War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Tehát, pár napja megpróbálkoztam kombinált SIM csatába bemenni a prem.Spitfire-al...összesen mentem 3 csatát. Az elsőben - Normandia - konkrétan azt sem tudtam merre vagyok arccal. Nagyjából felismertem a pályát, de nem láttam senkit lent akire rádobhattam volna a kis bombámat. (Nem olyan könnyű a kabinból érszrevenni bárkit is.) Addig nézelődtem, míg végül sikeresen nekivezettem a gépet egy rohadt léghajónak és szépen lezuhantam.
A második Hürgen Forest volt, ott meg már éppen kiszúrtam egy német tankot de visszafordulás után meg leszedett egy csapattársam P-39Q-el....gondolom Német gépnek azonosította a Spritfire-met...A 3. ban meg már nem is emlékszem mi volt. Szóval aki a SIm-modban repcsivel - nem bombázóval - eredményesen rakétázik, vagy bombáz az előtt le a kalappal. Nyilván nekem még nagyon hiányzik a rutin és nagyon szokatlan is volt ezzel a fejmozgás követővel játszani, de a csak cocpit nézetből összehasonlíthatatlanúl nehéz észleni a földi járműveket főleg úgy hogy nincs marker mint pl Ralisticben. Arról nem is beszélve, hogy egy "egér-bill" kombináció után Joy-al irányítani...pfffff....Mindenkinek aki szidja a repülőket a kombinált csatákban, ajánlom, hogy tegyen egy próbát SIM modban.....
Nyamvadt 140 millit üt át az alap lőszere, cserébe nincs rajta semmi páncél, és egyenlőre a mozgékonyságától se vagyok elájulva! A firefly nagyságrendekkel jobb, pedig a comet a számokban jobb. Mégis egy használhatatlan sz@r...
De igazad van, sokkal világosabban megfogalmazott, értelmesebb eventek kellenének WTbe.
Nekem az ilyen, illetve ehhez hasonló eventek hiányoznak a WT-ből.
Nem, nem az ingyen gold miatt (az sem rossz), hanem egyszerűen le van írva, mit kell csinálni, teljesíthető is, RP-t is kapsz, nem leszel ideges az olyanoktól, hogy lőjj le 1123 tankot rakétával, miközben első vagy és nyer a csapatod 😊
Régen volt hasonló többször is, sőt 2-5 szorzós napok is, de mostanában csak fasság van.
Ez a valentin napi is eléggé ... meh
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.13. 19:46:13
sokan gyűlölik az AA-kat(ami érthető) de közel se olyan kőnyű velük játszani mint ahogy néhányan elképzelik.
(ennek a kugelnek valami botrányosan lassú a toronyforgatása<#bdead>#bdead>)
A légvédelmisekkel az a baj,hogy egy részük tanknak használja ( műköfik is) és simán hagyják a légieket dolgozni.A másik véglet aki nem tud egy stukát megkülönböztetni egy p47 től,így mindenre lőnek aminek szárnya van
Menj simre,ott nehezebb bombázni.(/mondjuk könnyebb azt mondani,hogy paraszt mint felszállni és lekapni őket.) Pont ettől jó a mixed,ez WG nem Wot
Amúgy realisticben csak engem basznak fel a repülők nagyon? Árkádban az a 1 percnyi repülés még oké volt, de itt ahogy észrevettem ha behozza a paraszt a repülőt amíg le nem szedik ottmarad, és addig bombázhat folyamatosan.
A yak3p az egyik legjobb példa a fos br-re.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Ami nekem még nagyon bejött, az a Cromwell V és a 3inch Gun Carrier volt. 2.3ban a Valentine MkI szerintem teljesen korrekt tank. (Ugyanezt elmondani a Cromwell I és a Valentine MkIX és XI-ről viszont már nem lehet. Nagyon nem jó BRben vannak. Ott ők már nagyok kevesek, ha lejjebb kerülnének, akkor talán. A Matilda 3.0ban egy vicc, pedig az sem lenne rossz tank, ha azok ellen menne, akik ellen ment ... Ráadásul olyan lassú, mint talán egy Maus, bár a Maus azonos terepen szerintem lehagyná. 😄) Aztán a Crusaderek közül az utolsó, az MkIII sem rossz, de sajnos nála is magas a BR. Ha jó meccsbe kerül, akkor lehet vele jókat menni, de 10ből 1x kerül oda ...
A T17 viszont ... 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.02.13. 07:11:54
Gondolom a királytigrisbe nem sok értelme lesz beleülni miután elterjednek majd a T-44-100ak.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Így már sokkal megnyerőbb:
.jpg)
Ott van akkor a Comet, a Tortoise, meg a két Centurion. De kábé ennyi szerintem.
Végignyomtam az egész ágat. Mondom, csak az utolsó két tank nem elit, és azért annyira nem rossz velük játszani, csak persze máshogyan kell, mint mondjuk egy orosszal. Írtam már, de szerintem a Comet talán a legjobb brit tank, és ráadásul roppant sok mindent kibír. Ezt máig tartom. Eszméletlen mit túl lehet vele élni, ha 500 méter alá sosem mész. Ok, a tolatása neki IS katasztrófális, de minimum van olyan jó, mint a Panther D, csak nem 5.7, hanem 5.3. 😊