War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3km-ről egy lövéssel kiszedik, nulla skill kell hozzá
Alex: csíter? 😄 itt is rohadt nagy mákom volt.... nem győztem rohangálni a cap pontok között..... 4szer capoltam és éppen nem lett vereség
még ezt is majdnem elbuktam a sok IQ fighter miatt pffffff
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

HEATFS-t nem használhattak ugye mivel az szárny-stabilizált és huzagolt csövű ágyúból nem fognak olyat kilőni. (most azt hagyjuk hogy a T-54-hez is van HEATFS... a D10T-hez... agymenés!) Max. sima HEAT-ot de annak meg nem tesz jót a forgás így maradt a APDS (az APFSDS megint csak szárny-stabilizált) meg a HESH ami brit fejlesztés.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
egyébként sztem meg inkább buffolni kellene a T-10M-et...
semmit nem ér a HEATFS-el szemben
számoljátok meg mennyit ölt a csapat és nézzétek meg mennyit öltem én
PFFFFFFF
3 csata..... szánalom kategória, nem tudom milyen előnyt kellene ezeknek a gyökereknek adni, hogy nyerni tudjanak

Bármilyen hatásbeli különbség a játék hibája! Kivétel nélkül ugyanúgy működnek a valóságban, főleg ugyanazon nemzetnél. A válasz tehát igen ugyanaz, csak más űrméret és kezdősebesség. De a lényege megegyezik.
Egyébként 6.3as BR-en a Caernarvon és Cent mk3 az APDS-el 285 mm átütés és 7 sec alatti töltési idő.... iszonyat OP. Szegény Tigris és Párduc esélytelen egy megint csak háború utáni tankkal. Mondjuk más tanknak sincs sok esélye. Ez kicsit mézesmadzagnak tűnik, mint a WoT-ban, mikor az új tankok túlzottan is jók a többihez képest, aztán később meg csendben visszavesznek belőlük.
Kb. 10 kill az Op-34 érdeme. Ha van egy kis szerencséd lehet vele darálni.
azzal a tankkal szarrá kellene aláznod az enemyt
Ami kiakaszt az az, hogy az ellenfélnél 10 csatából 9-szer leveszik, hogy a kijelölt pontok elfoglalása, tartása is fontos, míg az én csapatomban 2-3 percig egymást lökdösik/akadályozzák/próbálják lőni, ezután jönnek a turista körök, nézelődés. Ekkor jön a felismerés szakasz: lőni kéne a pirosakat. El is kezdik, persze minden tereptárgyon keresztül. Végső fázis: akkurátusan, félkörben felállnak a spec. bázispontok KÖRÜL és folytatódik az eszetlen lövöldözés hegyen, sziklán, mindenen keresztül. Taktikai térképet nem néznek, rendszeresen kapjuk hátulról az áldást.
Saját csapattól még arty segítség hívást nem láttam.
A repülő használat is epikus: általában csak kamikaze módban próbálnak ráesni az ellenre. Kis kaliber, nagy kaliber, rakéta... eszükbe sem jut.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
De hogy 20 körön keresztül a mindig a te csapatodban vannak többen, és ezért mindig kikapsz, az tényleg ritkaság.
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2016.01.18. 02:48:34
Kb. 20 csatát vesztettem sorban a turista barmok miatt. Ráadásul a T34-1940 -nél már három stratégiai pont is van. Na azt a balfaszságot amit ott művelnek...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
😛
és az amúgy is Fear of the dark
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.01.17. 22:30:30
Hiába nézem a beállításokat nem látok ilyet. Mindig beleállok a földbe...
😊
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mai akció? Igaz csak alsó szinten próbálkoztam de 10-ből 9-szer volt az alábbi helyezkedés. Vagy egymást lőtték a bázisnál vagy hegyeken keresztül sniperkedtek a pcsából. Az egységsugarúak nem értik mi az a qrva nagy A betű a pályák közepén.
Ja és ez lett volna az ötödik győzelem is, úgyhogy így elbuktam rajta 300 goldot...
Ezüstért igen
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Az sokat számít repcsiknél, hogy Expert, vagy Ace képzés van rajta? Ace képzés sokad dob azokon a dolgokon, vagy jelentéktelen Expert után tovább fejleszteni?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
ma is hajnalban fekszek le....
ilyen ez az NFL rájátszás 😊
Anno amikor 20 szint volt akkor a 0-ás gépekkel volt a legkönnyebb.
és még ezt az 500 goldos missziót is átaludtam 😄
alig volt fent játékos így terrorizálhattam a 6.7-eseket....