37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Brenor #28509 Falcon AA: A legkiválóbb brit légvédelem!
-
Hát nem tudom, amikor a szarjával kigurul elém, és valami 150mm+ átütésem van, olyan szögben meg távolságban van, majd pattanok az oldaláról, akkor nem így érzem. Igaz én még csak alacsonyabb tierben vagyok. Mondjuk 10ből 1 játékot ha tudok nyerni, mindegy hogy a németekkel vagy az oroszokkal játszok. Amikor hárman vagyunk a csapatban, akik értik mit kéne csinálni úgy nehéz. -
kissssss #28507 azon ritka pillanatok egyikében volt most részem amikor a csapat fele volt csak agyhalott, a másik fele viszont használta az eszét és meg is mentették a bőrömet egyszer, nem volt egy kőnyű kör szinte állandóan létszámhátrányba voltunk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bgabor911 #28506 A játékosok kétharmada szerint a brit tankok a 'borderline useless' kategóriát erősítik. A leglassabban reverselnek a játékban és nincs robbanóanyag a lövedékükben, ezért 4-6 lövést kell bevinniük ahhoz hogy az ellen tankja felrobbanjon. Namost ez a gyakorlatban úgy szokott kinézni, hogy találkozol egy T-34/85el, belelősz egyet-kettőt, ő ezután visszalő egyet és te halott vagy.
Szerintem nincs még egy olyan nemzet a játékban aminél ennyire kevés hasznáható tank lenne. -
Garakx #28505 Erősek? Hááát nekem mindennek tűnnek csak erősnek nem :D -
foxbat88fx #28504 hahahha ez jó volt 
SB csata
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
tudtam, hogy ez fog történni :D éreztem :D -
A brit tankok újak és azért ennyire erősek, vagy csak ígymaradtak? Pár napja, hete szedtem újra elő a játékot, csak realisticban játszok. -
gstup #28502 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oksa.Én Goldmarten néven futok :) .Holland oldalon vagyok.Én cerberussal pvp-zek.De sokat küldizek így nem gond a gold. :) -
bgabor911 #28501 Nagyon jónak tűnik az a játék, csak kár hogy 37 euró. :D -
Droughert #28500 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemrég kezdtem, akciósan vettem meg a steamen. Holland oldalon vagyok, pvp-t az alap cuter-el, küldiket snow-al csinálom, kis tőkét akarok halmozni, meg esetleg több hajót kipróbálni, még úgy is lesz wipe. Hétvégén fellépek, majd rádkeresek, én ezen a néven vagyok fent ott is. -
gstup #28499 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tolod a naval actiont?Ne már?!Ha van kedved mehetünk groupban! :D -
Várjál! Nem kalózkodsz a Naval Actionnal? -
Droughert #28497 Én is a Division-t várom, addig Naval Action és pár egyéb játékkal ütöm el az időm. -
Én meg visszamentem WoT-ozni :'D -
bgabor911 #28495 Szép képek, nem semmik lehettek az akkori magyar emberek. Érdekes mondjuk hogy most, amikor a tolvaj oroszország egy velünk szomszédos ország szuverenitását fenyegeti hasonló módon, akkor mennyire nem tudja ez megérinteni ez a magyarokat. Pedig az ukránok most ugyanúgy harcolnak ugyanazzal a mocskos megszálló oroszországgal szemben, mint mi tettük 1956-ban. Jó lenne ha az EU meg a NATO felébredne végre, és felfogná hogy oroszország mindig is veszélyt fog jelenteni a civilizált országok biztonságára nézve, és ellenségünk lesz a jövőben is, mindig. -
gstup #28494 Nálam minden nagyon egyszerű lett.Amint kijön a The division,törlöm a francba ezt a játékot.Borzasztó lett az új br rendszer.T-54 horda minden meccsen.Élvezhetetlen.Mindenkinek további kellemes játékot. -
Garakx #28493 Küldtem nekik support ticektet is róla. Azért is :D -
bgabor911 #28492 Hosszú hónapok arcadozása után bementem egy Realistic meccsre. Mind az M47-emből, mind az M103-asomból egy ZSU-57-2 légelhárító löveg lőtt ki, szemből, 500-600 méterről. Nem tudom ez hol a frászban "Realistic", talán moszkvában Putyin elvtárs propagandaminisztériumában.
Úgyhogy visszamentem Arcadeozni, bullshitet ott is találok. -
Garakx #28491 Kurvára remélem, hogy egyszer porig ég a gazsi székház az összes orosz gecivel együtt. Mert persze én KT-val a T-44 ammóját eltalálom nem döglik meg. Ő az enyémet és én viszont megdöglök... -
Lokker #28490 Nem egyedi probléma, van még pár ember akinél jelez és persze nem a fórum sz@r hanem a user hülye. Mondjuk mindenkinél egyedi problémák jönnek elő más-más topikokban. Ez van mókolgatják itt folyamatosan de mindig lesz valami. -
Ez az sg fórum egy vicc. Avast, Eset minden vírusnak észleli.... -
Molot115 #28488
Ez meg lemaradt.
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2016.02.11. 14:05:22 -
Molot115 #28487 De jól rakta be a képeket...
Az SG fórum a király... -
foxbat88fx #28486 nem igazán akarok családot..... magányos életmódú vagyok :D barátnőm sem volt még sosem :)
tök jól érzem magam egyedül -
Molot115 #28485 Bosszúból a múltkori zsu37-es incidensért...
[IMG]http://[/IMG]
[IMG]http://[/IMG]
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2016.02.11. 13:59:30 -
Droughert #28484 Ez is egy felfogás, de sajnos pénz mindig kell. Most neked fasza az a szoba, de ha van mondjuk feleség, gyerek akkor annál több kell, gondolom nem akarod egy szobában leélni az életed. Ha meg tovább akarsz lépni, akkor fizetni kell, pénz nélkül kicsit nehéz belekezdeni a nagybetűs életbe. -
foxbat88fx #28483 ez mindig is így volt, mindig is így lesz
lehet itt akár milyen modern társadalomról szó az emberek 99.9%-át a pénz motiválja
szerencsére én a 0.1%-ba tartozom, csak azért kell a pénz, hogy ne dögöljek éhen, nem attól leszek boldog, hogy 150e forintos okostelefonom van meg, hogy 25 milliós autóm 120 milliós házam stb stb :D
egy sima nyomógombos alcatel telóm van, egy 22 éves öreg mercim, egy 1,5×4,5méteres szobám, mégis boldog vagyok :D -
Megszállók voltak, szóval szerintem teljesen normális hogy nem sajnáljuk őket. Ugyanakkor viszont szomorú, hogy amilyen civilizáltak vagyunk meg kb mi szartuk az egész univerzumot(itt a beképzeltségre célzok), egymást írtjuk/kínozzuk állandóan mindenféle eszközzel és módszerrel, 99%-ban a hatalomért és pénzért. -
ikarus44 #28481 Ha nem vagyok morbid, én is élvezettel néztem ezeket a képeket... -
foxbat88fx #28480 jó kis összefoglaló, szerencsére hullottak ezek a mocskok rendesen.... -
Roncstemető Budapest: 1956 -
"A bug in AB ground battles where the aiming marker turned green over armour that could not be penetrated has been fixed."
:D -
jocking #28477 Túl jól teljesítenek a Panther II-k, valamivel ellensúlyozni kell őket... -
kissssss #28476 yepp mind el fog veszni ha nem használod el.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.10. 19:59:45 -
Ez komoly? Én viccből mondta anno haveromnak hogy ezt kéne ide is nem csak WoT-ba :D -
Malarki #28474 Ok, kösz. És jól sejtem hogy a meglévő kötvényeim vagy pontjaim vagy mik ezek váltáskor elvesznek? -
vajakos21 #28473 Kell még sok fos proto.Csinálhatnának tank eventet ahol valódi tankok valódi tankokkal találkoznak, nem Walt Disney álmaival -
kissssss #28472 én nem lesz prémium? what sorcery is this? -
kissssss #28471 mindig újraindul, és a megvehető gépek választéka is változik.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.10. 19:02:35 -
T44-100!
http://warthunder.com/en/devblog/current/865