War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mégse ér szart se a 400mm átütésű HEATFS ellen ez a legerősebb tank
3km-ről egy lövéssel kiszedik, nulla skill kell hozzá

Alex: csíter? 😄 itt is rohadt nagy mákom volt.... nem győztem rohangálni a cap pontok között..... 4szer capoltam és éppen nem lett vereség
Tovább buffolni a játék legerősebb tankját? Mit szeretnél még pontosan, plazmaágyút? 😄
AIexx
komoly tankok voltak a csapatodban.. tiger h1, t34 85, panther g.. te meg egy csíter vagy.. 😉
na jó.... nekem most kell szünetet tartani
még ezt is majdnem elbuktam a sok IQ fighter miatt pffffff
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem simán csak az van hogy az L7-es meg az L1-es alapból APDS-t tüzelt, a 20 fontos meg APCBC-t. Így a Centurion MK.10-hez meg a Conqueror-hoz nem kell kifejleszteni mivel alapból az van hozzá.
HEATFS-t nem használhattak ugye mivel az szárny-stabilizált és huzagolt csövű ágyúból nem fognak olyat kilőni. (most azt hagyjuk hogy a T-54-hez is van HEATFS... a D10T-hez... agymenés!) Max. sima HEAT-ot de annak meg nem tesz jót a forgás így maradt a APDS (az APFSDS megint csak szárny-stabilizált) meg a HESH ami brit fejlesztés.
Zegi Norbi HUN
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt élvezetes velük játszani, de azért sajnáltam a többi játékost. Például ha átváltok német tankra és bemegyek én is Tigrissel vagy a Párduccal, aztán azzal szembesülök, hogy esélyem sincs, kicsit rossz. Főleg hogy ezek 45 előtti tankok. De sebaj, talán kövi körbe nem tesz be 6 BR feletti tankok közé.... hát pedig de 😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Köszönöm, akkor jól sejtettem 😊 Akkor már csak az a kérdés, hogy a kifejleszthető APDS túl erős vagy a rank V-ös túl gyenge?

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

most nem is ez a lényeg.... hanem, hogy a fél ellenséget kiirtom ezek a gyökerek meg nem képesek annyira sem, hogy elmenjenek a cap-ra vagy megöljenek 1 csata alatt 1 tankot.... mert ha mindenki megöl 1 ellenséges tankot akkor lenne 80% winratem minimum.....

egyébként sztem meg inkább buffolni kellene a T-10M-et...
semmit nem ér a HEATFS-el szemben
Szép eredmények ez tény, bár a T-10M-re igencsak ráférne egy alapos nerf.
na most már kezdek ideges lenni.....
számoljátok meg mennyit ölt a csapat és nézzétek meg mennyit öltem én
PFFFFFFF
3 csata..... szánalom kategória, nem tudom milyen előnyt kellene ezeknek a gyökereknek adni, hogy nyerni tudjanak

Igazad van, ez egyértelmű. Én arra számítok hogy egy-két hónap múlva a teljes tier4-5 brit állomány feljebb költözik úgy 0.3-0.7 BR-el, ez borítékolható. Egyszerűen nem lehet nem észrevenni hogy szándékosan, beetetés jelleggel vannak túl alacsony BR-re téve.
Jó lesz az csak ne add fel.
Hát ugye a leválóköpenyes űrméret alatti lőszer az APDS. Miután elhagyja a csövet leválik róla a köpeny ami kizárólag azért van rajta hogy az ágyú űrméretére hozza a lőszert, hogy ki lehessen lőni, ne lötyögjön. A hatalmas sebesség miatt elért nagy kinetikus energiát használják páncélátütésre. Robbanóanyag nincs bennük mivel egyrészt elég kicsi a nyíllövedék átmérője másrészt a nagy kinetikus energia önmagában elég arra hogy találat esetén a bent tartózkodók elveszítsék az összes harci moráljukat.
Bármilyen hatásbeli különbség a játék hibája! Kivétel nélkül ugyanúgy működnek a valóságban, főleg ugyanazon nemzetnél. A válasz tehát igen ugyanaz, csak más űrméret és kezdősebesség. De a lényege megegyezik.
Zegi Norbi HUN
Akik jobban értenek hozzá, azoktól kérdezném, hogy a kifejleszthető brit APDS lőszer(Caernarvon, Cent mk3 stb) ugyanaz mint a nem kifejleszthető(Cent mk10 és Conqueror)? A játék szerint ugyanaz, csak a kaliber miatt más a súlya, de mégis mintha ég és föld lenne a kettő. A Conqueror és Cent mk10 APDS lőszere dettó APCBC, tehát lőszert képtelen robbantani meg alig okoz kárt sokszor a tankban. A Caernarvon meg mondjuk a Cent mk3 APDS-e viszont valami terminátor. Szemből, oldalról végez egy tankkal egy lövésből, lőszert ritkán nem robbant be. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy noha papíron ugyanaz, a gyakorlatban mégsem.

Egyébként 6.3as BR-en a Caernarvon és Cent mk3 az APDS-el 285 mm átütés és 7 sec alatti töltési idő.... iszonyat OP. Szegény Tigris és Párduc esélytelen egy megint csak háború utáni tankkal. Mondjuk más tanknak sincs sok esélye. Ez kicsit mézesmadzagnak tűnik, mint a WoT-ban, mikor az új tankok túlzottan is jók a többihez képest, aztán később meg csendben visszavesznek belőlük.

Kb. 10 kill az Op-34 érdeme. Ha van egy kis szerencséd lehet vele darálni.
pedig a T-34-eseknél nem sok OP-bb tank van a játékban
azzal a tankkal szarrá kellene aláznod az enemyt
2 napja játszok a játékkal, eddig talán 3-4 órát összesen és a T-34/T-28-ig jutottam, meglehetősen béna vagyok. Pont ezért csak arcade módban tolom.
Ami kiakaszt az az, hogy az ellenfélnél 10 csatából 9-szer leveszik, hogy a kijelölt pontok elfoglalása, tartása is fontos, míg az én csapatomban 2-3 percig egymást lökdösik/akadályozzák/próbálják lőni, ezután jönnek a turista körök, nézelődés. Ekkor jön a felismerés szakasz: lőni kéne a pirosakat. El is kezdik, persze minden tereptárgyon keresztül. Végső fázis: akkurátusan, félkörben felállnak a spec. bázispontok KÖRÜL és folytatódik az eszetlen lövöldözés hegyen, sziklán, mindenen keresztül. Taktikai térképet nem néznek, rendszeresen kapjuk hátulról az áldást.
Saját csapattól még arty segítség hívást nem láttam.
A repülő használat is epikus: általában csak kamikaze módban próbálnak ráesni az ellenre. Kis kaliber, nagy kaliber, rakéta... eszükbe sem jut.

AnuluWork
Ha az első háromban van minden csatán, akkor nem rajta múlik. Winrateket néztek, pedig szerintem ez a lényeg.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

_Kondor_
A "turista barmok" megérnek annyit hogy felhúzd magad miattuk 😊?
De hogy 20 körön keresztül a mindig a te csapatodban vannak többen, és ezért mindig kikapsz, az tényleg ritkaság.

Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2016.01.18. 02:48:34
Ne haragudjatok, de ez a játék egy nihil a játékosállomány miatt.
Kb. 20 csatát vesztettem sorban a turista barmok miatt. Ráadásul a T34-1940 -nél már három stratégiai pont is van. Na azt a balfaszságot amit ott művelnek...

nyomva tartod a j gombot és 3 másodperc múlva kiugrik a pilóta.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

The Reincarnation Of Benjamin Breeg
😛

és az amúgy is Fear of the dark
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.01.17. 22:30:30
Amikor átváltok repülőgépre, kilőnek és zuhanok, akkor hogyan lehet a gépet elhagyni?
Hiába nézem a beállításokat nem látok ilyet. Mindig beleállok a földbe...

Amúgy is nagyon szűkre vették az ablakot, két óra alatt kellett lezavarni. Nekünk az ötödik győzedelmes meccs két percel a nyolc után ért véget, természetesen nem adta meg.
Listening: Iron Maiden - Fear to Dark
😊

Hát ez az.
Sherman0070
Ilyenek ezek az egysejtűek 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Kösz, közben rájöttem, ha kész a research akkor felajánlja a továbbvitelt.
Mai akció? Igaz csak alsó szinten próbálkoztam de 10-ből 9-szer volt az alábbi helyezkedés. Vagy egymást lőtték a bázisnál vagy hegyeken keresztül sniperkedtek a pcsából. Az egységsugarúak nem értik mi az a qrva nagy A betű a pályák közepén.

100% balszerencse 😞

Ez a majdnem bejött esete volt. Úgy szereztem ma 150 goldot, az 500 helyett hogy egy csata kellett volna hogy meglegyen az összes. A 200 goldos küldit azért nem sikerült teljesíteni, mert a 3-ból (mint utóbb kiderült az első) csata vesztes lett úgy hogy bár mind a 3 tankomat feláldozva, de gyakorlatilag megnyertem a csapatnak a meccset, mert minimális volt már a csíkjuk, és több bázis volt nekünk, ill. a mi bázisaink környékéről kitakarítottam az összes enemyt. De ezek a barmok valahogy mégis elvesztették...
Ja és ez lett volna az ötödik győzelem is, úgyhogy így elbuktam rajta 300 goldot...

Ezüstért igen
Akkora hatalmas különbség nincs a kettő között. Ha csak randomban játszol teljesen jó az Expert képzés is. Ace már a bajnokságokon meg squadron csatákon való részvételhez fontos ahol minden apró plusz számít

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Személyzetet lehet átrakni másik tankba?

Sherman0070
Tudom repcsik de ide írom mert a másik fórum ki van halva.... 😄
Az sokat számít repcsiknél, hogy Expert, vagy Ace képzés van rajta? Ace képzés sokad dob azokon a dolgokon, vagy jelentéktelen Expert után tovább fejleszteni?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

az fasza.... én 6kor feküdtem le, 11kor már keltem úgy hogy tegnap 12 órát melóztam kb. 😄
ma is hajnalban fekszek le....

ilyen ez az NFL rájátszás 😊
nincsen tier limit, de jobb ha hozol valamilyen 6.3 környékén lévő tankot.

AnuluWork
Van valamilyen faszom event? Mert hogy most a lag vagy mi miatt, de nem adja meg az rpt a csatákért, csak ha ki be lépkedek ...

Rendben.Akkor viszem a britteket.

Úgy tudom, hogy bármelyikkel. De én a II. szovjetekkel fogom. 2 T-34, és az alap KV-1 lég jó párosnak tűnnek.
Sherman0070
Bármilyen szinten lehet teljesíteni?
Anno amikor 20 szint volt akkor a 0-ás gépekkel volt a legkönnyebb.

Lesz még este 6-tól is egy. Én is ott próbálkozom majd.
Sherman0070
gec most ébredtem fel xd
és még ezt az 500 goldos missziót is átaludtam 😄

Zegi Norbi HUN
Hát jah... Valahogy a t34-gyel most nem ment :/ majdnem mindenhonnan 1 lövés voltam, brit tankoknál nem ezt szoktam meg, szerencsére jól döntöttünk és lazán meglett az arany 😊 + még egy jót aludtam is 😄

Zegi Norbi HUN
Tomatoként is szép az élet ám! 😄 Nem minden a winrate meg a kill... 😛 T10-zel terrorizáltál? 😄

Zegi Norbi HUN
Érdekes, vajon miért? 😛

este 6 és 8 között lesz, lehet hogy maradunk a tegnap este bevált 6.3 szintnél(német?,orosz,brit felállásban), 6 óra ellőt pár perecel invitálok mindenkit aki fent lesz.

18.00-20.00át számoltam, mi T-34/85el fogjuk tolni.
7.7 jobb volt 😄
alig volt fent játékos így terrorizálhattam a 6.7-eseket....
Magyar idő szerint mikortól kezdjük?És akkor mivel menjünk?

AnuluWork
És amikor a rendszer látja, hogy one shotolnak minden helyzetből, lepattansz, hülye csapattársak, akkor pörget neked egyet, és mindig 10k silverrel "kiengesztel". Remek, nem?

kezdésnek a t34 módszerrel kezdtük de ez elégé nyögvenyelősen ment norbinak nem nagyon feküdt ez a felállás, aztán váltottunk br6.3 szintre ő hozta a brit tankokat én meg a ruszki vasakat, na ekkor fordult a felállás mert alig tudtam utolérni... azzal a centurion/caernarvon párossal két térdre fektette az ellen csapatot én meg örültem a összejön a 80% hatékonyság.