War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
22 sec alatt tölti a szar 200-230mm pent... míg a HEATFS-es OP medek 6-7 sec alatt a 400mm pent
ha nem lenne a T-10 akkor biztos nem szenvednék velük....
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
128 mm-es jagdtigerrel teliberkurom hátulról, csak kigyullad, oké, meg is békélnék vele, de jön egy bulldog, meglő sima AP lőszerrel, el sem találja a lőszerrekeszt, csak a motort és a üzemanyagtartályt, boom felrobbanok a gecibe.
még 1000 méteren is 90 mm átütése van, közelről meg 140-et tud...újabban egyre többen kezdik azzal a csatát, lehentelnek ezt azt, aztán jönnek bombázóval.😄
Főleg az IS-3/4-nél, szerintem ott jobban kijön ez valahogy. Brutális pattanókat lehet összehozni vele, az IS-3at is akkor kezdtem el kedvelni amikor meglett a top AP.
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Más: Na megjött a comet is. Akkor ezen a ponton maxolódott ki nekem a brit ág. Firefly Comet Centurion. Minden más csak töltelék és hátráltatás szerintem. 😄
Persze ha tudom hogy nincs elég átütésem akkor néha töltöm a heatfs-t de már elvárások nélkül. Ha emiatt kapok annyi időt hogy jobb pozícióba kerüljek akkor már váltok is vissza AP-ra. Ha meg nem akkor így jártam. 😄
Amikor meg lett a T-54hez akkor 2 napig csak azt használtam. Abban a 2 napban annyi kill assistom volt hogy külön assist számlálókat vettek fel gaijinék. A killjeim száma viszont soha nem látott mélységekbe zuhant. Pontosan ez a problémám. Bezzeg az AP ami kb 150 millivel kevesebbet üt át, összehasonlíthatatlanul hatásosabb. Nagyon ritka a 4 vagy több lövés vele. Arról nem is beszélve hogy éppen nem is annyira olcsó heatfs ahogy elöttem is írták...
Egyébként meg arra irányult az egész beszélgetés hogy lehet-e vele már 1 lövésezni legalább 60-70%ban vagy nem? Még mindig csinál olyat hogy telibe vágod az ammo racket 3x közbe meg az ellenfél hanyattvágja magát otthon a gép elött a röhögéstől? Hogy mekkora über noob vagy...
Hát a T-54 200millis toronyfrontja azért nem egy életbiztosítás, ezt nyugodtan kijelenthetjük. Az IS-4 már valamivel keményebb de heatfs ellen esélye sincs. De ez nem különösebben meglepő. Pont ezért láttak benne fantáziát mert nem tudták olyan szintre vastagítani a páncélt hogy ezek Egy kis fejlesztés után ne vigyék át. Így más megoldás után kellett nézni, lásd robbanó reaktív páncélzat, vagy rétegelt páncélzat.
mi abban a tudás, hogy egy Leo 1-es 1500 méterről ránéz a Jagdtigerem-re és rámlőjjön.... a skuló meg nagyon nagy eséllyel átcsap mert nem gyengül a távolsággal sem a 400mm pen
is-3, is-4 páncélja se ér szart se a HEATFS ellen.... sima AP-kat meg APHE-ket nagyon szépen megfogja, de neked meg szar átütésed van ráadásul....
nagy nehezen kiszedsz egy ellenséges tankot mire jön egy HEATFS-es enemy és röhögve kilövi a tankomat... IS-4-et T-54 szemből még a torony elején is átviszi mint a szart 😞
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.12.09. 16:05:02
De heatfs-el jó szög meg szerencse kell akkor továbbra is?
Mert oldalról meglövök egy bármilyen amcsi tankot a T-54-el az 10ből 8x kill, a maradék két eset meg 2 lövés. Heatfs-el csak a tornyot lőheted oldalról és lehet hogy nem halnak meg elegen. De legalább már tudják hol vagy! Aztán vagy sebeztem eleget vagy nem. Ha az AP-t beküldöm neki a toronyba akkor ennyi volt neki kb, ha a heatfs-t akkor nem biztos. Legalábbis 2 hónapja ezt tapasztaltam. Semmivel se volt többször 1 lövés vele bárki is mint egy AP-val.
Pont azért hanyagoltam mert annyira kiszámíthatatlan volt hogy az nekem már nem fér bele. Sima AP azt jólvan, azzal a legtöbb esetben simán meglehet oldani. Ha heatfs-hez kellett nyúlnom az olyan volt mint a fej vagy írás. Vagy bejön vagy nem, de inkább nem...
ha hamarosan nem történik valami biztos abbahagyom ezt a szart
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.12.09. 13:39:39
múltkor is-4-ből kapott ki mint a szart pedig be volt forgatva az is-4em!!!!
egyszer csak azt vettem észre, hogy toronyforgatás fekete.... parancsnok fekete.... ammorack bammm
na mondom, hogy rohadjon meg anyád összes lekvárja!!!!
Oké, hogy átvisz mindent, de ha bent van semmi kárt nem tesz szinte. Vicces, hogy gyakran 4-5-6 lövés kell 1-1 tankba, hogy megpusztuljon. Egyesével lehet kilőni az emberkéket, sőt van amikor eltalálod a legénység egyik tagját, és nem hal bele, hogy átmegy a fején egy 105mm-es lövedék, csak "besárgul".
HeatFs-sem igazi, RB-ben nagyon nehéz olyan kört menni, hogy pozitív egyenleggel zárd a kört. (1200 SL / lövés + a tank javítása hozzá + 5400. lősz nagyjából 10-et, máris -20k-ban vagy)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.12.09. 10:52:50
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.12.09. 10:28:48
200mm-es alap átütéssel tudod ki bohóckodik
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.12.09. 10:30:28
Német T II ben 75% vereség
Orosz T II ben 75% győzelem
Német oldalon egyszerűen nem tudok nyerni. A csapat láma nem kicsit, az oroszok meg olyan jól játszanak hogy nem hiszem el...
Miért van ez?
Magasabb tier ben is ez lesz ?

Egy egyszerű kérdést tettem fel de a te kis mimóza lelked nem bírta elviselni, hát így jártál!
Ha figyeltél volna akkor még az is ott volt hogy a warthunderben lehet hogy más lesz a helyzet, de ahogy eddig se úgy most se volt elég értelmi képességed ennek a megértéséhez! Javaslom hogy olvass többet, az értő olvasás ugyanis elsajátítható!
A gyerekes hisztid pedig megmosolyogtató! 😊
A stílusomról pedig azt gondolsz amit akarsz, de az ugyanakkora emeletes marhaság mint minden más amit itt előadsz tényként!
A szokásos probléma van vele, WoT-ban szerintem egyébként mindannyian tapasztaltuk már ezt a Churchillekkel kapcsolatban, nevezetesen hogy utolsónak érsz vele a harc színterére. Plusz mint mondtam, nem lesz annyira vicces a 17 fontos amikor neked három-négy találatot kell bevinned az ellenségnek hogy elpusztuljon. Ha szembe jön egy orosz/német, annak az APHE lőszerével elég egyszer kell eltalálnia a Black Princet, és véged.
"de nem a diannás haverod vagyok a térről."
Pedig a stílusod alapján simán lehetnél az utcáról.
"elgondolkodhatsz rajta hogy reagálsz-e!"
Az ignorálás teljesen megfelelő lesz, köszönöm. Az utcán óbégatókkal kapcsolatban is remekül bevált.