84 én aztán addig nem erőltetem meg magam..... szemet-szemért, fogat-fogért :) -
bgabor911 #28462 Én nem várnék rá annyira, Magz a videójában elmondja hogy bár a Do-335 valóban gyors gép volt, de ezt olyan magasságon tudta ahol a War Thunderben nem repülnek a gépek. Plusz még beszédes adat, hogy a gép emelkedőképessége naagyjából a B-25ösnek felel meg, ami ugye egy könnyűbombázógép.
Itt van Magz videója róla. -
Most akkor ezek lusták voltak utánajárni, milyen tankokban volt és inkább betették mindhez, hogy ne legyen ebből vita vagy pedig nem engedhették meg, hogy egy orosz tank hátrányban legyen egy orosz játékban(főleg nem német tankokhoz képest) :D -
bgabor911 #28460 Nem hinném. Az egy Cromwell egy átalakított 17 fontossal, ami picit lassabb végsebességre mint a Cromwell.
Én meg a Cromwellt már BR 3.0-án is papírnak találtam, nemhogy BR 5.3-on. És ugye mind 2km/h-val tolat.
A sabottal meg remekül lehet gyűjtögetni az assistokat. :D -
A Comet T3. -
bgabor911 #28458 Tier4-5ön lehet hogy jók, de T2-őn meg T3-on? Ne már! -
bgabor911 #28457 Na, akkor most próbáld meg ezt egy rendes vadászgéppel, ami nem a levegőből kezd. Ennek így a világon semmi értelme. -
foxbat88fx #28456 a ki-102-nek nem orrból kezdődik a pilótafülke/üveg
a ki-46-III-on már tökéletesen látszik, hogy ez a kis mini repcsi is annak a másolata :D
elég jól ki vannak dolgozva ezek a kis japán tankok/repcsik -
foxbat88fx #28455 az lesz az! köszönöm 
ha már megvan tudjak róla milyen repcsim van :D -
gstup #28454
-
Azért ezt cáfolnám.
A Tortoise szerintem a legjobb TD, természetesen a maga szintjén. Alapból 7 kezelője van. Nem egyszerű kilőni még nagyobb tankokkal sem. :)
A Centurion Mk.10. pedig talán a legjobb med. Ja, és gyönyörű tank. Talán a legszebb, igazán modern kinézetű tank a játékban.
Aztán a Centurion Mk.3, Caemarvon szintén remek gépek. És már tolatni is tudnak. Ott a Comet is. Ha a tolatást leszámítom eszméletlen jó tank az is. A saját szintjén és +1 BRel fentebb is, ami ritka. Aztán nem rossz a Black Prince, esetleg még a Churchill Mk.VII. Alacsonyabb szinten meg csak a lőszer az, ami miatt gyengébbnek tűnnek. -
Rue East #28452 Ki-46-III -
Jó érzés szopatni az enemyt, azzal a stílussal, ahogy ők csinálták anno (sealclubbing)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Luciferkee #28450 MIG-15, MIG-17-ek között szerintem nem rossz.
Mivel esélyem sincs egy _NORMÁLIS_ MIG pilóta ellen, ezért nem is kezdtem el velük harcolni, maradtak a földi célpontok, a másik horten társammal együtt szépen lelőttük az összes földi egységet, így megnyertük a csatát.
Etikus? Nem.
Szánalmas? Igen.
De amíg ilyen BR rendszer van addig ez marad.
(mellesleg Ground Forces-ben megérdemli a 8.0, de repkedésnél szerintem simán lejjebb lehetne vinni)
(Volt rajtam egy MIG 17, 4x-5x rámzoomolt, próbáltam emelkedésnél eltalálni, de mire ráfordulok 500m+ távolságban van, oda meg nem visz el a 30mm-es ágyú ami rajta van. (aztán addig hősködött, míg az AAA a repterünkön lekapta, kár, hogy ezért nem jár semmi))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.02.09. 20:16:59 -
kissssss #28449 talán ki-102? szerintem, a 45 verzióknak hátul mind nyitott a lövész pozíciója. -
gstup #28448 Nekem már csak a conq meg a centurion 10-es nincs meg(Tank destroyer nevét nem tudom) és imádom a brit tankokat.Nagyon durván jók. -
foxbat88fx #28447 vki japán szakértő megtudja mondani ez milyen gép?
WT-ben nincs benne az tuti
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ez de jó ötlet! :D Úgy végre harcképtelenné lehetne tenni egy tankot. :D -
Stefan99 #28445 Az egész tankjavítósdit kivenném szimből és RB-ből ,és máris más lenne minden... Esetleg bázison lehetne javítani. -
foxbat88fx #28444 én az egész britt tech treet abbahagytam t3 elején... szart se érnek, vicc az egész
majd ha egyszer kapnak APHEBC-t akkor folytatom -
bgabor911 #28443 Kihúztam a Sherman Fireflyt, hát hogy ez szegény mekkora egy hulladék!
Komolyan 4-6 találat kell hogy kilőjek egy ellenséges tankot vele, miközben lassú, papír, és még a csöve se hajlik.
Nem csodálkoznék rajta ha lekerülne 4.7 BR-be, mert a T-34/85ösök meg a Tigrisek feltörlik vele a padlót.
Szegény 17 fontos a szövetségesek egyik legjobb ágyúja volt a világháborúban, de itt sehol sincs az amcsi 76mm-eshez képest, egyszerűen azért mert annak robban a lőszere, ennek meg nem. És ez sajnos itt döntő faktor.
Mindegy, csak ezt az egy gépet akartam megszerezni az angol vonalról, a többi tanknak csúfolt ipari hulladék nem kell. -
foxbat88fx #28442 pedig csak 2db t10 tankom volt :D :D
t8 összes megvolt... összes t9 kifejlesztve, rakat t8 prém
super perzsa, is-6, wz-111 (kínai hvy) na meg persze mellette ritka tankok :D
így kaptam érte 25e-t....
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.02.09. 16:24:52 -
Én a modern tankoktól mászok a falra :D -
bgabor911 #28440 Armored Wardfare-el tegyél egy próbát szerintem, WoT-hoz nagyon hasonló élményt nyújt. Már akinek ez bejön, valaki falra mászik az életerőcsíkos tankoktól meg a műholdas artytól, így én is :D -
Garakx #28439 Ha meglenne még a WoT accom én is mennék azt tolni. Vhogy szórakoztatóbb volt esküszöm. :) -
Zoli105 #28438 áhh most levitték vissza 6.0-ra XD (de orosz propos vadász gép max 5.7en van ! pedig a la9 meg a yakok mehetnének jetek ellen ! ;) (khm ezt meg kéne írni nekik fórumon és számolni az időt mikor kapsz instant bant ! XD ) -
Rebbellis #28437 Igaz! -
Szerintem olyan lesz mint az F7F ... először 5.0, aztán 5.3, 5.7, 6.3, 6.7 .. -.-'' -
kissssss #28435
-
jocking #28434 Végre. Egy a gond vele, hogy német, és az elvtársak szépen fel fogják baszni a mig 15-ök közé. -
Szpecnyaz #28433 Kíváncsi vagyok, hogy rendesen meg lesz e csinálva, vagy kap egy placeholder FM-et mint a T152 meg a Sea Fury. -
vajakos21 #28432 A 2. vh soknál biztosan...mondjuk valszeg azokkal nem fog találkozni :-) -
Ez a gép amúgy mit tud?
Gyorsabb a jelenlegi német propoknál? -
Luciferkee #28430 Do-335
TA-152 C3-ról megint semmi hír nincs.
Valamiért nem akarják betenni. Számomra instant vétel lenne még akár prémiumként is.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.02.08. 19:12:56