37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Nesuten
    gondolom nektek nem jönnek szembe T54 -esekkel és hasonlókkal
  • CHaooSS
    8-10 kill átlag :D nem tudom mi ez a 3 kill
  • foxbat88fx
    áhh ugyanaz a pvp szarság maradt :S
    ráadásul a low-end pc renderelés ronda és ugyanúgy szarul fut, szóval uninstall :D

igen, örülnék egy single player verziónak, mert a 3 STALKER-t már rongyosra játszottam
    fejből vágom az összes pályát, missziót, stb-t.... :(
  • kissssss
    én még meg tudnék barátkozni a gyenge fegyverzettel de még azzal is hogy alig tud fordulni sebestégöl függetlenül, az viszont már kiveri a biztosítékot nálam hogy 530km/h felet akármikor szakadhat a szárny ha egy kicsit is ereszkedni merészelek...

az meg külön röhej hogy semmilyen sebzést nem tud elviselni 7.7mm-töl 20mm-ig akármi felgyújta első bekapott találattól, még a japán gépek is jobban teljesítenek ha sebzés elnyelésről van szó pedig azok aztán repülő benzintartályok a javából.
  • foxbat88fx
    ember ez mi a fasz? :D
    3 kill?
    ha 23 lenne azt mondanám oké, de 3 kill és 1320 pont az mi? :D
    azt még anyám is összeszedi a tűzhely mellett
  • Nesuten

Ennyire futja a Maxival

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2016.04.19. 17:17:12
  • CHaooSS
    igen, elég érdekes meccs volt..
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.19. 17:14:51
  • kissssss
    "(stona) Dear Players, on April 20th from 07:00 to 10:00 GMT all events, including Chronicles series will be unavailable to play. The missions may not be completed during this time. We are sorry for inconvenience."

no comment.
  • bgabor911
    Továbblépett már a survarium azon hogy csak gagyi free for all deathmatchet lehet tolni vele? Az elején még Stalker szinvonalú coop tartalmat ígértek.
  • bgabor911
    Pedig ha hiszed ha nem, a tré fegyverzetét leszámítva (olasz ugye) a Folgore egy nagyon jó gép. Lehet event csatában ez nem jön ki annyira, de normál matchmakerben nagyon lehet aratni vele, mert baromira gyors gép zuhanásban.
  • kissssss
    ahhoz a játékhoz pont van 2 prémium kódom is, 1 hónapos meg egy hetes... ki kellene majd próbálnom valamikor.
  • foxbat88fx
    haha én ma se tankozok mert ma sincs tankos event :D

megtudtam, hogy végre kapott low-end pc támogatást a Survarium :) szóval töltöm is ezerrel, vagyis épp telepítem
    remélem jól fog futni, imádtam azt a gamet csak 10 fps-el egy idő után már nem volt olyan kellemes játszani :D
  • kissssss
    oké az olaszokat hagyom a faszba, ez a mc202 egy rakás hulladék... instant lángra kap 5 körből ötször kigyújtottak az első lövéstől, rosszabb a Japánoknál is.
  • kissssss
    ó ez a retardált event meg a még hülyébb emberek akik játszanak, mindegyik félkegyelműnek a ballonok között kell szambáznia....
  • gstup
    Te voltál az orosz oldallal,gondolom?
  • CHaooSS
    szovjet vs amcsi-német 6.7-7.3
  • gstup
    Én igen! :) Mellesleg normális esetben ilyen nem fordulhat elő.Tier,oldal mi volt?
  • CHaooSS
    talán 2 embernek volt repülője, nekem meg nincs is és 3x kibombáztak ahogy próbáltam valamit tenni, esélytelen volt.
    légelhárítót is talán kettőt láttam , lényegében nekünk csak tankjaink voltak ezért buktuk el. de röhej, hogy miért kell ennyire erőltetni a repülőket, komolyan belehalnának, ha csak tankokkal lehetne menni? -.-
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.19. 14:38:34
  • bgabor911
    Hol voltak a ti vadászgépeitek és légelhárító lövegeitek? Szimulátor módban sokkal nagyobb szívás mert ott vagy tankot hozol be, vagy légvédelmi egységet. De realisticbe be lehet hozni mindkettőt, és a légelhárító úgy van beárazva hogy bármikor be lehet hozni. Meg ott vannak a vadászok is, alacsonytámadókat vagy bombázókat szinte bármilyen vadásszal le lehet szedni.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.04.19. 14:05:54
  • CHaooSS
    olyan meccsen vagyok túl.. azt hittem szétkapom a billt.. néhány perc alatt legyalultuk a csapatukat, egy tucat killt összeszedtem majd mint csináltak? szánalmas módon mindenki hozta a repülőket és szétbombáztak minket majd hozták a légvédelmet és befoglalták a pontunkat.. vicc így veszíteni.. szimulátor irányítást kéne adni a repülőlnek rb-ben mert ez így röhej
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.19. 13:52:39
  • kissssss
    igen csak nagy az esélye hogy britekel fogok menni, egyrészt senki se akar a 7.7mm meggymagköpködőkel szenvedni így nagyobb esélyem lesz bejutni egy csatába(német oldalon megint lesz 100+ ember aki várakozik), másrészt csak a briteknél haladtam előre a repgép fejlesztésben :/
  • Zoli105
    Ohh értem :( de most is csak repcsöcs lesz :D Máltában szóval britt vs olasz német :D XD
  • foxbat88fx
    2 napja nem volt már tankos event...
    szóval nem nagyon erőltettem a gamet :D talán ma lesz, majd este megnézem
  • kissssss
    én tegnap ruszkikkal(i-16) csináltam meg de már akkor is nyögvenyelősen lehetett bejutni egy csatába.
  • Zoli105
    Valaki meg tudta csinálni mostani evente ? (Traktorgyár támadása vagy mi xD ) Látom mindenki némettel akar menni gondolom akkor megyek ruszkival csak leszedek pár hülyét , de nem nincs ruszki játékos :O :O 6 perc várakozás után kiléptem ! :O úgyhogy ez az event kuka :( remélem a ami Máltás őrület jobb lesz :D (kár hogy nincs tankos mert ott mindkettőt lehet csinálni :( )
    Szakaszba valaki esetleg ? :D
    Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.04.19. 12:23:12
  • Max_Andaxin
    ..KÖszi!-:D
  • gstup
    Hidd el,jobb ez így Neked!
  • RODLEE
    Igen ezt tudom,de sajnos nem ez a bibi! Control panelban látszik a hiba jelenség,meg van egy ugyancsak Saitek Cyborg 3D-m,most azt összekombináltam az X-52 gázkarjával,az működik jól,csak azért jobb lenne a hozzávaló bot!
    Kontakt sprére gondoltam én is,majd kipróbálom,meg ránézek a forumra is!
    Mindenkinek kössz!
  • Max_Andaxin
    WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...JÓL LÁTOM, HOGY A HOLA-S "GOLDVÁSÁRLÁS" ENNYI VOLT?????
    Akartam ma venni 1000 goldot "ajándék kóddal" magamnak, és nem enged bankkártyával, vagy PayPal-al fizetni. Ha így akarok csak "saját részre" vásárolhatok!!!...
  • foxbat88fx
    na nekem 1 csata alatt elment a kedvem ettől az egész szartól :D
    beaktiváltam egy 500%-os egy 200%-os és egy 150%-os credit boostert egyszerre és naná, hogy nekem semmit nem ad be :D az ellenségnek meg olyan mákos lövéseket bead mint állat.... tényleg hihető :D
    138.000 creditet kaptam rá pfffffff :) szorzó nélkül megyek ennyit VK 4501-el -.-"
  • Rue East
    Biztos az X 52-vel van a baj? Ellenőrizted a control panelban?
    Csak azért kérdezem mert, gyakori, hogy a propelleres gépek légcsavarja által keltett forgatónyomatékot, amit folyamatos egy irányba csűrésként érzékelhetsz, többen is hibának vélik.
  • vajakos21
    Youtuben van videó is x52 javitgatásokról.
  • vajakos21
    A potit fujd be contact sprayel.A joy karban találod.Ne wd40 el hanem normális nem zsiros olajos valamivel
  • Ludowik
    https://sg.hu/forum/tema/1277564018
    Ide nézz be ők tudnak szerintem.
  • RODLEE
    Nem idevaló kérdés,de hátha valaki tudna segíteni!
    Saitek X-52 van,egy baja van csűr jobbra folyamatosan,esetleg tud e valaki valamilyen javítási módszert?
    Előre is kössz!
  • CHaooSS
    Ez a kanonenjagdpanzer.. hogy bírtátok ti kifejleszteni? is4-el szórakoztam mert nem bírtam átütni a tornyát csak 1x kb.. pedig elég sok helyen 88-90fokban van a 200mm és az miért jelent gondot az apcr-nek? vicc, hogy mennyire szar de nem csak az is4, hanem kb semmit nem lehet vele átütni normális helyzetben

----
    Amúgy Tank simulator battle miért ennyire fos? alig vannak top tankok mindig kis fosokkal lehet csak menni.. ááhh
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.18. 17:35:32
  • kissssss
    érdekes hogy senki se akar a ruszkikal játszani pedig 16 vs 7 van ruszkik javára, eddig mindegyik körben hülyére vertük a németeket.
  • Nesuten
    az új PzGr ROT -val szinte minden egy lövés ...
    hogy görbíti e a teret azt nem tudom de a T44 -ek és hasonló trollok szája lehet hogy görbül
  • Ludowik
  • Lokker
    Valami csodásan néz ki... Legalább haszna van? :D Görbíti a teret, esetleg +armor? :D