37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    no comment...
  • Rhonin7
    Irtam ugye a GAijinnak elso korben...ok elkuldtek STEAM-hez.... STEAM pedig visszaqrt GAIJIN-hez!! ez kiborito
  • Rhonin7
    valaszolt a STEAM!!! szerintetek ez most valami vicc??

Message by Support Tech Max on Fri, Mar 18 2016 8:13
    Hello Robert,

Thank you for contacting Steam Support.

The War Thunder official support team will have the best solutions for technical issues related to their title.

Please follow the link below to this game’s support page on our help site and log in to your Steam account:

War Thunder
    https://help.steampowered.com/#HelpWithGame/?appid=236390

If you’re not seeing the specific problem on this page, select “Gameplay or technical issue.” From there, look below the “Official Support” heading for a link to the game’s customer support website, contact email address, or support phone number.

To see if other users have posted a solution to your problem, follow the link below and search for the game by title:

http://steamcommunity.com/discussions/#games
  • Luciferkee
    Vicc, a heatfs lőszer meg nemrobbant be semmit.
  • kissssss
    még hogy apds-el nem lehet ammorackolni az ellenfeleket

• Brenor
    Zsír, köszi
    Csak 1-2 hete csinálta ezt, úgyhogy eszembe se jutott hogy ezzel van gond :)
  • Lokker
    Szét van gányolva a fórum és a reklámblokkoló megfogja a képeket.
  • Rhonin7
    2015 januar...... Szerintem mar nem lesz szamlakivonat, de koszonet az otletert
  • Szpecnyaz
    Jómagam call center agentként dolgozok, szóval valamennyire ismerem procedúrát erre. Küldd el nekik a használ kártya(ák) adatait, pl név, típus, utolsó 4 szám, vagy pedig egy banki kivonatot. És mond meg nekik hogy eszkalálják a fraud departmennek. Mert aki ilyenkor általában válaszol neked, annak nem sok gőze van arról hogy miért fraud gyanús az account és csak vissza dob egy predef választ, mert lusta arra hogy alaposabban utána nézzen. Persze lehet az ő supportjuknál máshogy megy a dolog, de nekem ez tűnik a legjobb megközelítésnek.
  • Rhonin7
    hat igen de megorjit az hogy nem valaszol a Steam a GAijin meg alapban hulye hiaba toltam nekik is el a kepet...raadasul kozel 200 dollarert amit koltottem rajuk nem ezt varnam el.....azt meg vegkepp hogy egy 100as pilotas accountot aki fizet is nekik, vett 3-om fizetos packot igy lefagyasztanak.......sokat szamit nekik a fizeto vasarlo.........
  • Brenor
    Na pont ezért kell a Steam supporttal lezongorázni, hogy ez mégis mi volt, mert a GJ csak annyit lát, hogy kapott a steamtől lóvét, amit a Steamesek csalásnak minősítettek. Ha meg megpróbálnak a GJ-hez zavarni akkor verni az asztalt a két képeddel, hogy a GJ-nek ehhez semmi köze.
    Sry, de ennél jobb ötletem sajnos nincs :(

Más: Az mitől lehet, hogy a betett képeket nekem nem jeleníti meg és úgy kell a html-kódból kivadászni a linket, hogy meg tudjam nézni?
  • Szpecnyaz
    Ne lepődj meg, a Horten okádék módon emelkedik, nagy sebesség ide-oda. Rövid távon, ha meg van hozzá az energiája utánad tud sprintelni egy rövid sorozat idejére.
  • Rhonin7
    itt az elmult par ev STEAM vasarasos listam.......sehol nincs semmilyen 14 USD

alapban az baromsag,hogy egy kozel masfel evvel ezelotti dolgot most vesznek elo...akkor miert nem reklamalt senki a GAIJIntol?

Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.03.18. 11:05:34
  • Brenor
    Pedig a képen amit ide raktál Steam USD szerepel, és gyanúsan emiatt van a probléma.

Szerintem egyébként a Gaijin azért nem csinál semmit és zavar a Steamhez, mert ők csak a Steamtől megkapták a listát a fraud listát (csalás/kétes ügylet), és ők ez alapján fagyasztották a fiókokat.
    Ha jól tudom amit Steamen keresztül veszel, az először a Steam számlájára megy és onnan küldik tovább a Gaijinhoz, ezért a Steam feladata ellenőrizni a vásárlásokat, hogy nincs-e pl VPN-es csalás. Nem kizárt, hogy mostanában élesítettek egy ilyeneket figyelő új rendszert és az dobta fel nekik az 1 évvel ezelőtti vásárlásodat. Vagy csak most küldték át a listát.

Ha nem használtál semmilyen VPN-t, és máshogy se csaltál akkor a Steam cseszte el. Őket kell baszogatni, hogy ellenőrizzék le és jelezzék a Gaijinnak, hogy hiba történt. (UI: Majd válaszolnak idővel, de ha sok report/levél összegyűlik akkor elég csúnyán el tud csúszni a support, és most biztos orrba-szájba kapják a leveleket a befagyasztott WT fiókok miatt. Majd te is sorra kerülsz).
    Utoljára szerkesztette: Brenor, 2016.03.18. 10:49:21
  • Rhonin7
    https://steamcommunity.com/app/236390/discussions/0/617328415062597154/
  • Rhonin7
    dollarert nem vasaroltam.........megneztem a steam purchase historymat
  • Rhonin7
    LOL

Marcius 14-15/e ota egyre tobben jartak ugy mint en! a Gaijin elkuld a Steamhez a Steam meg atkuld a GAijinhoz! most akkor WTF??
  • Droughert
    Tegnap írtam ezzel kapcsolatban, részedről nem volt visszajelzés.
    ma kaptam egy ilyet:

Vlad (Gaijin)
    Mar 18, 08:08

Greetings,

We have received a fraud report for that transaction just recently.

We are not here to argue, if you think you were accused wrongfully then please contact Steam support for more details regarding your fraudulent transaction.

Kind regards,
    Gaijin Entertainment Support Team

tovabbra is csak bullshiteles folyik......a steam cseszik valaszolni 15-e ota.......egyszeruen nem fogom fel milyen fraud report-rol beszel.....a steam accountomon semmilyen vasarlas nincs csak a fizetos pakkok amikkel mar evek ota jatszom...

mit jelent pontosan ez a Freud report??
  • kissssss
    ettől féltem...
  • Molot115
    Hát talán ez eddig a legnagyobb marhaság amit kitaláltak! Pedig igazán impozáns listába került be.
    Viszont szerintem ezt is megszokjuk majd, tenni úgyse tudunk semmit. Kivenni biztos nem fogják mert ők találták ki, és az ugye szent és sérthetetlen.
  • Stefan99
    Csak árkádba nem rakták be. Oda biztos túl realisztikus vagy mi :D
  • Luciferkee
    Van.

Most történt, hogy hortennel mentem RB tank harcban. Jött egy YAK 9 szemből, head-onra hajtott, kikerültem, emelkedtem ezután felfelé 10 fokban 800 kmh-val. Gondoltam letudtam a yakot, nem lehet nagy gond. Egyszercsak elkezdett valami lőni hátulról, mondom mi a fene ez, megint egy Mig17 vagy mi? De nem! A yak 9 utolért úgy, hogy headon után rámfordult, és az én 700-800 km/h 10 fokos emelkedésemben utolért. OK, köszönöm
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.03.17. 20:18:48
  • kissssss
    bocs de ne tudtam kihagyni , még nem volt időm komolyabban szemügyre venni az újdonságokat(AW grind) de azt már most látom hogy ez a last man standing egy bődületes nagy baromság volt berakni.

tényleg aki simezett mostanában az megtudná mondani hogy ott is van "last man standing"?
  • Molot115
    Na ez mondjuk nem volt szép...

De egyébként többet vártam tényleg. Hogy is fogalmaztam? "Végre nem egy hulladék városi pálya." Köszi Gaijin, így most jobb!
    Tegnap előtt mentem pár kört beadta mind2 új pályát. Rendesen lesokkoltak a körülmények. De mind1 amúgy mert az utolsó napi játék rávilágított arra hogy vannak komolyabb gondok is a zsebkendő méretű pályáknál...
  • kissssss
    szerintem molot115 már megbánta hogy ennyire várta az új nyitott pályákat
  • Luciferkee
    Szerintem innen vették a hangokat

Az orosz 152mm-es amúgy is hasonló.

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.03.17. 19:32:16
  • Stefan99
    Még mindig újra és újra meglepődök, milyen kicsire sikerült csinálni ezt az új téli pályát. Pislogok egyet és máris ott hemzseg az ellen a mi spawn pontunk körül...
  • bardocz
    Megtaláltam, köszi, ennek inkább alapból kikapcsolva kéne lennie...
  • Droughert
    Kikapcsolhatod, hogy megkezdett meccsekbe rakjon be.
  • bardocz
    Az meg hogy olyan meccsbe rak simulatornál, ami 2 perce megy szintén kurvajó, csak szólna előre.
  • bardocz
    Vissazvonom, ez az egy emberes dolog egy kibaszott nagy faszság.
  • Madi92
    Hát lényegében ez történik.. :D
  • foxbat88fx
    inkább olyan hangja van mintha egy nagy darab fával rákúrnál egy olajoshordóra ami behorpad
    én nagyon nem tudom összeegyeztetni ezeket a hangokat a tankokkal....

főleg a géppuska, megszórnak 12.7mm-es géppuskával de olyan hangja van mintha 40mm-es gatlinggal lőnének rád..
  • Madi92
    Bár szerencsére ezt még nem tapasztaltam, szerintem közel lehet a valósághoz a találati hang.
  • foxbat88fx
    szoktam néha úgy is, de úgy sokkal rosszabb a teljesítményem :S
  • Lokker
    játékhang levesz, zene bekapcsol
  • foxbat88fx
    szánalmasak ezek az új hangok... kedvem lett volna most WT estét tartani de totál elveszi a kedvem
    hogy a faszba csinálták ezek a gyökerek ezeket a hangokat???
    hordókat meg vasajtókat ütöttek vagy mi??????
  • Lokker
    Sok volt a trükközés, amúgy meg érdekes hogy most kezdtek el zaklatni vele.
  • Droughert
    Véletlenül nem az USD a probléma? EU-ből nem tudsz steamen USD-ért vásárolni, csak úgy ha vpn-t használsz, vagy esetleg más módon, de ebbe most ne menjünk bele. Náluk az látszik, hogy vásároltál és fizettél 14 usd-t. Az összes többi vásárlásod Euro-ban van feltüntetve.

Ezért írtam korábban, hogy csak óvatosan a hola-s vásárlással is, mert a steam már jó ideje bünteti a dolgot, és nem lehet tudni, hogy Gajin mikor kezdi el figyelni a hasonló tranzakciókat.
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2016.03.17. 16:37:27