War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

bardocz
Hát nem tudom, amikor a szarjával kigurul elém, és valami 150mm+ átütésem van, olyan szögben meg távolságban van, majd pattanok az oldaláról, akkor nem így érzem. Igaz én még csak alacsonyabb tierben vagyok. Mondjuk 10ből 1 játékot ha tudok nyerni, mindegy hogy a németekkel vagy az oroszokkal játszok. Amikor hárman vagyunk a csapatban, akik értik mit kéne csinálni úgy nehéz.
azon ritka pillanatok egyikében volt most részem amikor a csapat fele volt csak agyhalott, a másik fele viszont használta az eszét és meg is mentették a bőrömet egyszer, nem volt egy kőnyű kör szinte állandóan létszámhátrányba voltunk.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

A játékosok kétharmada szerint a brit tankok a 'borderline useless' kategóriát erősítik. A leglassabban reverselnek a játékban és nincs robbanóanyag a lövedékükben, ezért 4-6 lövést kell bevinniük ahhoz hogy az ellen tankja felrobbanjon. Namost ez a gyakorlatban úgy szokott kinézni, hogy találkozol egy T-34/85el, belelősz egyet-kettőt, ő ezután visszalő egyet és te halott vagy.
Szerintem nincs még egy olyan nemzet a játékban aminél ennyire kevés hasznáható tank lenne.
Erősek? Hááát nekem mindennek tűnnek csak erősnek nem 😄
hahahha ez jó volt <#zavart1>
SB csata

tudtam, hogy ez fog történni 😄 éreztem 😄
bardocz
A brit tankok újak és azért ennyire erősek, vagy csak ígymaradtak? Pár napja, hete szedtem újra elő a játékot, csak realisticban játszok.
Oksa.Én Goldmarten néven futok 😊 .Holland oldalon vagyok.Én cerberussal pvp-zek.De sokat küldizek így nem gond a gold. 😊

Nagyon jónak tűnik az a játék, csak kár hogy 37 euró. 😄
Nemrég kezdtem, akciósan vettem meg a steamen. Holland oldalon vagyok, pvp-t az alap cuter-el, küldiket snow-al csinálom, kis tőkét akarok halmozni, meg esetleg több hajót kipróbálni, még úgy is lesz wipe. Hétvégén fellépek, majd rádkeresek, én ezen a néven vagyok fent ott is.
Tolod a naval actiont?Ne már?!Ha van kedved mehetünk groupban! 😄

AnuluWork
Várjál! Nem kalózkodsz a Naval Actionnal?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Én is a Division-t várom, addig Naval Action és pár egyéb játékkal ütöm el az időm.
Sherman0070
Én meg visszamentem WoT-ozni :'D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Szép képek, nem semmik lehettek az akkori magyar emberek. Érdekes mondjuk hogy most, amikor a tolvaj oroszország egy velünk szomszédos ország szuverenitását fenyegeti hasonló módon, akkor mennyire nem tudja ez megérinteni ez a magyarokat. Pedig az ukránok most ugyanúgy harcolnak ugyanazzal a mocskos megszálló oroszországgal szemben, mint mi tettük 1956-ban. Jó lenne ha az EU meg a NATO felébredne végre, és felfogná hogy oroszország mindig is veszélyt fog jelenteni a civilizált országok biztonságára nézve, és ellenségünk lesz a jövőben is, mindig.
Nálam minden nagyon egyszerű lett.Amint kijön a The division,törlöm a francba ezt a játékot.Borzasztó lett az új br rendszer.T-54 horda minden meccsen.Élvezhetetlen.Mindenkinek további kellemes játékot.

Küldtem nekik support ticektet is róla. Azért is 😄
Hosszú hónapok arcadozása után bementem egy Realistic meccsre. Mind az M47-emből, mind az M103-asomból egy ZSU-57-2 légelhárító löveg lőtt ki, szemből, 500-600 méterről. Nem tudom ez hol a frászban "Realistic", talán moszkvában Putyin elvtárs propagandaminisztériumában.

Úgyhogy visszamentem Arcadeozni, bullshitet ott is találok.
Kurvára remélem, hogy egyszer porig ég a gazsi székház az összes orosz gecivel együtt. Mert persze én KT-val a T-44 ammóját eltalálom nem döglik meg. Ő az enyémet és én viszont megdöglök...
Nem egyedi probléma, van még pár ember akinél jelez és persze nem a fórum sz@r hanem a user hülye. Mondjuk mindenkinél egyedi problémák jönnek elő más-más topikokban. Ez van mókolgatják itt folyamatosan de mindig lesz valami.
Sherman0070
Ez az sg fórum egy vicc. Avast, Eset minden vírusnak észleli....

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ez meg lemaradt.
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2016.02.11. 14:05:22
De jól rakta be a képeket...
Az SG fórum a király...
nem igazán akarok családot..... magányos életmódú vagyok 😄 barátnőm sem volt még sosem 😊
tök jól érzem magam egyedül
Bosszúból a múltkori zsu37-es incidensért...

Utoljára szerkesztette: Molot115, 2016.02.11. 13:59:30
Ez is egy felfogás, de sajnos pénz mindig kell. Most neked fasza az a szoba, de ha van mondjuk feleség, gyerek akkor annál több kell, gondolom nem akarod egy szobában leélni az életed. Ha meg tovább akarsz lépni, akkor fizetni kell, pénz nélkül kicsit nehéz belekezdeni a nagybetűs életbe.
ez mindig is így volt, mindig is így lesz
lehet itt akár milyen modern társadalomról szó az emberek 99.9%-át a pénz motiválja
szerencsére én a 0.1%-ba tartozom, csak azért kell a pénz, hogy ne dögöljek éhen, nem attól leszek boldog, hogy 150e forintos okostelefonom van meg, hogy 25 milliós autóm 120 milliós házam stb stb 😄
egy sima nyomógombos alcatel telóm van, egy 22 éves öreg mercim, egy 1,5×4,5méteres szobám, mégis boldog vagyok 😄
Zegi Norbi HUN
Megszállók voltak, szóval szerintem teljesen normális hogy nem sajnáljuk őket. Ugyanakkor viszont szomorú, hogy amilyen civilizáltak vagyunk meg kb mi szartuk az egész univerzumot(itt a beképzeltségre célzok), egymást írtjuk/kínozzuk állandóan mindenféle eszközzel és módszerrel, 99%-ban a hatalomért és pénzért.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Ha nem vagyok morbid, én is élvezettel néztem ezeket a képeket...
jó kis összefoglaló, szerencsére hullottak ezek a mocskok rendesen....
AnuluWork

AnuluWork
"A bug in AB ground battles where the aiming marker turned green over armour that could not be penetrated has been fixed."

😄

Túl jól teljesítenek a Panther II-k, valamivel ellensúlyozni kell őket...

yepp mind el fog veszni ha nem használod el.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.10. 19:59:45

Sherman0070
Ez komoly? Én viccből mondta anno haveromnak hogy ezt kéne ide is nem csak WoT-ba 😄

Ok, kösz. És jól sejtem hogy a meglévő kötvényeim vagy pontjaim vagy mik ezek váltáskor elvesznek?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Kell még sok fos proto.Csinálhatnának tank eventet ahol valódi tankok valódi tankokkal találkoznak, nem Walt Disney álmaival
én nem lesz prémium? what sorcery is this?

mindig újraindul, és a megvehető gépek választéka is változik.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.10. 19:02:35

Garou

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Ez a Warbound shop most még 19 napig van, aztán ennyi volt, vagy lesz új utána?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

A meccs kezdetén levegőből indul a beépített előretüzelő fegyverekkel rendelkező sugárhajtású bombázójával, rögtön zuhanórepülésbe megy át, és ezzel egy perc alatt ott van az éppen felszállás után emelkedni kezdő elleséges csapat feje fölött. Legéppuskázza őket miután éppen felemelkedtek a kifutópályáról, kihasználva a tényt hogy az alacsony energiaszintjük miatt nem tudnak manőverezni.

Aztán meg betesz róla képeket (#28451) ide hogy lássuk hogy milyen nagyon ügyes, mikor csak egy féreg.
Ezerszer elmondták Gaijinnak hogy ne tegye ezt a visszaélést többet lehetővé, persze érdeklik is őket a játékosok visszajelzései...

Sherman0070, mond, nem próbálták még óvodásokkal verekedni? Azok se tudnak ám visszaütni! Miért érzem úgy, hogy World of Tanksban nagy arty huszár voltál?
Sherman0070
Mert az kúrvára fer amikor Griffon spitek ellen mennek az FW-k?

Hogy játsza ki a rendszert?
A tisztességesen játszók meg dögöljenek meg, miért nem játszák ki a rendszert ők is, mint te. Értem én, ízig vérig magyar mentalitás ez. Csak én hányok tőle.
épp este néztem meg eléggé elszomorító volt <#szomoru1>, mire elérnénk a gépnek megfelelő magasságot addigra véget ér a csata.

Sherman0070
Amíg az amcsiknak ott az F-84 én aztán addig nem erőltetem meg magam..... szemet-szemért, fogat-fogért 😊

Én nem várnék rá annyira, Magz a videójában elmondja hogy bár a Do-335 valóban gyors gép volt, de ezt olyan magasságon tudta ahol a War Thunderben nem repülnek a gépek. Plusz még beszédes adat, hogy a gép emelkedőképessége naagyjából a B-25ösnek felel meg, ami ugye egy könnyűbombázógép.

Itt van Magz videója róla.
Zegi Norbi HUN
Most akkor ezek lusták voltak utánajárni, milyen tankokban volt és inkább betették mindhez, hogy ne legyen ebből vita vagy pedig nem engedhették meg, hogy egy orosz tank hátrányban legyen egy orosz játékban(főleg nem német tankokhoz képest) 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Nem hinném. Az egy Cromwell egy átalakított 17 fontossal, ami picit lassabb végsebességre mint a Cromwell.
Én meg a Cromwellt már BR 3.0-án is papírnak találtam, nemhogy BR 5.3-on. És ugye mind 2km/h-val tolat.
A sabottal meg remekül lehet gyűjtögetni az assistokat. 😄