War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

robbanólőszer nélkül betenni őket miközben minden nemzetnek van APHE-je????
mi lesz a következő? japán tech tree only HE-vel???
inkább már nem mondok semmit se <#szomoru1>#szomoru1>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
és ez valószínűleg már így is fog maradni.
Nem tudni arról valamit, hogy a simulator marad így vagy vissza áll a régibe? mert mondom most megyek egyet erre csak kis szarokkal lehetne menni.. kezd kicsit idegesíteni már
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Ha a játékosok zöme nem csak menne előre eszetlenűl, hanem körülnézne hogy kikkel van együtt egy csapatban, azok milyen járművel vannak és persze mindenki tisztában lenne vele, hogy az Ő kicsi tankja mire való és mire nem, s ne adj Isten még játszani is tudna vele akkor sokkal jobb csaták lennének. Presze ez utópia és ilyen sem lesz soha. Mint ahogy az RNG-től sem fogunk megszabadúlni, és a WWII-s tankok is eztán is mennek a Post War-osok ellen.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.03.03. 15:29:55
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Ez kb. ugyanaz a felhozatal, mégsem szándékoznak az emberek a rahedli T-34/40,41,42- vel a Tigrisek ellen menni amikor lenne rá lehetőség.
Egy csima SB-ben lehet, sem megy mindenki Tiger I-el mikor az van
a különbség csak annyi hogy a wotnál könnyen el lehetett adni egy account-ot jó pénzért, itt viszont kutyafaszának se kell egy olyan acc ami teli van prémium/gift tanokkal repülőkkel <#szomoru1>#szomoru1>
Miket kéne berakni? Mivel M60 és Leo1 van bent, ezért ezek korabeli ellenfelei, a T-55 és a T-62 magától értetődően benne kellene hogy legyenek. Más kérés hogy hogyan lehetne a tech treebeli elrendezést értelmesen megoldani, nyilván senki épeszű nem akar öt tankot amiken át kell fejlessze magát T5-ben. De ezt a fejlesztők b@szták el a három darab T-54 berakásával(eléképesztő ostobaság volt!), miattuk alakult ki ez a helyzet, oldják is meg. Nyilvánvaló hogy nem reális 380.000 XP-be kerülő tankokat alkotni, ha öt van egymás után belőlük, mert a fa tetjén ülő típusok gyakorlatilag elérhetetlenné válnak mindenki számára aki nem prémtankal és prémszámlával tolja.
M60A1 és Leopard 1A1 is sokszor van emlegetve, mint szívesen várt új típusok, én nem látom értelmüket amíg legalább a mostani nyugati gépek orosz kortársai nem kerülnek be. Tény hogy a T-62 ellenfele az M60A1 volt.
Persze ez nem a játékosok hibája, hisz mind a 25-30 ember aki bent van egy csatában azt szeretné, hogy Ő mindenkit kilőjön (ha lehet 1 lövéssel) Őt meg senki ne llője ki. És ez az "akarat" független attól, hogy milyen tankban ül éppen!
Hmm, milyen érdekes...
már elmondtam nem egyszer, szeretem a kihívásokkal teli csatákat de a lehetetlen mazochista szintet már nem.
"Meg azért ez sem álltalános, legalábbis én nem ezt tapasztalom. Én teljesen jól elvagyok BR 6.7-ban a németekkel. "
bocs de ezt már nem tudom komolyan venni...
kezdjük ott hogy egyre jobban ez kezd lenni az általános,a felállás pofon egyszerű... kinek van kedve ww2 tankokkal hidegháborús ellenfelek ellen küzdeni? a válasz az hogy senkinek!
mi következik ebből? az hogy mindenki otthagyja a picsába 6.0 és 7.3 közötti csatákat, az orosz tankokkal játszók meg küzdhetnek saját maguk ellen, erre már volt példa régebben az event tank csatáknál mikor a tigrisek ellen csak a sima t34/40 41 42 tankokkal lehetett menni... német oldalon várakozott 67 ember ruszki oldalon meg 4.
azon se csodálkozom hogy gajjinék semmiféle statisztikát nem hajlandóak kiadni ezzel kapcsolatban...
Oroszok: T-55-nek semmi keresni valója a játékban amíg 3 T-54 van bent. Mivel elhanyagoható az előre lépés. T-62-t szívesen látnék de csak a 115 millis sima csövűvel lenne értelme. Berakni még 1 100 millist ami ugyan erősebb a D-10-nél de nem sokkal, megint minek?
Németek: leopard 1A1 vagy A3 esetleg mind2
Amcsik: M60A1 M60A3
Britek: Chiftain esetleg.
Szerintem egyébként ha akarnak valamit kezdeni a T-5-el akkor neki kéne állni kidobálni onnan a sok szart. Mert csak jönnek a tankok. Te meg csak vered bele az RP-t meg a silvert de nincs fejlődés! 3 T-54 aztán akkor még mögé a T-55 meg T-62. Persze...
Maus, 105-ös KT, T-54/47-49, IS-4, teljesen feleslegesek a játékba. Itt T-5-ben a legidegesítőbb mert kicsit el vannak szállva az árakkal meg a mennyiségekkel.
Meg azért ez sem álltalános, legalábbis én nem ezt tapasztalom. Én teljesen jól elvagyok BR 6.7-ban a németekkel.
Leo-m még nincs, de a Hellcat az nekem eddig a legjobb tankom volt. IGAZ, hogy azzal (is) - és ha jól értem, akkor a LEO-val is- SB-ben lehet a legjobban érvényesülni.
Azt aláírom, hogy a Hellcica Simulátorban érezte(M) a legjobban magam(ÁT). Mert ott nem virít marker a fejed felett mint AB-ban, és RB-nem is egy-egy lövés után. Én személy szerint imádom a gyors és magas tűzerejű tankokat, és kevésbé találom fontosnak, hogy brutál páncélvédelemmel legyenek ellátva. (Persze kinek mi) Az M60-t is biztos csípném, de ahoz még nagyon sok kéne, pedig már az M46-t húzom. A Britteknél meg még csak Tier III-nál járok szal arról sem tudok sokat....
nem nehéz.... hanem teljesen játszhatatlan 6.7 szinten, lásd 28908 hsz.
ERGO: Német tankkal játszók örvendjetek! Mert rettegnek a ruszkik tőletek!<#vigyor1>#vigyor1>...ja, hogy emiatt viszont nehéz velük a játék???<#fejvakaras>#fejvakaras> Hát valamit valamiért!<#idiota>#idiota>
"az a baj, hogy usa meg német oldalon nem tudok kiemelkedő tankokat mondani igazán...
persze jó tank a KT is de nem igazán kiemelkedő, pláne, hogy nagyok ellen sokszor teszi be"
A Leopard 1-esek többnyire meg szokták nyerni a szim csatákat, ők érdek oda mindenhová előszőr és egy lövéssel leszednek mindenkit. Az M103as sok találatot ki tud bírni, és HEAT-FSel többnyire oneshotolni szokta az ellenfeleket. M60as olyan mint a Leopard csak a T-54eshez fogható páncéllal, így kicsit lassabb. Mindegyik kiváló tank.
"de számomra a szégyen tech tree az az amerikai, nem hiába abból van a legkevesebb és oroszból a legtöbb 😄"
Ez azért butaság, mert a T-54/51 és T-54/47 évek óta a játékban van már, míg az M60 és a Leopard úgy fél éve kerültek be. Csak amíg az M60 egy hosszú grind, addig a Leopard 1 jóval kevesebb XP-ből kifejleszthető, így persze hogy az a népszerűbb kettejük közül.
"A T-55 meg T62??? De ugye nem úgy gondolod, hogy a KT-k ellen menne?-😄"
Nem értem miért mennének a top cold war tankok KTk ellen. Kérdezd az orosz fejlesztőket hogy miért megy a T-54/47 ellenük.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.03.03. 12:04:16
Viszont igazából nem akarok beleszólni, mert nekem eddig a 6.7-7.0 Br.-k a legmagasabb amikben mentem, de én ott mást tapasztaltam.
A T-55 meg T62??? De ugye nem úgy gondolod, hogy a KT-k ellen menne?-😄
szerintem attól jó egy tank, h szarrá alázza az ellenfeleket, mint pl a T-54 mod 47, hogy 7.3-at kapott
de kiváló tank még az IS-2 6.0-án
KV-2 és SU-152 is nagyon jó tank 5.0-án, és persze ne feledkezzünk meg a 34/85-ről sem...
az a baj, hogy usa meg német oldalon nem tudok kiemelkedő tankokat mondani igazán...
persze jó tank a KT is de nem igazán kiemelkedő, pláne, hogy nagyok ellen sokszor teszi be
de számomra a szégyen tech tree az az amerikai, nem hiába abból van a legkevesebb és oroszból a legtöbb 😄
lövegpajzson elég könnyű belőni szinte bármivel, és amióta felvitték 8.0-ba nem is rak be ellenem amikor T-54-el megyek
Az M46 viszont felfejlesztve elsőrangú városi flankelő tank. Erős a motorja, szinte kirobbanva gyorsul előre és hátra is(-20al tolat!) pillanatok alatt fordul a tornya, és ha valamit oldalba nyomsz az APHE-vel, annak többnyire azonnal vége. Mindezt 6.7-es BRen. Egyáltalán nem rossz tank.
Az M47 ugyanez, csak annak már van HEAT-FSe is.
Az M60 pedig egyértelműen a játék legjobb medium tankja, magasan alázza a T-54eseket, mert gyakorlatilag ugyanazt a páncélvastagságot tudja szemből, mint az, csak éppen a T-54 bosszantó hiányosságai nélkül.
is-4, t-54 mod 49 is elég durva 6.7-esek ellen, ezeket is sokszor teszi be kicsik ellen, szintén sima 10+ kill/csata
amcsiknál M46, T92, T95-nél tartok, szánalmasan szar tankok, talán 3kill/csata átlagom van velük, hagytam is az egészet a francba, semmit nem érnek, csak idegeskedni lehet velük, német 7.0 még elmegy
brit tech tree megint csak szart nem ér mivel nincs APHE
T5 orosz? Hááát... nyilván a fullos T10 az durván OP. IS-3 és IS-4 nem motivál nagyon.
De a T-54/51 az valami kritikán aluli. Az enyém még nem fullos, így nyilván nem pontos a képem róla és HEAT-FSel majd jobb lesz. De mondjuk a tetűlassú toronyfordulás, lassú gyorsulás és szar ágyúkitéríthetőség az nem lesz jobb, és ezen vonatkozásokban bizony agyonverik a nyugati medek. A páncél szemből persze nem rossz, sok mindent megfog, nyilván a SABOTot és a HEATFS-t azt nem, kár hogy többnyire ezekkel lőnek az emberre. Oldalról a tanktest 80mmes papír.
Nagyon kéne már ide a T-55 és a T-62. Eleve soha nem értettem miért került be három T-54.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.03.03. 09:31:44
bár most szopón vagyok mert 1 win kellene 3000 pont felett és 4-5000 pontos vereségeket megyek T-54 47-el 6.7-esek ellen 😞
Ha majd senki nem fog BR 6.7-en menni németekkel AR és RB csatában, akkor az elég világos jelzés lesz Gaijin számára, hogy valami nagyon nem stimmel a matchmakingel.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.03.02. 10:36:57
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"