War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"T-34E - A BR növeléssel együtt kap egy újabb 76 mm-es lőszert, mivel hasonló BR-e lesz mint a T-34E STZ, T-34 1942 stb... típusoknak."
Nyahaha? 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.26. 22:43:47
Olyan boldog vagyok, hogy le se lehet lőni. Jobban mondva, még egy napig le lehet. <#idiota>#idiota>
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
ennek ellenére én is örülök hogy visszatér a br8.0, lehet hogy újra játszani fogok 6.7-ben... ki hitte volna. <#rolleyes>#rolleyes>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
lehet mégse kell eladnom az accountot???
ez egész jónak tűnik
BP BR6.0? Na mi van tényleg nem való 5,7-be?
34-100 BR6,7?
Eddig tetszik... 😄
"A jövőre nézve azt tervezzük, hogy a legmagasabb BR újdonságokkal fog kiegészülni, így a top járművek között nagyobb lesz a változatosság..." Ez mit takarhat vajon?
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
A kommentárt nem hallottam, mert le volt halkítva, nem tudom miért lőttek egymásra.
Utoljára szerkesztette: FishNoRba, 2016.01.26. 19:05:29
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy másnál is ez van?
UI.:Az E7 viszont brutális, maradt 2.7- en, egy olyan climb speed- el, hogy 1 tierrel feljebb is megállná a helyét. Be is hoztam a német repcsiknél a lemaradásom.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.01.26. 12:07:39
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Nah nagy szenvedések árán kimaxoltam a MAUS-t is.
Már csak az a nyomorék jpz 4-5 kell, érzem ez nem lesz egyszerű menet.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.01.26. 10:53:42
Nekem mid grafikán is 15-25 -re esik az amúgy stabil 60+ fps.
Más.Kezdtek valamit a grafikával?Mert most voltam Berlin térképen és egy ellenfél maradt az is a levegőben bóklászott.Gondoltam kipróbálom az épületek rombolhatóságát.És hiába lőttem szét vagy 4 tömbnyi épületet az fps maradt stabilan mindig 60-on.És más is lövöldözött közben.
(a pálya északi spawnpontjánál történt ahol van a domb is)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(EDT: Na ezért vagyok ultra ideges, hogy a gazsi bénázása miatt csak hétfőn kaptam meg, amikor van időm napi 3-5 csatára ...)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.25. 20:51:01
én is tudnék örülni neki ha végre abbahagynák... vagy csinálják privát üziben ha már ennyire összenőttek. <#sniffles>#sniffles>
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.01.25. 19:59:06
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Rabló cigány banda."
Alexx:"Te rasszista te! Mi a bajod a cigányokkal mi? Bennem is van egy kis ,,vonyó,, de szerintem nem tettem semmi olyat hogy le cigányozz engem.. Ezt sűrgősen fejezd be, az életben még gondod lehet ebből.. Az utcán nem úsznád meg egy kis ejnye bejnyével.. "
Kiemelem a fontosabb részeket:"Rabló cigány banda" - "de szerintem nem tettem semmi olyat hogy le cigányozz engem"
Miből vetted hogy Téged cigányozott le?Én ezt nem értem.Számomra egyértelmű volt hogy a gaijin-re gondol.Félreértettél valamit.Ez nem is gond.Előfordul.És itt zárjuk is le,mert minden nációban,nemzetben vannak tetvek.És ez a fórum ne erről szóljon.
De nyugodtan gyere el egy kocsmába 😄 meglátjuk kinek lesz igaza 😉
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
.jpg)