37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor911
    Van nekünk is, azért írogatunk ide. :D
  • foxbat88fx
    10-15E forintért nem érdekel vkit egész jó WT account? :)
    (az enyém)
  • vajakos21
    Der Adler team festése( asszem ) Dögcédulások szerezhetik meg.Nincs plusz védelem nyugi.Csak érdekes és kevésbé álcáz :-)
  • PLaci #30193
    Ez mi féle camo??

Láttam már mind orosz, mind német járműveken.....
    Amely ellenségen ilyet látok, az általában sérthetetlen!
  • PLaci #30192
    Ez egy rossz vicc! A 75mm -es PzGr 39/42 nem megy át a T-34-85 -ön?? Mi a lószerszám.......
  • Zoli105
    Nee nekem is most lett meg és sehol semmi ! Miért ? most ezek szórakoznak vagy mi ? kis retkes gennyládák ! -.-
  • foxbat88fx
    ja.... majd valamelyik peccsel kapjuk pffff ezeket a gyökereket istenem :D
  • foxbat88fx
    ne siess :D
    nem adja meg a KV-2őt :D bugos az egész...
    megvan a 14 reward.. kiírta h megkaptam de nincs sehol LOL :)
  • Zoli105
    hát ez hülyeség ! :D csinálom az eventet telibe lövöm a Tigrissel azt a szar T34et fekete motor ,ég, és megy tovább :D XD kész vicc az egész :D xD
  • foxbat88fx
    árkádban nem robban fel
  • kissssss
    cannon breech... de akár fel is robbanhat a torony küzdőterében ezzel megölve a lövész vagy azokat akik még életben vannak.
  • Fura Alak
    Fekete:

cannon breech = nagy eséllyel sül be a lövedék (misfire)
    cannon = a cső felrobban amint először lősz (ez a javítási időt is megdobja), iszonyat pontatlan lesz, kb. közvetlen közelről találsz el bármit is.
    váltó és/vagy motor = 15 (?) másodperc után a fekete pirosra vált, és lassan, de odébb tudsz vánszorogni.
  • kissssss
    passz... de én is szívesen látnék végre valamilyen gyors német páncélos autót a játékban.
  • gstup
    Valaki tud arról valamit hogy ha lesznek akkor mikortól az Sdkfz 234 és alváltozatai?
  • vajakos21
    Innen már csak egy lépés,hogy nyomsz egy " A" betüt és a gép automatán lejátsza a meccset helyetted.Esetleg emailt küld a végeredményről :-)
  • foxbat88fx
    és most már fekete váltóval illetve motorral is lehet továbbmenni árkádban :)
  • bgabor911
    Arcadeban nem. A piros, törött csőtől is tudsz lőni, csak szar lesz a pontosság.
  • Zoli105
    Hm újabb érdekesség fekete cannon breech-et lövök az ellen tankján de ő még vígan lövöldöz :D hogy is van ez ? :D vagy az már nem számít ha valami fekete ? :D XD (és ez nem az első eset :( )
    Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.05.03. 12:55:05
  • foxbat88fx
    még egy Talisman...
    PZ III L
    -.-"
  • Zegi Norbi HUN
    Valaki gyakorlott pilóta elmondaná, mi a fenét kell a Do-335A variánsokkal csinálni, hogy valami xp-t is kapjak? Sok repülőt próbáltam már, de ezekhez fogható használhatatlan szarral még nem repültem
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.05.02. 20:36:31
  • kissssss
    ohh ruszkik gyorsan kaptak kv-1 zis5 tankot mert a t34/ 1942 f34 ágyúja nem elég meggyőző :D
  • kissssss
    kihívás? miféle kihívás? :D

rögtön első csata, na még 2 ilyen és mára végeztem is.

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.05.02. 19:32:07
  • gstup
    Nekem 190/56 a k/d arányom vele RB-ben.Szerintem eléggé brutál tank.
  • gstup
    Én nem azt mondtam hogy nem játszom német oldallal! :) Amióta van az event csak a stug III g-vel megyek! :)
  • vajakos21
    Egy kis kihívás ne vegye már kedvetek.Vagy ha nem lehet trollkodni,már nem is jó? :-) Hamarabb lehet csatába kerülni:-)
  • kissssss
    az ember azt hinné hogy most már tényleg nem tudnak alább adni gajjobék... de aztán jön a meglepetés.

még jó hogy meg van nekem a finn kv-1b :D
  • gstup
    Na ez a mostani event tényleg már pofátlanság!
  • Nesuten
    valaki századba ?
  • Zoli105
    meg T34 és T34/85 XD
  • Zegi Norbi HUN
    Német tankkal most nem szabad menni :D
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.05.02. 17:03:13
  • Fura Alak
    Ez most komoly??? KV-1 vs StuG??????
  • foxbat88fx
    egy jó tanács!!!
    NE ismétlem NE!!!!! menjetek rá a Caernarvonra!!!!!
    az még sokkal szarabb mint a Comet pffff
    annak legalább volt toronypáncélja ennek meg van kb 80mm toronypáncélja
    Tiger H1, IS-1.... nem merek rálőni ezekre mert simán átlövik a tornyomat bármilyen távolságból.....

basszák meg a jó édes kurva anyjukat a fejlesztők komolyan
  • ToMy_
    Valamint csak a pontosítás kedvéért, nem BMZ hanem BNZ (Boom 'n Zoom).
  • kissssss
    kivéve ha a célpontnak is van még elég energiája hogy utánad kapaszkodjon néhány másodperc erejéig és leadjon pár kapáslövést az irányodba(számtalan ilyen esetet láttam a mostani eventen), ilyenkor nem lehet mást csinálni mint hogy egyenesen haladva növelni kezded a távolságot közted és az ellenfél között bízva abban hogy marad még annyi energiád később hogy újra felkapaszkodj.

érdemes még arra is figyelni hogy mikor kezd bele BMZ-be a veled egy magasságban levő ellenfél és mikor elkezd emelkedni te lecsapsz rá.
  • bardocz
    Rázuhansz az ellenfélre, lövöd, majd mész vissza, nem állsz le fordulózni, ha jól csinálod szinte nem is tudnak így támadni.
  • nmara
    Bocs a láma kérdésért de mi az a BMZ?
  • Kályha
    Clever rengeteg WoT-os ismertetőt csinált, nagyon fülbarát stílusban. Ilyen típusú, magyar nyelvű videók elkélnének WT-re is.
    Mix kizárt, nem érdekelnek a tankok. Online fun miatt futottam bele első körben a Wot-ba, de nagyon hamar ráuntam.
  • vajakos21
    Cleverland? Őt nem tudom ki. Ha joyal mész,érdemes custom battlekban gyakorolni.Nem kerül semmibe,egyből akcióban vagy és a beállításokat is spottoláshoz ott szoktam belőni. ( AB,RB re persze nem kell) Ha nem is szimezel,de mixed simen hamar csatatéren vagy és jó ha tudsz repülni ha kiszedtek tankból.
  • Kályha
    Az nem jó. Már kinéztem egy Thrustmastert. Igazából maradnék arcad-on, aztán persze RB, de a Simhez szerintem nem lennék elég elkötelezett. Sok-sok óra, hogy élvezni tudjam és egyelőre a fun-factort keresem.
    A linket köszönöm, anno először azzal kezdtem, sokat segít (segít rájönnöm, hogy milyen keveset használok a mechanikából:) ). Nagy kár, hogy Cleverlandék nem foglalkoznak WtAf-fel.
  • foxbat88fx
    végre!!!! kedvenc mapom, imádom :)