37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • patchaou
    Jobb is hagyni túlélni, hátha másnap ő lő le.
  • jocking
    Az elvtársak mellett ott voltak még a szövetséges "jófiúk" pilótái is. Nem egy német (és az általam olvasott könyvek alapján nagyon sok magyar) pilóta is úgy esett el, hogy a lelőtt gépéből kiugorva, védtelenül, ejtőernyővel ereszkedett, miközben a "szabadság harcosai" szemrebbenés nélkül legéppuskázták őket. A német és magyar légierőknél ha valaki ilyet csinált, minimum börtön, de akár kivégzés is várhatott rá.
    A német "brutalitásra" példa Gustav Rödel repülőász, aki az általa irányított alakulatnak (JG 27) kerek perec kijelentette:
    "You are fighter pilots first, last, always. If I ever hear of any of you shooting at someone in a parachute, I'll shoot you myself."
    "Önök vadászpilóták. Elsősorban, utolsó sorban, mindig. Ha bármikor meghallom, hogy bármelyikük rálő bárkire egy ejtőernyőn, azt magam fogom lelőni."
    Utoljára szerkesztette: jocking, 2016.05.25. 20:53:06
  • Zegi Norbi HUN
    Egy háborúban nem szokott lenni jó és rossz, csak gonosz és kevésbé gonosz. Semmi sem csak fekete és fehér. Így, hogy a szövetségesek "felszabadítottak" a náci rémuralom alól, sok zsidó és más ember életét mentették meg. Másfelől például a tévesen civilizálatlannak tekintett oroszok megerőszakolták fél Európát korra való tekintet nélkül. A Harmadik Birodalom építményeiben azt mondták a bosszú hajtotta az orosz katonákat egészen Berlinig, lehet ez is a bosszú része volt.

Egyébként a németek minden korszakalkotó fejlesztést későn kezdtek el, a győzelem olyan jól robogott feléjük a háború elején, hogy Hitler sokat parkolópályára tett.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.05.25. 19:59:57
  • foxbat88fx
    mire a maus prototípusa is megszületett már rég látni lehetett a háború vesztét :)

csak hát Hitler papa nem akarta megadni magát, inkább az ellenség megtörése helyett a saját dezertált csapataira küldte rá a másik még nem dezertált csapatait :)
    sok 2.vh-s regényt is szoktam olvasni, amíg pl. fel nem kúrja az agyam :D
    pl. amikor olvastam miket csináltak az oroszok a magyar nőkkel, hogyan erőszakolták meg őket stb stb
  • kissssss
    nem de ennek ellenére gyártották volna mindkettőt ha fojtatódott volna a háború(maus) illetve lett/maradt volna támogatója(t-10m), amúgy képen nem hiszem hogy olyan nagy biztonságban lennének az m60 m-103 meg t-54 tankok mert szinte mindig terepen kell velük mozogni ahol nem tudnak annyira felgyorsulni hogy fedezékbe vonuljanak vagy kitudjanak cselezni egy rakétát egy jó manőverrel, ezért lesz nettó szopás top tier4 nehéz tankokkal nehéz tankvadászokkal menni a rakétás buzik ellen.
  • bgabor911
    Nem értem, hiszen a Leopard, M60,meg a T-54 is tier5 tank, aztán jól elvannak. Inkább még egy szög az elavult nehéztankok koporsójába. Mondjuk sosem értettem hogy a maus vagy a T-10M minek került bele a játékba, hiszen a valóságban sem volt hely számukra már a csatatéren a hidegháború beköszöntével.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.05.25. 18:39:47
  • xmanhun
    így ösztönzik gazsi-ék a népet,hogy mindenki használja a méreg drága heatfs-lőszert!!! mert akkor elöb elfogy a lion. és akkor vegyél prémet!!!! mert prém nélkül szart sem érsz!!!
  • fighter_hu
    Ha így marad a br-jük a tiger2-nek is végleg annyi :(
  • kissssss
    "ATGM tankok berakása után ugyan hányan fognak bemenni Maussal gördülő céltáblának"

még egy szög a tier5 tankok koporsójába...
  • xmanhun
    Hát igen,már szinte felesleges maus-al menni!mert a HEATFS-egyből kiszed,hiába van 200mm-páncélod!A javítása meg elég drága!! :(
  • bgabor911
    Milyen tankokról beszétek? A Sheridan amúgy kifejleszthető lesz, alapból HEATFS lőszerrel, ki kell húzni majd rá az ATGM rakétát. Kiváncsi vagyok az ATGM tankok berakása után ugyan hányan fognak bemenni Maussal gördülő céltáblának. :D
  • bgabor911
    Sheridan, 1969ből. Szép. Megjegyezném, hogy ebbe az időkeretbe már a 125mm-es ágyús T-64 is bőven belefér. Persze mi még a T-55öst és a T-62est se kaptuk meg ingame.
  • kissssss
    azt hiszem ennek adhatnák a premium update nevet... eddig 8 prémiumot mutattak be röhej
  • fighter_hu
    A német 7,3 br, az orosz 7,7 br a brit 6,7br de prém igen . Elvileg ezek még nem véglegesek
  • kissssss
    ha jól értetem akkor a brit tankok közé pakolják prémiumként 6.7-re...
  • fighter_hu
    Sztem úgy érti hogy svéd hogy a svédek alakították ilyenre a centurion-t de nem tudom :s
  • kissssss
    jól értem ezt? ezek svéd tankokat akarnak bepakolni?
  • fighter_hu
    Megint van 1,59-s live akit érdekel https://www.twitch.tv/warthunder
  • kissssss
    Westland Wyvern turbóturmixgép

Cromwell V RP3
  • Zegi Norbi HUN
    Szuper, köszi mindenkinek az információkért :)
  • Garou
    Németben északon van egy nagy páncélosmúzeum Münsterben (Deutches Panzermuseum).
    Repülőgépek terén pedig szintén náluk, Sinsheim-ben van egy nagyon fasza, Concord meg Tu-144 is van a rengeteg háborús vas meg motorok, autók stb mellett (Auto und Technik Museum Sinsheim).
    A sinsheim-i múzeumtól egy órányira van egy "testvér-múzeum", ugyanez pepitában, (Technik Museum-Speyer), csak ott meg pl az eredeti Buran űrsikló is ki van állítva. Itt is vannak persze egyéb gépezetek a repcsik mellett.
  • Szpecnyaz
    Van egy ami eléggé "közel" van. Krakkóban található, bár ez "csak" repülő múzeum, de nagyon jó, mivel sok unique cuccuk van. Van nekik pl Spitfire, Bf 109G6, PZL 11C (ez egyetlen db a világon), Ju 52, csak hogy a klasszikusokat mondjam, meg kismillió fajta post war MiG. De elég sok nyugati gépük is van. Én ősszel jártam ott. Ha valaki Lengyelországban jár, annak érdemes megnézni. Krakkó meg amúgy is nagyon jó város.
  • ikarus44
    A legközelebbi nagyobb múzeum (amennyire én tudom), az Angliában van Bovingtonban
  • Zegi Norbi HUN
    Jó kis múzeum :) Egyszer egy hasonlóba én is el szeretnék majd menni a jövőben :) Magyarország közelében találhatók nagyobb múzeumok vagy inkább csak Németországban, Angliában, Franciaországban, Oroszországban?
  • PLaci #30536
    Nem a 480p/720p/1080p külömbségről beszélek, nézd meg alaposabban HD -ban! Főleg a szöveges részek, a markerek (nevek) pár másodpercre élesek, majd hosszabb időre elmosódottak lesznek, majd megint kicsit éles, stb.....

Minimum december óta ilyen....
  • kissssss
    én még a replayt a játékban néztem meg, vakartam is a fejem hogy ezzel most mi van mert az én nevemet írta ki de én nem emlékeztem ilyen csatára aztán le eset hogy még is csak a jó replayt nézem de a játék cseszi helyesen ki írni az eredeti nevet...

( a nashornal aztán jól oldalba kaptad az ellenfelet a dombtetőn)
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.05.24. 00:00:12
  • Luciferkee
    Most engedte végignézni, nem szóltam :)
  • Luciferkee
    Nálam jó, kell egy kis idő mire HD-ban is feldolgozza.

Amúgy ha egy kicsit még jobbra lövöd meg ottvan egy lőszer rekesze, attól általában robban.
    De jah... nálam ha eltalálnak az üzemanyag tartálynál akkor robbanok.
  • PLaci #30532
    Csak tudnám, hogy mi a lószerszámért lesz ilyen homályos a videó, ha feltöltöm........
  • Luciferkee
    Ha valakit érdekel, nemrég voltam Friedrichshafen-ben, Doriner múzeum:

Képek:

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.05.23. 22:39:45
  • tommiking
    csak azért nem akarok veled menni,mert mindig veszítesz...bocs
  • AIexx
    Na arra befizetek.. :) legyen inkább 20 körből 1, az fair.. :D
  • foxbat88fx
    majd pont neked fogom bizonygatni, hogy jó játékos vagyok, ugye? :DDDD
    de ha annyira akarod szakaszozzunk.... ha 10 körből 1szer előttem végzel veszek neked egy T-34-100-at
  • fighter_hu
    A német x4-s rakétára gondolsz?
  • tommiking
    az a baj a Heat lőszer is kegyetlenül későbbi.eleve az IS típusokhoz nem volt..de ellen súlyozni kell a Pattont és a Leopardot
  • tommiking
    szerintem Benja,,nem tudod mit szívsz,de ez már büntetendő!!! ...erősen hallucinálsz már sajna...a sárkány a konyhádban NEM valódi,végül is,ezzel a hozzászólásoddal elmondtad,mennyit is ér a szavad..

Jahh én pl 3 hónapja játszom..

Üdv.:Tommi :)
    Utoljára szerkesztette: tommiking, 2016.05.23. 19:02:41
  • kissssss
    még a prototípus/blueprint tankok beleférnek ha módjával csinálják(waffentróger baromságok azért már nem kellenek) legalább kitöltik a hézagokat meg pakolnak tankokat tier5-be is.

de ezeket az ATGM faszságokat nagyon magasra kell pakolniuk ha nem akarnak népfelkelés kapni nyakukba a fórumon.

még mindig több értelmét látnám az irányított rakétáknak AF modban... a korai air to air rakéták közel se voltak olyan megbízhatóak mint a maiak.
  • foxbat88fx
    BALTA? Jungle map? :D
    ott erősen ittas állapotban voltam :))))
  • tommiking
    pont emiatt vagyok dühös rájuk,nem létező tankok, cefetre felhúzott op ország..ugyanennyire felhúzott amerikai,lehúzott német és angol..
  • tommiking
    más..lehet érgen aláztatok,de rengetegen átjöttek a WOT-ból és maradjunk annyiban a stílus is átjött......