37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor911 #30196 Van nekünk is, azért írogatunk ide. :D -
foxbat88fx #30195 10-15E forintért nem érdekel vkit egész jó WT account? :)
(az enyém) -
vajakos21 #30194 Der Adler team festése( asszem ) Dögcédulások szerezhetik meg.Nincs plusz védelem nyugi.Csak érdekes és kevésbé álcáz :-) -
Ez mi féle camo??
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Láttam már mind orosz, mind német járműveken.....
Amely ellenségen ilyet látok, az általában sérthetetlen!
-
Ez egy rossz vicc! A 75mm -es PzGr 39/42 nem megy át a T-34-85 -ön?? Mi a lószerszám....... -
Zoli105 #30191 Nee nekem is most lett meg és sehol semmi ! Miért ? most ezek szórakoznak vagy mi ? kis retkes gennyládák ! -.- -
foxbat88fx #30190 ja.... majd valamelyik peccsel kapjuk pffff ezeket a gyökereket istenem :D -
foxbat88fx #30189 ne siess :D
nem adja meg a KV-2őt :D bugos az egész...
megvan a 14 reward.. kiírta h megkaptam de nincs sehol LOL :) -
Zoli105 #30188 hát ez hülyeség ! :D csinálom az eventet telibe lövöm a Tigrissel azt a szar T34et fekete motor ,ég, és megy tovább :D XD kész vicc az egész :D xD -
foxbat88fx #30187 árkádban nem robban fel -
kissssss #30186 cannon breech... de akár fel is robbanhat a torony küzdőterében ezzel megölve a lövész vagy azokat akik még életben vannak. -
Fekete:
cannon breech = nagy eséllyel sül be a lövedék (misfire)
cannon = a cső felrobban amint először lősz (ez a javítási időt is megdobja), iszonyat pontatlan lesz, kb. közvetlen közelről találsz el bármit is.
váltó és/vagy motor = 15 (?) másodperc után a fekete pirosra vált, és lassan, de odébb tudsz vánszorogni. -
kissssss #30184 passz... de én is szívesen látnék végre valamilyen gyors német páncélos autót a játékban. -
gstup #30183 Valaki tud arról valamit hogy ha lesznek akkor mikortól az Sdkfz 234 és alváltozatai? -
vajakos21 #30182 Innen már csak egy lépés,hogy nyomsz egy " A" betüt és a gép automatán lejátsza a meccset helyetted.Esetleg emailt küld a végeredményről :-) -
foxbat88fx #30181 és most már fekete váltóval illetve motorral is lehet továbbmenni árkádban :) -
bgabor911 #30180 Arcadeban nem. A piros, törött csőtől is tudsz lőni, csak szar lesz a pontosság. -
Zoli105 #30179 Hm újabb érdekesség fekete cannon breech-et lövök az ellen tankján de ő még vígan lövöldöz :D hogy is van ez ? :D vagy az már nem számít ha valami fekete ? :D XD (és ez nem az első eset :( )
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.05.03. 12:55:05 -
foxbat88fx #30178 még egy Talisman...
PZ III L
-.-" -
Valaki gyakorlott pilóta elmondaná, mi a fenét kell a Do-335A variánsokkal csinálni, hogy valami xp-t is kapjak?
Sok repülőt próbáltam már, de ezekhez fogható használhatatlan szarral még nem repültem
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.05.02. 20:36:31 -
kissssss #30176 ohh ruszkik gyorsan kaptak kv-1 zis5 tankot mert a t34/ 1942 f34 ágyúja nem elég meggyőző :D -
kissssss #30175 kihívás? miféle kihívás? :D
rögtön első csata, na még 2 ilyen és mára végeztem is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.05.02. 19:32:07 -
gstup #30174 Nekem 190/56 a k/d arányom vele RB-ben.Szerintem eléggé brutál tank. -
gstup #30173 Én nem azt mondtam hogy nem játszom német oldallal! :) Amióta van az event csak a stug III g-vel megyek! :) -
vajakos21 #30172 Egy kis kihívás ne vegye már kedvetek.Vagy ha nem lehet trollkodni,már nem is jó? :-) Hamarabb lehet csatába kerülni:-) -
kissssss #30171 az ember azt hinné hogy most már tényleg nem tudnak alább adni gajjobék... de aztán jön a meglepetés.
még jó hogy meg van nekem a finn kv-1b :D -
gstup #30170 Na ez a mostani event tényleg már pofátlanság! -
valaki századba ? -
Zoli105 #30168 meg T34 és T34/85 XD -
Német tankkal most nem szabad menni :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.05.02. 17:03:13 -
Ez most komoly??? KV-1 vs StuG?????? -
foxbat88fx #30165 egy jó tanács!!!
NE ismétlem NE!!!!! menjetek rá a Caernarvonra!!!!!
az még sokkal szarabb mint a Comet pffff
annak legalább volt toronypáncélja ennek meg van kb 80mm toronypáncélja
Tiger H1, IS-1.... nem merek rálőni ezekre mert simán átlövik a tornyomat bármilyen távolságból.....
basszák meg a jó édes kurva anyjukat a fejlesztők komolyan -
ToMy_ #30164 Valamint csak a pontosítás kedvéért, nem BMZ hanem BNZ (Boom 'n Zoom). -
kissssss #30163 kivéve ha a célpontnak is van még elég energiája hogy utánad kapaszkodjon néhány másodperc erejéig és leadjon pár kapáslövést az irányodba(számtalan ilyen esetet láttam a mostani eventen), ilyenkor nem lehet mást csinálni mint hogy egyenesen haladva növelni kezded a távolságot közted és az ellenfél között bízva abban hogy marad még annyi energiád később hogy újra felkapaszkodj.
érdemes még arra is figyelni hogy mikor kezd bele BMZ-be a veled egy magasságban levő ellenfél és mikor elkezd emelkedni te lecsapsz rá. -
Rázuhansz az ellenfélre, lövöd, majd mész vissza, nem állsz le fordulózni, ha jól csinálod szinte nem is tudnak így támadni. -
nmara #30161 Bocs a láma kérdésért de mi az a BMZ? -
Clever rengeteg WoT-os ismertetőt csinált, nagyon fülbarát stílusban. Ilyen típusú, magyar nyelvű videók elkélnének WT-re is.
Mix kizárt, nem érdekelnek a tankok. Online fun miatt futottam bele első körben a Wot-ba, de nagyon hamar ráuntam. -
vajakos21 #30159 Cleverland? Őt nem tudom ki. Ha joyal mész,érdemes custom battlekban gyakorolni.Nem kerül semmibe,egyből akcióban vagy és a beállításokat is spottoláshoz ott szoktam belőni. ( AB,RB re persze nem kell) Ha nem is szimezel,de mixed simen hamar csatatéren vagy és jó ha tudsz repülni ha kiszedtek tankból. -
Az nem jó. Már kinéztem egy Thrustmastert. Igazából maradnék arcad-on, aztán persze RB, de a Simhez szerintem nem lennék elég elkötelezett. Sok-sok óra, hogy élvezni tudjam és egyelőre a fun-factort keresem.
A linket köszönöm, anno először azzal kezdtem, sokat segít (segít rájönnöm, hogy milyen keveset használok a mechanikából:) ). Nagy kár, hogy Cleverlandék nem foglalkoznak WtAf-fel. -
foxbat88fx #30157 végre!!!! kedvenc mapom, imádom :)