37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Zegi Norbi HUN
    Igen, az odáig vezető út kicsit rögös :D A Jagdpanther viszont már egész kezes jószág, akár csak a Ferdinand. Gondolom nem csak rank 3-ig szeretne menni, szóval egyértelműen a Jagdtiger a nyerő a többi nemzet top tankvadászaival összehasonlítva :)
  • Caliph
    köszi a tippeket.
  • kissssss
    ha szereted az üss és fuss taktikát akkor amcsi TD ágat neked találták ki hellcat, ha szereted az egy lövés egy killt akkor ruszki ág a neked való... su122-vel már lehet darálni, a német TD ágat kerüld el nagy ívben mert egészen a ferdinándig elég mindegyik német TD-nek meglőni a sofőr kémlelőnyílását és ki is lőttek.

én a jagpz4(70)-ig bírtam ki agyvérzés nélkül de itt megálltam a td-k fullra kifejlesztésével mert lassúak pattannak mindenről és ha sikerül is valamit eltalálnod akkor a sebzésed lesz minimális...
  • ikarus44
    Csak amég odáig eljutsz van nem kis baj. Én mikor befejeztem az állandó játékot, a Német önjáró lövegeknél a Jagd.PzIV(70)-nél tartottam, de hiába van neki meg a Panther 75-öse, nem lehet vele normálisan játszani, mert belelövök kb. akárkibe vidáman megy tovább, és ha bárki meglő hiába van eff. 120 milis páncélom, állandóan átmegy rajta, és ha épp nem gyújt ki akkor is viszi mindenem....

A StuG. G-ig, még én is élveztem az ágat, de ezzel az SPG-vel, már nagyon szenvedős.
  • Zegi Norbi HUN
    Szerintem a Jagdtiger a legjobb TD(meg az egyik legélvezetesebb tank is), én ha másodszorra is belekezdenék a játékba, tuti megint ezt a vonalat választanám elsőnek :) Még a mostani HEAT esőben is szeretek vele menni. Régen is szerettem a magasabb BR ellenére is, most ezt levitték 7.0-ra ami miatt még élvezetesebb vele. A 128 milis Pak meg kb mindent visz :)
  • CHaooSS
    Na meg az is egy jó dolog lehetne, ha mi pakolhatnánk be a lőszert, sokszor a legrosszabb helyre rakja be.. + jó lenne, ha 1 az tényleg 1 lenne
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.15. 15:01:00
  • Zegi Norbi HUN
    Hát igen. Elég vicces tud lenni, mikor 2 tank keringőzik és nem tudnak egymástól szabadulni :D A tankok súlya meg biztos nincs normálisan megcsinálva. Vicces hogy egy Maust bármelyik másik tank egyáltalán képes megmozdítani, nem hogy odébb tolni, röhej :D Talán egyszer a temérdek tennivalójuk közül sikerül ezeknek a kijavítására is fordítani egy kis időt.
  • Caliph
    nekik áll a balance? :)
  • ikarus44
    Csakis az oroszok
  • Caliph
    Kezdőként melyik nemzetbe érdemes belekezdenem? Főleg a TD vonal érdekel.
    Arcade,illete realistic főleg
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.04.15. 14:46:21
  • CHaooSS
    Az szép :D , van mit javítani.. jó lenne, ha az összeragadást is javítanák mert sokszor rohadt idegesítő tud lenni.. aztán ott van még az, hogy ha rám jön meg tud emelni/eltolni.. emlékszem régebben mikor is4-el szemből rámrontottak a maus-ra.. bejött alám és megtolt és semmit nem tudtam tenni.. több mint 3x nehezebb a maus, de ezt leszarják
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.15. 13:21:20
  • Zegi Norbi HUN
    Van egy pár textúra bug a játékban :/ Én szegény T54-et építettem bele a földbe

• CHaooSS
    na ez meg a másik, nagyba száguldok le és telibe kapom.. majdnem ott ragadtam

• CHaooSS
    *heat-fs
  • bgabor911
    Én nem is használok a játékban sima heat-et meg apcrt. Annyira semmi sebzést nem okoznak, hogy már be se tárazom őket.
    Persze egy Pz4F1-nél nincs más.
  • CHaooSS
    heat.. 3 lövés 1500 méterről és egyik sem okozott sebzést.. csak besárgultak..
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.15. 00:24:23
  • kissssss
    nekem még hátra van 20 air kill a tankokkal már kész vagyok, azt hiszem ezt is bombázókkal fogom megcsinálni mert air rb egy katasztrófa... ha i16-al megyek akkor ríttig profikkal kerülök szembe akik simán lehagynak... bf109 meg nincs még kifejlesztve, se időm se gusztusom nem volt repülőket fejleszteni mostanában.
  • foxbat88fx
    repcsis nagyon szar :D
    szerencsétlen németeknek esélye sincs.... 3 kört mentem de meg is untam az életemet rajta
    tankos nagyon könnyű volt.... 4-5 csata volt talán
  • kissssss
    még 8 kill tankoknál és 20 repülőknél, képtelenség hogy egyfolytában csak 1 killt tudok összeszedni csatánként.

valaki megátkozott...
  • nmara
    Detto, nem egyszer , többször volt már ilyen. Nem jelez, hogy a töltő vagy a lövész sérült volna, de a töltet szürke, mint amikor üres, de nem tölt és lőni sem tudok, pedig be volt már töltve a löveg.
    Mondom én is, úgy meglőnek, hogy még a malac is kiugrik a csőböl.
  • Nesuten
    ezt értem de még nem látom át és nekem ez németül van
  • foxbat88fx
    írtam, hogy öcsiknél mutatja.....
    öcsívmenteknél
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.04.14. 18:36:37
  • Nesuten
    azt nem látom hogy hol írja a 30 kilövést ,de kössz
  • foxbat88fx
  • Nesuten
    azok kik ???
  • kissssss
    katasztrófa ez a il-2.... rábaszok a panzerjagerre 4 100kg bombát semmi... következő támadáskor rámegy 4 84mm rakétám megint semmi...
  • foxbat88fx
    öcsiknél
  • Nesuten
    ez hol olvasható hol találom a napi eseményeket ?
  • kissssss
    asszem tegnap volt róla szó hogy a következö tank eventen milyen balace-t kapnak majd a szegény oroszok.... su-100y... komolyan a lottó ötösöm lenne ilyen jó mint ahogy előre sejtem ezt a ruszki gondolkodást.

úgy néz ki sok volt a sírás a Dmax miatt...

új infó: 238 vannak ruszki oldalon a lobbyban és 123 német oldalon, úgy néz ki lehalt az event.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.04.14. 17:01:59
  • foxbat88fx
    ott az árkád, azonnal bedob :)
    Dickermax-al nagyon lehet alázni, pikk pakk meglesz a 30 kill
  • kissssss
    kutya se akar ww2 eventen németekkel játszani tank sim csatában...
  • foxbat88fx
    én azért kihúzom
    napi 30 kill nem valami sok.... 1-2 óra játék max.
  • bgabor911
    És se tolom, nincsen értelmes tétje. Ezek a gépek már megvannak nekem. Az mbr2 meg nem kell.
  • Lokker
    Biztos tűzoltás közben a gaijin kismanók kiszedték a lövedéket míg a legények nem figyeltek :)
  • CHaooSS
    Már megint az volt, hogy kaptam lövést a seggembe kigyullad a váltó eloltom és újratöltenek mikor már be volt töltve, de miért mikor csak a váltó sérült? semmi nem történt a tornyon belül.. vicc emiatt szednek ki
    ez soha nem lesz javítva?
  • kissssss
    akkor gyakorlatilag kapunk egy -majdnem- copy paste kv-2 tankot, comet és a p38 szintén csak reskin gép lesz így csak marad az mbr-2 aminek ha eltalálják az egyetlen motorját akkor instant felrobban(amit láttam róla youtubon jajj).

igen csak megkérdőjeleződött az értelme ennek az eventnek hogy megéri e egyáltalán tovább grindelni.
  • vajakos21
    Lesz itt jó repülős.
    http://warthunder.com/en/news/3681-special-event-series-chronicles-of-world-war-ii-en
  • foxbat88fx
    játékban ZiS-6 van írva... akkor most mi is van???

szerk: na már kijavították -.-" gondoltam, hogy túl szép, hogy igaz legyen
    2 napig az öcsiknél az volt írva, hogy KV-2 1940 zis-6
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.04.14. 09:06:37
  • kissssss
    nem is beszélve arról hogy a su2M82-nek van bombázó célkeresztje tank rb csatában, stukának persze nincs.... kész röhej.
  • gstup
    Ezzel a repülős eventel is elmehet a ****ba a gaijin.Enyhén megint orosz orientált!