37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Rue East
    Mondjuk azért mert naponta 10 Gb skin-t szedne le a kliensed?
    Il-2-ben se volt elterjedt, nem véletlenül...
  • Max_Andaxin
    Ez így van! Érdekes módon ezt az IL-2 Sturmovik, az FB, meg a 1946, annak idején lekezlete - nemtom, hogy van most. Csináltál egy skint PS-ban és ha be volt állítva a "User Skin Download", akkor már neked is megvolt a gépeden és látta minden játékos aki abban a csatában volt, hogy Neked milyen fa@án néz ki a géped.
    Kíváncsi lennék ez Gazsi miért nem tudja megoldani..?.(költői kérdés volt)
  • bgabor911
    Persze, gondold csak végig: Amit te letöltesz és használsz user skint, az a file más játékosok gépén nincs meg.
  • kissssss
    ezeknek igazán nagy hasznuk majd az EC modban lesz, do-17 is ott fejlesztetem ki fullosra.
  • WinT
    De dögöljek meg ha értem miért tesznek be ilyen gépeket egyre többet és többet, mikor gyakorlatilag semmire nem használhatóak azon kívül, hogy az ellenfélnek legyen free killje. :(
  • ikarus44
    Bocsi, ha nagyon noob a kérdés, de jól tudom, hogy a user skint csak én látom amit a tankra rakok?
  • Max_Andaxin
    Üdv Srácok!
    Érdekel valakit egy kitűnő állapotú - de használt - Saitek X52-s Joystik??? Saját tulajdonom, de nincs rá szükségem...csak áll a szekrényben.
    Privát üzenetben - [email protected] - megbeszélhetjük a részleteket!!!
  • kissssss
    ezzel összesen 12 új gépel és +1 ígéretes pályával bővül a játék, nem tudom meddig tart még a mostani devblog de jöhetne valami low tier tank is mert az a kv-1s nem hangzik valami érdekfeszítőnek az fw-189 meg megy event gépnek így marad a sunderland low tier funnak :(
  • bgabor911
    Micsoda csodálatos masinák voltak ezek!
    Annó a jetkorszak előtt ezek civil változatával zajlott a transzatlanti személyszállítás, olyanok voltak belül mint ma egy luxus óceánjáró. Az utazás bennük stílusos és kényelmes volt. Sajnos a jet utasszállítók gazdaságosságukkal kinyírták őket.

• kissssss
    S.25 Sunderland: The Flying Hotel

sokak álma válik valóra....
  • bgabor911
    Simulatorban tényeg sokkal nehezebb célra állni mint RB-ben. Érdekes amúgy, hogy a cső kilengése a Shermanokban kisebb, mert abban már elvileg volt vertikális stabilizátor. Nagyon vicces, mert a cruise control első "sebességfokozatában" simán lehet velük pontosan lőni, nyilván értelmes domborzatnál.

A Panthert én még mindig az egyik legjobb német tanknak tartom. Nagyon ritkán ülök német tankba, akkor a Panther A-val szimezek(ugye 2x respawn, ami nagyon hasznos). Tigrisek meg a kartonpapír pz4-esek nem jönnek be.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.23. 18:15:26
  • Molot115
    Hát a Párduc talán az egyik legbólogatósabb az összes közül. A tolatása pedig hát... nincs neki! Ezzel együtt kell élni ha Párduccal játszol. A Tigris az talán kevésbé bólogatós, de a párduc nekem jobban bejött így is. Pedig én bírom a heavyket.
    Az RNG ma nem a te oldaladon állt ezek szerint. a WT már csak ilyen...
  • SovereignXY7
    RB, jah arra. És igen más mérték. Német ebben egész... szar. Orosz bezzeg. És igen 5 csatából németekkel 5 bukta... Nem lehet. Ennyi. Buzi orosz jön swarmol mert ostoba barbár majom és leöl mindenkit mert.. orosz geci.
  • Molot115
    Milyen módban játszol? Csak mert ma megjárattam SB-be a firefly-t és az elején csak pislogtam hogy mennyivel másabb a célzás. Nehézkesebb és kicsit mindig túlfut a célon a cső, nehezebb célra tartani. Múltkor a T-54-nél szintén SB-be nem volt ennyire feltűnő valahogy...
    Vagy arra gondolsz hogy megállásnál még bólint 2-t a tank? Az mindegyiknél van, csak más mértékű.
  • SovereignXY7
    Német tankokat nem arra tervezték h nyerjenek azt már látom megint. A cső kileng mint a szar. Panther tolatni nem tud cserébe nagy. Persze 1 lövés nem szed ki egy tanklot. Orosszal bezzeg igen...
  • bgabor911
    Egyetértek, de én a doomturtlet is életképtelennek tartom a csiga sebességével meg a szar ágyújával és lőszerével. Megfigyeléseim szerint mondjuk a Jagdtigert is gond nélkül felkoncolják top tier meccsben.
  • kissssss
    elég nehéz elképzelni hogy ez 8.0 szinten tudja majd hozni az elvártakat, mert eddig top br szinten vagy ultrakunnyű papír TD-vel rohangált az ember(jagdpanzer 4-5 és társai) vagy beült az amcsi doomturtle-be.

ez a conway meg úgy néz ki mintha két szék közé ült volna, van egy nagy ágyúja de túl lassú(35km/h) és túl nagy ahhoz hogy elmeneküljön a forró helyzetből.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.23. 15:38:29
  • bgabor911
    Én sem látom be, mitől lenne ez hatékonyabb mint a Conqueror. De hogy sokkal nagyobb és könnyebb célpont lesz az tuti.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.23. 15:04:51
  • Molot115
    Főleg hogy ugyanaz az ágyúja mint a conquerornak. Amihez a HESH 145-öt üt át. Az APDS meg alig érzékeny a döntött páncélra, de szerencsére nem kell 5-7 lövésnél több 1 killhez. Biztos nagyon félelmetes lesz egy IS3-4 playernek...
  • kissssss
    ez amolyan "wannabe kv-2" túl sokat nem kell várni ettől a TD-töl, előbb lesz js-3 food mint hogy elkapjon egyet...
    (+ összesen csak 4 fős lesz a legénység... óóó az újratöltési idő)
  • Molot115
    Kiváncsi vagyok hogyha ezt az FV4004-et megkínálom majd egy 122-es páncéltörővel, akkor is akkora hunter lesz-e. :D
    Tök jó hogy páncélvadász meg minden, csak ahol én ülök onnan ez a nagy ormótlan torony inkább hátránynak látszik mint előnynek...
  • kissssss
    FV4004 Conway: IS Hunter

Ki-83: The Japanese Surprise
  • kissssss
    azért van szükség a hidegháborús vasakra hogy ne pedozanak alacsony szinten, és endgame tartalomnak nevezni egy olyan "játékmódot" amiről kb nulla infó van az elégé durva szerintem.

már régóta nyilvánvaló hogy gaijin nem csak rosszul áll hozzá a balancehoz de még túl is vállalták magukat...

1. EC mod,
    2. ww mod,
    3. hajókat is ígérgetek, és ráadásként gyártani az extra tartalmat a tankokhoz/repülőkhöz is minden updatekor.
    4. Crossout játékuk amit szintén csinálnak.
    5. itt van a Star Conflict mmo játékuk is amihez szintén kell extra tartalmat csinálniuk.

mindezt 150-200 emberre...
  • bgabor911
    Erősen kétlem hogy abból a játékmódból lesz valaha valami is. A repülős béta óta be van lengetve hogy lesz, de azóta sincs semmi konkrétum. Sőt, még az egyébként nem túl bonyolult repülős enduring confrontation játékmódot is fél éve próbálják már beépíteni a játékba, látjuk milyen sikerrel.
  • Stefan99
    Egyébként nem értem miért van szükség feltétlenül a hidegháborús tartalomra, nem ebből lesz end game tartalom, hanem majd ha egyszer megcsinálják a WW módot. Hiába tesznek be még 5 millió tankot ha ugyanazon az unalmas random meccsekből áll az egész játék.
  • Stefan99
    Pedig valamennyire összefügg a BR a bent lévő tankokkal. Képzeld el ha húznának egy határt 45-ben, akkor mi maradna német, és mi maradna szovjet oldalon. Hiába no, kell a táplálék a glorius szovjet vasaknak...
    Egyébként meg ne legyél benne olyan biztos hogy marad a mostani BR rendszer, nem rég volt hogy előjöttek a QMM rendszerrel, és levitték a max BR-t 7.7-re. Abból most visszatáncoltak, de csak a t10m ment BR 8-ra, az IS3 ,meg az egyik t54 7.3-ra. A QMM meg vagy ment a levesbe vagy nagyon bugosan működik, mert láttam már full 6.7 német vs t54 horda felállást.
    Gyakorlatilag most rosszabb a helyzet mint ahonnan kiindultunk a QMM előtt.
    Nem önmagában a hidegháborús vasakkal van a baj nyilván, de Gaijin nem képes normálisan kezelni az egészet, ezt mind tudjuk. Ezért tartok minden egyes új hidegháborús cucctól.
  • bgabor911
    Bocs, de attól hogy vannak bent hidegháborús gépek is, még nem kéne világháborúsok ellen menniük. Nem a hidegháborús tankokkal van a probléma, hanem a szar matchmakerrel, meg a BR rendszerrel. A kettő nem függ össze.

Pláne hogy a tankok, amiről beszélünk (T-62,M60A1 és a Leopard 1A1) értelemszerűen max BR értéket kapnak, így nem zavarják majd a Pantheredet.
  • Stefan99
    Azért ne feledjük hogy a Leo-t azért rakták be hogy legyen a németeknek is valami a szovjet hidegháborús vasak ellen. A t54, is4 stb pedig a játék eleje óta bent vannak.
    Az új BR változtatásokkal pedig már megint ott tartunk, hogy 6.7 német tankok mennek a t54 és társai ellen. Nem tudom mi a t54 korban illő párja, de az biztos hogy nem a panther meg a tiger...
    És a t54 még mindig sokkal életképesebb a leo ellen, mint a panther a t54 ellen. Ráadásul ott van még a szovjeteknek a zsu, amit nyugodtan használhatnak tankvadászként is.
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2016.02.22. 15:30:20
  • bgabor911
    Többnyire valóban a ruszkiknak kedveznek, igen, de ne felejtsük el hogy hónapok óta bent van a játékban az M60 és a Leopard 1, és ezek szovjet párja bizony a T-62, tehát azt illene berakni. Tervezik az M60A1 és a Leopard 1A1 berakását is, akkor már tényleg elkerülhetetlen lesz a T-62 berakása. A T-55öst pedig már évekkel ezelőtt be kellett volna, sokkal több értelme lenne mint három darab T-54esnek, ami példátlan marhaság volt.

T29 és T30 lesz, E8 Sharman pedig az amcsik bekerülése óta van már a játékban, ingame M4A3(76)W a neve, de a leírásában ott van hogy ő az E8.

Szerintem kell a hidegháborús tartalom, ebből lehetne értelmes körítéssel igazi end game contentet csinálni, olyasmit mint a WoT területharcai. A Leopard1, mint 1965ben rendszerbe állt tank berakásával ebbe az irányba indultak el.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.22. 12:52:03
  • SovereignXY7
    Amúgy meg a jah! A faszért raknak be cold war járműveket. Főleg a ruszkikhoz. Köv patch is megint kapunk egy kv-t. Adnának inkább amcsi tanokat! Tegyenek be akár papíron létezett vagy 1et gyártottak félét, tök mindegy. Engem nem zavarna egy T29, T30, E8 sherman így most gyorsan a WoTból :D
    Vagy az angolokhoz vmit.
  • SovereignXY7
    Orosz geciség hát mi :D Bár... tegnap első köröm vele tigrist 20 méterről 2szer nem vitte át. Toronyoba lőttem pedig másodjára ami felém fordult szóval... sacc megvolt a 90 fok ami kell a max penhez de...
  • Molot115
    Nekem 3 volt ebből az egyik úgy hogy oldalba küldtem egy T-44et KT-val és a mögötte álló Párduc is felrobbant akivel küzdött. (Így haltam meg már én is M46-tól) A másik meg IS-2vel majdnem oldalba lőttem 1 KT-t csak begurult elém szintén egy T-44. A 3. Nem tudom már hogy jött össze de azért 10 másodperc múlva kidobtak abból a csatából, de az egészen biztos hogy nem direkt volt.
    Engem meg kb 3 hetente kilő egy csapattárs. Multkor egy nap alatt 2x is. Mondjuk az egyik az volt hogy rám kérte az artyt a gyerek. A másik meg lerakott a firefly-al egy avanger elé a spawn körbe, és nem tudott megállni, ezért inkább kilőtt.
  • Luciferkee
    Én ezt a defenders eventet nyomtam, de elég hamar elegem lett belőle. Számomra kicsit nosztalgikus érzés, mikor úgy kezdődik a játék, hogy 10 bombázó dobja a bombát a nyakunkba. Persze sok mindent nem lehet tenni ellenük, mert az AI gunnerek baromi pontosan lőnek.
  • Luciferkee
    Egyébként életemben egyetlen egy teamkillem volt, Arty-t kértem xy pontra, jött egy IL-2 a saját csapatunkból, belerepült az arty kellős közepébe, persze meghalt miattam, 0.0001 sec múlva kickban 1 napra. Ezt bannolják, de ha a kezdőn direktbe leölnek az nem bűn ezekszerint.
  • kissssss
    "Utána meg még engem büntet a rendszer a 7 perc 30 másodperces crew lockjával...."

gaijined

van itt valaki aki felelátkozott erre a make war not love eventre? kapott valaki valamit?
  • Molot115
    Ezzel egyénként kezdhetnének valamit. Az összes ilyen teamkiller majmot jelenteni szoktam, de hogy kapnak-e valamit azt már nem tudom. De nem sok dolog idegesítőbb annál amikor valami fogyatékkal élő kilő 10 sec-en belül. Vagy mert ki merted lőni azt akit ki nézett magának.
  • Stefan99
    Én pár napja két nap chatbant kaptam, mert egy teamkillert(spawnnál két lövéssel kilőtt) elküldtem melegebb éghajlatra. :) Még volt pofája "feljelenteni".
  • Luciferkee
    Mai játék eddig:

Kipörgetek egy 300%-os RP boostert (szökőévente egyszer), belépek, első 5 másodpercben egy M103 lelő, utána beír valamit oroszul. Ennyi volt, még annyi pontom se maradt, hogy légvédelmit bevigyek.

De ő maradt még a játékban, semmi kick vagy ilyesmi. EU szerver, nemtudom, hogy ezek a retardáltak mit keresnek itt.

Utána meg még engem büntet a rendszer a 7 perc 30 másodperces crew lockjával....
  • Durva
    Szerintem a 10mm,13mm,15mmes páncél kompenzálja a dolgot :) Tier 1es tankkal kitudod lőni :)
  • bgabor911
    Cold War HEATS-FS lőszer 200mm pennel 5.7 BR-en... szerinted?