37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor911 #29836 Ugyanaz a 152mm-es howitzer van rajta, csak a torony formája más. -
kissssss #29835 +mentem néhány kört a panzerjager tankvadásszal, ez valami piszok jó járgány! és az a 3.4 mp újratöltés
nyami.
-
kissssss #29834 úgy néz ki ha bombázóval kikapok egy tankot akkor azt air taskban számolja, végre egy jó hír. -
Oké, nem veszem :) Már az is szuper, hogy adnak valami járművet, hát ha még prémiumok is lennének... :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.04.13. 19:05:43 -
Brenor #29832 Ha jól emlékszem azt mondták prémiumok, de nem vedd készpénznek. -
Ezek a tankok és repülők nem prémiumok lesznek igaz? -
kissssss #29830
-
Brenor #29829 Azt lesheted. Minden feladat 30 player kill lesz, csak a résztvevő járművek és a pálya változik. -
kissssss #29828 na megint air/grund 30 kill... jöhetett volna most egy könnyebb bobázós küldi. -
valaki szakasz III-IV ? -
Lokker #29826 Nyugi, hétvégén otthon leszek, szóval számolj eu németnél 10-el :D -
Zoli105 #29825 ööö nem hinném :D T34-gyel leszedtem egy alacsonyan támadó stukát :D 76-os lövedék lerobbantotta a szárnyat XD , és sajna nem számolta bele sehova sem :(
hát én 30-bül 10 van eddig repülősből :( szóval holnap bele kell húzni XD
hát kb 3-4 percet vártam orosz tankkal ! némettel kb 5 másodperc volt :D -
kissssss #29824 már 5 körön vagyok túl de nem tudok leszedni semmit mert a cancer team megdöglik az első 2 percben és aztán meg rám tapad 8 bf109...
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.04.12. 23:20:15 -
kissssss #29823 látszik hogy megint nekem volt "szerencsém" a repülőknél... 4 körön keresztül egyfolytában csak vérprofikat kaptam mert mire elértem a 3500m magasságot a csapat 70% már halott volt, volt olyan kör hogy teljes játék időn keresztül mást se tudtam csinálni mint kikerülni az ellenséges gépeket, amint tudtam volna lőni már is valamelyik a hátam mögé került. -
Mennyit kellett várnod ruszki oldalon? -
Zoli105 #29821 Hát érdekes ez a német vs ruszki event repülős részlege :D nagyon sok a tapasztalatlan játékos és még enyhén fejezem ki magam :( majd holnap délelőtt befejezem hátha a suli miatt kevesebb lesz a butus ! :( (khm I16tal miért megy headonra egy Bf110-zel ?! :O -.- )
tankos rész meglett 6 kör alatt :D (2 kör német :( kész katasztrófa a csapat , igaz az elején rá kellett éreznem a heat lőszer esésére mert hozzászoktam a királytigris és panterhez :D 4 kört meg oroszokkal és áhh ez a T34 micsoda pusztítást végez :O főleg hogy nem tudják hol kell lőni heat-tel xD ) -
Ez miféle rossz vicc már??
Egyébként kezdek ráérezni a német oldalra... (de rég lövöldöztem HL.Gr 38C -vel...) Egyszerűen az elején jobb sunnyogni, hátra maradni, és a végére csak valaki bemákolja a T-34 -eseket, utána meg a T-28/T-26/BT-7 -eket meg bedarálod... :D
És repülj ha tudsz, a bombázókat is számolja! -
kissssss #29819 na ezt majd megnézem -
Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-
ennyit a százasokról..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kissssss #29816 német oldal 67 ember ruszki oldalon 12... repülök.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.04.12. 19:08:01 -
Zoli105 #29815 tudom , végigszoptam azt az eventet , meglett a spit, de vagy 3 hónapig nem is inditottam el a WT-t xD inkább kimentem a kertbe , meg bringáztam xD az nagyon egy beteg event volt XD )igaz sok prém szart lehetett nyerni xD )
hát még csak az kéne xD mert kis szinten stugIIIF és a P4F2 nagyon adja xD meg még a marder is xD
repülősben is a ruszkikkal érdemes menni vagy ott már a németek is használhatók ? :O -
kissssss #29814 emlékszem rá, legfőképpen arra mikor brit spitfire gépekkel kellet levadászni a kötelékben haladó AI ju-88 A1bombázókat amik meg 13mm mg131 gépágyúkkal válaszoltak.... na akkor adtam fel és hagytam a francba az egész eventet.
" (Stug III F vagy a pz4F2 akkor a ruszkiknál milyen ellenfél lesz XD )"
ne agódj majd kapni fognak su-100y meg t34/100-at csak hogy meglegyen a "balance"
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.04.12. 18:40:16 -
kissssss #29813 én is gyorsan lezavartam,a repcsis rész még hátra van de az már sokkal könnyebb lesz. -
foxbat88fx #29812 az amatőrök akkor lesznek szarban amikor majd nehéz küldetés lesz :D
3szor első helyen végezni pl... na ott fognak majd elvérezni :D
VK-s küldetésnél a szakaszos volt a legszarabb a többi sima ügy volt...
alig rohangál VK 4501 pedig jó kis tank, creditet meg nagyon jól hozza
tegnap is 310k-t mentem 300%-os credit szorzóval prém nélkül -
Zoli105 #29811 Igazad van kisssss !
hát ez olyan szopó lesz mint a 70ik évfordulós event mikor a végén megkaptad a ruszki spitfiret ! az se volt kutya , ott meg győzni kellett , most legalább csak kill kell XD kiváncsi vagyok mikor bejön a keményebb német tank (Stug III F vagy a pz4F2 akkor a ruszkiknál milyen ellenfél lesz XD )
amúgy mindenki észrevette hogy miylen kurva kevés crew pontot lehet szerezni a csatában ? :O legelső voltam és kaptam kérlek szépen 8db -t xD ez mi ? :D :O -
foxbat88fx #29810 kezdéskor németek 16-an voltak, oroszok meg 8-an
akkor nagyon lehetett őket alázni :)
most már 16v11... szerencsére nekem meg is van a mai küldetés -
vajakos21 #29809 "játék élvezetéért játszani" nem eventen szívni.
Lehet a t34 jobb,de kill kell nem győzelem.Viszont nem kell sorba állni némettel.Válassz. Ha az első tankoson így felhúzod magad mi lesz később? -
kissssss #29808 AW-nál az obsidian jóval értelmesebben megtudta csinálni az eventjeit, még a mostani eventjüknél is ha nem ment a pvp akkor nyugodtan meglehetett csinálni pve-ben a 150 wint és nem kellet agyvérzést kapni, fail thunderéknál meg megint elgurult a gyógyszer... -
kissssss #29807 na akkor újra nyomikám mert látom a szövegértelmezéssel inkább neked vannak problémáid.
"Daily tasks may only be completed in the WW2 Chronicles Events."
szóval tudod hova teheted a 300+ repülőgépedet mikor csak adott tanokkal/repülőkel lehet menni, B+meg egyáltalán mentél a mostani eventen? a t34 tankok rózsaszirmot csinálnak a németek seggéből még úgy is hogy létszámhátrányban vannak.
most várakozik 134 ember ruszki oldalon német oldalon meg 9..... játékélvezet meg a tudod mit.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.04.12. 18:06:26 -
foxbat88fx #29806 na ezért nem kell nekem család :D :D
lemaradsz a jó dolgokról :)
mint a WT, kocsma, csavargás, haverok :D -
vajakos21 #29805 Gondolom olyan,hogy játék élvezetéért játszani fel se merült.Igaz nincs is miböl válsztani csak 300 repgép meg vagy 150 tank van . Amúgy a nyomi sem a személyeknek szólt,hanem a gépeknek.De látom szövegértési problémáid vannak.Valószínüleg ezért nem tünt fel,hogy nem kötelező kifizetni az 1000 goldot,hanem ki lehet hagyni párat ,akkor is meglehet. Vagy hagyni kell a pics.ba és sokkal nyugodtabb napod lesz. :-) -
Zoli105 #29804 Meg azért vicces hogy csk t34-gyel jön az ellen , nem könnyű mikor 3an rádrontanak a papír pz4ben xD
és aki kötelezővé tette a bomba késleltetést remélem örök életében sünt fog szarni , de jön nagyot és tüskéset :D
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.04.12. 17:21:18 -
kissssss #29803 nyomikrám olvasni én is tudok, de ha nekem vagy bárki másnak úgy jön össze a dolgai(tudod család munka meg egyéb faszságok) hogy nem tud 24/7 időben grindelni akkor tejeljen 1000 aranyat egy napért vagy akár többért is...
felfogtad? -
foxbat88fx #29802 azért a 107mm-es KV-2-ért megéri szenvedni :) -
vajakos21 #29801 Gondolom fegyvert fognak a fejéhez.El kéne olvasni a kiírást néha. Azért pár nyomi gép miatt nem érdemes idegbajt kapni -
Zoli105 #29800 lol max 500Ge adnék ! de 1000!? kicsit sem pénzéhes banda ! -.- -
Brenor #29799 Minek? nem kell mindnek meglennie, több napi feladat lesz, mint amennyi a gépek megszerzéséhez kell. -
kissssss #29798 wow most csak azért basszak el 1000 aranyat egy szaros ládára mert tegnap lemaradtam az első menetről.
no comment. -
foxbat88fx #29797 némettel egyből berakott
16v8 RB-ben
szerencsétlen oroszoknak esélyük nem volt