War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még mindig szerver karbantartás van, és akkor így csináljam meg a napi 5 wint....

közben olvasgatom a brenor által linkelt kliens frissítést, br változások igencsak kelletek de azt a t17 matchboxot az istenért se raknák fel 2.3-ra.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.22. 17:56:22

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Sherman0070
WG DDoS-olja Gajjob szervereit?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
szintén...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

engem is épp most vágott ki a főmenübe...

megint annyi a szervernek... remélem így fog menni ünnepek alatt is
AnuluWork
66 millió elkölthetetlen balfasz RPm van. Ezzel csinálhatna már valamit ez a fa..om cég.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Jobban belegondolva, így legalább van értelme a HE-nek. (Azt mondjátok működik) Persze a randomitás itt ugyanúgy megjelenik, adott esetben képes lepattanni... (WTF).
De nekem valamiért továbbra is túl erősnek tűnnek. Egyszerűen kizárt hogy ennyit kibírnak.
Akkor viszont már igencsak ideje lenne berakni az újratöltés lehetőséget. Hogy a töltött ágyúban lőszert tudjak cserélni. Nehezen tudom elképzelni hogy valaki HE-vel rohangál hogy hátha jön egy légvédelmi... Igazán komolytalan amikor rombolsz a heavyddel a pályán erre jön egy 10 tonnás kis hulladék matchbox a meggymag köpködőjével és örülsz ha túléled a találkozást. Azt meg inkább meg se említem hogy mi történik amikor oldalba kap egy medet... Nem szép látvány...
Elmozdulhatnánk már egy olyan irányba ami jobban hasonlít a valóságra. Mert így azért nem kicsit fel vannak bátorítva a légvédelmiek, mert ha nem is nyeri meg az 1vs1-et igen komoly sérüléseket tud okozni... Amiért kapja az SP hegyeket... Ami miatt vannak olyanok akik direkt páncélvadászként használják nem kevés eredménnyel! Én meg kapom a bombát a nyakamba mert ő a T-32 sorozza szemből. 😄
"everything is working as intended"

Sherman0070
Na akkor mikor is jön ez az E100 küldetés? Már tegnap elértük a 15K dollárt.

Szép, szép ez a hangár, de valami új hangokat is adhattak volna hozzá. 😄
azért nem tudtok elbánni magasabb tierben az AA ellenfelekkel mert overpenelitek a kartondoboz vastagságával vetekedő páncélzatot(én is megszenvedtem már ezzel), eltalálod az AA oldalát lövedék bemegy a gyújtó működésbe lép de már későn robbantja be a lövedéket mert már rég a túloldalt jár és a repeszek már nem okoznak akkora sérülést, ha pedig apds vagy apcr használsz akkor szó szerint egyenként kell kikapni a legénységet a helyéről.

br 6.0-ig nincs túl sok értelme értelme HE lőszert vinni de fölötte már érdemes 2 vagy 3 darabot berakni.

köszi a fordítást <#eljen>

AnuluWork
Messze vagyok még a 12 csillagtól, és messze vagyok attól is, hogy vegyek egy low tier brit prém tank bundlet, amit sosem használnék.

A ruszki t34 proto még csak-csak, az USMC M3A1 is korrekt volt, de ez a brit MkII A13 BR1.7el miért is lenne jó? Különösen, hogy T1ből hátra van 3 tank nekem. Ha kell, dobok egy talismant a T17re és kifarmolom vele az összes T2t. Kerül kemény 190 GFEbe ...

Igen.Nekem is megnyílt.De nem tudom miért.... 😊

AnuluWork
Tudom, nem még pár nap, de annyira adja magát ez a kép, hogy Boldog Karácsonyt mindenkinek! 😄

AnuluWork
Az a baj ezzel a fakkom gayjimmel, hogy már-már otthagyná őket az ember a pi..ába, erre előrukkolnak pár extrával, amivel maradásra bírnak.

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

AnuluWork
Köszi. Cool.

És másnak is megnyílt a brit tankok 2. sora?

AnuluWork

Sherman0070
Dogtag
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sherman0070
Aztakurva! Ez a téli hangár hihetetlen hogy mutat ultrán.
+ a baráti lista is egész jól át lett alakítva.

AnuluWork
Feloldottak ismét brit tank lehetőségeket? Újabb sor nyílt meg nálam.

AnuluWork
Áh! Ge.ijó ez a karácsonyi díszlet! 😄

AnuluWork
Most már ok. A dogtag az honnan látszódik ingame?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.22. 11:16:48

<#rinya>...BR for the Centurion Mk 10 has been decreased from 7.7 to 7.0 in all game modes....Oh "de klasszz!!"<#wow1>

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

AnuluWork
Amikor a warthunder.run fizeztni akarnék, azonnal euros árat ad be.

Nem az volt a kérdés, hogy mennyire működik, hanem az, hogy mennyire biztonságos. Ha feltelepíted a gépet sávszélességét használhatja (vagy fizetsz érte havonta, hogy ezt elkerüld), amit felhasználhatnak illegális dolgokra is. Érdemes utána olvasni és csak addig a gépen hagyni amíg használod. A másik, ha Gajin gondol egyet akkor te is megszívhatod a vpn-es trükközést, mert nem szabályos.
Hát az volt egy küzdelem... 😄
Simán működik War Thunderrel. Minden mással is amúgy, szerintem zseniális kis cucc.
Na ezt majd kiróbálom....de most emiatt vigyek abból is....<#confused>

<#mf1>...na ja,,,hogy csesznék meg azt is....bár megvan az ellenszere...a Britt Tier1-es TD....<#eplus2>

...na ja, és most valahogy nem sikerült kilőni még fentről sem a rohadékot....pedig 10-ből 9 szer pukkan..úgy látszik most volt az-az egy...! Azt a hülye haverja meg leszedett a yak-9-el...vagy mivel....mindegy adtunk nekik rendesen...Persze mindentől függetlenűl tragédia, hogy ezek a légvédelmi izék mennyire túl vannak húzva...

Vagy vannak fizetős, minőségibb vpn szolgáltatások, azok nagy részénél van 30nap próbaidőszak, az erre a célra tökéletesen megfelel.
Ha vásároltál letörlöd, registryből is kipucolod, vagy keresel más vpn programot. Nézz szét itt pl. én ezt használtam.
AnuluWork
A ban annyira nem izgat. Max. ennyi volt a WT. Nem értek hozzá, de főleg a másik oldal érdekelne inkább, hogy amíg használom, addig ez a zombi gépes baromság amiről olvasni lehet, bekavarhat-e?

Mivel vpn trükközés ezért soha nem lehetsz benne biztos, hogy nem veszik el amit vettél, vagy nem bannolnak x napra, de jelenleg működik.
AnuluWork
Ez a hola mennyire biztonságos?

Hát amióta egy M19 mindenféle probléma nélkül kibírt 2 HE találatot a Párductól, azóta nem élek vele.
Egyébként lehet hogy akkor is pont szar napom volt. Simán benne van, de abban nem segített hogy áttérjek rá... 😄
Pont az a tragédia benne hogy egy nem gyengén páncélozott heavy sem biztos hogy elbír vele. Néha olyan mintha csak a szerencsén múlna... Merthogy az AP nem elég hatásos ellene. Hát megnéznék egyszer egy AA-t amit eltalált egy AP... Eltudom képzelni mekkora harcértéke marad utána.
De ez csak egy játék itt más szabályok érvényesek. 😄
@kisssss & foxbat: Vett dögcédulát és ezzel elérhetővé váltak neki a Thunder League légi és földi kihívásai. Ha légiből 5-öt megcsinálsz akkor P-51A a jutalom, ha a földiből, akkor a T45 APCR lőszeres M24 Chaffee. Plusz minden teljesített feladat megnyit egy speckó álcafestést arra a járgányra amivel a feladatot kell csinálni.

Mindjárt nekiállok ám a részletes infók fordításának a Dögcédulás Thunder Ligás témából, csak közbe melózni is kell sajnos 😞

azt hogy?

azt hogy kaptad?
Sherman0070
Valaki nem tudja hogy ebbe az ajándék Chaffee-ba az a T45-ös apcr mennyit fog átütni?

Sherman0070
100$ és jön az E100 misszió <#vigyor2>

Sherman0070
Zsír. (alvás után kezdhetem is a Chaffee-s küldiket)

Az ilyen ZSU meg társainak HE lőszert kell a pofájába nyomni és halnak mint a legyek. Persze ki az a degenerált aki azzal betöltve megy... 😊

Nálam úgy szokás, hogy rálövöm épp ami a csőben van, baja sem esik, már töltöm is be a direkt erre az esetre hozott 1-2 HE lőszert és BOOM.
ez tragédia? gyere le br1.3-ra és tapasztald meg a brit t17 AA erejét, na ez a nagybetűs TRAGÉDIA.

Pedig én tragédiának fogtam fel. De komolyan! Bármelyik harckocsit lehet egylövésezni, a légvédelmiket nemzettől függetlenül csoda számba megy. 100-ból 1, bárhol lövöm... De mind1 is nem akarok megint idegállapotba kerülni miattuk... 😄 Szembesült ezekkel már mindenki.
Ebben a helyzetben speciel segített neki egy IS-2 miután a zsu feketére lőtte a 2 lánctalpam az ágyúm meg valahogy az erőátvitelt is, ez utóbbiban nem vagyok biztos hogy ő volt. Ezután kellett újraélednem... Ja azt említsem még meg hogy közbe Andaxin közbe a levegőből támogatott?