37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    nem olyan nagy katasztrófa ez a tankvadász a megfelelő időben és helyen igen durva pusztítást lehet összehozni ezzel az ágyúval ezen a szinten.

• CHaooSS
    mondjuk német nem értem miért nem népszerű, az az ág elég jó szerintem, ( kinek mi mondjuk.. :D )
  • bgabor911
    Valahogy jól érzékkel lettek az ATGM tankok elhelyezve a legkevésbé népszerű ágak legvégén. :D
    Több kifejlesztendő XP, több eladott prémium számla. Persze a legnagyobb szívást a britek kapták, mert ott az ATGM tank prémium.
  • CHaooSS
    Én nem értem, hogy miért nem kaptak egy teljesen új ágat.. max akkor 450k lenne az áruk vagy nem tudom, de pl kipróbálnám az oroszt, de ott a negyed td ág van csak meg..

Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.05.30. 21:13:12
  • kissssss
    szerintetek van rá esély hogy az idei summertime madness eventen megkapjuk az FW 189 gépet? már jó ideje be lett jelentve a gép de semmi infó arról hogy mikor lehet majd megszerezni
    (az A-1 verzió még faszább lenne kettő 20mm gépágyúval)
  • Zegi Norbi HUN
    Na igen :D
  • bgabor911
    Sose vagyunk kreatívabbak, mint mikor meg kell ölnünk egymást. :D
  • Zegi Norbi HUN
    A technológiai fejlődés mindenképpen jelentős volt. Ez az egyetlen pozitívuma ennek a világméretű öldöklésnek :/ Pl: Wernher von Braun és a V2 rakétája(az ő hathatós segítségével jutott ember a Holdra), sugárhajtómű, radar, szonár, atomkutatás stb.
  • bgabor911
    Három megjegyzést azért tennék:
    - Az ATGM cuccok nem a TD ágak végére kerülnek feltétlenül, mint gondolnánk. A Raketenjagdpanzer a dicker maxos ág végén lesz a strurer emil után. A Sheridan az amerikai light tank ág végén.
    - a BR-ek is kérdésesek. Teszt szerveren pl a Sheridan 7.0án van most. Reméljük nem marad így.
    - Mindig vannak olyanok, akik goldból hihúzva már aztnap az új gépekkel nyomulnak. A múltkori nagy peccs napján például gazdag nyugatiakat láttam platoonozni Chieftain Mk3-al, goldos festéssel.
  • jocking
    Nem értem, miért megy a rinya a rakétás szarok miatt. Ha op, megszerzed, és akkor te is op leszel. Ha meg zavar a oneshot 3 km-ről, akkor egyszerűen nem játszol azon a BR-en, ahol van, addig amíg nincs meg a sajátod.
    Én pl. németekkel nem megyek 6.0 br fölé (pedig a vadásztigrist+jpz4-5-t kivéve minden T5 cucc megvan), így magasról teszek a rakétás szarokra, amíg le nem viszik a br-jüket 6.7-re. :D

Nem kell fosni tőlük, ha annyira op, akkor úgyis a következő lesz a menetrend:
    - kijön a peccs, még legalább 1 hétig nem fogsz eggyel sem találkozni, amíg fejlesztik a népek.
    - 1 hét után is max. annyival fogsz találkozni, ahány embernek ki van tolva a német td ág. Nekem pl. lesz még vagy 3-4 hónap a napi 2-3 csatámmal.
    - 1-2 hónap után egyre több embernek lesz meg, és egyre többet fogsz belőle csatában látni. Itt jön az, ezek a fosok tömegmészárlást rendeznek, és az a csapat fog nyerni a végén, akinek több rakétás szara van.
    - Miután "rendes" tankkal esélytelen lesz br 7.0-tól felfelé, így szépen elkezdik letenni a játékosok a T5-öt (ill. tömeges "leave battle", ha a játékoslistában túl sok a rakétás szar)
    - T5 kiürül, star wars csaták only, várakozási idő az egekben

- gazsiék előveszik a morfondírt, hogy mit lehetne tenni:
    A) giga nerf a rakétás szarokra
    B) újabb tankok berakása, fejlettebb páncélzattal
    C) br csokkentés...
    Mernék rá fogadni nem kis összeggel, hogy melyiket választják....
  • AIexx
    1 dolog, ami a legfontosabb, a háborúban nincs győztes! Mindenki csak veszít.. Utólag ha belegondolunk, volt-e értelme, csaak annyi hogy fél Európa romokban hevert, több millió ember halt meg..
  • Stefan99
    Sajnos a mi csapataink is követtek el háborús bűnöket orosz területen, egy nép se ártatlan. Más kérdés hogy a győztesek írják a történelmet, és a háború után büntetés csak a vesztes felet érte.
  • tommiking
    korrekciózd ,de csak kicsit,nálunk az ukrán front volt a drága szőröstalpúakkal segítve,így nem kell csodálkozni ami történt...volt hogy halálra erőszakolták a magyar nőket...igazából azt sosem értettem minket magyarokat miért nem kárpótolnak...van miért
  • tommiking
    korrekt,bár az angolok nem lőttek az ejtőernyősre,az oroszok igen...onnantól már a németek is lőtték az oroszokat.
  • PLaci #30630
    Egyszer sikerül behajtanom az öcsémen a milliós (nem vicc!!) rezsitartozását....
  • Zoli105
    sajna lófaszt nem ér XD csak díszítés, remélem nem vetted meg mindet ! :O :( csak közelről látszik , távolról olyan mintha nem is lenne rajtad gyom ! XD
    részvétem ! :(
  • hooah
    Tudod, csak visszaváltom az üres üvegeket.
  • Zoli105
    Hát a gazsi ismét megmutatta hogy mekkora gennyláda ! itt van ez az event és jó lenne menni Királytigrissel de nem engedi bevinni XD pedig összeszedtem 1500 pontot és semmi (hozzáteszem senki nem tudott behozni Királytigrist , de Is2 az van dögivel xD (hm szóval szándékosan nem lehet bevinni egyik Királytigrist sem ? :O mert az hogy bug vagy hiba nem hiszem el , mert nem ma indult az event :D -.- , lehet féltik a kis ruszki játékosok lelkét , nehogy Királytigris ellen keljen harcolniuk ! XD )
    kérdem én hová fog még süllyedni a játék mikor bejönnek a rakettyás szar tankok xD (nem hogy inkább az olasz magyar francia finn nemzetet hoznák be vagy a japó tankokat mint ezeket a szarokat XD )
  • gstup
    Ebben az új tank duelben mi kell hozzá hogy be tudjam vinni a Tigris 2(p)-t vagy (h)-t?Mert eddig egyszer sem engedte.Viszont folyamatosan jönnek szembe az is-2-ek.
  • CHaooSS
    Az jó mert dev szerveren még jóval alacsonyabb értéke volt a németnek és az amcsinak.. amúgy az ASU-85 is érdekes lesz 6.7-ben a 380 mm-es heatfs-el..
  • gstup
    Az szuper lesz.Jagdtigerrel és Tiger II 105-el menni ellenük.
  • kissssss
    tegnap este végeztem a d.521 moduljainak a fejlesztésével, sajnos modulok nélkül eléggé gyenge a gép mert jóformán még egy bombázó is lehagy emelkedési sebességben sokat kell fűnyírózni az elején.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    viszont modulokkal együtt már egész jó gép lett belőle... WEP-el már lehet vele emelkedni rendesen csak sajnos elég gyorsan el kezd melegedni a motor így erre oda kell figyelni, a fegyverzete elég szegényes a hozzá való lőszermennyiség pedig még inkább ijesztő de némi gyakorlással és türelemmel azt a 60 darab 20mm lőszert be lehet osztani 2 vadászgépre, a 7.5mm mókushergelő géppuskákat meg inkább a korai ruszki zuhanóbombázók lelövésére tartogassuk(BB-1 és társai) de a német ju-87 gépek is elég puhák ahhoz hogy ne kelljen rájuk 20mm lőszert pocsékolni.

ja és zuhanórepülésben igen csak jó a gép, nem egyszer sikerült utolérnem jó pár fókát és p-40 gépet, a max sebesség amit eddig el tudtam érni szétesés nélkül 680km/h volt.

Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.05.28. 09:21:02
  • bgabor911
    Én sem rajongok az ATGM ötletért, de jelen állás szerint max BR-en lesznek az ATGM indítók (8.0), szóval várhatóan 7.0 alatti gépekkel nem találkoznak majd. Gyanítom én is hogy ki lesz tolva a BR hamarosan 9.0-ig tankoknál is, és akkor még feljebb tehetik őket, ahogy kéne.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.05.28. 08:34:07
  • PLaci #30621
    Látszik, hogy valaki paypal n00b. :)
  • hooah
    Na jó
    Mondja azt valaki, hogy a pánzes dudvaa ér valamit ebben a szaros játékban, mert akár hova bújok a susnyásba mindig észrevesznek.
  • CHaooSS
    fasza.. kíváncsi leszek mennyire lesz rossz a 45 előtti gépekkel menni úgy, hogy már rakétákkal is fognak lőni ránk
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.05.27. 21:22:19
  • Zegi Norbi HUN
    Egészen pontosan ezt írták: "more technology" Required before a BR 9.0 is implemented for GF , szóval szerintem kissssss jól írja.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.05.27. 21:17:35
  • kissssss
    ha jól emlékszem régebben csak annyit mondtam hogy az ágyújuk miatt felpakolhatják őket magasabb br szintre is, pl Dmax fejlesztet löszerével lazán meglehet szívatni 6.3-ig bármely tankot(1km-ig 177mm pen) én simán kinéztem volna gajjinból hogy felrakják magasabb szintre... szerencsére nem így lett.

most még biztos nem fogják kitolni a br szintet, de előbb utóbb kénytelenek lesznek ha pakolnak be még több rakétás nyavalyát meg új cold war tankokat(t-62, leo1a1, stb...)
  • CHaooSS
    ó hát nem csak a gaijin :D minden fejlesztő kibaszik velük ott ahol lehet..
    Amúgy miután bejött a Max meg Nashorn nem te voltál az aki feljebb akarta pakolgatni őket? nem emlékszem pontosan, de mintha te akartad volna, hogy feljebb kerüljenek, ha nem akkor bocs .d
    --

"jön majd a 9.0 BR." és ez a mostani patch-el?
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.05.27. 19:31:22
  • kissssss
    aztán lehet hogy az is prém lesz :)
  • jocking
    Kapunk végre Uhu-t? Fuck yeah. :D
  • kissssss
    egyáltalán nem utálom a német oldalt, egyszerűen csak azt tapasztaltam az elmúlt 2 évben hogy gajjinék szeretnek kibaszni a német oldallal 5.7 szint felett...
  • Zegi Norbi HUN
    Mondjuk ez érdekes, elvileg russian bias van, de már két m48 meg a leo 1 is bent van, miközben a t62 még mindig nem :D

foxbat88fx jön majd a 9.0 BR.

kissssss felőlem együtt is jöhetnek :) Akár még az is lehetséges, hogy a t55 német prém lesz.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.05.27. 17:40:58
  • foxbat88fx
    rábasztam XD
    IT-1 8.0 lesz és a su-122-54 után lesz..... 15db ammo-val hmm
  • foxbat88fx
    nagyon remélem, hogy 9.0-ák lesznek :D
    ha nem akkor 6.7-nél nem nagyon lesz érdemesebb tovább menni a gameben
  • CHaooSS
    Látom utálod a németeket :D Su-122-54 is hol van? ennek max 6.7-7.0 , lassú és 0 páncél
    ----

ATGM gépeknek milyen lesz az RB/SB BR-je?
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.05.27. 17:07:55
  • kissssss
    ha viccelek akkor rakok smileyt is :)

én is örülnék egy 7.0 szintnek, mindegyik nyitott tetős német tankvadásznak alacsony a br szintje... eddig, majd meglátjuk hogy gazsibá tartja e ehhez magát.
  • kissssss
    nagyon úgy néz ki hogy ez most ki fog maradni, de előbb utóbb kénytelenek lesznek berakni + akkor már jönni fog a t-55 t-62 is mellé.
  • gstup
    Ez a sovietjinnek gondot jelent?Yak-3p 1945-ös mégis A 5-ös fókák ellen megy.És még jó pár példa van ilyenre.
  • foxbat88fx
    7.7??? ne viccelj már :D
    az korai tank.... vagy 6.7 vagy 7.0 lesz