37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Lokker
    Senki nem csinál úgy, de a WT folyamatosan visszafele fejlődik, pedig ahol van elég nehéz még hátrébb lépni. Szerintem sokkal sz@rabb lett a játék béta óta, játszhatóságot tekintve biztosan. Pár updattel korábban vígan eljátszottam medium beállításokon 60fps-el és ritkán ment az alá, de a grafikai updatettel és rombolhatósággal visszaesett minimum-ra 40fpsel.
  • bgabor911
    A grafikáról szólt a beszélgetés, és abban bizony a WT magasan jobb, ennyi.
    Mellesleg örülnék én ha csak a silány grafika lenne a gond az AW-vel meg a WoT-al. Én úgy mondanám, a WT-nek is megvannak a maga súlyos idiótaságai, meg a másik kettőnek is. Ne csinájunk úgy mint ha bármelyik is hibátlan lenne.
  • AnuluWork #29754
    Mi ez a film ami a végén van? :D
  • Lokker
    nézhet ki akárhogy a WT ha maga a játékmenet hemzseg a bugoktól (mai napig megvan még az összeragadó tank f@szság), remélem nem az a fajta játékos vagy aki a grafikára "veri ki"
  • kissssss
    stugok már így is dög lassúak, még néhány extra páncélzat rájuk és már is indulhatnának a leglassabb tank versenyen...
  • CHaooSS
    pedig az amcsik jól megpakolták a shermant homokzsákokkal, hogy valamivel jobb legyen az a ratyi páncél , persze a német löveg ellen sokat nem védett, de na.. :D
    de nem lenne rossz ötlet díszítésnek meg egy kis extra páncélnak, pl. stug oldalára lehetne rakni farönköket
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.09. 22:28:18
  • bgabor911
    Azért ha az ember átlép az armored warfareba vagy a wotba, rögtön realizálja mennyivel jobban néz ki a WT.
  • foxbat88fx
    simán lehetne egy rakás cuccot betenni ide, kicsit feldobná a tankok hangulatát
    meg lenne szabva hogy max mennyi cuccot lehetne rátenni és pakolgathatná aki akarja

benzineskannán kívül lehetne homokzsák, ásó, lapát, szerszámosláda, vontatókötél, faláda... persze ezek csak esztétikai dolgok lennének, extra páncélt nem adnak
    azt már betette a gaijin :)
    el is kezdtem kihúzni őket a tankokon amik megkapták
  • Madi92
    És tényleg! :D Viszont az orosz sisak is ingyé van. Russian BIAS!!!!!!!!
  • RODLEE
    Nem az udvar végében! Kb 20 lépés és a 5 fokos maláta lé megmarja a torkom!
  • foxbat88fx
    most vettem csak észre, hogy tele lehet pakolni a tankot kannával :D
    de jó lenne ha ki is gyulladna :D :D
  • gstup
    Nekem bejött a karnevál.Szerintem farmold ki és döntsd el magad!
  • gstup
  • foxbat88fx
    na most elvetted a kedvem a Caernarvontól :D
    lehet inkább előtte a T-44-100-at húzom ki
    bár kellene creditet is farmolni csak rohadtul nincs kedvem pedig lenne hozzá "eszközöm"
  • foxbat88fx
    nálad a földszinten van a kocsma? :D
  • Madi92
    Mert? Én most próbálgattam, feltoltam mindent maxra, de mindent. Az én közepesen szar gépemen is fix 60 fpssel ment és szerintem nagyon szép. Fű nagyon sokat dob rajta, de sajna nehezíti a harcokat.
  • CHaooSS
    Jól néz ki a játék?:D hát azért annyira ne túlozzunk, a tankok szépen meg vannak csinálva, de a környezet az hagy kívánnivalót maga után
  • RODLEE
    Igen ma ilyen napom van! Szar a BR, Jól néz ki a játék ennyi! Mikor megyek 1 szar kört lemegyek a kocsmába iszok 1 sört! Mikor megyek 1 jó kört ,lemegyek megint a kocsmába és iszok 1 sört! Élvezem a szombatot!MINDENKINEK JÓ HÉTVÉGÉT!
  • PLaci #29738
    Bepiálva könnyebb a szépet látni, és a szarról megfeledkezni....
  • JethroHUN
    ...és Buggos is az egész lövegtornya. Lebeg a levegőbe, milliméteres rés van a torony és a test között. 20 mm-es ratyi AA kilőtt szemből vagy fél km-ről... Ebből a tankból is elég... Soha az életbe nem lesz kijavítva.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.09. 12:44:23
  • CHaooSS
    Chieftain elég jó, T10-el szopok ellene
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.09. 12:43:19
  • RODLEE
    Ma sörözök és játszok ,de sok a gebasz a játékban,és ma azon tűnödtem qrva jól meg van csinálva az egész!(Ultra Graphics,aki nem ULQkús) Minden olyan részletekig meg van csinálva grafikailag! Nekem ez 110! Szapulja mindenki Gazsit,csak orosz! Engem is idegesit,hogy szar a BR,de mit vártok!?Nem rinyálni kell,hanem játszani!
  • JethroHUN
    Meglett a Caernarvon. Hát... mit mondjak, baromira nem érte meg. Chieftain, Conqueror, Centurion szerintem ugyan ilyen szarok. Szóval nem éri meg a Britt. Jah és 2x annyi a javítása mint bármi másnak.... T10M OLCSÓBB!! WTF
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.09. 12:23:08
  • CHaooSS
    Persze nem kéne sokat csinálni vele, különvenni a modern gépeket és jobb MM, és máris élvezetes lenne a játék. de neeem minek a sok boldog játékos..
  • foxbat88fx
    igen, valahogy másképp kellene megcsinálni az egész játékot
    mert az alap nem lenne rossz, új MM rendszer kellene
    high end tankokat teljesen elkülöníteni a többitől
    bugokat javítani és egy nagyon fasza game lehetne belőle

de amíg a játékosok tömik a zsebüket addig ezek nem fognak semmit se csinálni
    szerencsére én eddig 0 forintot költöttem erre a játékra :D wot-ra pár ezret de az visszajött amikor eladtam az acc-ot
  • CHaooSS
    RB, SB-ben pont, hogy ahhoz kéne hasonlítani
  • Stefan99
    "Amikor például egy 105-ös KT, egy T32 vagy egy IS-3/4 jön szembe, akkor nagyon nem mindegy hogy egy papír páncélú Leopardban ülsz vagy egy T-54esben,"
    pontosan, kiegészíteném még annyival, hogy pláne nem mindegy hogy ha egy ellenséges AA jármű jön szembe :)
  • foxbat88fx
    de ez egy játék, nem a valósággal kéne összehasonlítani
  • bgabor911
    "minden hülyegyerek át tudja lőni a másikat célzás nélkül mert 400mm pen HEATFS van"
    Mondjuk ez pont így ment a valóságban is a tankos hadviselés szóban forgó korszakában, a korszerű HEAT és SABOT lőszerek miatt, de még a kompozit páncélzatok és az ERA feltalálása előtt. Nem véletlenül tűntek el akkoriban egy jó időre a nehézpáncélzatú tankok a harcmezőkről, és fordult az MBT koncepció felé a fejlesztés. A korabeli MBT-knek pont az volt a lényege hogy jó a löveg, jó a mozgékonyság, a páncél meg olyan amilyen, mert úgyis átlövik.

Mellesleg megjegyezném hogy igenis van szerepe a páncélzatnak itt a játékban BR 8.0 csatában, mert messze nem minden, a csatatéren lézengő tanknak van HEAT-FSe, netán SABOTja. Amikor például egy 105-ös KT, egy T32 vagy egy IS-3/4 jön szembe, akkor nagyon nem mindegy hogy egy papír páncélú Leopardban ülsz vagy egy T-54esben, mert ez utóbbi jó eséllyel pattintja szemből a legtöbb APHE lőszert. (más előnye sincs a csórinak mondjuk)
  • Stefan99
    Az általad felsorolt 3 tankból kettőt nem igazán befolyásol a heatfs lőszer... és hogy a te stílusodnál maradjunk: annál inkább a t54 noob horda
  • CHaooSS
    Én többször látok heat-et repülni felém mint ap-t szóval egyik tank sem elsődleges nálam.. nagyon sajnálom mert jt-t meg maus-t szerettem nagyon, régi szép idők mikor a jt felső részét nem tudta beütni senki, most meg szarrá lőnek -.-
  • foxbat88fx
    abszolút játszható a 105-ös KT, Panther II, JagdTiger is amíg nincs ellene HEATFS noob horda
  • Stefan99
    ja, szovjetekkel biztos tök jó lehet.
  • CHaooSS
    Erről már beszéltünk, de ott is arra jutottunk, hogy biztos nem fogják egyhamar megcsinálni..
  • Zegi Norbi HUN
    Azt hiszem Molot említette, hogy a tankoknak meg kellene kapniuk a megfelelő védelmet ellene. Így azért már tényleg normálisabb és persze valósághűbb lenne. Bár az, hogy a HEATFS már minden átmegy és nem akad el semmiben ahogy kellene neki(hála egy régebbi frissítésnek), azt sejteti, hogy ez nem fog megtörténni sajnos :/
    De oké, mivel AB a legnépszerűbb mód, abban legyen ilyen elcseszett az egész, viszont szimulátor és realisztikus akkor már tényleg legyen az, ami a nevükben van.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.04.08. 10:20:00
  • RODLEE
    Tegnap sim modban volt a Tiger II H!
    Kipróbáltam,nem kellett volna,nem volt élvezetes,nem abba a BR-be való!
    Max,ha Tiger II P van simben nálam az a határ!
  • CHaooSS
    Maus volt a kedvencem, 1200 killt nyomtam amíg nem volt a heat lőszer, azóta alig játszok vele..
    rb-ben is mennyit szórakoztunk velük.. mentünk előre és csóri oroszok nem tudtak mit tenni a kis átütésükkel :D most meg.. 2000km-ről keresztül lőnek
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.07. 20:23:36
  • foxbat88fx
    de akkor ebben most mi az élvezet? de most úgy őszintén :D
    teljesen jó a game pl a T-54 mod 49, Is-4, JT, Maus, Panther II-ig amíg nincs HEATFS...
    amcsikat nem említem, megvan róluk a véleményem....
  • CHaooSS
    Ilyenek ezek a modernebb tankok.. átlő akárki akármit.. ezért kéne minél hamarabb különrakni őket..
    semmi élvezet abban, hogy tudod kb. akárhol meglőheted mert át fogja vinni
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.07. 19:57:46
  • kissssss
    cheeki breeki bussians...