War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Ha ezt neked, meg annak a " nem kis rétegnek" nem felel meg, akkor NEM KELL EZZEL JÁTSZANI!!!!
Amúgy válaszolva a kérdésedre. Nem, nem szeretek minden ezen a világon. Pl az olyanokat sem akik beregisztrálnak, majd anélkül, hogy szépen gégiolvasgatnák a hozzászólásokat, elkezdenek beírogatni minden blődséget. De megnyugtatlak, nem itt valósulok meg, csak éppen én élvezem sőt, maximálisan kihasználom a játék adta lehetőségeket egy-egy csatában. Mert az igaz, hogy ez nem a II világhábórú, de ha eddig nem is tűnt fel neked, ez a játék - úgy hozzávetőlegesen - abban a korban játszódik...<#nezze>#nezze>
Ugyanis többnyire meg lehet úszni Arcadeban a bombatámadást a következőképpen:
Térképen látod ha egy gép várhatóan a fejed fölött fog elzúgni, ilyenkor már gyanakorhatsz hogy téged támad majd. Miután a bombát kioldotta, egy fütyülő hangot hallasz, a bomba földetérése után további öt másodperced van a robbanásig. Ez sok idő. Ilyenkor kell azt hogy teljes gőzzel elindulsz előre, amint meghallod a fütyülő hangot, addig amíg a bomba fel nem robban. Többnyire kikerülsz a bomba hatóköréből mire felrobban. Szerintem próbáld ki.
Rakétáknál ugyan nincs fügyülő hang és késleltetés sem, de rakétával kilőni valamit nem egyszerű még arcadeban sem, nemhogy RB-ben és Historicalban. Itt is működik a teljes gőzzel előre mikor látod rádzuhanni a rakétás gépet.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.28. 21:46:48
Utoljára szerkesztette: jancsika6801, 2016.01.28. 21:37:11
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Megértem én, hogy a Te nyomorod abból fakad, hogy számos csatában hagytak a társaid garázdálkoni Bombázókat vagy alacsony támadó vadászbombázókat, de ez nem a "replősök" hibája szerintem.
Én magam is rendszeresen a tankok mellé repülőket is behozok, de vadászt és nem bombázót. Ha kiszednek a tankból én mindíg - persze ha van elég SP - akkor repcsivel térek vissza. Pont az ilyen nyomingerek miatt, akik fel vannak háborodva azon, hogy egy csatatéren jelen van másik fegyvernem is. Hogy védjem a szottyadt segged a bombázóktól.
De ugye amikor a KURK-i csatát nyomták Hardcore-ban annak idején, akkor sem küldtek Stalin-ék üzenetet a Luftwaffe-nak, hogy: "Figyu, akkor ma csak tankokkal nyomulunk jó!" Ott is jelen volt a német és az orosz légierő egyaránt. (Pedig az tankcsataként híres ugye???)
Fel nem foghatom, hogy lehet ekkora marhaságot leírni. Én elhiszem, hogy szar ha nyakadba dobnak egy bombát, vagy kirakétáznak, de Pl, egy FW-190-el vagy P-47-el pontosan bombázi RB-ben vagy SB-ben(főleg) az már nem gyerek játék. Pont ettől jó ez a játék - a sok fasz****ga ellenére -, hogy ezt meg lehet tenni.
Olvass már vissza kicsit...ez már volt téma itt a fórumon. Ha egy csapat picit is figyel önnmagára, akkor ha van fent egy ellenséges bombázó, vagy alacsony támadó, akkor legalább 1 valaki fog behozni egy vadász, hogy leszedje. Egy vadásszal is, bomba és rakéta nélkül - ha épp nincs mire lőni - frankón ki lehet szedni az ellenség légvédelmi szarjait, sőt az amcsi nyitott TD-ket is, de ha nem is, egy sorozattal megjelölni a földieknek legalább.
Vagy csak simán a chat-be beírni - mivel fenttről látni -, hogy " Near the 'A' 2 T-34 and 1 ISU! Ezzel már sokat segíthetsz. Presze az ilyen fékezett habzásúak, mint Te is...ezt fel sem foghatják, hogy így is lehet ám játszani ezt ajátékot. KOMOLYAN MONDOM NEM HISZEM EL!!!!<#falbav>#falbav>
Mennyél WOT-ozni, vagy nem is tudom.....<#violent>#violent>
Ezért készült egy áttekintés az eddig történtekről

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Már a tankok bejövetelekor mindenki tisztában volt vele, hogy itt összfegyvernemi csaták lesznek. Akinek ez nem tetszik az így járt. De olyasmiért felháborodni, amit mindig is tudtunk, hogy nem fognak bevezetni az nettó hülyeség.
A rakéták pedig ritkán találnak.
És valóban nagyrészt nem repgéptől hal meg senki ,főleg hogy 5 sec idözítő van alapból a bombákon
War Thunder van, és pont-pont-vesszőcske 😛
Sokunknak van rengeteg repülős csata a háta mögött.
Főmappából mit kell kimásolni hogy legyen ikonom?
A jatekban ez most azoknak lesz jo foleg, akiknek a tankjaban csak 4 ember van. Engem kulonosebben nem zavar, igy is van sokszor, hogy fekete mindneki a toronyban, fekete az agyu mechanikaja, de egybol ramfordul es visszalo. En mindig ammo-t probalok robbantani ha tehetem (persze van, amikor a legenysegre kell menni).
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Utoljára szerkesztette: jancsika6801, 2016.01.28. 11:30:07