War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez is aztán egy "hiteles" program...így higyjetek neki!!!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.01.19. 15:33:42
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Szóval haladjanak! :D
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Hol a 3 színű füstöm???!!! :D
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
kissssssss ezt írtad: "...szerintem egy tank túlélése(általánosságba véve) jobban függ a kezelőszemélyzet rátermettségén helyzetfelismerésén és kiképzésén elég csak megnézni hogy a szaudiak mit össze nem kontárkodnak most jemenben az abrams tankokkal." Ez a én olvasatomban annyit tesz, hogy a személyzet képessége mennyit tesz hozzá egy tankhoz, plussz utalsz a szaudiak bal***ságára.
Molot115 meg ezt írta:"...Meg lehet nézni hogy találat esetén hányan másznak ki egy könnyű harckocsiból és hányan egy MBT-ből..."
Az én olvasatobna ez meg arra vonatkozik, hogy ha egy könnyű harckocsit vagy egy MBT- ér találta, akkor melyikben van nagyobb esélyed túlélni.
Na most akkor csak szeritnem nem ugyanarról beszéltek??? (Sem máshogy sem ugyanúgy megfogalmazva? a #27611-esz üzenetben leírtakat figyelembe véve.)<#nemtudom>#nemtudom>
" elég csak megnézni hogy a szaudiak mit össze nem kontárkodnak most jemenben az abrams tankokkal."
attól hogy beleraksz néhány kecskebaszót egy abrams-ba a tank még nem lesz szar csak a felhasználása.
kell még szájba rágni?
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.01.19. 14:12:32
Hol is?

Még így se leányálom mert mikor valami elkezd összedőlni városi pályán ott komolyan képregénybe megy át a dolog. :)
ha jön a tavasz akkor beindul a kirándulás, túrázás ezerrel
idén rohadt sokat akarok csavarogni... napokig nem is leszek itthon, szóval kétlem, hogy kedvem szottyanna WT-zni :)
World war mód meg ki tudja még hány év.... lehet addigra pont mégszarabb lesz a game és kevesebbért tudnám eladni
nem mintha meggazdagodni akarnék rajta :D de jobb mintha uninstall és porosodna az éterben az account
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2016.01.19. 11:47:41
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
az utóbbi időben már nem nagyon élveztem a csatákat..... inkább már kezdett felidegesíteni
annyit meg nem ér az egész, hogy tönkretegyem magam egy játék miatt
eladom így legalább egy kis pénz bejön belőle és ennyi :)
majd keresek vmi más játékot de lehet vissza kellene térnem a single player gamekre
de elég is volt ennyi, megcsinálom a napi 140en pontot, meglesz a csörcsil aztán remélem hamar megszabadulok ettől a szarkupactól mert sajnos ez lett ebből a játékból..... kibaszott pénzéhes banda tönkretette
anno. 25e-ért tudtam elpasszolni a wot acc-omat.... ezért nem fogok ennyit kapni az tuti
Arra vigyázz hogy a sok prém nem biztos hogy annyival dobja meg az árat mint amennyi pénz/idő/energia bele lett ölve... :D
meg ott az új VK meg rakás low tier prém... meg repcsiben is van 8 prém gépem
szerintem kell keresnem egy magyar oldalt ahol el lehet adni az acc-omat
adnak érte 2000 forintot már vihetik XDDD
max csinálok egy másikat majd és elmegyek tier 3-ig.... az még egész jó
Csak nekem nem tetszik az irány?
HEATFS-es tankok közül szerintem a leggyengébb
most már se a HE-t se a HEAT-et se a HEATFS-t nem fogják meg a fák, kerítések, villanyoszlopok stb...
Dehát mit is várunk ugye a gaijin az gaijin... :D
mert ugye eddig megfogta, most már az se fogja meg -.-"
Az hogy a játékban jelenleg hogy működik megint más téma...
Viszont egy lőszert hibáztatni azért mert azt teszi amire kifejlesztették, nevezetesen hogy távolságtól függetlenül átüssön mindent, nem tartom jogosnak. Nem a lőszer hibája hogy betették a játékba 15-20 évvel a saját kora elött, amikor nem volt ellenszere. Amelett hogy nincs is rendesen lemodellezve, teljesen esetlegesen működik és azt az érzetet adja hogy nem kell vele célozni...
Meg persze az is sokat tudna segíteni hogyha a T4-es könnyű szarokat kivennék a játékból, vagy csúsznának fel T5-be a kortársaikhoz. Aztán húzni egy vonalat 45-nél és semmi átjárás.
T-10M-re se fejlesztem ki a HEATFS-t... minek? nem is lenne már értelme a játéknak ha csak célzás nélkül kellene lődözni össze vissza
Én azt mondom pont hogy normálisan kéne megcsinálni ha már betették. Ha átüt akkor kill!!!! Ennyi!!! Nem szórakozni itt randommal... főleg hogy kifejezetten érzékeny lőszer típus, egy kötényezés megfogná vagy egy üreges páncélzat, (lásd T-10m vagy IS-3 oldala). Vagy ott vannak mondjuk a nagyobb futógörgővel rendelkező típusok, oldalról az is megfogná gond nélkül. A tereptárgyakról meg akadályokról nem is beszélve... Szóval lehetne ezt normális módon csinálni... Mindent átüt de csak a homogén páncélt. A többire meg ott van az AP, vagy APDS!
Az hogy az abramsek mit kapnak a közelkeleten sokkal inkább köszönhető az impotens katonai vezetésnek mintsem az abrams vélt vagy valós hiányosságainak. Szemből abramset még nem lőttek ki. Oldalról meg simán átüti egy rpg, amit baráti gyalogság hiányában rendesen kapnak is arrafelé... Meg lehet nézni hogy találat esetén hányan másznak ki egy könnyű harckocsiból és hányan egy MBT-ből...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
meg ráadásul 1944-es tank találkozik HEATFS-el amikor még az se tudták mi az a HEATFS...
bőven 2.vh után kezdték el nyomni a HEATFS-t....
80-as évekre már brutál átütéssel... napjainkan meg már 1300-1500mm effektív átütéssel
de legalább tennék be a kurva reaktív páncélzatot ha már van HEATFS... de neeeem az nem teszik be a gyökerek
Azt viszont nem is tudtam, hogy t54-hez nem is lehetne HEATFS :D Nagy mágus ez a Gaijin. Biztos sírtak az orosz játékosok, hogy nehéz kilőni a Maus-t. Ha jól emlékszem, először ennek tették be a csodalőszert igaz? Aztán utána jött a többi tankhoz is, nehogy russian bias legyen. Ha párhuzamot akarnék vonni, akkor a WoT-ban is a kreditért aranylőszer volt a játékmenet megerőszakolása, legalábbis nehéz tankos szempontból biztosan(+ ott még az artyk is rátettek erre egy lapáttal). Itt is a HEATFS kb ugyanez, bár még nem az összes top tank szór ilyet, de lehet az sincsen messze.
Nagyon örülnék, ha kivennék a fenébe végre, de gondolom ez soha nem fog megtörténni. Viszont ha már nem képesek kivenni, akkor legalább dolgozzák át a romboló hatását. Nem akarom elhinni, hogy a valóságban is ennyire pusztító volt.Meg már abban sem vagyok biztos, hogy az átütési értékek egyáltalán valósak, hiába szoktam olvasni néha hogy hivatkoznak erre meg arra.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
most no offense de szerintem hülyeség amit írsz
mozgékonyabb mint egy T-54? sose
legjobb ágyú? miért is? alap lőszere jó ez oké... ennek is van 400 penes HEATFS-e oké... csak mire én lövök egyet addig a T-54 meg M60 meg Leopard kettőt lő szintén 400-as átütéssel
reális-e? úgy gondolom azért nehéz tank egy nehéz tank hogy ne lehessen olyan kurva könnyen kilőni
mi a fasznak van páncélzat ha van 400mm-ert átütő heatfs???? kb lószart nem ér t5-ben az armor
jól használva egy leopard is többet ér a T-10M-nél... T-54 1951 HEATFS-ről nem is beszélve....
bár itt mindenki kilő mindenkit egy lövésből HEATFS-el..... tiszta call of duty csak tankokkal....
tier4-ig fasza a game... vagyis csak volt mert már azt is felkúrja 7.7 tankok ellen pffff
no skill, HEATFS win.... ennyi a tier 5
Komolyan, van egy olyan tankod, ami a játék legjobb ágyújával bír, jóval mozgékonyabb a többi heavynél, (de még a Tré-54eseknél is), és te meg azért siránkozol, mert a páncélját(amin szintén az élmezőnyben van) van ami átüti?
Elég gyerekes dolog a legjobb tankban ülve azért visítani meg buffot követelni, mert létezik olyan ami azt is kilövi. Mit szeretnél, kilőhetetlen tankot? Reális ez?
Persze a játék megint más, itt virágkorukat élik....