War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindjárt csinálok egy tesztet, hogy kiderüljön érzésre jobb a firefly gun kitéríthetősége, vagy tényleg jobb mint amit az értékek mutatnak.
...amúgy meg én biztosat majd akkor mondok/írok, ha már mentem mindegyikkel...az meg még odébb van sajna....<#gonosz3><#duma><#szomoru2>

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Amennyire én tudom ha (-) jel van a szám előtt az azt jelenti, hogy mennyire hajlik lefelés a cső...vagyis hány fokot egészen pontosan. Ez Pl egy Cromwell esetében -12 fok, a Párducoknál -8 az amcsiknál nem is tudom van-e olyan vas ami -10 foknál alacsonyabb értéket pordukál. Ha nincs előtte jel vagy (+) akkor meg, hogy felfelé mennyit tudod emelni a csövet.<#awink>

Te biztos többet mentél vele... Igen, biztos nem jól mérik fel a távolságot, majd erre fogok alapozni.. Faszság, én arra alapozok amit tapasztalaok, az pedig az, hogy azonnal teliberverik a tornyot, vagy a test azon részét amin átmegy a lőszer mint kés a vajon. A másik, hogy mint mondtam, ahonnan a firefly-al tudok tüzelni, a thunderboltal nem. Amúgy mi ez az érték amit írtok -5 vagy -6? Mert fokban a firefly 20 a thunderbolt 25.
Sherman0070
Sztem max 8.0-ba lenne való de ha véletlen be is kerülne akkor biztos hogy 9.0 lenne.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

<#mf1>...mondjuk engem egyenlőre nem "veszélyeztet" egyetlen jet-sem...sajnos...de azért bekaphassák gazsiék ismét. A HG II biztosan jobb pár tulajdonságágban, mint az "alap" 262-de a HG III-on azért már látszik, átesett némi aerodinamikai agytúráztatáson. Persze jó lenne tudni, hogy mit tudott(volna) - papíron persze - Ránézésre, azért a MIG-17-nek nemtom hogy ellenfele lenne-e<#conf>

Sherman0070
Sajnos az előleges német tree-ben (amiben az van hogy még mik fognak jönni) ott az Me262 HG II az utolsó.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

NOs én is valami ilyesmire alapozok!!!<#nevetes1>

Nos a -6 (Thunderbolt) az több mint a -5 (Firefly). Lehet hogy a toronyra céloznak a döntött frontpáncél miatt, de realisticben és historicalban nem biztos hogy jól mérik fel a távolságot, így nem a tornyot éri a lövésük hanem a szépen döntött testet, különösen messziről. Elég alacsony tank a thunderbolt, szóval kis célpont a torony.
Talán, a legénység szintje különböző, így nem tudom összehasonlítani.
mondjuk a firefly talán mozgékonyabb, sőt gyorsabb is nem?

Lehet, hogy te másképpen fogod látni, engem annyira nem győzőtt meg az a tank. Szeretem, de ha sok a domb akkor Firefly, ha laposabb akkor inkább thunderbolt amivel megyek.
Nem vonom kétségbe a szavaid, sajna én még egyiket sem próbáltam....<#szomoru2>..Nekem a Briteknél jeleneg a jobbik Cromwell van meg és az az amivel már úgy érzem lehet valamit kezdeni a pályán. Csak éppen amellé a 3,5 Br.je nemigen passzol a tier IV-es prem. Spitfire maga 5.7-es Br-jével.-:)<#kacsint>..bár ha szivatni akarom magam, akkor ezt a páost használom-:))))

régebben én is megnéztem a videót, tigrist szépen lekezelte 1vs1-ben... ebből is látszik némi ésszel párosítva igencsak jó tank tud lenni.

nemrég csinált is egy podcastot a legújabb br változásról, aki még nem hallotta volna az itt meghallgathatja.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Megmondom őszintén értékeket nem néztem, de nekem úgy tünik, hogy ahonnan a Firfely jól használható, onnan ez a tank nem. Ez az eredményeken is meglátszik ha a két tank statját nézem. Valahogy a firefly jobban adja, ezzel meg csak lövöm a kritikalokat, meg gyűjtöm az asistokat, de a wr érték (tudom ez szerinted semmit nem jelent, szerintem meg igen) is a firefly felé billenti a mérleg nyelvét.
Ha jól emlékszem a Firefly-nak -5 fok, a Thunderboltnak meg -6 fok a lövegsüllyedése. Igaz csak egy fok, és még ez is elmarad az éppen elégségestől (ami nálam 8 nál kedződik)...de azért a 6 több mint az 5.
Nemtom milyen igazából csatában...MÉG nincs meg, de majd meglátom. Úgyis kihúzom vele a Firefly-t...akkor meglátom magam is. Így látatlanba azért azt mondanám, hogy a német tankoknál alkalmazott torony ide-oda rángatás szerintem ennél is bejöhet. Vagy nem?<#confused>

Igen, csak a Thunderbolt még annyira sem tudja dönteni a gun-t, így sokat veszít a harcértékéből. A másik, hogy tankkal még ennyi assistot nem szedtem össze mint ezzel. Hiába a jó front, az addig véd amíg olyannal találkozol aki nem tudja, hogy a tornyot kell lőni, vagy a test azon részét ami nincs döntve. Onnantól kezdve nem egyszerű vele az élet. Nekem a firefly jobban bejön, hatékonyabb az eddigi tapasztalataim alapján.
Ezt a videót én is láttam ár régebben. Elég agresszíven kezeli a csávó, és meg is van az eedménye. Nekem bejün ez a gép....:) Már akkor tudtam, hogy kell nekem, mikor láttam a Devblogon, hogy lesz!!!!

Láttam róla Magz mester videóját.
Szerintem minden szempontból jobb mint a Firefly. Ne értsetek félre, azt nagyon kedvelem, az egyetlen brit típus amit muszály volt kihúznom. De azért azt ne felejtsük el hogy a Firefly az első generációs Shermanok (M4 és M4A4) konverziója, azok minden hibájával együtt. Sőt még egy plusszal is, mert míg a normál Shermanoknak remek a lövegkitérítése és így jól tudnak hull downozni(ami sokat segít a vékonyka páncél kompenzálásában), addig a Firefly -5 fokig tudja csak kitéríteni lefelé, ennél már csak az orosz tankok értékei a rosszabbak. Nem is csoda, alig fér el a 17 fontos a toronyban, így is elforgatva kellett beépíteniük hogy valahogy beférjen. Pont ezért miután a Firefly bevált, gyorsan áttervezték az egész löveget a Comethez, ez lett a 77mmes HV gun.

A thunderbolt meg alacsony, szépen döntött a páncélja, és szerintem valamivel mozgékonyabb is.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.31. 11:27:23
Persze izlések és pofonok, de szerintem ez már annyira ronda, hogy szép!<#idiota>....akkár a tankvadász repülőgép névrokona az A-10...arra sem igen lehet azt mondani, hogy szép repülő. Viszont ha ez a kis tankjármű, csak fele olyan hatékony mint az A-10, akkor nekem már megfelelő lesz. Ezzel tervezem kihúzni a british tankok zömét.

Más! Van köztetek olyan akinek már teljesen fullos a legénysége. Tényleg annyit számít. Azzal már szembesültem, mikor egy lelőtt lánctalp kb 7-8mp alatt visszakerült egy tankra. Gondolom ott nem alap legénység volt.....

Mondjuk én az elmúlt fél évben nagyon keveset játszottam, most január elején kezdtem el megint kicsit komolyabban. Így már az angol tankok behozataláról is lemaradtam, erről a csodáról meg végképp. :D

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hát rajzasztali cuccokból már így is van a játékban...szóval ez már nem lehet akadály.<#guluszem1>
Mindenesetre az meg vicces kicsit, hogy van Amcsi, meg "Német", meg "Japán" Sabre....(majd talán lesz brit tech tree-ben is "remélem"<#ravasz1>) és akkor már csak az orosz ágba kéne egy "prémiiumban" mondjuk "hidegháborús zsákmány gyanánt"<#idiota>...ÉS AKKOR MINDENKI MEHETNE EGYFORMA GÉPEKKEL, EGYFORMA ESÉLYEKKEL<#ijedt><#idiota>...és majd a pilóták tudásán múlna minden!!! Ja de szép is volna!<#nyes><#taps><#pias>

Csak azt ne mond, hogy mindezek után arra még szükséged lenne....<#vigyor1>

AnuluWork
Nincs meg a Black Prince. :D

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

<#lookaround><#wow1>....jóóóóóóó így könnyűűűűűűűűű!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.01.31. 07:06:03

2890 vagy 2980 gold...és kb a Firefly-al van egy szinten...az ágyuja legalábbis. De a páncéltest döntöttsége meg az eff.értéke nekem szimpatikusabbá teszi.

Van ilyen, éppen tegnap láttam, hogy MEGINT JELEN VAN A BRITT TECH TREE-ben...Remélem most már bent is hagyják, és nem veszik ki megint. De akkor meg rohadjanak meg....akkor is lesz egy ilyenem...mert a következő lehetőségnél már nem hagyom ki!!!!

Akkor elég bénán kell, hogy tolja a Spit-es....mert - papíron persze - jobban fordul a Spitfire Mk.22<#confused>

<#nevetes1>...hát az nem lenne rossz!!!

"...egy top propos géppel simán ki tudsz nyírni egy korai jet gépet, ha a pilótája nem tudja mit csinál" Ezt én is teljesen aláírom. Én az usa prem. Ki-61 Ib-vel lőttem le - kevert csatában - egy Me-262-t még Kárpátok map-on. Na ott sem tudta a pilóta mit kezdjen a Jet-ével. Simán bele tudtam vinni egy fordulóharcba...nevetséges volt. Miután sebességet meg magasságot vesztett esélye sem volt.
<#gun>

A játék is jelezte, hogy ideje szüneteltetnünk ezt a viharos kapcsolatot. Prémium Black Prince 3 lövésből szedte ki 3 tankomat. :) PantherD-vel azt hittem elkaptam de korai volt az öröm. Lövöldözik rám csak nem talált el, én meglőttem azt hittem tökéletes találat, gunner loader driver kiütve a toronnyal együtt de ő rendületlenül jön tovább és kilőtt egy találatból. Tigris H1-el szépen beforgatva mégis egy találatból bumm, szegény TD-m is egy találatból kanyi. :(
AnuluWork
Szerintem a prém Black Prince kivételével egyik sem nagy szám. Az meg drága, és várható volt, hogy ide-oda pakolgatják.

Meg különben is ...

... már csak ez a kettő, meg a T25 és T92 maradt amivel foglalkoznom kellene. :)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

én se azt mondtam hogy sérthetetlen de ha lenne rá aranyam és meg is lehetne venni én simán befizetnék rá, tökéletesen megfelelne támogató szerepkörben a hevy tankok mellet.

Annyira nem nagy szám, a Firefly szerintem jobb, használhatóbb. Negatív lövegkitérítés nem sok van, test jó, döntött, szépen pattog, de mindenki a tornyot lövi így sok esélyed nincs..
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2016.01.30. 20:10:29
van csak gyorsan ki is vették, ahogy bekerült még aznap ki is vették... valami 3800 aranyba kerül(t) és szerintem meg is éri az árát.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.01.30. 19:35:37

hátulról még viccesebb....
először néztem, hogy hogy a picsába néz ki ez az M22.... megnyúlt az eleje vagy mi?
A tankra. :D Nem is tudtam hogy ilyen is van a játékban. :D

Sherman0070
A graf-ra vagy a brit thunderboltra mondod? :D

Ez mi? Fel se ismerem.

<#lama> meh.. :D
mi tankokkal találkozni.... :D

próbálom megszokni ezt a fejlesztett grafot, de sztem visszateszem az ULQ-t :D az sokkal jobb
Van ütős, Canadair CL-13 Sabrenek hívják. A HG3 rajzasztal gép volt.
F8F.2-3 kör erejéig lefordulja a spitet is.4x20mm meg nagyon adja. (RB)
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.01.30. 14:01:48

AIexx
Reálba? Asszem f8f jobban emelkedik, de simán lefordulod a spittel.. és nem sül be olyan könnyen..
Sherman0070
Am melyik gép a jobb?
F8F vagy Spitfire mk22?

Sherman0070
Azért egy Me262 HG III bejöhetne, hogy legyen valami ütős németeknél is.

AIexx
Azért írtam, mert szerinted az egy időben harcoló gépek, azok itt is egy időben harcoljanak.. A p51 mellé odaírtad a birketet..
Semmikor. Mikor volt realisztikus a csapatok által használt típusok összetétele random csatában a war thunderben?

Nem kellenek prototípusok, meg tervezőasztal gépek. Éppen elég baj hogy ilyen harcot soha nem látott faszságok mint a Maus meg a T-10M utat találtak maguknak a játékba.
AIexx
Arra gondoltam, hogy rengeteg prototípusok volt a náciknak, olyanokból kellene betenni néhányat, amik más szintet képviselnek.. Vagy amikhez köze volt a németeknek (mondjuk ez nem reális, de.. )

''Egy full P-51D/Bearcat csapatnak tudnia kell kezelni négy Schwalbét.''
Egy kérdés: Az F8F mikor találkozott fecskével? :)

Az nem Glo volt, hanem Gelesztaa :)

"Azt is mondták, hogy a Ho 229-et azért vitték fel, mert nagyon effektív a mixed csatákban tankok ellen. Igen, lehetséges, de hogy fog teljesíteni a MiG-15, MiG-17 és Sabrek ellen? Az már totál nem számít, ugye? Jó vagy tankok ellen? Szopj repülők ellen - balance by Gaijin."

Egyébként ez a cink, hogy van 2 reálos játékmód, és mindkettőben ott vannak a repülők. Emiatt (meg mert a mixed az elsődleges fejlesztési szempont) arra figyelnek inkább hogy a mixeden hogy teljesítenek a repülők. Nagy hátrány hogy nincs elszeparált BR a reálos mixed és only repülő csatákra. Ezzel kellene kezdeniük valamit ha nem akarják kinyírja a sima repülős csatákat. (bár ez sem teljesen kizárt a játék jelenlegi helyzete és a jövőbeni tervek miatt)

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna