War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a ki-46-III-on már tökéletesen látszik, hogy ez a kis mini repcsi is annak a másolata :D
elég jól ki vannak dolgozva ezek a kis japán tankok/repcsik
ha már megvan tudjak róla milyen repcsim van :D
A Tortoise szerintem a legjobb TD, természetesen a maga szintjén. Alapból 7 kezelője van. Nem egyszerű kilőni még nagyobb tankokkal sem. :)
A Centurion Mk.10. pedig talán a legjobb med. Ja, és gyönyörű tank. Talán a legszebb, igazán modern kinézetű tank a játékban.
Aztán a Centurion Mk.3, Caemarvon szintén remek gépek. És már tolatni is tudnak. Ott a Comet is. Ha a tolatást leszámítom eszméletlen jó tank az is. A saját szintjén és +1 BRel fentebb is, ami ritka. Aztán nem rossz a Black Prince, esetleg még a Churchill Mk.VII. Alacsonyabb szinten meg csak a lőszer az, ami miatt gyengébbnek tűnnek.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mivel esélyem sincs egy _NORMÁLIS_ MIG pilóta ellen, ezért nem is kezdtem el velük harcolni, maradtak a földi célpontok, a másik horten társammal együtt szépen lelőttük az összes földi egységet, így megnyertük a csatát.
Etikus? Nem.
Szánalmas? Igen.
De amíg ilyen BR rendszer van addig ez marad.
(mellesleg Ground Forces-ben megérdemli a 8.0, de repkedésnél szerintem simán lejjebb lehetne vinni)
(Volt rajtam egy MIG 17, 4x-5x rámzoomolt, próbáltam emelkedésnél eltalálni, de mire ráfordulok 500m+ távolságban van, oda meg nem visz el a 30mm-es ágyú ami rajta van. (aztán addig hősködött, míg az AAA a repterünkön lekapta, kár, hogy ezért nem jár semmi))
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.02.09. 20:16:59
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
WT-ben nincs benne az tuti

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
majd ha egyszer kapnak APHEBC-t akkor folytatom
Komolyan 4-6 találat kell hogy kilőjek egy ellenséges tankot vele, miközben lassú, papír, és még a csöve se hajlik.
Nem csodálkoznék rajta ha lekerülne 4.7 BR-be, mert a T-34/85ösök meg a Tigrisek feltörlik vele a padlót.
Szegény 17 fontos a szövetségesek egyik legjobb ágyúja volt a világháborúban, de itt sehol sincs az amcsi 76mm-eshez képest, egyszerűen azért mert annak robban a lőszere, ennek meg nem. És ez sajnos itt döntő faktor.
Mindegy, csak ezt az egy gépet akartam megszerezni az angol vonalról, a többi tanknak csúfolt ipari hulladék nem kell.
t8 összes megvolt... összes t9 kifejlesztve, rakat t8 prém
super perzsa, is-6, wz-111 (kínai hvy) na meg persze mellette ritka tankok :D
így kaptam érte 25e-t....
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.02.09. 16:24:52
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Gyorsabb a jelenlegi német propoknál?
TA-152 C3-ról megint semmi hír nincs.
Valamiért nem akarják betenni. Számomra instant vétel lenne még akár prémiumként is.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.02.08. 19:12:56
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.02.08. 18:12:47
wot-ban sok vásárolt accountos gamer volt.... az én accountomtól is kb 2 nap alatt megszabadultam
tolongás volt már a végén hogy kié legyen az account :D
itt meg már árulom vagy 2 hete
Vannak amúgy britek is már, velük meg az amikkal egész jókat lehet szórakozni. Bár a brit tankokat nem tudtam megszeretni.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.02.07. 18:18:08
+a mai sim csatában is lehet menni a VK-val.... hiába vannak t44 meg js-2mod44 tankok az ellenfél oldalán egyszerűen az ellenség nem figyel oda hogy kezd forró lenni a talpa alatt a talaj, csak nyomják a W gombot és roham!
7 kilőtt tankkal tudtam volna zárni a mecset ha nem nyúltak volna le előlem 3 killt.

Amúgy, mi ez az új? klán? :D