37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #30036 a jó édes kurva anyját aki betette az éjszakai csatát tankosba :D
-
CHaooSS #30035 AB+ low, hát azért nem akarok senkit sértegetni, de ez a legalja. Jó mondjuk low sokat nem dob ab-ben, de rb-ben játszani így ritka nagy g.ciség , én ultra mellet játszok egyedül a füvet szoktam csökkenteni, ha alacsonyabb tankkal megyek, de, hogy lowon játsszak végig... sok tudás nem kell hozzá, az az igazán jó játékos aki magas beállítások mellett végez jó eredménnyel. -
bgabor911 #30034 Belinkeltem lejjebb Magz videóját, azon jól látszik hogy kell ezt rendesen, head on nélkül csinálni.
Head on támadásnál 50% esélyed van rá hogy meghalsz, de ha életben is maradsz, további jó esélyed van rá hogy megsérüljön a géped, a sérülés pedig a jeteknél azt szokta jelenteni hogy haza kell menniük a reptérre, mert alkalmatlanok már a normális légiharcra. Jó 75%-esélye van annak hogy egy head-onból nem jössz ki sértetlen géppel. Namost ez messze túl nagy kockázat egyetlen killért egy értelmes pilóta számára, aki több killt tervez csinálni a játékban, a valóságban meg nem akarja hogy megsérüljön vagy hogy lelőjék a gépét. (A kockázat még a fegyverek eltérő csőtorkolati sebességének figyelembevételével(pl:gyér Mk108) is túl nagy.) Egyszerűen nem éri meg a kockázat, ezért ilyen a valóságban nincs.
De mint látható, a még itt a játékban is elkerülik a vérprofi pilóták.
Ilyen csak a War Thuderben meg Lukács György 'Vörösfarkú Niggerek' című filmeposzában van, minden idők legócskább repülős filmjében. -
gstup #30033 Ha Te mondod.Mondjuk árkádban kb évente egyszer megyek be. :) -
foxbat88fx #30032 azért ez túlzás :D
pláne, hogy a briteket húzom, bár ezekkel is ki lehet fogni egy-egy jobb kört de nagyon óvatosnak kell lenni, könnyen kijön az ember velük 0 kill-el meg 7 assist-al egy csatából -
tankos neked nem hogy jól megy, hanem még nem találkoztam nálad jobb magyar tankossal ab-ben.. rb-t nemtom, azzal nem játszok... meglehet nézni foxbat statját és a többi magyarét, 1-2 van akinek hasonló! a repcsisbe meg majd beletanulsz.. ;) :D -
már miért lenne bohóckodás a head-on? egy hunter ellen pl. semmi mást nem tudsz, mert ált. mindig menekülnek.. meg én úgy head-on-ozok ab-ben is és rb-ben is hogy 1km -ig lövök és kifordulok, oszt vagy bejön vagy nem, ennyi.. amúgy meg azért játszok ultra low -on mert öreg gépem van és ennyit bír, a tankos 30fps fölé így sem megy, sőt.. -
foxbat88fx #30029 én is low grafon nyomom....
aki jól akar játszani az low-on nyomja :) -
Madi92 #30028 Foxi, low grafikával, azért azt hozzá kell tenni. -
kissssss #30027 jó neked, én épp most végeztem egy 52perces meccsel
RB-ben, valami kegyetlen hogy milyen emberek játszanak itt eventben, vagy fél órán át kellet fárasztanom az utolsó gyereket mire feladta és visszatért a reptére feltölteni... ekkor már szartam a fair play-re rá repültem és addig lőttem amíg atomjaira nem eset szét az airfilden, végeredmény 3 kill és mínusz néhány száz hajszál.
-
foxbat88fx #30026 szeretnék én úgy játszani repcsi RB-ben meg AB-ben ahogy Alexx tud :D
tankos nagyon jól megy, nem akarok nagyképű lenni de ritkán vagyok top3-on kívűl AB-ben...
RB-ben is sürün benne vagyok
de repcsisben valami szégyen a teljesítményem :D
BR 1.0 gépekkel AB-ben még jól megy :D
4.0 környékén AB-ben már örülök, hogy ha a top 10-ben benne vagyok
RB-ben örülök ha van 1 assist-om, nem hogy kill-em :D
valamiért a repcsis nekem nagyon nem megy
-
bgabor911 #30025 Szeretnék róla replayt, hogy hány volt a head-on bohóckodás belőle.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.04.22. 20:07:42 -
Zoli105 #30024 hát hazárd játékot játszok és headonra megyek a P38-cal talán 10 esetból 1-2 an mikor nem tudom leszedni :D (kill kell nem ? :D ) és 10-ből 7szer túl is élem és megyek a köv célpontra xD
külön öröm ha látok egy bombert :D (de nem is értem kill kell minek hozz bombázót !? :O ai földi nem számít sehova sem ! :( ) -
kissssss #30023 én még csak 8/30 járok(RB) :( egyszerűen mindig olyan ellenfeleket kapok ki akik nem hajlandóak turnfightolni velem.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.04.22. 18:38:36 -
Zoli105 #30022 sőt ott nem csak a tankok voltak limitálva hanem a repcsik is :D nem is értem most miért nincsen ?! :O De én csak azért is Japókkal fogom megcsinálni , a fele már megvan mert sok az agyhalott P-38-cal repülő egyén XD -
vajakos21 #30021 Mivel Historical eventek vannak.No proto,no captured.Más kérdés,hogy a balance és a megjelenített típusok hagynak kivetnivalót maguk után. -
gstup #30020 Imádom.Is-3 szemből kilövi a 105-ös Tigrisem.Persze egy lövéstől üzemanyag berobban.Én a rohadt T-44-est oldalba lövöm.Kigyullad,majd eloltja és láss csodát tovább megy.És nem azzal van a baj,hogy egy lövéssel kiszedik a tigrist.Mert nem halhatatlan...
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.04.22. 17:55:26 -
kissssss #30019 p-38 gépek szarrá BMZ-ják a teljes japán csapatot, gajjob igazán berakhatna egy spawn limitet a p38-ra, érdekes a tankoknál ezt megtudták oldani itt miért nem?
lusta bagázs... -
Ez meg mi a szar? Már azt is megadják, hogy milyen mapon érvényes a kill??? Nagyon "jó" misszióknak tűnnek... -
kissssss #30017 1 kivételével csak copypaste járgányokat... -
Sziasztok! Rég jártam erre. A mostani eventben mit lehet szerezni? -
vajakos21 #30015 Ezért kell infra led és egy fotónegatív a kamera elé.Nincs zavarás. -
tessék mig 17 reál csata, megfelel? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2016.04.22. 17:14:10 -
Zoli105 #30013 Hát ez a mostani event is khm érdekes -.- -
Nekem az nem ment szóval csináltam valami egyszerűt. Facetrack nálam nem működött anno, mert oldalról jött a fény, és úgy mozgott, majdnem elhánytam magam. -
vajakos21 #30011 Infraleddel,facetrackel tökéletesen megy.Sokan egérrel nézelődnek és nagyon jól tolják.Valszeg nyolc kezük van -
Én még egy darab biciklis led lámpával csináltam, egész jól működött. De magasabb szi8nten annyira élvezhetetlen volt számomra, hogy eladtam inkább, pár száz órát még bele kellett volna rakni. -
bgabor911 #30009 Nem, teljesen jó, csak éppen én nem rendelkezem fejkövetővel, márpedig ott a célon kell tartananod a tekintetedet, ha nem akarod szem elől téveszteni. Akik alaposabb megvalósításra vágynak, azok tolják a DCS MiG-15Bis és F-86 modulját. -
bgabor911 #30008 Így fest az amikor egy jó pilóta MiG-et repül War Thunderben:
-
Itt régen teljesen jó volt a szimulátor mód, joystickkal meg fejkövetővel. Azt is elbaszták már vagy mi? :D -
bgabor911 #30006 Ez csak árkád. :D
Ott a gépek elvesztik a repülési jellegzetességeiket, nem nagyon működnek a fizika törvényei és újratölt a lőszer.
Elég annyit elmondani szerintem az Arcade repülős módról hogy ott simán lehet késői messzerrel meg fókával fordulóharcolni. Kábé annyi köze van a repüléshez mint egy átlagos need for speedhez a valódi autóversenyekhez. Úgy néznek ki kívülről a gépek mint a valóságban, de ennyi.
Megnézném én hogy egy átlagos realistic csatában mennyi killt csinál, igazi pilóta módjára, tehát nincs head on meg a többi arcade faszság! Csak az ellenfél legyőzése a saját géped épségének a kockáztatása nélkül.
Persze az igazi a szimulátor lenne hogy instructor meg egérirányítás se legyen, csakhát ahhoz már fejkövető rendszer kell. Meg azt DCS-nek hívják. :D
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.04.22. 15:56:08 -
amúgy igen, az elején volt egy két mig, meg japán sabre.. de ennyi, mondjuk nem is értem azokat akik mig 15 után i-153 -al jönnek(pont ebbe a csatába), mégis mire számít? :) a képből ez nem jön le szerintem mert 5 halál után nemsok jó gép marad, de amint látod valaki hetedjére lép be és f9f-2 -vel jön.. szal.. érdekes -
gstup #30004 Nem kicsit voltatok fölényben!(Gépileg! ;) ) -
gyilkos szakasz.. 
-
kissssss #30002 szerintem igen csak profik azok akik lecsalogatnak 2500 méter magasról úgy hogy közben észre se veszed hogy csapdába kerülsz, amíg az egyikkel foglalkozol addig a másik sutyiban felkapaszkodik a pálya szélén és akkor fog lecsapni rád mikor épp kapaszkodnál vissza a magasba a BMZ végén.
egy ilyen taktikához jól összehangolt csapatjáték kell. -
CHaooSS #30001 Utána meg jók.. az összesnek az alap lőszere APDS amivel szarrá lőnek.. a top gépek apds-e meg 10-ből 9x berobbantja a lőszert.. vicc
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.04.22. 13:16:55 -
foxbat88fx #30000 a Crusader III még jó tank a többihez képest....
majd amikor Cromwell-el meg Comet-el kell szenvedned :D vagy Avenger..... uhhh na akkor szo**d le magadat kétszer egymás után
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.04.22. 12:31:59 -
Zoli105 #29999 A britt tankok tényleg ennyire szarok ? :O hogy egyesével kell kilőni a német tankból a legényeket ? :O az valami rossz vicc úgye ? :D ha így marad azt hiszem a brittekkel abbahagytam a tankozást mert ez a kurszarder mk3 egy fos eddig ! nem hiszem el hogy a brittek nem használtak APHE löszert ! :D
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.04.22. 12:12:40 -
gondolom a vérprofik egérirányítással nyomják a zuhanyrózsa taktikát
nem túlzol egy kicsit a vérprofi szóval ? -
Az MC.205 Veltro elég jó olasz gép volt
Két 12.7 mm-es és két 20 mm-es(MG 151) volt rajta + tudott vinni 320 kg bombaterhet. Ha nem csinálnak olasz ágat, legalább német prémium vagy sima gépként is betehetnék végre.