War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.03.06. 13:27:58
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Kéne írni nekik a hivatalos fórumon. Másnap életbe lépne a változás. 😄
De a T-55nek jelenleg semmi keresni valója nincs a tech tree-ben. Max ha a mod-47et kiveszik marad a mod49 vagy 51, aztán T-55 és T-62. Így tudom elképzelni.
De tegyük hozzá nem lepődnék meg más megoldáson sem. Viszont a T-54mod51 és a T-55 gyakorlatilag ugyanaz a harckocsi. Esetleg prémiumként férne el. Jelen felállásban, máshogy nincs értelme berakni.
Persze gaijin úgyis jobban tudja...
bár így már elég sok lenne a T-54 variáns..... valamelyiket ki kellene venni vagy betenni lenyitható fülbe, hogy ne legyen kötelező kifejleszteni.... mondjuk a 49 és 51 lenne 1 fül alatt, előtte a mod 47.
majd jöhetne a T-55 abból meg a T-62, de a T-55 valóban elhanyagolható lenne, de a T-62 akkor is kell a játékba
A T-62-őt még megértem, de csak ha a sima csövű ágyúval kerül be. De egyébként az se lenne akkora hatalmas előrelépés. Ha esetleg kapnának egy T-64-et. Na az igen, az fejlődés lenne. De nem hiszem hogy bekerül, hiába idősebb még a leopárd 1-nél meg a Chieftain-nél is.
Szeretne felnőni közénk de a nagy igyekezetben csak idáig jut.
A T-55öst 1958-tól gyártották, a T-62est 1961-től, M60-ast szintén 1961-től,a Leopard1-est 1965-től, a Chieftaint 1966-tól.
Szóval igen, a T-62 rohadtul kellene ide, és örüljél neki hogy az 1964-től gyártott T-64es berakását még nem fontolgatják.
Tudod, normális ember (nem te vagy a félidióta orosz fejlesztők) úgy gondolná logikusnak, hogy a kortárs tankok, amik egymás vetélytársai voltak, azok egyszerre kerüljenek be mindkét szembenálló oldalra. Tudod, mert ezek egymás ellen háborúznak itt a tankos játékban. Na, érted már?
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.03.05. 22:10:35
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.03.05. 21:43:39
(már ha az extra páncélzat nélküli gift verzióra gondolsz)
szerintem előbb vagy utóbb de valamilyen formában biztos befog kerülni a t-55 t-62 +ezeknek a prémiumba pakolt proto/mutációik.
Nevetséges!
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.03.05. 20:59:30
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.03.05. 19:09:50
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.03.05. 18:54:26
De talán majd egyszer...
Igen ez az event legalább arra jó, hogy sok xp-t lehet szerezni 😄 Rengetegen mennek FW A-5 meg U2 verziókkal, aztán kezdődik a mészárlás :/ 😄
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Bár a végtelen respawn miatt a repülőset én is fogom tolni meló után. Tökéletes játékmód hogy a semmiresevaló Firefly-t meg Firebrandet kihúzzam 😄
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
A baj csak az hogy amíg a wotban van 1 rendszer amit mindenki elfogad mert az olyan és kész. Arcade igen, de az nem is akar más lenni. Addig itt tudtommal szeretnének realisztikusabbak lenni, amit valami miatt úgy képzelnek el hogy létrehoznak valami keveréket arcade-os elemekkel, amibe rakunk pár olyan dolgot amitől 1 árnyalatnival valósághűbb lesz. Ebből aztán egy kezelhetetlen esetleges, szürreális játékmenet kerekedik ki. Ami egyes esetekben még a wotnál is jóval komolytalanabb.
Congrat gaijin. Igazán szép munka...
Én sem tudok megválni a játéktól, mert szeretem a tankokat 😄 Azóta már én is mértékletesebb vagyok és így jó egészségnek örvendek 😄
Bár ez az event is megint. Nem ad semmilyen ládát a 10 win után, volt aki vesztett a csapatával, pedig előbb lett meg nekik a 100 kill és nem foglalták be a területet. Gaijin, én így szeretlek<#vigyor>#vigyor>
Khm. anno sem ütötte át ott mindig, ahol zöld, még a random előtt.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
na megyek mert van EC realistic csata 😊
Sebaj, még 6-7k RP és kész van, aztán könnyes búcsút veszünk egymástól XD
a legjobb taktika vele az hogy be kell campelni egy semleges capzónát és megvárni hogy az ellenség odamenjen foglalni, a szemtől szembeni harc teljesen felejtős még akkor is ha jó a fedezék.
pt76 pont az a gép ami megtanítja az embert a türelemre. 😄
#kisssss: Én is pont most húzom a PT-76-ot, gondoltam hátha van szimen, akkor bemegyek, mert AB RB módban használhatatlan, de amikor megláttam a listában, hogy ő a tápláléklánc alja inkább visszamentem RB-be szívni 😄
Megnéznék egy szavazást hogy tényleg annyira kis rétegnek hiányzik az 1 lövés? Vagy csak azokat hallgatják meg akik a WOT-on szocializálódtak? Esetleg van egy ideaméterük, és minél szarabb egy ötlet annál magasabbra kerül a megvalósítandó listán?
De a legrosszabb az egészben hogy így is visszaülök mindig... 😄. Igaz ha 1 héten már 3-4 olyan nap van amikor játszok sokat mondtam. Akkor is max 2-3 órát. Ha meg annyira nem megy akkor inkább ki is lépek. Valahol itt lehet a dolog nyitja, nem szabad túlzásba vinni, akkor kevésbé idegesítő. Amikor szabin vagyok vagy sokat tudok játszani, akkor mindig 1 hajszál választja el attól hogy letöröljem. Meg azért az sem véletlen hogy itt a fórumon is hányan hagyták a fenébe. Lehet hogy a többség azért többség mert a kisebbség elment? Az igények mesterséges alakítása ugye...
Bár értem amit leírsz, végig gondolva logikus is. De azt már nem értem hogy minek játszik az ilyen tankos játékot? Kilövik 1 lövésből? Na bumm ez 1 játék, figyeljen oda jobban! Tényleg mennyivel jobb amikor állsz a pályán és 2-en lőnek 3 percig de nem tudsz meghalni mert a játék azt mondta. Na az aztán élvezetes. Akinek ez tetszik azzal valami baj van nyaktól felfelé. Vagy amikor csak lövöd a másikat csak lövöd, de nem hal meg mert az RNG ellened dolgozik. Az is mennyire jó? Hánynom kell tőle, persze ez az én egyéni problémám kit érdekel. 😄
A %-os lepattanó meg egy akkora emeletes baromság hogy hajmeresztő egyszerűen. Nem tudom akkor minek rakták be a döntött páncélt, amitől "realisztikusabb" lett a játék fizikája, ha mellé beraknak egy homlok egyenest ellenkező megoldást. Sikerült elérni a sok hozzáértőnek ott fent, hogy hiába üti át a páncélt 1 lövedék, nem adjuk meg mert ez most az a 20% volt ami lepattan. Nincs ember aki erre azt mondja hogy így normális. Egyáltalán az is homályos hogy ezzel mit akarnak szimulálni? Vagy mit adott hozzá a játékélményhez? A rohamosan növekvő őszhajszálakon túl? A játékukban a rengeteg megadott adat, érték, a harckocsikról mind sz@rt sem ér, mert berakták az RNG-t. Hiába számolták ki hogy bizonyos becsapódási szög esetén mennyit visz át, mert úgyis az RNG mondja ki a végső szót. Akkor ez nem volt felesleges munka? Képes a játék arra hogy hiába menekülsz visszadob pár méterrel hogy bekapd a halálos lövést. Akkor minek van így lemodellezve minden? Tök fölösleges itt röppályát számolni meg páncélvédettséget-átütést nézni, úgyis ott abban a bizonyos helyzetben dől el hogy ki marad talpon.
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
mert mostanság igen csak mellé tudnak menni a skulók