37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • JethroHUN
    Jó tank volt, amíg szét nem nerfelték. T92-n gondolkozok, hogy kifejlesztem. Olcsó heat ammo, de csak 200 mm... nem vagyok benne biztos h megéri.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.03.26. 11:13:38
  • foxbat88fx
    mentem egy simulatort pershinggel....
    no comment XD németek szarrá alázzák őket, mondom én h a legszarabb nemzet az amcsi és a pershing egy rakás hulladék tank
  • kissssss
    pershing vs phanter eventen a kutya se akar játszani amcsikkal...

update: bejutottam végre egy csatába... instant teamkill
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.03.25. 19:33:21
  • Zegi Norbi HUN
    Kipróbáltam az új gépek közül a Szuper Perzsát, hát engem nem győzött meg. Egy Tiger II szintű tankot vártam legalább, de a közelében sincs. Ez a sok rárakott plusz páncél semmit nem ér eddigi tapasztalataim szerint. Szépnek szép, de én inkább hagyom. Mentem a Do 335A-val is jó pár csatát árkádban, hát az sem valami jó. Nem tudok repülőre célozni vele normálisan, mert össze-vissza mozog. Van hogy csak egy picit akarok korrigálni a célzáson, de nem akar megmozdulni :D Inkább maradok a Fw-nál :)
  • Zegi Norbi HUN
    A Centurion, Caernarvon és Tortoise trióig csak szenvedés szerintem az egész. Onnantól viszont eszement jó, természetesen az APDS kifejlesztése után :P Igaz emeltek a Cent és Caer BR szintjén kicsit, de semmit nem venni ebből észre, még mindig tudok nagyon durva köröket menni vele(nem is kevésszer), mert gyorsan töltenek, nagyon pontosak, az ezekhez kifejleszthető APDS meg kb mint egy alacsonyabb BR-en lévő HEATFS, amit becélzok annak szinte annyi :D Conquerornál viszont ez a lőszer már egyáltalán nem ilyen durva, pedig ugyanaz a kettő.
  • foxbat88fx
    jesszusom ez a Comet mekkora hulladék egy szar
    wot-ban is utáltam de itt még jobban utálom pfejjj :D

eddig brit tech tree-ben 1 említésre méltó tankot találtam a Churchill GC-t, vicc ez a tech tree :D de unalmamban már nincs mit fejlesszek
  • CHaooSS
    Nem ártana azért, ha lehetne úgy is menni, hogy nincsenek repülők mert van amikor csak tankok ellen szeretnék menni és eléggé frusztráló mikor 10 halálból legalább 5x bombáztak ki..
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.24. 21:00:51
  • gstup
    Beviszem a Dorát és ha leszednek már -10 vagy -12 ezer :) (RB,GF)
  • Madi92
    Sosem vettem prémet, egy kv1b van, nemrégiben szereztem, szóval sokat nem nyom a lattban. Jelenleg 2.5m suskám van. Mondjuk van bőven mit kifejleszteni még. Egyszer szakaszban benyomtuk a 10(?) win egyhuzamban 500.000 pezó. 2x bejött, szóval majdnem 1misit lehetett így szerezni, többi meg szépen lassan összejött RB.ben.
  • JethroHUN
    Ez a játék sunyiban havidíjas lett vagy mi? Mert ez vicc hogy, 2 napja töltöttem le megint és azóta 200 000 minuszban vagyok.Prémiummal ugyan úgy deficites minden kör ha kilövik a tankom. AB -12 000 (1-2-3 kill tankonként átlag, és MÉG heatfs-t se lőttem egyet sem, ha pl az M103-mal játszok) Hogy gondolják ezt? Majd biztos havonta veszek 20 euróért 650 000 SL-t (csak a javítási költségek és a lőszer fedezése miatt) + még a prémiumot az rohadt kevés RP miatt... és még tankot se vettem ami 1 Millió(+képzést) T5ben...
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.03.24. 14:42:31
  • foxbat88fx
    Rare “double-shot” by single click bug has been fixed

Rare...... kurva rare volt tényleg :D
  • bardocz
    Pont ezért kérdezem, mert gyanúsan ugyan azokat adja. Arra gondoltam, hogy minden napra vagy hétre ki van választva mondjuk 3 pálya, és azokat adja csak.
  • vajakos21
    Elvileg bármelyik pályát adhatja.Ha peched van akkor ugyanazt háromszor egymás után.
  • bardocz
    Van valami pályarotáció simulator csatákban?
  • kissssss
    én egyedül csak az amcsi 50.-est találtam hasznosnak a puhább célpontok ellen, a 7.92-nek csak 100méterig van értelmes átütésük... e fölött már olyan mint a többi 7.7mm meggymagköpködő.
  • PLaci #29501
    Gumikerekűeknél géppuskázni kell a személyzetet, ágyúval simán megesik, hogy el se találsz alkatrészt, csak a karosszériát lyuggatod. A motor pl. elég "nagy", hogy eltaláld.
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.03.23. 22:37:31
  • ikarus44
    Én a géppuskával is lövöm mindig mert az is sebzi. (Nem csak az Amcsi .50-es, hanem a német 7.92-es is.)
  • kissssss
    owerpenetration... német ágyúkkal ez gyakran előfordul, be kell pakolni néhány darab HE lőszert az ilyen esetekre.

vagy ha nincs kedvetek szórakozni a HE lövedékekkel akkor úgy kell meglőni az AA-t hogy minél több ideig tartson a lövedék áthatolása a célponton.
  • RODLEE
    Ne robbanjon be a skuló,de az a 10,5 cucc robbanás nélkül is holdra küldte volna fel azt a papír tornyot(már annak a 4 gumikerekű AA terminátornak)!
  • foxbat88fx
    mivel a német APHE-nek elég magas az érzékenysége....
    egyszerűen nem robban fel, csak átmegy rajta :D

persze az oroszok 122-esének meg tök alacsony az érzékenysége, nem is kell HE-vel lőni papír tankra velük :)
  • RODLEE
    "légvédelem meg mindegy milyen nemzet nagyon túl vannak húzva.. annyit bírnak mint a fene"
    Tegnap mentem a Dikivel,1 kv-1 egy lövés,jött még 1 kv-1 az két lövés,utána jött su-122 egy lövés (ez még alap lőszerrel),ezek után na mondom 1 könnyű célpont,én most meg nem mondom mi a neve 4 gumikerekes AA,hogy milyen nemzet,tudja a pém...!
    Oldalról lőttem be max 50-100 m között a tornyát,kapott 1 criticalt majd rám fordult,és a kétcsövű szarjával kilőtt,nem az volt a lényeg hogy kilőtt,hanem amit tőlem kapott azt,hogy bírta ki!?
  • RODLEE
    Tegnap este végre sikerült kicsit leülnöm gamélni(RB),nyúztam a Dickerst,meglett a nagyobbik AP lőszer,először azt hidtem a nagyobbik az APCR,azután kellemes csalódás volt,hogy nem az! 4.3-as BR-ben eléggé jó jószág!
  • CHaooSS
    orosz gépek is ugyan úgy égnek, én kaptam egy lepattanót a seggemről T54-el sárga lett az üzemanyag és elkezdtem égni.

légvédelem meg mindegy milyen nemzet nagyon túl vannak húzva.. annyit bírnak mint a fene
    Negyedik: Telibeverem az üzemanyagtartályát, semmi:" legalább kigyulladt :D az lett volna szép ha nem >.<
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.23. 00:00:40
  • Luciferkee
    Tiger IIP vs ZSU-37:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Első találat, lepattan... No comment:

Második: Nekem lefelé áll, fentről meglövöm, átmegy rajta, de csak a lánctalpat dobja le ...

Haramdik: Eltalálom 3-4 lőszerrekeszét, fekete lesz, semmi hatás:

Negyedik: Telibeverem az üzemanyagtartályát, semmi:

Vicc az egész, ha az én lőszeremet / üzemanyagtarályomat eltalálják instant robbanok. De ezek az orosz szarok nem...
    Mellesleg IS-2 simán átlövi a Tiger II lemezét szemből, és a ZSU-37-et nem... Vicces
  • Durva
    Sziasztok. Szeretném kérdezni h miért nincsen kilövés utáni vissza játszás? Eddig volt aztán azóta ritkán mutatja hogyan lőttek ki... Jah és miért nem írja a Megsemmisülve (Magyar a játék nekem ezért írtam ezt amúgy meg a Destroyt) Amikor kilövök valakit csak annyit ír h találat (hit) és pedig meghal a tank.
  • CHaooSS
    Oroszoknál egyáltalán nincsen repülőm.
  • Brenor
    Repülő van a szettben? Például a vadászokat lehet bevinni bombával, vagy anélkül. Bomba nélkül kevesebb az SP költség mint bombával. Ha rajta a bomba amikor beviszed csatába akkor a nagyobbik SP-t látod ilyenkor amivel pont nem viheted be, de ha levennéd akkor már igen, így jön is a bünti ha ezt nem ellenőrzöd mielőtt kilépnél.
  • CHaooSS
    nekem van, hogy akkor is leblokkolja amikor nincs elég pont.. most ez bug vagy direkt szopatnak?
  • bardocz
    Nekem csak akkor blokkolja, ha be tudnék vinni járművet de nem viszek.
  • foxbat88fx
    na többek között ezért nem játszok RB-t :D
    meg az alacsony exp meg ezüst hozam miatt....
  • CHaooSS
    Ami még mindig rohadt idegesítő az a Spawn Pontos rendszer... + nem elég, ha ugye ha kilőnek úgy, hogy nem csináltál semmit és nem tudsz hozni másik tankot, de amikor kilépek fogja és blokkolja néhány percre a többi gépet.. ez elég frusztráló
  • JethroHUN
    Nem gondolják komolyan, hogy T1-es szarhoz 6-8000 RP-t kell összeszedni RESERVE fos tankkal.
  • foxbat88fx
    hát igen a HEATFS elég szar a 400mm penjével...
    jön a kis hülyegyerek a 41%-os WR-jével és céloznia sem kell és kilő a francba
    míg én 56%-os WR-emmel szenvedek mert nem tudok kilőni egy agyhalott gyökeret :D
    teljesen igazságos
  • CHaooSS
    na kétszer is leírom, hogy fejlesztem közben azzal megyek xd korán van még

Amúgy jó lenne ha a páncélzatot a későbbiekben normálisan megcsinálnák ,mert üreges páncélzatnál lenne értelme az apds-nek és nem lenne op a heat
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.22. 11:54:58
  • CHaooSS
    fejlesztem, hát jó a HE, de csak arcade-ban használtam, is4-el azóta nem mentem amióta vannak a modern lőszerek meg a tankok.
  • foxbat88fx
    mármint T-10-et fejleszted vagy már azzal mész?
    mert ha még csak fejleszted akkor gondolom IS-4-el mész....
    az meg teljesen jó HE-vel.... az összes T-54-et egylövésezi... de T-10M-et is simán kiszeded ha tudod hová kell lőni
    Leopardról meg M60-ról ne is beszéljünk :D

ha meg kicsik ellen tesz be akkor lehet AP-zni

T-10-el nem mentem mióta felvitték 8.0-ba, azóta már nem lehet vele pedózni :)
    új pedo nekem a T-54 mod 47
  • CHaooSS
    T10-et *fejlesztem most és kb. mindig van is3 meg mod47 , lehet csak engem szopat
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.22. 11:45:36
  • foxbat88fx
    T-54 mod 47, Is-3, Su-122-54 tiró vicc? :D
    7.3 BR..... alig teszi be nagyok ellen :)
  • CHaooSS
    Menjél T5-be oroszokkal.. rakás fos, vicc. abba is hagytam a fenébe, majd folytatom, ha lesz T64 mert így röhej , folyton jönnek amcsik meg britek.. összesnek alap lőszere APDS és majdnem mind 10sec körül tölt..
    aztán még ott a lövegsüllyedés, legrosszabb 7 fok a többi majdnem mind 10, nekünk meg 4 , dombos pályán eléggé rossz játszani ellenük

"T5-ösökhöz még heat sincs csak szar sabot, ami gondolom 100%ban pattan minden szögből az orosz tankokról." nem nagyon pattan, elég jól belőnek.

Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.22. 11:39:43
  • ikarus44
    Ebben a játékban csak orosz tankkal van értelme játszani.