War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondtad, csak kérdezted hogy hol van a taktika? Erre reagáltam hogy éppen kis mapon sincs! Hát igen 100 méterig 100% hogy el fogom találni, az hogy kill lesz-e az megint más kérdés. Bent a városban nem hiszem hogy sokkal nagyobb távolságra lövöldöznél... Az olyan pályákon ahol meg lehet választani ott se igazán megyek be a házak közé, inkább maradok "nyílt" terepen.
Pont ettől nem tudom élvezni mert a lassú heavymmel ott szerencsétlenkedek a romok között, és kis távolságból semmit nem ér a hú de vastag páncél. Míg messziről nem biztos hogy átlőnek, főleg hogy realisticben lehet hogy nem is tudja meglőni egy kilométerről a gyengébb pontokat. Bent a városban meg 10ből 10x ott fog meglőni ahol neki kedvező.
A bújócskához meg annyit hogy próbálj meg észrevétlen maradni kurskon aztán meg a rajna mellett. Van egy tippem hogy hol lesz könnyebb. Pont te írtad le hogy kurskon nincs fedezék, de oké ez csak egy példa. Eleve sokkal nehezebb bújócskázni egy belátható pályán mint egy olyanon ahol sehol se tudsz 400 méternél messzebb ellátni mert valami természetes vagy mesterséges tárgy belelóg.
A gond az hogy, ahogy a valóságban úgy itt se fekszik a kevésbé mobilis heavyknek a város, itt arról van szó hogy bent a házak között.(igazából semmelyik harckocsinak se fekszik a városi környezet, könnyen belátható okok miatt, de itt a játékban ezekből sok nem érvényesül mivel hogy nem is létezik a játékon belül) Mivel kis távolságból nem tudják kihasználni a páncélt és a gyér mozgékonyság miatt könnyen áldozattá válnak. Persze egy leopárd egy hellcat vagy egy T-44 rendesen lubickol ezek között a körülmények között. De mihelyt nincs meg a kellő mozgékonyság már húzhatod is le a rolót. Míg egy nyitott pályán pont megfordul a dolog mert ott meg nagy távolságból is tudják bántani a puhább járműveket.
De kinek hiányzik ez a ki-ki csikicsuki?...hogy egyszerre 5 felé figyelj....mert bármelyik kanyarban ott lehet az ellen....
Aztán szépen átértünk a respawn-jukhoz és egy Tiger I-el szisztematikusan levadásztuk az újraéledőket....
Ez csata????...ez egy szar....<#ejnye1>#ejnye1>
Inkább 100 olyan mint a videón, amit megosztottam itt a fórumon is....számora az sokkal jobban hasonlít egy tankcsatához....
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Ha ennél közelebb kell lőni - pl egy Párduccal - már nagyon célozni sem kell, hisz olyan sűrű az osztás 800m alatt.
A városi mappokkal pedig pont ez a baj "egy városi pálya,mivel ott sok a fedezék,sokan sok helyről leshetnek rád"...ezért nem erre van a tank kitalálva. Ezért nem szeretik a mai napig a harckocsizók a városi harcot...mert ha nincs melletük gyalodság védtelenek....főleg a lassan mozgó tohonya heavy-k ebben a játékban....míg egy Hellcat-el 3x poziciót váltok míg egy IS-2 előre menetből hártafelére vállt. A marker meg jelez a többieknek...de amíg a Hellcat-nek nyoma sincs az IS- még mindíg ott toporzékol.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.12.15. 21:08:59
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
10-12 fok a csőlehajlás???<#eplus2>#eplus2>...a Comet-et már alíg várom...aztán a Centurion Mk3???.meg a "karcsi?"...<#email>#email><#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.12.15. 20:44:46
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az elején az ERŐD pálya is mekkora volt....aztán szépen közelebb rakták egymáshoz a pontokat...lehet itt is így lesz!-😊
Mondom...nem ugyanúgy látjuk....
...arról már ne is beszéljünk, hogy családos vagyok és dolgozom (most is...<#awink>#awink>)
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.12.15. 19:52:50
Ha a mozgékonyság nem tetszik akkor nem kellett volna heavy ágra menni.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.15. 19:48:10
szimulátorozni is 😊
Ez olyan mint az a szavazás...meg sem mertem nézni a végeredményt...de hogy a legtöbb szavazat a fosadék vároi pályákra esett....Ne sértődjön meg senki, nem személyesnek számon, de akinek ez kell az menjen WOT-ozni.
Nekem a két új mapp máris a kedvenc. <#fogmosas>#fogmosas>
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ha alpvetően nem az a baj, hogy akadozik a játék, hanem, hogy nem élesek a tankok, akkor a postFX beállításokkal érdemes variálni. Valaki korábban (jó pár oldallal ezelőtt) ha jól emlékszem beírt, hogy mivel lehet élesíteni picit a körvonalakat. Egyébként a "Render resolution"-t vedd maxra, mert csak akkor számol a tényleges felbontásban (1024x768). Én a vsyncet bekapcsolva tartom, mert úgy nincs az az idegesítő vízszintes törés, ha oldalirányba fordítod el a kamerát. A "grass in optics" opciót érdemes kikapcsolni, főleg ha árkádon kívül másban is játszol. A "Haze" a levegőben lévő párát kellene szimulálja, ettől például tűnhet ködösebbnek a kép. A lebutított zoomot elméletileg kivették, ellenőrizd a beállításaidat a "Controlls"-ban.
Remélem segít valamit.
Na én ezért nem szeretem őket. 😄
WoT-oztam több 10.000 partit tűrhető grafikával. Armored Warfare-ban látom távolabbról is, hogy az ellen tartályának mely pontját vettem célba. Itt a WT-ben a szégyenletes "parancsnok" titulusig jutottam el. Képtelen vagyok a gépemhez egy olyan tök jó beállítást szerkeszteni ahol pl. 500m távon ÉLESEN lássam a célpontot. Antonék újítják mindig a grafikát én meg egyre hülyébbül, észlelek látok még városi mapon is. Talán még bővebben ?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A másik viszont ez a 2 új map, tunézia meg el alamein. Hát kellemes csalódás mind a 2! Főleg el alamein az a pálya valami fantasztikus lett. Végre van tér, ellehet látni a horizontig. Sziklás homokdűnés táj. Pont az ellentéte a rajnai átkelésnek ami a legrosszabb pálya ever, játéktól, platformtól függetlenül! 😄 Tunézia is igen jól sikerült, rengeteg kis szikla mindenfelé, elég tagolt lett, a bent lévő pályák közül jó párat lealáz. Hangulatos lett mind2. Azt se bánnám ha kareliát, normandiát meg a rajnai átkelést kivennék, vagy lenne hozzájuk egy kapcsoló hogy ne rakjon be oda!
Hát ez az: A látótáv csonkítása, IDIÓTA helyzetek és az Anton féle "varázslatok" miatt már ezt nem is lehetne játéknak nevezni Molot 115
csak egy DÜHÖNGŐNEK !
Szerintem a STÁB játszik veled ! Ez pontosan az a szitu, mint régen a cégemnél olasz kamiont rakodtak az embereim. Aki be csukja a sofőr helyett a kamion ajtaját az kap egy üveg olasz vermutot. Az ELFÁRADT emberek, mint a majmok rohanva próbálták becsukni az ajtót, de a szemét olasz mindig előrébb ugratott a kamionjával......
Ez a játék attól szép hogy bármi megtörténhet! És attól szar hogy meg is történik...
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
HÁTHA MÉG VISSZA - VISSZATÉREK KICSIT DÜHÖNGENI az AW teszt-játékból........
Tudna valaki segíteni egy JOBBAN LÁTHATÓ GRAFIKAI LEGJOBB beállításban ? Uload: 0,59Mbit/s, Dload: 5,83Mbit/s, késleltetés: 51s,
Monitor: 32 x 22cm PHILIPS 150S, max felbontás: 1024 x 768,
Windows 7 64-bit, GeForce GTX 650
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz 2.33GHz...................(RAM) 4,00 GB..........egyéb hely: 700 GB stb. Lehetne képpel ??????? "