War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
A Comet T3.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Tier4-5ön lehet hogy jók, de T2-őn meg T3-on? Ne már!
Na, akkor most próbáld meg ezt egy rendes vadászgéppel, ami nem a levegőből kezd. Ennek így a világon semmi értelme.
a ki-102-nek nem orrból kezdődik a pilótafülke/üveg
a ki-46-III-on már tökéletesen látszik, hogy ez a kis mini repcsi is annak a másolata :D

elég jól ki vannak dolgozva ezek a kis japán tankok/repcsik
az lesz az! köszönöm <#worship>
ha már megvan tudjak róla milyen repcsim van :D
<#eljen>

AnuluWork
Azért ezt cáfolnám.

A Tortoise szerintem a legjobb TD, természetesen a maga szintjén. Alapból 7 kezelője van. Nem egyszerű kilőni még nagyobb tankokkal sem. :)

A Centurion Mk.10. pedig talán a legjobb med. Ja, és gyönyörű tank. Talán a legszebb, igazán modern kinézetű tank a játékban.

Aztán a Centurion Mk.3, Caemarvon szintén remek gépek. És már tolatni is tudnak. Ott a Comet is. Ha a tolatást leszámítom eszméletlen jó tank az is. A saját szintjén és +1 BRel fentebb is, ami ritka. Aztán nem rossz a Black Prince, esetleg még a Churchill Mk.VII. Alacsonyabb szinten meg csak a lőszer az, ami miatt gyengébbnek tűnnek.

Ki-46-III

Sherman0070
Jó érzés szopatni az enemyt, azzal a stílussal, ahogy ők csinálták anno (sealclubbing)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

MIG-15, MIG-17-ek között szerintem nem rossz.
Mivel esélyem sincs egy _NORMÁLIS_ MIG pilóta ellen, ezért nem is kezdtem el velük harcolni, maradtak a földi célpontok, a másik horten társammal együtt szépen lelőttük az összes földi egységet, így megnyertük a csatát.

Etikus? Nem.
Szánalmas? Igen.

De amíg ilyen BR rendszer van addig ez marad.
(mellesleg Ground Forces-ben megérdemli a 8.0, de repkedésnél szerintem simán lejjebb lehetne vinni)
(Volt rajtam egy MIG 17, 4x-5x rámzoomolt, próbáltam emelkedésnél eltalálni, de mire ráfordulok 500m+ távolságban van, oda meg nem visz el a 30mm-es ágyú ami rajta van. (aztán addig hősködött, míg az AAA a repterünkön lekapta, kár, hogy ezért nem jár semmi))

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.02.09. 20:16:59
talán ki-102? szerintem, a 45 verzióknak hátul mind nyitott a lövész pozíciója.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nekem már csak a conq meg a centurion 10-es nincs meg(Tank destroyer nevét nem tudom) és imádom a brit tankokat.Nagyon durván jók.

vki japán szakértő megtudja mondani ez milyen gép?
WT-ben nincs benne az tuti
Sherman0070
Ez de jó ötlet! :D Úgy végre harcképtelenné lehetne tenni egy tankot. :D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Az egész tankjavítósdit kivenném szimből és RB-ből ,és máris más lenne minden... Esetleg bázison lehetne javítani.

én az egész britt tech treet abbahagytam t3 elején... szart se érnek, vicc az egész
majd ha egyszer kapnak APHEBC-t akkor folytatom
Kihúztam a Sherman Fireflyt, hát hogy ez szegény mekkora egy hulladék!
Komolyan 4-6 találat kell hogy kilőjek egy ellenséges tankot vele, miközben lassú, papír, és még a csöve se hajlik.
Nem csodálkoznék rajta ha lekerülne 4.7 BR-be, mert a T-34/85ösök meg a Tigrisek feltörlik vele a padlót.

Szegény 17 fontos a szövetségesek egyik legjobb ágyúja volt a világháborúban, de itt sehol sincs az amcsi 76mm-eshez képest, egyszerűen azért mert annak robban a lőszere, ennek meg nem. És ez sajnos itt döntő faktor.

Mindegy, csak ezt az egy gépet akartam megszerezni az angol vonalról, a többi tanknak csúfolt ipari hulladék nem kell.
pedig csak 2db t10 tankom volt :D :D
t8 összes megvolt... összes t9 kifejlesztve, rakat t8 prém
super perzsa, is-6, wz-111 (kínai hvy) na meg persze mellette ritka tankok :D

így kaptam érte 25e-t....
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.02.09. 16:24:52
Sherman0070
Én a modern tankoktól mászok a falra :D

Armored Wardfare-el tegyél egy próbát szerintem, WoT-hoz nagyon hasonló élményt nyújt. Már akinek ez bejön, valaki falra mászik az életerőcsíkos tankoktól meg a műholdas artytól, így én is :D
Ha meglenne még a WoT accom én is mennék azt tolni. Vhogy szórakoztatóbb volt esküszöm. :)
áhh most levitték vissza 6.0-ra XD (de orosz propos vadász gép max 5.7en van ! pedig a la9 meg a yakok mehetnének jetek ellen ! ;) (khm ezt meg kéne írni nekik fórumon és számolni az időt mikor kapsz instant bant ! XD )

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Igaz!
AIexx
Szerintem olyan lesz mint az F7F ... először 5.0, aztán 5.3, 5.7, 6.3, 6.7 .. -.-''
<#szeret>

Végre. Egy a gond vele, hogy német, és az elvtársak szépen fel fogják baszni a mig 15-ök közé.

Kíváncsi vagyok, hogy rendesen meg lesz e csinálva, vagy kap egy placeholder FM-et mint a T152 meg a Sea Fury.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A 2. vh soknál biztosan...mondjuk valszeg azokkal nem fog találkozni :-)
Sherman0070
Ez a gép amúgy mit tud?
Gyorsabb a jelenlegi német propoknál?

Do-335

TA-152 C3-ról megint semmi hír nincs.

Valamiért nem akarják betenni. Számomra instant vétel lenne még akár prémiumként is.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.02.08. 19:12:56
A wotban volt értéke a T10 tankoknak a cw miatt, itt ilyen nincs. Gazsiék nem terveznek valami ilyesmi endgame tartamat?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Sherman0070
Max akkor adnám el ha kapnék annyit amennyit érnek a prém tankok+ még ráfizetnének
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.02.08. 18:12:47

Sherman0070
Áh, inkább meggondoltam magam. :D

nem nagyon kapkodnak WT-ben az accountért...
wot-ban sok vásárolt accountos gamer volt.... az én accountomtól is kb 2 nap alatt megszabadultam
tolongás volt már a végén hogy kié legyen az account :D

itt meg már árulom vagy 2 hete
te is le akarsz lépni? <#szomoru1>

Sherman0070
Vajon az accomat el tudnám WoT-os goldért passzolni? :D

AIexx
rb -be mig 17-el eddig majdnem 6 kill volt a legtöbb, 5 2x is volt, maradt lőszer mindig.. sőt, amikor 3db lőszerem maradt a 23-asba, egy huntert le tudtam vele lőni (fel is vettem) 3db lőszerrel.. :) de a 20-as tényleg sokkal jobb lenne, vagy 3x23mm.. az se rossz..
37mm ágyúnak kisebb a ROF-ja szerintem, amúgy képen én is jobban kedvelem a 20 vagy 12.7mm fegyvereket mert csak hosszabb tüzelésnél kezdenek el félrehordani és többnyire van is elég lőszerkapacitás hogy ellehessen kenni 2 vagy 3 ellenfélnek a száját.

Igen, de orosz fejlesztésű játéknál ez kötelező. :D
Vannak amúgy britek is már, velük meg az amikkal egész jókat lehet szórakozni. Bár a brit tankokat nem tudtam megszeretni.
Igazából nyolcvanas tár az, mert a két 23mm-es egyszerre lő. Bár fura módon a 37mm-es később fogy el, de azzal vadászgép méretű célt max véletlenül lehet. Szerintem retek fegyverzet, a 20mm-es a legideálisabb.
jah, szokásos
Ideje nem játszottam. De pár kör után a kérdésem. Oroszok még mindig OP-k a németek meg a hard core funoknak valóak mert keresztbe leszopatják őket a ruszkik? :D RB.
AnuluWork
Ketten jöttek rád, de leszedték őket. Három cikis helyzet volt. Amikor ötnél elkezdtél tökölni csak néztem, hogy csökken a csík és hogy lesz belőle 22, de aztán beindultak a dolgok. :)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.02.07. 18:18:08

AIexx
ez az előnye hogy szakaszban játszik az ember, figyelünk egymásra.. ha jött is volna rám valaki, valószínűleg meg oldottam volna, így vagy úgy.. :)
Szerintem kellemetlen kérdések merülnének fel a sötétséggel kapcsolatban, mint hogy miért nem működnek a lámpák a tankokon, netán az infravörös fényszórók. De a távolságmérő műszerekkel is ez volt, kértük hogy csinálják meg, mostmár minden tankon van olyan ami úgy 700 méterig működik. Érted, ócska T-34/76oson amibe tisztességes optika se nagyon volt, távolságmérő.
-MAXALDRIN- néven játszik valaki? az egyik sim csatában láttam ezt a nevet valahonnét nagyon ismerős.

+a mai sim csatában is lehet menni a VK-val.... hiába vannak t44 meg js-2mod44 tankok az ellenfél oldalán egyszerűen az ellenség nem figyel oda hogy kezd forró lenni a talpa alatt a talaj, csak nyomják a W gombot és roham!

7 kilőtt tankkal tudtam volna zárni a mecset ha nem nyúltak volna le előlem 3 killt.

na megnéztem nem semmi egy kör volt, valóban sok lövés mellé ment,még csak tier3 alját kapargatom a ruszki repülőknél szóval túl sok mindent nem tudok hozzáfűzni, de ahogy nézem ez a 3 darab gépágyú nem egy életbiztosítás egy hosszú csatában mert piszok gyorsan kifogy az a 40+160-as tár, meg észrevettem hogy nem nagyon tapadt rád senki hosszabb ideig.

AIexx
véleményt pls <#fogmosas>
AIexx
Squadron.. top3 kap aranyat 2 hetente..
AnuluWork
Grat! :) Ez cép.

Amúgy, mi ez az új? klán? :D