37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    8.0 tankokhoz nulla tudás kell...
    az egyik legnagyobb csalódás a játékban a tech tree vége, vagyis a 8.0

minden hülyegyerek át tudja lőni a másikat célzás nélkül mert 400mm pen HEATFS van
  • bgabor911
    Személyeskedés? Az imént azt sugalmaztad hogy minden Leopard-os játékos szimulátorban ULQ qualityn, csalva játszik.
    Pontosan milyen reakciót vártál ekkora baromságra?
    Komoly összeget tennék egyébként rá hogy életedben nem játszottál még szimulátor csatát BR 8.0 tankokkal ebben a játékban.
  • CHaooSS
    "szarrá van nelfelve az orosz kívül a többi nemzet" azért ezt ne.. ez egyáltalán nem így van. 1-2 gépük jó minden játékmódban, de amúgy egyáltalán nem jobbak. t54 mod47 és is3 is csak azért mert 7.3ba van, de mivel basznak átalakítani az mm-et nem lhet feljebb rakni mert akkor meg szarok lennének.. össze lett b@szva a modern tankok miatt, szét kéne szedni és nem lenne gond. bár a mod47-es t54-et ki kéne venni mert régen se illett oda.
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.07. 11:47:00
  • JethroHUN
    Szerintem inkább hagyjuk a személyeskedős faszságodat.
  • Madi92
    Mit tudnak elcseszni folyamatosan a játékon? Eddig fix 60 fps megvolt, eléggé magas beállítások mellett, most meg van olyan is, hogy le-le ugrál 40-re is. Rohadt idegesítő.
  • bgabor911
    Az ellenségnek is van Heat-fse. Leopard legnagyobb ellenfele amúgy is a zsu-57. ULQ grafika? Szerintem ne magadból indulj ki.
  • JethroHUN
    Mert aztán kurva nehéz Leo1 HEAT-FS spammelni, ULQ grafikán, bokrok, fák, fák nélkül.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.06. 22:55:01
  • bgabor911
    Tier és játékmód függő. Most van szimulátor event amin Panther D és Tiger H a top tank, és szinte minden körben a németek nyernek. Most mentünk haverral egy hatos victory sorozatot ott Pantherrel. Top tierben a Leopard1-esek többnyire szintén lehozzák a szimulator csatákat.
  • JethroHUN
    Teljesen elment velük a ló... szarrá van nelfelve az orosz kívül a többi nemzet. De ez még mindig nem elég, bepakolnak, hasra ütés szerűen kitalált lőszereket, olyan tankokba amikbe sose volt használva. Mi a fene értelme van? Bekerültek a Britt tankok, természetesen napokon belül földi nerfelve, játszik velük bárki is? Nem...

...és még az MM is egy valag szar úgy ahogy van.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.06. 22:44:49
  • foxbat88fx
    elég gyorsan szerintem :)
  • ikarus44
    Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen gyorsan bannolnának a hiv. fórumról, hogy ezzel a kijelentést meg merészelnéd engedni, eme a történelmi rangjában, és a történelmi erejéhez képest tökéletes megegyező tankról ilyen csúfságot mersz mondani...
  • foxbat88fx
    kövi csata :D

lassan nekem kell szégyellni magamat...
    2 csata alatt 26 kill pffff

dehogy OP ez a tank, áááááá
  • foxbat88fx
    jézusom ez a T-34-85
    megkapta az extra páncél modult ugye, gondoltam kifejlesztem
    mondanom sem kell, hogy nem kellett szenvednem azért a 4500 exp-ért :D

végülis tényleg nagyon szar tank.... muszáj volt neki extra páncélvédelmet adni
    cirka 80% a winratem vele árkádban trolll
    brit tankokkal meg mind 30-40% között mozgok pffff :D
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.04.06. 21:02:08
  • Zegi Norbi HUN
    Az ő játékuk, az ő szabályaik :)
  • JethroHUN
    Azért a T-44-be a 230-at átlövő APCR fantázia lőszer is egy vicc... egyáltalán nem olyan a sebzés model mint egy kompozit lövedéké, ugyan úgy 1-hitel mint bármelyik másik APHE.
    Legalább 1000be kéne kerülnie és nem ugyan annyiba mint sokkal gyengébb APCR...
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.06. 12:24:05
  • ikarus44
    Hát ez tényleg no comment... gg gaijing...
  • CHaooSS
    Mostanság nekem többször volt olyan, hogy nem robbant fel a lőszer normál ap-tól, de apds-től meg igen.. pedig pont, hogy annál kéne ritkábban berobbanni
  • Luciferkee
    Szavak nélkül:

• foxbat88fx
    az még semmi :D
    haverommal söröztünk, gondoltuk legjobb ittas állapotban WT-zni....
    be is léptem RB csatára, ugye most már ha csak 1 ember marad mehetsz tovább
    be is kaptam egy találatot és az uccsó ember beült a parancsnok helyére :D asszem Tigerrel voltam
    néztünk is most hogy ez mi a franc :D sok volt a pia és rosszul látunk? de nem.... se menni, se lőni nem tudtál csak várni amíg meg nem lőnek a tornyon és meg is öltek...

tegnap Avengerrel Jungle mapon hozzáértem menet közben a társamhoz és meghalt a legénységem -.-"
  • CHaooSS
    Nem kell, amint a launcher-el indítod helyreállítja a fájlokat.
  • RODLEE
    Okk!
    Dánke!
    Esetleg,ha nem tetszik,akkor gondolom az eredeti sound mappát mentsem el valahova,és másoljam vissza!?
  • CHaooSS
    Bemásolod sound mappába és Aces-el indítod
  • RODLEE
    Érjek haza kipróbálom! Telepítős bemásolós téma?
  • nmara
    Úgy megijednek, hogy kiesik a malac, aztán újra be kell rakni. Van ilyen... gajinéknál, biztos volt mind katona.
  • CHaooSS
    Próbálja ki mindenki: Boris's Ambient Sound Mod

----
    nmara: én azt nem értem, hogy ha meghal pl. a lövész (de már volt olyan is, hogy kritikus találatnál) újratöltenek, de közben már be volt töltve előtte..
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.05. 13:09:52
  • nmara
    Az mitől van, hogy ha találat után mondja a kis ember a hangszóróban, hogy sérült vagy eszméletlen a lövész , nem tölt az ágyú? Csak nem mindenki próbálja élesztgetni szerencsétlent? Szépen meg kell várni, hogy vki bemásszon a lövész helyére és csak akkor kezd el tölteni. De volt más olyan is , hogy megvolt mind az 5 ember és mégsem töltött az ágyú. Megijednek, vagy mi a f.....?
  • Zegi Norbi HUN
    Esetleg próbáld ki, amit CHaooSS linkelt. Szerintem elég jó :)
  • foxbat88fx
    a hangok meg továbbra is katasztrofálisak.....
    nem lehet visszatenni valahogy a régi találati hangokat???

némelyik hang olyan mint amikor feldöntesz egy hordó búzát -.-"
  • foxbat88fx
    jesszusom ez az Avenger..... mondanám, hogy szar meg, hogy hulladék de nem akarom dicsérni
    már a Comet is fájdalmasan szar tank, de ez.... na ez..... :D úristen
    és ezekkel kell 120k exp-t összeszednem a Caernarvonra? pfffffff bazdmeg
  • Zegi Norbi HUN
    A LOD-re azért gondolhattak volna, mielőtt beteszik ezeket 500 aranysasért :) Pedig az ötlet jó.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.04.05. 10:32:22
  • CHaooSS
    Ezek a bokrok röhejesek.. nem elég, hogy rondák, de a játék messzebbről nem rendereli le..
    Inkább valami ilyen kéne

Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.05. 10:20:00
  • RODLEE
    Tegnap seggérre vertem ami maradt az 1 millás pőrgetésből,és megvettem a Tiger II H-t, gyors be is mentem vele RB-be,és utána jöttek szembe a Kannavárók,T-54-ek,T-28,T-95nyilván,akkor a Teknős,az Egér,mondom jihhháá! Black Princet majdnem szemből sehol nem birtam átütni,a tornyot próbáltam,kapott kritikált,azután nem tudom mennyit beleengedtem semmi megjavította magát és 1 one shottal kilőtt!
    Más....kaptam valami +25% kamuflázst vagy mit,de hogy ez mit takar?

Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2016.04.05. 07:42:20
  • wittman
    "mi mozog a zöld leveles csipkebokorban..." Hát egy tank, csak messzebbről kell nézni.
    no comment
  • foxbat88fx
    Bokros-csomag gaijin módra..... :D
  • Brenor
    Mármint a dekoráló bokroknak? Mert álcázásra használhatatlan, ahogy a lenti videó mutatja. Ráadásul a képminőség alapján ez high-max grafon lehet.
  • kissssss
    azt hitem már hogy beraktak valami értelmes tank dekorálási lehetőséget... de csak pénzlehúzást láttam.

na rakom félre a játékot.
  • Zegi Norbi HUN
    Nem baj, eventen talán majd nyerek egy kis csemetét a Tigrisre
  • McLarenpowa
    500 arany darabja az álcázó bokroknak...
  • Luciferkee
    Update 04.04
  • Max_Andaxin
    Az avenger-hez én sem fűzök sok reményt, aztán persze lehet hogy jó....de akkor meg ott a comet..u.a.-:)..minek még egy-? A Karcsi már legaláb tud tolatni is.-:)