37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • PLaci #30236
    A repülős nem jött be, de lehet, hogy a tankos menni fog...

Első csata:

Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.05.07. 21:34:02
  • PLaci #30235
    Pláne, hogy a '40 +100% SL. :)
  • kissssss
    na kipróbáltam a kv-2/40-et... mit lehet erre mondani? ez egy kv-2 a jól ismert előnyeivel és hátrányaival, valószínűleg könnyebben be lehet ütni a 40-es verziónak a tornyát szemből de eddig az ellenség még nem volt olyan szerencsés hogy eljusson odáig

na jó azért mégis csak jól jön a t34/57 mod43 mellé mert így már tudok értelmesen haladni a t44/100 fejlesztésével prém acc nélkül is.
  • vajakos21
    Jó a 30% de ha nem sürgős lehet kipörget egy 50-75% ot.Illetve lesz még event .Pl partraszálláskor is szoktak akciózni.Ên talizmán leárazást várok.
  • PLaci #30232
    Éééés, már be is vittem randomba! (AB) :D
  • PLaci #30231
    Ma már találkoztam a KV-2 1940 -el randomban.
  • Zegi Norbi HUN
    Most valamelyik patchben elérhetővé tették a p38j-t meg a kv-t :D
  • bgabor911
    Csak villágháborús tankok lesznek a Chronicles eventen, így IS-3 nem játszik.
  • PLaci #30228
    Nagyon jó..... megint csak nincs KT, de van JT......... (amit kikutattam már, de nincs meg az ezüstöm hozzá egyáltalán)

Mi lesz az utolsó nap? KT vs IS-3? :(
  • bgabor911
    30%-os leárazás most a szövetséges járművekre!
  • bgabor911
    Ki kell térni a head onja elől, ő a fordulózással sokkal több energiát veszít mint te a BnZvel. Lehet hogy a sokadik lecsapással fogod elkapni, de mindenképpen te vagy a nyerő, ha jól BnZ-zel. Márpedig a P-63asok kiváló gépek, pofátlanul alacsony (4.0)BR-en, ha jól emlékszem.
  • PLaci #30225
    Mentem 2 kört a P-63 -al.... a kib. használhatatlan minimap miatt ez nekem (repülősben) nem fog menni...
    Ráadásul fordulózik a csapattársam egy ellennel, 1km -el magasabban vagyok, ráborítok: 500m -nél kb 0 sec. alatt FELÉM fordul, és head-on..................
  • foxbat88fx
    jó ez az event :D :D
    afk-zok hogy meglegyen a 10. win :)
    szerencsére nem számít ha alacsony %-ot kapsz csata végén
  • Nesuten
    valaki ezredbe ,de előbb más dolgom van ?
    nincs szövinyomi gépen
  • ikarus44
    Megvan megtaláltam. Köszönöm!
  • bardocz
    Hm, msot így hirtelen én se, pedig úgy rémlik, hogy a bezárás melletti csavarhúzóra kattintva feljön egy olyan opció is.
  • ikarus44
    Biztos én vagyok a béna, de nem találom.
  • bardocz
    A játékban kapcsold ki az automatikus indítást. Ami elindul elsőnek, ott van valahol serttingsben.
  • ikarus44
    olyan problémám lenne a játékkal, hogy mikor beindítom a gépemet, és bejelentkezésnél egyből elindítja a WT-t, és elég kellemetlen, hogy az így is még bőven töltő gépet még a játék frissítőkliense is megterheli elég jelentősen. Én Ccleanert használok, és abban letiltom mindig a játék automatikus elindítását, de mindig visszaállítja magának az automatikus indítást. Valaki találkozott már ilyennel? És ha igen, hogy oldotta meg?
  • foxbat88fx
    a jelenelgi 9. játékos 13 csata alatt 5-öt ölt :D és ő fog kapni ingyen prém tankot :D
    de én nem pedig ölésben a 4. helyen vagyok jelenleg pffff teljesen igazságos a gaijin megint :D
  • foxbat88fx
    ez a győzelem napja event is egy kalap szart ér....
    addig oké hogy mindenki 60 csatát mehet, addig igazságos

de amikor mellém bepakolja a fasszopó köcsögöket 1 tankkal... az enemy meg tele van 3 tankos 45%-os idiótákkal de mégis ők nyernek
  • gstup
  • foxbat88fx
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha engedi a pénztárcád.... sajna jó drága sörök, de nem is olyan híg szarok mint a magyarok
  • gstup
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen az.A svetlé.Ismerem a barbárt. :) Fincsi sör.De egy ideje leszoktam a belgákról.De valóban jó sörök.És megszámlálhatatlan sört fel lehetne most sorolni a belgák közül amit ki kell próbálni! :)
  • foxbat88fx
    ha eredeti cseh akkor fasza :) bár nekem kicsit gyenge a 4.2%....
    Bivalyt (6.5%) vagy Bakot (7.3%) szoktam inni :D de finom a Kruso is...
    tudod mit kóstolj meg egyszer..... ezt: http://belga-sor.hu/barbar-honey-belga-sor
    lecumizod magad olyan isteni sör :)
  • gstup
    Mi más! :D Igen az! :)
  • foxbat88fx
    Krusovice? :D
  • gstup
    Nincs itt baj az angel-el :) csak kell egy kis Kruso. :D
  • kissssss
    :DDDD elsőre én is félre olvastam pedig nem is ittam.
  • foxbat88fx
    hát én ma nem iszok többet...
    csak néztem, hogy milyen angyalok támadásáról beszélsz Te :D
    aztán rájöttem angel=angle
  • CHaooSS
    Angel of attack azért kicsit bonyolultabb( főleg úgy, hogy nem tudjuk, hogy mennyire működik jól a játékban) , de amúgy át kéne lőnie
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.05.05. 19:14:13
  • foxbat88fx
    hát én nem tudom :D sose lövök oda T-44-nek...
    only torony ha szemből van... aztán vagy beadja vagy nem
    tipikus orosz :D
  • gstup
    A 105-ös KT valóban nem tudja szemből a front páncélnál 100 méteren belül átütni a T-44-et(PzGr 39-el)?Azon a távon 60-fokon 220 mm-et tud átütni.Szóval annyit számít az a 2 fok?Vagy én nézek valamit rosszul?
  • Fura Alak
    A Gazsi megint remek "szórakozást" garantál, a Hürtgen Forrest nevű, mapnak nevezni mert szarral.
  • foxbat88fx
    ennyire nem akarok vele kínlódni :) egy 10-esért már oda adnám....
    az meg egy játékért nem pénz a mai világban, pláne nem hogy ennyi prém tank/repcsi van rajta
  • FishNoRba
    Nem a Der Adler, hanem a Dislike csapat festése. Eredetileg csak a T34-85 -re volt megszerezhető (dog tag -el, természetesen) de ha szerencsés voltál és jól tippelted meg a tournament győztesét (vagy csak rühelled a think -et, és inkább ellenük szavaztál, mint én), akkor az összes T4- es vasra megkaptad a festésüket.

Jól néz ki egyébként. Ha árkádoznék biztos használnám, de realistikusban szerintem inkább hátrány mint előny.
  • CHaooSS
    én anno a wot fiókokat is orosz meg németnek adtam el, annyi, hogy beszélj angolul.. amúgy többért lehet eladni nekik mint magyarnak.. :D
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.05.04. 13:27:00
  • foxbat88fx
    magyarnak akarom eladni, egyszerűbb mint külföldivel szenvedni
  • CHaooSS
    rakd fel akkor epicnpc-re , ne fórumon áruljuk már.. :D
  • foxbat88fx
    jó de lehet van olyan aki még csak az elején tart és nem akar kinlódni hogy kifejlesszen egy csomó tankot :D