37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • slRa4fV9t
    Ez már a kezdetektől fogva így van. Főleg a BR miatt ment mindig a lázadás. :)

Lokker #29550: R9 390X egy i5 4690K-val partiban csak elég neki. :)
    Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.03.28. 15:25:02
  • CHaooSS
    Engem eléggé idegesít ez a dolog mert max grafikán játszok, de már kezdem megunni.. füvet már levettem, de további beállításokat azért nem nagyon szeretnék mert mi abban a jó? fű nélkül így is elég jól teljesítek. azonban jó lenne már, ha végre nem lehetne teljesen levenni mindent mert amikor 1km-ről úgy lőnek ki, hogy én egy "erdő" középen vagyok közben abban a tudatban vagyok,, hogy nagyban rejtőzködöm közben meg a sok low grafikás mind lát..

------

Amúgy valami esély van arra, hogy használhatóak lesznek a ködgránátok?
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.28. 14:27:09
  • bardocz
    Amúgy nem tudom próbáltátok e, de ultra low-ra állítva mindent semmi bokor meg fű nincsen, elég nagy előny... Főleg simulator módban. Viszont így már azt is értem néha hogyan lőhettek ki, amikor lehetetlen lett volna hogy lásson.
  • bardocz
    Najó, ez egy vicc, RB-be be tudok menni anélkül, hogy bármilyen terxtúrákat töltenék le, de sim-be lehetetlen.
  • Lokker
    Ezen mit kell nézni? Nem repülőzök, meg ez nem is az a topik...
  • AIexx
  • Lokker
    tankos része gyengébb gépen játszhatatlan városi pályán a profin kivitelezett rombolhatóság miatt
  • kissssss
    azért túl sok reményt ne fűzz a játékhoz, amit gajjin mostanában művel az nem nagyon készteti maradásra az embereket...

én már két hete gyakorlatilag csak azért lépek be hogy pörögjön a láda hátha esik valami értelmes belőle, még az új tankokat se fejlesztetem ki.
  • slRa4fV9t
    Amikor abbahagytam, éjszaka akkor is kevesen voltak, volt hogy lement 8 ezerre a létszám. De éjfélig azért általában megvolt az ~50000 player. Akkor ezek szerint még nincs kihalófélben a játék, ez megnyugtató. Ha újra elkezdem szeretnék még 1-2 évet játszani vele.
  • kissssss
    eléggé hullámzó, húsz és hatvanezer között szokott mozogni a létszám, éjszaka már nagyon nem ajánlatos játszani... főleg magasabb br szinten.
  • slRa4fV9t
    Sziasztok. Azért ide írok mert az AF topik eléggé kihaltnak tűnik, mennyien játszanak még a játékkal egy átlagos nap ? Amikor abbahagytam kb másfél éve még volt 40-50 ezer player online valós időben. Érdemes visszatérni ?
  • bardocz
    Na, a view controlnál van egy, ami alapból az Y-ra van téve, az marad úgy, arra kell beállítani. Ez szerintem új lehet, mert nem emlékszek rá, hogy így működne. Amúgy durva, nem gondoltam volna, de laptopon 60fps-sel fut mindent minimumra véve, és még csak nem is melegszik közben.
  • bardocz
    Újabb kérdés, nem találom hol kell beállítani, hogy ne kelljen nyomvatartani a jobb egérgombot hogy zoomolva maradjon. Asztalin szerintem alapból úgy van. Ha újra megnyomom akkor visszaugrik alapra.
  • bardocz
    Felraktam laptopra a játékot, le akarom tesztelni, hogy hogyan fut, de amikor testet indítanék kiírja, hogy le lehet tölteni full scale textúrákat, és hiába nyomom a cancelt nem tölt be. Ki lehet kerülni annak a letöltését? Semmi szükségem rá.
  • vajakos21
    Akkor a félreértések elkerülése véget.Az eredeti Iwo Jima sim event, nem a mostani egy hétvégés.Ott nem volt Ki84 se. Természetesen ahol van 30-37 es vagy 4 20 as ott esélyes egy rácsapásból.A zerók könnyen kiégnek egy találattól.A ki széria strapabíróbb.
  • kissssss
    ki102? nekem valahogy nem nagyon jött be az a gép, a 37mm ágyúja összevissza szór az első lövés után... olyan mintha sörétes puskával lövöldöznék vele.

ha meg közelebb megyek hogy nagyobb legyen a találati esély akkor meg a 12.7mm gépágyúk úgy szétkapnak mint foxi a lábtörlőt, ruszki meg brit bombázók ellen még oké de az amcsik már kemény ellenfelek.
  • Zoli105
    Azon az eventen nem csak Zerok voltak XD Ki84 is mehetett ! XD a 2 db 20 és 2 db 30-as ágyú gyorsan szétcsapott a B24 hordák között ! XD vagy a Ki102 is odavágott a 37mm-sel !
  • foxbat88fx
    hmmmm ezek szerint mégse vagyok olyan hülyegyerek RB repcsisben
    B-25-el én is alacsonyra megyek ha jön egy vadász mert ha alulról támad akkor végem :D
    de fentről tudom magam védeni viszonylag
  • vajakos21
    B24 vs japót írtam Iwo Jima eventre. B25 se rossz ellenük,csak alacsonyan kell menni,hogy védd a hasát.Szerencsére ezt sokan nem tudják.
  • PLaci #29537
    Száljak be a papír gépágyús fordulékony japók közé? Egy alsó lövész nélküli bombázóval?? :O
  • vajakos21
    Teljesen más simen és arcadeban.Simen vadásszal fülkéből ,figyelve sok mindenre kell kiszedni a bombert.Miközben a bomber repül szép nyugodtan a pilóta beüp a lövész helyére és egérrel osztja az áldást.Ugyanezt csinálja arcadeban,csak ott a vadász is külső nézetből repül ,egeret használ,instruktor stabilzálja,és egy kör is mutatja hova lőjön.Iwo Jima eventre rendszeresen jöttek b24 el trollkodni.Csak berepültek a japók közé és a papír zerók hullottak. Az ilyenek miatt nincs nagy respectjük sim fórumon.Van pár elismert bomberes de nagy része csak farmolni jár EC re. Kicsit hosszú lett. Tehát aki xp-t szeretne szedni annak irány az EC b25 el.
  • PLaci #29535
    Ez inkább mák volt, ha bombázóra akarok menni, akkor szedegetem le őket rendesen... (már ha vannak, és nem a füvet nyírják)
  • foxbat88fx
    régen utáltam a bombázókat mert iszonyat könnyű volt kilőni őket
    az önvédelmi fegyverzetük meg csak madarak ellen volt jó
    most nem tudom, hogy van.... rég mentem bombázóval
  • vajakos21
    Sokat számít ha te lősz és nem az ai.Nem véletlen,hogy simen ha csinálnak történelmi csatákat,tilos beülni lövésznek. A b25 erősebbnek tűnik mind gépfegyver tekintetben de szerkezetileg is.
  • foxbat88fx
    erősítették a bombázók önvédelmi géppuskáit????
    most mentem egy kört RB-ben B-25 mitchell-el ami a B-17 előtt van
    és 3 db BF-109-et szedtem le a géppuskásaimmal egész könnyedén hmmmm érdekes
    (én lőttem nem automatika, bár nem hiszem h ez számítana)
  • gstup
    Őszintén megkérdezhetlek hogy mi a f**ról beszélsz?" 2 lövés voltam egy perzsának.Szemből!
  • gstup
    Mondjuk nekem sokat nyomott mellé Iggy,Neil Young,The Doors stb. :D

Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.03.27. 01:42:09
  • Stefan99
    Nem tudom volt e már, de készült egy sound mod a játékhoz, sokan dícsérik, boris the blade által. Lecserélte a motorhangokat, ágyúhangokat realisztikusra, ahogy valójában hangzott. pl tigernél stb. Már ahol tudta, mert gaijin néhány helyen ugyanazokat a hangforrásokat használja különböző tankoknál, így ott nem tudta lecserélni. (pl bizonyos brit tankok ugyanazt a hangforrást használják mint a panther, lol)
    Youtube-on mindenesetre meg lehet hallgatni, akit érdekel.
  • foxbat88fx
    most már nekem is jobban ment egy fokkal perzsával, de a respawn lehetőség még mindig a párducok felé billenti a mérleget :D
    meglett a 30 kill kaptam 10% credit boostert -.-" félretettem majd ha lesz prémem beaktiválom

kaptam ma teutronic giants hülyeségre is egy jegyet (jó lenne tudni miután kapja az ember)
    5 csatára elég ugye.... szépen meg is lett 5/5 win... túl szép, hogy igaz legyen :D
    kaptam is egy Boomerank Mk. I leárazást 30%-ra -.-"
  • gstup
    Áá..mészárlás.3 kör után hagytam a francba a németeket.Alig volt olyan hogy ne első lövésre ment volna tönkre az ágyú és még száz másik modul a párducban.Megyek is vissza a perzsába.Ott legalább fun.

Perzsa 5 meccs alatt:16 kill.
    Párduc A 3 meccs alatt 3 kill. :D
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.03.26. 18:25:01
  • foxbat88fx
    ti tényleg hülyék vagytok :D
    mi a jó a perzsában????
    nyomom vele a köröket de egyszerűen szarrá aláznak minket a németek, vicc kategória
    ha meg JP is van az enemynél akkor meg 100% a vereség mert ugye a JP-it is 2szer lehet a csatába vinni míg a perzsát csak egyszer :D totál hülyék ezek a gaijinesék, ilyen szar eventeket kitalálni :D jó hogy nem 5ször lehet egy csatába belépni a németekkel pfffff
  • Zegi Norbi HUN
    Ha totál szemből áll a perzsa, akkor igen, de egy jó játékos nem csak kiáll a mezőre :D Én személy szerint utálok játszani a Párduccal, tolatni nem lehet vele(kivéve P II), a tornyot minden belövi, a lőszere sem végez akkora pusztítást, mint az M82 Shot. Nekem az egyik kedvencem a Pershing, WoT-ban is szerettem vele játszani, ott is jól ment vele a játék :)
  • gstup
    4 meccs alatt meglett az első csillag achivment.Nekem ennél több bizonyíték nem kell.Magáért beszél.
  • foxbat88fx
    hát nem hiszem.... Pantherrel célozni sem kell nagyon, meglövöd a testet és már halott is a perzsa
    míg panthert igen csak be kell célozni tornyon..... testet nem viszi, max alul, de azzal meg nem ölöd meg és a torony is igen pattogós tud lenni
  • Zegi Norbi HUN
    A Pershing egy rakás hulladék? :D :D Ezt azért gondold át kicsit szerintem :D Amcsi oldallal többet érsz ebben az eventben már ránézésre is. Ha megvan a Pershing meg Jumbo, netán hozzá még a prém Pershing, akkor meg pláne.
  • foxbat88fx
    én is mentem vele 5 kill-es kört, de ennek ellenére sokkal de sokkal erősebbek a németek
  • gstup
    2. meccs. :D Tényleg vicc.Oké.Nem lehet mindig nyerni,de ez nem a tank hibája! :) Szerintem nyugodtan abba lehet hagyni a sírást.
  • gstup
    Őszintén nem értem azokat akik "sírnak" a mostani event miatt.Mondom kipróbálom.M26-al 5 kill első csatában.Még megyek párat mert ez nagyon fun.Free kill.Eléggé op az m26 6.3-on.Főleg így hogy nem kap semmilyen veszélyesebb ellenfelet pl. királytigirs.
  • kissssss
    hát nem tudom... tegnap este volt egy két olyan köröm hogy a német oldal köpni nyelni nem tudott úgy elpicsázták az amcsik 5 perc alatt.
  • foxbat88fx
    uhhh szerintem felejtsd el azt a tankot :D fájdalmasan szar szerintem