War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Van 1 gép:
AMD A-10 7700K proci
Asrock FM2A55M HD+ alaplap
2x4GB Kingstone Hyper x fury 1866mhz DDR3 Ram
AMD R7 2 GB APU video kártya (prociban van)
Ez az összeállítás mennyire jó a játékhoz?
Ugy halottam,hogy a prociban van a videokártya is az annyira nem GOOD!
Előre is kössz!
Viszont akkor elméleti síkon lehet 300 goldér egy T34-100am vagy egy black catem... Biztos nem wagert adna brutális RNG-vel... :D
Rookie Trophy: Pont ahogy mondod :)
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
A másik ezek a rookie trophyk hogy működnek? Veszek 1-et 300 goldért és pörget nekem a felsorolt dolgokból 1-et?
Nekem tetszett egyébként (runs away) <#kuss>#kuss>
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.01.13. 23:33:17
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
itt se tudták ám megoldani, hogy akinek nem tetszik az visszaváltson.... túl nagy meló lett volna
na mindegy, vége :D
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.01.13. 19:03:24
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.01.13. 09:22:07

De ez legalább jó érzés, és emiatt térünk mindíg vissza ehez a " hülye" játékhoz.
Az a rosszabb, mikor úgy érzed állati jól kened már ezt a tankozás dolgot, aztán hirtelen "elfelejtesz" célozni, nem látszt senkit, akit meglátsz azt kilövik mire ránézel, vagy ha el is találod az pattan stb.
Én pl. mostanában repülni felejtettem el....eddig ha volt rá alakalmam és engdte a játék, repülővel mindíg jött egy-két kill, plusz ha nagyon jól ment még földiekben is kárt tudtam tenni, vagy kilőni egy-két Zsu-t vagy Hellcat-et.
Most meg??? Hagyjuk....majd visszajön az ACE-énem egyszer.... <#phone>#phone>
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Igen. Tudd, hogy igenis hirtelen meg lehet tanulni profin játszani. :D
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
De mondok másikat: ha M103-mal megyek és kilőnek, megint lépek ki, t95-tel tuti nem vánszorgok, m46 még full alap, spaa-hez meg nincs hangulatom.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.01.12. 17:23:49
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
mindig megszoktam nézni, szóval ezért nem értem, hogy mi a kurva anyját érezhet az ilyen
Szerintem tök egyértelmű, hogy a 6.7-es BR az halott amíg ki nem veszik közülük a hidegháborús top tier tankokat, mert így használhatatlanok. Múltkor M103-al mentem, és jött szembe három Jagdpanther, akik csórik megkarcolni se tudtak. Nekem égett a képemről a bőr, hogy mégis hogy teheti be őket a gép így csatába.
Elvégre azért játszunk, hogy szórakozzunk egy kicsit abban a kevés szabadidőnkben, ami van. Az nem megy, hogy az ember idegeskedik a munkahelyén/iskolában majd idegeskedik a gép előtt is szabadidejében.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Érdekes ebben a körben mindent beadott. Ammot találtam el, berobbant, fuel tankot találtam el, berobbant. Lőtték a nyomorult pantheremet tornyon keresztül, az embereim csak besárgultak, rosszabb esetben bevörösödtek. A végén elfogyott a lőszerem (25-el megyek), álltam a ponton, lőttek 3-4-en, és még elfoglaltam (ami nem kevés idő) nem bírtak kilőni.
Hagyjuk már ezt a fasságot.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.01.12. 14:13:35
csak zárolják a tankjaikat 5 percre.....
ha meg bent maradna és ölne párat (még ha vereség is) legalább hozna neki xp-t meg creditet
így meg saját magával is és a csapattársakkal is kibasz
Crew lock 7:30? Sebaj, van még másik 3 tankos nemzet. Általában 4-ből 1x a saját tieremre rak.
közben tegnap este volt időm kipróbálni a VK.4501P-t, nagyon állat ez a jószág az ágyú hozza az elvárhatót, sebességben tudja tartani az iramot a többi tigrissel, és ha baj van akkor pillanatok alatt visszalehet tolatni fedezékbe... pl: tegnap berlin pályán nyavalyás js-1 nem tudott utolérni mert tolatva folyton befordultam a legközelebbi utcasarkokon XD azt hitem ott helyben szétröhögöm a hasam<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.01.12. 13:35:21
Valamilyen szinten igazat adok neki, nem a játékosok hibája, hanem a Gazsié.
miközben ott van nekik a 3 tank!!!!!
isten faszát hogy már a 80. csatát bukom el ezek miatt a gyökerek miatt.... az ilyeneket kellene 1 napra ban-olni minimum
Az achi megint előjött ugyan ott ahol tegnap, de már csak a második deedet mutatja.