War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

USA 7.0, másik kettő végig megvan. Nekem teljesen mindegy ezen belül merre.

Luciferke ingame
Zegi Norbi HUN
Milyen tier?

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Valaki szakasz 8-9 felé?
Nekem személy szerint az a bajom vele hogy az nem más mint egy churchill jobb toronnyal meg egy 17 fontos ágyúval. Ettől függetlenül azért használhatónal tűnik, főleg a feontpáncélja nem rossz, sőt. De azért én nem említeném egy lapon se a firefly-al se a centurionnal se a comettel. Simán ez a top 3 brit. Legalábbis szerintem...
Sherman0070
Még talán a Black Prince érne valamit ha ez a kúrva gajjob nem tenne minden használhatót a prém tankok ketrecébe.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ha a firefly-t nem számoljuk akkor a centurion az első valamire való brit tank. Instant get... 😄

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

istenem ez az RB a játék alja.... hogy tudtok ti ezzel a szennyes móddal játszani? 😄
minden hülye csapattárs lövi a másikat, kempelnek, vakok, bénák.....
me át kell rakni rája a téli festést 😄
csatában is tudsz változtatni amikor a tankot kell kiválasztani
ott van alatta hogy Camouflage és beállítod winter-re
kérdés! ha van 1 tankom és az összes festés megvan ls 1 téi pályűn vagyok akkor nem vált a téli festésre??!!
de jó, visszavették a legénységi pontok árát is 😄
gyorsabban fejlődnek legalább az emberek
az csalás, ez meg nem 😄
nem vagyok hülye, nem fogom saját magam megszopatni azzal, hogy alig látok valamit
akinek kell a szép grafika az kapcsolja be és törődjön bele, hogy ezzel jár
én inkább ölök, így meg a "csúnya" grafika jutott nekem 😄 ez van
Hát normális ember szerintem nem így gondolkodik.
Ha velem kibasznak, akkor én is kibaszok másokkal.
Tehát mondjuk ha egy BF3-ban, sokan AIMbotoznának, ahogyan teszik is még mindig, akkor ha te játszanál ott, akkor te is elkezdenéd?
ha bot-ok ellen kellene játszani akkor azt mondanám, hogy oké, nyomom magasabb grafon
de így semmi értelme nincs mert csak saját magát szívatja meg az ember azzal, hogy berak 6200 bokrot a pályára, hogy ne lásson semmit, majd a 28% winrates vérpistike kiszedi a pálya másik végéről mert ő neki ULQ van beállítva 😄
Update

- Premium gépek legénysége csak 10.000 SL.
- Javítási költségek
Én is maxon játszom, soha nem éreztem szükségességét, hogy lejjebb vegyem a grafikát +1-2 frag miatt.
Azt is megértem, ha valakinek tényleg nem bírja a gépe és azért tolja ULQ-n.

Még a régi motorral készült pár "mocskos" kép:

1
2
eső
eső2
eső3
sár
sár
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.08. 14:16:05
Pedig nálam mostanában divat, hogy mikor látom, hogy 28 bokron keresztül lőnek ki, akkor elküldöm az illetőt, a krumplihámozójával a sunyiba...
Szerintem szánalmas aki tudna "normálisan" játszani, de inkább kibasz a másikkal.
Sherman0070
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.12.08. 13:55:55

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ha ilyen ütemben pakolják ki az anyagot devblogra akkor lehet hogy karácsonyra kapni fogunk valamit 😊 (vagy egy kicsit később ha csuszás van)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.08. 13:45:51

néhány kép a tegnapi szakaszozásból. 1. 2. 3.
csak német 6.7 tankokkal mentünk(rb), aztán éjfél után már keményen pakolta be a 7.7 hidegháborús vasakat inkább lementünk 5.7-re de néha még így keményen felpakolt magas br-be.(azt hozzá kell tennem hogy éjfél után már alig volt fen 20.000 ember)

luciferke meg darálta a jó népet azzal a fw-190 gépel, talán ha egyszer bombáztak ki az egész estés játékól 😄

én inkább fellógatnám magam 😄
semmi élvezetet nem ad..... ha így ölök 2 tankot akkor már pro vagyok... ULQ-n meg ölök 12-öt
Kezdetek óta így játszom. 😊

este unalmamban kipróbáltam a gamet ilyen grafon:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szépnek szép, mert ha azt mondanám, hogy nem szép akkor hazudnék
de viszont az is tuti, hogy így játszhatatlan a game 😄 nem az fps miatt mert az egész tűrhető volt 40-50 fps körül....
hanem a sok növény miatt alig látni valamit 😄 pár csatát mentem ilyen graf mellett.... mindig középmezőnyben végeztem
raktam is vissza ULQ-ra 😄
ha a nick-jére kattintasz akkor bejönnek az "adatai"
szóval vagy csaj vagy homokzsák 😊
Na figyelj ide.
Elhiszem hogy még mindig meg vagy sértődve mert multkor felhívtam a figyelmedet hogy pontatlanságot írsz, de nem a diannás haverod vagyok a térről. Úgyhogy úgy válaszolgass vagy hagyd figyelmen kívül amit írok! 😄

Amúgymeg összességében a brit lőszerekről beszéltél. A hozzászólásaimat pedig olvasd el és értelmezd, ha egyedül nem megy akkor meg kérj segítséget. Ha ez meg van akkor meg elgondolkodhatsz rajta hogy reagálsz-e!
Pontosan tudod hogy nem a HESH lőszerekről beszélek, hanem a 40,57 és 76 mm-es ágyúik páncéltörő lőszereiről.
Úgyhogy befejezheted a trollkodást meg a nagyképűsködést.

Amúgy is a War Thunderbeli hatásaikról van szó. És aki játszott amerikai ágon vagy látta a brit prém tankokról MagZ videóját, az pontosan tudja hogy miért gáz ha nincs robbanóanyag a lőszerben. Patton szériánál, T32nél és M103-nál majd kitértem a hitemből mire megszereztem az APHE illetve HEAT-FS lőszereket. M103-ról már majdnem lemondtam, mikor meglett a HEAT-FS és hirtelen elkezdtem egyeslövésezni az összes ellenséges tankot.

Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.08. 11:40:40
"A legnagyobb gáz velük szerintem a halálprimitív lőszereik."
A világ első leváló köpenyes űrméret alattija, vagy a HESH annyira primitív lenne?
Az hogy a warthunderben mennyire lesz használható az más kérdés persze. De nem mindig kell hogy robbanjon az a lőszer tekintve hogy a robbanó lőszerek is az esetek egy részében teljesen hatástalanok. Fordítva pedig a nem robbanó páncéltörővel is lehet 1 lövésezni. A videók alapján az a 17 fontos semmivel se lesz hatástalanabb pl a Párduc 75 millisénél.
Szerintem várd meg a normál angol tankokat mielőtt prémet vennél belőlük. Nem biztos hogy akkora élmény lesz játszani velük. A legnagyobb gáz velük szerintem a halálprimitív lőszereik. Ugye szinte egyik ágyújukhoz sincsen olyan lőszer ami robbanna is miután bement a páncélon, csak sima "vasdarab". Ez elég nagy hátrány War Thunderben, ahol az első találatot bevivő fél többnyire győztesen kerül ki az 1vs1 összecsapásból. Egy német vagy orosz tank ellen nem feltétlenül lesz módod bevinni a második-hamadik lövést. Plusz jó részük a tankjaiknak nem túl mozgékony, gondolom a Churchilleket senkinek sem kell bemutatni, de a Firefly és a Matilda sem az.
Zegi Norbi HUN
Mint egy rossz vicc... 😄

Az angol tankok karácsonyra ideérnek vajon vagy pont helyettük lesz az E100 event?

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

<#wow1>Ez most komoly? Lemaradtam arról a részlő, mikor ez kideűlt kissss-ről?<#dumcsi>

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Oh! WOW egészen tetszetős kis mássína....prem lesz ez is??? "De jó"....<#mf2>...bár akkor lehet, hogy nem talizmán lesz, hanem ez...(már ha normálisan lesz beárazva)...és "leértékelt" árú lesz-😊

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Már tényleg nemtudom, hogy mit csináljak, hogy meghaljon.... <#levele><#nezze>

nőket megérteni? Te viccelsz? 😄
Luciferke vagyok ingame. Most online
Bocs, kissss aláírása, azt nem bírom megfejteni régóta hogy mit jelenthet. 😄

én rá érek....

Valaki szakasz?
aláírásom???
Ha orosz T5 fejlesztésről van szó prémtankal, simán a legjobb a T-34/85E. Tier4esként fejlesztheted vele a tier5-öt úgy hogy közben BR 5.3-on harcolsz. Mellé ott a tornál T-34/85 szintén tier4-en és BR 5.3-on. Amellett meg bitang jó tankok.

(Az aláírásod mi a fenét jelent? Soha nem tudtam megfejteni.)
én is bőszen nyomkodtam a képmentés gombot steamnek hála, aztán később kiderült hogy ez az átokverte nem mentet semmit se mert visszaállította az alapértelmezettre a képmentés gombját. <#falbav>

később még játszottam tovább és dobot egy 75% leárazást a t-34/57 mod43-ra, vagy ma vagy holnap kénytelen leszek GE wagerezni mert simán megéri azt a 400 aranyat.

passz 😄
ez jó kör volt meg volt rajta egy kis booster..... T-34-100-nak +100% a credit hozama
prémmel azért faszán lehet vele fejlődni + a research bonusz is elég magas.... t4- t5- gépeket lehet vele fejleszteni rendesen, de én akkor se adnék ki rá 1 forintot sem.
Ez mennyi lett volna "sima" hk.-val?

Ez azt mutatja hogy hogyan tudsz Euró helyett rubelben vásárolni, mert így jóval olcsóbb.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.07. 14:52:32
Sherman0070
Még tegnapról.

Rayden02
Én ezt kaptam repcsizés alatt! :Đ

Pont jól jött!

Azután meg 2 ramaty Tier II-es japó gépet! :C
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2015.12.07. 14:17:56

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

na legalább vmit visszahozott ez a fostalicska 😄
Be tudnád rakni azt a linket hogy kell aranyat vásárolni!
Kössz előre is!
bgabor911 neked is!
Rubelben egy hónap prémaccountra elegendő arany az 2000 forint. A Sherman nevű fórumozótárs belikelt egy remek módszert a múltkor arról hogy hogyan lehet rubelben vásárolni magyarországról.
Tudna valaki infot mennyibe kerül az arany vagy prem account,esetleg link!
Előre is kössz!