War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
AI tankról rico végig, playert meg oneshotolom ua ágyúval. Reális? 😄

Persze, hogy vesztettünk, mert utána már benyomta a gazsi az ellenfél fog nyerni cheatet, és azonnal végünk volt, hogy rohadna meg a nyomorékja aki kitalálta ezt a random sebzést ingame!

Ez az a pálya, ahol az nyer, aki elsőnek hozza be a bombert. Ja, két vadásza volt kint amikor én bementem meccs közben a bomberrel, de naná, hogy azonnal két vadásza volt rajtam, meg a még bent lévő kettő. Remek design!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.17. 13:25:39

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ehhh, pedig a 262 A1 a kedvenc jetem. Csak 500m felett nem szabad lőni vele.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Még szimulátorban se kell tökölni a sebességváltással. Szerintem valamit te elbütyköltél az irányításban, mert a manuális sebességváltó csak egy extra funkció 😄

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

AnuluWork

jah láttam h online van tomato norbi a barátlistámon 😄
én is megcsináltam hamar az 500-at....
elején belehúztam aztán letettem tálcára aztán neteztem..... közben AFK azt vártam a csata végét
így még meglett a 400k-s Deed is..... olyan sok pro játszik ezzel a gammel 😄 😄

délután majd felkelek vmikor aztán jöhet a másik 500-as
nekünk Norbival meglett mind az 500ge az első menetben, de ez a lagfeszt 2015 ami volt.... na ezt már nem kellene megismételni vasárnap este.
(pedig alig volt fent 33k ember fent)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

és első csatára bebugzott ez a szar XDDDD
megadta a 200 goldot amit csak 3 zsinorban ment win-re kellett volna megadni 😄
fél óra és indul az első aranysas futam 😄
ha már reggeli 6-ig fent vagyok akkor kihasználom az alkalmat 😊
Van rá mód, hogy legalább arcade módban ne kelljen tökölni a sebességváltással?

aki fent lesz 3 és 5 között az ne felejtsen szólni itt a topikban, nem lenne rossz összehozni pár száz aranyat kezdésképpen.

AIexx
az szar.. nembírok célozni a 30-assal.. 😊
Sherman0070
Akkor itt írom. Me262 squad? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

AIexx
Sherman neked is írom, bannolva vagyok chatről, se üzenet se semmi.. szal.. 😊
Sherman0070
Valaki T32 squad?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Fasza volt!
Amúgy a film nevetséges, amit a 262-kel csináltak az a hab a tortán főleg mikor szembe ment a p51-el....

Sherman0070
Vegye már még meg pár ezer ember ezt a dog taget 😄
Kéne már az a Panther TV, meg a '109-es 😄

éjfél után 3 és 5 óra között lesz az első menet.

AnuluWork
Azt azért nem mondanám, de a brit tankok óta irtó kevés manit ad a bázisokért. RPben még mindig velük a legjobb húzni bármit, de a mani kevesebb lett.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Meg mondom: ez a ruszki 5.0s összesített BR eddig talán a legjobb ami az utóbbi pár hónapban jött. Gyúrni kell az utolsó szovjet gépért, és még az elapadt kasszát is kezdem helyreállítani. Nem kis mani a kurva modulfejlesztés, nem kicsi ...

AnuluWork
Tegnap és mai nap eddig: 30 győzelem, 3 vereség. De ha golden wagereznék, tuti nem nyernénk. 😄

Sherman0070
Valakinek nincs véletlen Super Hellcatje? Mennék vele squadba 😄

Sherman0070
Am akkor hogy is van? Hajnalban is lesz ez a goldos izé?

Évek óta nem éri meg bombázóba ülni War Thunder air bettleben, ha erre gondolsz. Fejlődni, csatát nyerni nemigen tudsz vele, viszont elveszel egy helyet a csapatból egy vadászgép elől. És a bombázók döglenek meg mindig elsőnek.
Sherman0070
Jó tudni hogy bugol a damage model ha egyszerre baszott sok lövedéket kap be. 😄

AnuluWork
Mi ez a fakkság, hogy elpusztítok 3 bázist, és alig ad manit? Ez de gyökérség!

AIexx
Ahol a Maus nem lő be, ott a Kugel igen.. nem oldalba lőtt, a frontot baszta át mint a szart.. lol <#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ilyenkor nem jön Azim04? Hogy micsoda romantikus történet? 😄

Lehet hogy tényleg jó lesz egy bármekkora szünet. Csak ha visszatérsz kezdi elölről....
AnuluWork
Miért?

Ilyenek a német járművek már nem is tudom mióta ...

😊

AnuluWork
Ohhohohohohohohohoohohhooooohohohohoheheheheheheheheheheehhehehehe!

De van ...

Zegi Norbi HUN
Ez a jel, hogy egy időre elég lesz ebből a "játékból" 😄 Részvétem 😞

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Sherman0070
Próbáld meg a repcsiket. Ott sztem nincs ilyen RNG csak OP szövetséges gépek amiket fogyatékosok kezelnek 😄

erre csak annyit tudok mondani, hogy:
XDDDDDDDDDD
Na én most rőrlöm le ezt a fosadék szart. 1. "csata" Maussal megyek, az 5. percben olyat robbanok mintha atomot dobtak volna rám. Azt hittem kibombáztak pedig semmi előjele nem volt de nem, egy Kugelblitz lőtte át az Effective 400 milis lövegpajzsot, szemből, majd a hátfalról visszapattanó repeszek berobbantják a lőszert. Kabaré.... További jó "játékot" mindenkinek.
én már repülök is...

Zegi Norbi HUN
Ezt jó tudni, köszi 😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

E-100 bajnokágban most 1 hét szünet van. január 22-én (jövőhét péntek) indul a nyitott árkádos turnus, a reálos pedig valamikor február első felében
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2016.01.15. 18:26:45

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

AIexx
van ts-ed? csak akkor.. 😊 mert játékban bannolva vagyok..
Sherman0070
Most kipróbálom én is. Sok SL-t tud hozni?

Végre RB,EC 😊
Sherman0070
Ha lesz akkor jöhetek veletek? 😄

Zegi Norbi HUN
Elvileg ma kellene, de az események közt nem látok semmi ilyet.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.01.15. 17:29:29

AIexx
E-100 bajnokság nem ma jön? az árkád..
Mondjuk úgy hogy nem ebbe az irányba halad a fejlesztés, a dog tages kék meg neonzöld "álca"festésekkel, meg a tankra fejhelyezhető kalózkoponyával.

Minden lépés a profitmaximalizálás jegyében történt az elmúlt másfél évben, és ezért cserébe mindent feláldoztak.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.15. 15:42:29
akkor így már meg is lennénk, szombaton délután/este majd egyeztetünk hogy ki hogyan ér rá a 3 és 5 közötti menetre.

Csak az a gond ezzel hogy, meglátják benne az üzleti potenciált aztán mindent goldért vagy csillió ezüstért raknak be. Vagy pedig megnyerheted hogyha megcsinálsz bizonyos feladatokat. Nyerj 4 csatát hajnal 2től 2:30ig. Vagy lőjj le 6 vadászgépet páncélvadásszal stb... Vagy ott vannak a hétvégi eventek, mondjuk én alapból kiesek az összesből. Persze tudom senkit nem érdekel, de néha lehetne egész hetes event hogy mindenki odaférjen...
Tényleg elmehetnének abba az irányba, mert sokat dobna a játékon szerintem, hogy ha jobban lehetne "egyedivé" tenni a a tankokat. Persze nem arra gondolok, hogy rózsaszín meg mindenféle festéseket betenni, de a katonai "színskálából" (Barna és árnyalatai, Fekete, Fehér, Szükre, Különböző zöldek, sárgák...szóval ezekből lehetne válogatni.)
Plusz ehez választható "sablonok" közül a neked legjobban tetszőt színezhetnéd a kedvedre. A minták méretének variálhatósága, meg a korrózió állítása, az maradhat ez tetszik, mint ahogy a matricázás is.
A tankra fel-vagy le szerelhető dolgok is remek ötlet. Persze mindezt silverért nem goldért, meg nem megnyerhető formában. A Modulokra is ez lenne. Miért kell egy javító készeletet, meg egy tűzoltó készletet kifejleszteni??? Hisz ezek a gyárból kigordülő járműben tartozékok???
De egyáltalán miért kell modulokat fejleszteni? Legyen megvehető azonnal bármelyik, de silverélért. Ha van elég akkor lehet...főleg ha kell. Mint a plusz dolgok. Plusz lánctalp, homokzsák, kötény, stb. Persze adott helyre - ahová egyébként is rakták anno -, ne akárhová.
A xp-t inkább a legénységre kéne fordítani, meg az ágak húzására. Függjön jobban egy tank hatékonysága - a legénység képzettségétől. Azt viszont ne lehessen goldért vagy silverért...azonnal kimaxolni akár. Az csak és kizárólag a lejátszott csaták és az azokban elért eredménytől függjenek.
Én ezt így tudnám elképzelni.....<#integet2>...vagy inkább így eltudnám képzelni.
Ez az olasz magyar ág is szép lenne tényleg, ha igaz lenne...de soha nem lesz az. Egy prem Tiger I-nek vagy Panther G-k, vagy M44 Tas-nak, már örülnék most is.
De mint a fáma mutatja, ha prem gépet raknak a nácikokhoz, az akkor elsősorban Román, vagy az ellenségtől "zsákmányolt" darab. Nehogymár egy magyar felségjellel ellátott - na adj istem még magyar gyártású - járművet tegyenek be a játékba<#ejnye1>...

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Sherman0070
Én is jönnék ha lehet 😄

Zegi Norbi HUN
Igaz, lehet addig még gyorsba változtatnak valamit 😄 Ilyen sokáig nem szoktam játszani, meg korán kelni sem egy játékért, de az aranysas az aranysas 😄 Majd utána visszafekszek.

Sherman0070
Mi egyre gondolunk? Tegnap néztem meg épp 😄

Sherman0070
Nálam tökéletesen működik.

AnuluWork
A Hola ruszkiként működik nektek, vagy már megint alkottak gazsiék?