War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem rasszistázhatsz nyugodtan mert ki nem állhatom a cigányokat főleg mióta 3szor is betörtek a Nagymamámhoz és vitték a tyúkot kacsát ! -.- De hál égnek alaposan meg lettek büntetve ,később meg a polgármesternek köszönhetően az összes cigót a városból kilakoltatta a pusztába hogy egymással szarakodjanak ! Úgyhogy fogd vissza magad kérlek ,és ha nem a játékkal kapcsolatos a hozzászólásod , hanem csak szimplán fenyegetőzöl és beszólsz másoknak akkor tartsd meg magadnak ! 😉
Amúgy szakaszolni van kedve valakinek ? 😄 (WT,Wot, WOWS, AW)
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.01.25. 15:25:54
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Bár így belegondolva lehet, hogy csak rosszat tettünk veled. <#hehe>#hehe>
Kv-2 vel szerintem meg az a legjobb, ha Peek-a-boos -at játszol. Olyan mint egy tank destroyer toronnyal. Nálam favorit, főleg Cap point védésre.
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
- van az E meghajtón hely?
- van E meghajtó?
- Van jogosultságod írni az E meghajtóra?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha valami nem megy,akkor jelentkezek!
Kössz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
"chörchil,kv-2 ezek mivel vannak ott egy szinten a német oldalon bármivel? Már harci értéket figyelembe véve. A tigris ezektől egy jóval gyengébb tank..."<#falbav>#falbav> SZENT SZAR! Te mint szedsz? Adjál már nekem is belőle....
Nézzük már meg csak azt, hogy amíg egy Tiger I H- t a általd említett két tank, 500 felett már csak cirógatja a Tigriscica pálcélzatát - főleg ha be van forgatva - addig a Tigris 88-as úgyúja 1000-1500m-ről is klasszúl keresztűlpuffantja őket. De ha nem is vansáttolja, akkor is jelentős anyagi kárt tesz bennük. A KV-2 talán még veszélyesebb a tigrisre, mert nagyobb az átütése, meg az a ba****tt nagy lövedék azért tud nagyot szólni....de azzal az úgyúval pontosan lőni 500 felett??? Hát RB-ben megnézném??? A nevetséges átütésekkel rendelkező sherman tankjármúveket meg nem is említem. Írtam már korábban is, hogy a Tiger-el nem kell közelharcolni, nem az az erőssége.
A hibrid meghajtású T-34-kkel kapcsolatban...hát van ilyen az tény, de szerencsére nem ez az általános. A T-34-85-k azok amik már valódi veszélyt jelentenek a Tigrisre, da ha jól tudom azokat meg már ezért is fejleszették ki. Az IS-2-kel egyetemben. Az ezek alatt T-34-k mind csak prédaállatokk a Tigrisnek. Meg kellene tanulni játszani az adott tankkal, és nem egykaptafára menni mindegyikkel.<#ejnye1>#ejnye1> Akkor talán nem hordanál össze ennyi sületlenséget!<#awink>#awink> (MÁr bocs!)
Első körben a launcher -ben jobb fent kattints a villáskulcs ikonra, majd ott kattints a "Check files" menüpontra.
Ha ez nem működik, akkor könnyen megeshet, hogy a vírusirtódnak / firewall -nak nem tetszik valami. Ez esetben kapcsold ki, vagy add hozzá a játékot a kivételekhez.
Utoljára szerkesztette: FishNoRba, 2016.01.24. 18:54:37
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Disk read/write error. Would you like to try again?
E:/War Thunder/res/lowquality.dxp.bin
Akármit csinálok, nem segít. Próbáltam a sima és a HD textúrás klienst is, nem ment. Letöröltem az egész játékot, és próbáltam letölteni az érintetlen, friss klienst, de ugyanez volt. Esetleg van valakinek valami ötlete?
Nagyon fair dolog tőlük...
E100-as tournamenttel is átbasztak minket, az áll, hogy unlimited beugró, közben csak 85 vereségig jó...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ja, és van aki nem szavazott, de vett, és kapott. Erre mit lépsz?
Rabló cigány banda.
Erre csak annyit mondhatok hogy ez nem a Gaji hibája 😛
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.01.24. 16:22:38
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.24. 16:06:26

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.01.24. 16:01:02
te meg megtudod lőni a rajta levő parancsnoki kupolát ami akkora célpont h nem lehet elhibázni 😄
Nem kellett hozzá valami extrafakságot csinálni? Lőjj ki PZ-III-al egy lövéssel tíz T-10-et, vagy valami hasonló?
torony szemből a cső mellett van a bazi nagy optika... (ha szemből áll neked akkor bal oldalra célozz).. az alatt meglövöd
ott 130mm effektív, vagy annyi se 😊 és annyi volt a tank
csak arra kell figyelni hogy pont alatta találja el