37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    azzal a 128mm hurkatöltővel? minimum 7.7 vagy ha szerencsénk van akkor 7.3 a gyenge mobilitása/páncélzata miatt úgy mint a Dmax nashorn.
    (reméljük az utóbbi fog megvalósulni)
  • Fura Alak
    Sturer Emil vajon milyen BR -t kap? :)
  • bgabor911
    Tekitve hogy az orosz oldal fejlesztésével nagyon le vannak maradva, és onnan hiányzik minimum kettő hidegháborús tank, talán nem is baj. Így is a szövetséges oldal van technológiai fölényben most tank témában.
  • Zegi Norbi HUN
    Kb engem is :) A Leo 1A1 viszont mégsem kerül most be? Ez kicsit meglepett :/

Ezt olvasva dolgoznak szorgosan a Gazsinál :D Jó kis felhozatal :)
  • kissssss
    ami engem érdekel az a LVT(A)-1, B-18, Sturer Emil, Hs-123.... kb ennyi, meg talán még az új ruszki tankvadászok.
  • AIexx
    yak 30 nekem bejön, meglátjuk az irányítása milyen lesz.. meg a br
  • kissssss
    Sneak Peek about Update 1.59 'Flaming premiums'

pfff kapunk 10 prémium gépet és kb 14 kifejleszthető gépet, nagy részük copypaste(kv-2,t34) vagy új verziója egy már bent lévő gépnek.... hát nem vagyok elájulva ettől az updatetöl.
  • AIexx
    még alap állapotban sem olyan rossz, meglepően gyors..
  • PLaci #30596
    Kicsit sok volt ez a 3400 warbond, de sikeredett! :D

• jocking
    Nagyon gyanús ez nekem... Van a logban 2 vesztes custom battle is abban az időpontban. De érdekes módon nem hiányzik semmi, nem költődött el semmi, nem változott meg a jelszavam (eddig, mert most váltottam + telókódos hitelesítés). Ha valaki behekkelte volna magát, az tuti nem éri be azzal, hogy kinyissa a dobozt és menjen 2 custom csatát.
  • jocking
    Nem vesztettem, és nem éjjel 3 volt, mert 24 órás bejegyzés szerint írja az időt (15 óra valahány).
  • kissssss
    nem lehet hogy éjjel 3 órakor játszottál még egy kicsit?
    (GE-t nem vesztettél? )
  • jocking
    Érdekes dolgot tapasztaltam ma, mikor beléptem ma először néhány perce.
    Nem kaptam új "napi doboz"-t. A játék szerint ma délután 3 körül már beléptem és megkaptam. Amúgy test drive volt, lényegtelen, de du. 3 kor én itthon se voltam, és más nem nyúl a géphez.
    Az egyik repülős presetemben 1-2 gép át volt cserélve másra, mint ami eddig volt.
    Volt már másnak is ilyesmi? Mindenesetre azért cserélek egy jelszót....
  • kissssss
    lal... már csak 2 modult kéne kifejlesztenem erre fel csak most adja ide, mindegy jobb később mint soha.
  • AIexx
    te ki a faszom vagy, megmondod milyen legyen a nick -em, bagolynak nevezel.. kemény! most mit vársz mit reagáljak erre? anyámasszony katonája..

Stefan99 : miért nem mehetnél nyugodtan cigány negyedbe? mégis mi történne? fordított esetben is vannak olyan rasszista emberek, hogy már az utcán lecigányozza a másikat, pedig semmit sem követett el, csupán a bőrszíne végett, magyarok...
    Utoljára szerkesztette: AIexx, 2016.05.26. 18:28:16
  • Stefan99
    Pedig bizony van oka az előítéletnek a cigányokkal szemben is, de ezzel kapcsolatban is úgy vagyok vele, hogy minden egyénnek megadom ugyanazt az első esélyt, legyen bármilyen nemzetiségű vagy színű. Ettől függetlenül nem szívesen mennék este egy cigány negyedbe, egy cigány viszont aránylag nyugodtan mehet egy fehérek által lakott részen. Akkor ki is a rasszista?
  • Stefan99
    Hosszú távon, mint mondtam.
    Én mondjuk azoktól az amerikaiaktól sem vagyok elájulva pl, akik azt hiszik hogy ők a világ közepe. És sok ilyen van.
  • AIexx
    nagy része? ahamm... ezt te sem gondoltad komolyan.. miért lene vicces a cirill betűs nick? mindig is érdekeltek a nem latin betűkkel írt nyelvek.. örmény, grúz, csodálatos írásuk van szerintem!
  • Luciferkee
    Pre Order

LOL. Ezek kérik, hogy előre fizessek valamiért, amit lehet hogy meg sem kapok? A mai napig nem kaptam meg a 200%-os boosteremet a bajokságos szavazásért. (mindent a helyén csináltam). Csak azt a választ kaptam a supporttól, hogy egy ideig tart mire kiosztják, aztán már annyit leveleztem velük, hogy a végére meguntam, kenjék a hajukra az egészet.

Most meg ilyennel jönnek... kíváncsi vagyok, hogy akik megveszik, hánynak "felejtik" el odaadni. VICC
  • Nohab
  • AIexx
    a cigányok hol vannak a geci oroszokhoz képest ember? van ts-ed, dumáljunk egy kicsit, most nagyon felment bennem a pumpa.. a cigányok erőszakolták ezerszámra az ártatlan nőket, ők húzták karóba embereket, ők fejezték le még a nőket is? az, hogy magyarországon a cigányok megítélése rendkívűl rossz, mégis minek köszönhető szerinted? amerikában miért nézik le a négereket? vajon miért? adok ts címet gyere fel!
  • Nohab
    S kérlek titeket, hogy ne menjen át a topik megint utáljuk x népet topikká.

Az előző hsz utolsó kérdése költői kérdés volt.
    Utoljára szerkesztette: Nohab, 2016.05.26. 14:11:21
  • Nohab
    Elnézést mindenkitől!

Csak kíváncsi voltam, hogy miként reagál egy ilyen ember a saját stílusára.

1.

2.

Nagyot nőtt volna a szememben (nem csak ő), ha bocsánatot kér "saját magától". De miként várja el, hogy bocsánatot kérjenek tőle a cigányozásért, ha ő nem hajlandó a szlávozásért?
  • gstup
    Azzal hogy általánosítasz Te sem emelkedsz föléjük.
  • AIexx
    igen ott is ezt mondanám nyugodt szívvel, de kocsmában nem csak beszélnék hozzá.. imádok bulizni itt falun, nincs olyan hét amikor ne lenne verekedés.. :) én vagyok rasszista? a szlávok mégis milyenek? a köcsög szerb partizánok miket műveltek ember? karóba húzás, jó érzés lehet, nem? trehány, igénytelen bagázs.. oroszuk fél magyarországot megerőszakolták, ártatlan nőket vertek.. náluk már csak tényleg a kecskebaszó arabok a rosszabbak..
    Utoljára szerkesztette: AIexx, 2016.05.26. 13:53:00
  • Nohab
    Te rasszista te! Mi a bajod a szlávokkal mi? Marhára jó érzés hogy már itt a fórumon is megy a szlávozás, tényleg.. utálod a szlávokat? komolya? megnéznélek egy kocsmába haver, ott is ezt mondanád -e, vagy egy buliban..
  • bgabor911
    Az oroszok kábé annyira európaiak, mint a törökök. Nem kéne őket egy kalap alá venni? Igaz, de nézd meg a hozzászólásaikat a neten, 9gagen vagy bármilyen más oldalon, milyen nézeteket vall a többségük. Nagyon tanulságos.
    Nem nagyon hiszem hogy a gazdasági és kultúrális együttműködés lehetséges lenne velük, így hogy a népük háromnegyede a szovjetúniót sírja és akarja vissza a mai napig. Az meg tudjuk mivel járt a kicsi, magukat megvédeni képtelen keleteurópai nemzetek számára.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.05.26. 12:54:57
  • foxbat88fx
    és mi hasznunk lenne nekünk abból, hogy egy csőd szélén álló épp, hogy életben lévő "szuperhatalommal" jóban vagyunk? :D
    ne viccelj már
  • CHaooSS
    Mit mondtak még régen? Nem lesznek rakétás gépek erre bumm ráadásul forgó tornyos is lesz... de ugye így már külön veszik a 2. vh-s gépeket ugye? ha nem akkor azonnali uninstall..
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.05.26. 11:11:02
  • Stefan99
    Szerintem meg nem kéne egész népeket egy kalap alá venni. Mindenütt vannak ilyenek is meg olyanok is. Hosszú távon pedig az lenne a legjobb, ha az oroszok az EU barátai lennének, akár idővel tagjai is egy Egyesült Európai Államok féle szervezetnek. Nekik is, nekünk is. Különben nem fogunk tudni lépést tartani az ázsiai óriásokkal és az USA-val.
  • AIexx
    egy mocskos szláv nép, tipikus fajtája.. náluk a többiek sem jobbak, a szerbek végképp nem, sőt.. írtátok hogy inkább kína, amerika.. én nem mennék egy ilyen hatalmas országba, amerikába a pénz a pénz a pénz.. én sokkal inkább a fejlődő országokra lennék kiváncsi, pl. milyen lehet az élet kazahsztánban.. vagy ilyen nyugis kis országokba, pl. lithuánia!
  • kissssss
    " I was harassed by the company’s staff after I didn’t buy into lies they emailed me, in a petty attempt to make me change certain articles I had written."

milyen ismerős...
  • Megamax
    csak egy kis érdekesség , hogy mit várhatunk toluk
    https://ritastatusreport.live/2016/05/25/gaijinwarthunder-an-year-later-flips-the-disk-but-plays-the-same/
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.05.25. 23:45:33
  • foxbat88fx
    én ebben egyetértek Veled, inkább Amerika mint oroszo....
    mint kisország, kisgazdaság, valakihez húznunk kell, de inkább USA mint orosz.... a legjobb lenne Kína, de az nem kivitelezhető
  • bgabor911
    Ha már az oroszok említésre kerültek, én nem látom hogy azóta megváltoztak volna. Civilizálatlan barbárok voltak akkor, ma is azok és holnap is azok lesznek. És természetes ellenségei európának, ez sem fog változni soha.
  • foxbat88fx
    nem tudom, de nem is érdekel nagyon
    akkor is undorító volt a háború és most is....
    és még sokan kérdezik miért jön erre ennyi menekült, hát tudnék én olyan videót mutatni ezeknek, hogy kihánynák még a tegnapelőtti ebédjüket is :)))
  • PLaci #30564
    Az oroszoknál fogták a köztörvényes bűnözőket, és ahelyett, hogy börtönbe dugták volna, katonai szolgálatra kötelezték őket, büntető századokba szervezték, és beküldték az első vonalba.
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.05.25. 21:30:00
  • Madi92
    Hát szerinted hány tényleges orosz katona jutott el idáig? Az értelmesebbje eddigre már rég halott volt és ide már csak az "állatabbja" jutott.
  • gstup
    Mindegyik oldalon voltak ilyenek.Azért senkit sem kell szentnek beállítani.A németek is követtek el ocsmányságokat.Ahogy a magyarok is.
  • foxbat88fx
    durva egyébként olvasni, hogy a németek, milyen jól bántak a kurvákkal :)
    jó jó, megdugták, de nem erőszakolták meg, megvolt a tisztelet....

oroszokról nem is írok inkább..... volt amelyik csak hullát szeretett megdugni, előbb elvágta a nő torkát aztán erőszakolta meg, és ennél olvastam még durvábbat is :S