37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Luciferkee #30724 Bug thunder.... persze utána kilőtt.
Hogy lehet átszivattyúzni az üzemagyagot az egyik tartályból a másikba?
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.06.02. 20:40:04 -
RODLEE #30723 Talán ma van az a nap,mikor kevés a sör! Ez a RB mod úgy el lett qrva most frissitett valami szutykot! SB-be meg egyszerűen nem jutok be! Panther A a legmagasabb BR 6.0 ami a palettán van fent és jönnek a kannavárók meg az a qrva tortiz! Mi a bréé? 
-
kissssss #30722 nem akar elindulni. -
6.7 -en már kapartam az arcom a sok 7.x miatt, de a 7.0 -án már totálisan játszhatatlan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Luciferkee #30720 Így talán 1 nap alatt letölti a frissítést (valamiért ez az egyetlen launcher ami nem akar sosem max sebességgel tölteni) -
az én kedvencem a ford gt :) ki tudja miért.. :) -
Brenor #30718 Áttensőn! LINK
A 2. pont a lényeges ;) -
foxbat88fx #30717 majd szólj 1 millió kilóméter múlva, hogy még egyben van-e a kocsi illetve a motor :D -
ikarus44 #30716 Hát én egy Amerikai-Eu csodát vezetek, amit Ford C-max-nak hívnak
-
Luciferkee #30715 (akkor én félve szólalok meg az általam imádott TSI motorral)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Seat Leon Cupra 2.0 TSI DSG7
-
Madi92 #30714 Bah, Golf 4 a menő. :D -
foxbat88fx #30713 óóóó pedig az öreg mercik :D csodaautók .... én is olyat nyomok :)
és még autópályán is simán lehet vele menni -
vajakos21 #30712 Nem,csak nem életcélom mielőbb a " top" tank/ repülő elérése.Vannak kedvenc gépeim,azokkal több száz csatám.A többi meg nem érdekel.Egy A5 ös fókával ugyanolyan jó meccset lehet menni mint egy miggel.Nem veszek meg mindent,nem topom ki mindenre a crewet csak hogy meglegyen.A második vh végéig érdekelnek a doogok,és azok amik nem csak papíron készültek el. Mixeden is van mindig legalább egy tank ami érdekel ( ha már nem képesek több tierben mixeden egyszerre csatát csinálni). -
az egész amcsi járműiparról elmondható, hogy a német sokkal precízebben összerakott, kifinomultabb.. (egyébként utálom a német autókat)
nézd meg az amerikai teherautókat pl.. egyszerű, nem sok alkatrész kell hozzájuk, cserébe nem is nagyon van kényelem, ugyanez az autóikra is, izomautó meg minden, csak ha fordulni kell vele olyan alulkormányzott mint egy mozdony.. ha meg a németek nem háborúztak volna, és senkitől nem zavartatva magukat fejlesztenek tovább, most szerinted hol tartana a német technika? légierőben pl. -
bgabor911 #30710 Én is szinte kivétel nélkül csak szimulátort megyek mostanában. Ott nincs BR hülyeség, és aki ott ki tud bombázni valakit az meg is érdemli azt a killt. :D
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.06.02. 13:19:46 -
foxbat88fx #30709 akkor gondolom már jól lehúzott téged zsével a gaijin :D -
vajakos21 #30708 A játékért játszom, a credit nem érdekel. -
foxbat88fx #30707 cserébe kapsz 9000 creditet és 1100 exp-t prém tankkal körönként :D -
CHaooSS #30706 Jó lenne simulátorban játszani csak nem úgy, hogy gazsi dönti el mivel megyek.. amikor ráérek játszani sose azokkal lehet menni amivel jó lenne.. -
vajakos21 #30705 Menj simre.Ott b25 sincs,ráadásul a tankokat is nehéz kiszúrni.Persze ott is vannak profi repesek,de messze nagyobb a túlélési esély -
CHaooSS #30704 jó azért ne egy hellcatet hozzunk példának mert az nagyon gyors, de amúgy nem nehéz bombázni, nagyjából 60%-ban bombák miatt haltam meg eddig
alig kell menni és már hozhatják a repülőket majd beszednek egy valag pontot és végén hozzák a top tankokat.. nem 1x volt már, hogy egyenként 8-10 killel vittük ketten a csapatot és az enemy meg szarrá bombázott.. ground forces-ban többet halok repülők miatt átlagosan mint tankok miatt az vicc..
dupla annyi SP kéne a repcsikhez mint jelenleg mert ez így nem jó
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.06.02. 11:55:13 -
bgabor911 #30703 Próbálj meg bombázgatni realistic battleban, egy alap B-25öst, Tu-2est nem tart soká kihúzni. Nem egyszerű dolog, és nagyon nem mindegy hogy egy cammogó óriást kell eltalálnod vagy egy fürge kis Hellcatet. Rakéta ugyanez. -
gstup #30702 Ez rendben is van.De nem erről volt szó.Hanem pusztán a kilövésről! :) Ha erre gondolt,akkor meg pontatlan volt a megfogalmazás és félreérthető volt. -
bgabor911 #30701 Azért a 1944 végére megjelentek a brit 17 fontos és amerikai 90mmes ágyúk, amik HVAP(játékbeli APCR) lőszerrel át tudtak ám ütni 180mm-nél nagyobb páncélzatot is. -
CHaooSS #30700 legtöbb tiger 2 sorsa az lett, hogy vagy műszaki gondok miatt vagy üzemanyag kifogyása miatt otthagyták.. többit meg kibombázták -
bgabor911 #30699 Nem, bezárták egy hónapja a kiskaput.
Nagyon nem akarják hogy rubelben vegyen bárki bármit is tőlük, mert lassan már akkor is jobban járnának ha fabatkában számláznának. :D -
bgabor911 #30698 " legmegbízhatóbb technika (az amcsi technológia közelében nincs a németekéhez viszonyítva, mai napig..)"
Ezt kifejtenéd, kérlek? Mert ha légierőről van szó, akkor ma bizony az amcsiknak nincsen senki a közelében sem. Pedig próbálkoznak ám néhányan.
Ha a dugattyús motoros technológiáról beszélsz, akkor egyrészt a Dornier Pfeil gyorsabb volt, másrészt a közepes szállító repülőgépeken és a COIN gépeken (ilyeneket nem használnak az amerikaiak) kívül ma már nincs használatban propis gép az amerikai légierőben. A Douglas A-1 Skyraider volt az utolsó propos harcigép, amit üzemeltettek, vietnám után vonták ki. Esetleg még a haditengerészet P3 Orion járőrgépe lenne említhető, amíg le nem váltják a P-8 Poseidon-al.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.06.02. 11:38:24 -
fighter_hu #30697 Ha jól emlékszek olvastam már egyszer olyat hogy tiger2-t szemből egyszer sem szedtek ki tankkal/tankelhárító ágyúval a szövik.
Megvan wikin-n is írják: "Despite the wartime testing, there is no reliable evidence that the front armour of the King Tiger had ever been penetrated in combat."
Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2016.06.02. 11:34:17 -
Rue East #30696 Ha ilyet állítottak, az hülyeség. Ha olyat állítottak, hogy egyetlen egy Királytigris frontpáncélját sem lőtték át a háborúban, az viszont tudtommal valóban igaz. -
Rue East #30695 Először is egyezünk meg a tényekben: a Királytigrisnek és a Párducnak is a futómű által nem takart oldala és a hátulja is döntött volt, nem csak a frontpáncél. Szintén döntött páncéllemezekből készültek a tornyaik is, kivéve a Párduc torony homloklemezét, de azt nagy százalékban takarta amúgy is a lövegpajzs. Arról lehet beszélni, hogy mennyire voltak bedöntve, de akkor nézzük meg a kortárs harckocsikat is, hasonló méretű ágyúval, azok mennyire voltak bedöntve? T-34/85, JSz-2, M26...
Ta 152 a leggyorsabb dugattyús? Nem volt az, ezt nem tudom honnan vetted. Legjobb fegyverzet? Hol olvastál ilyesmit? Kíváncsi vagyok a forrásra. Legmegbízhatóbb? Én soha nem hallottam még semmit a Ta 152 megbízhatóságáról, de erősen kétlem, hogy az lett volna. A háború végén a németek már komoly gyártási (minőségi) problémákkal küzdöttek (bombázás, nyersanyag hiány, kényszer munkások, mint munkaerő, stb.). Teljesítmény fokozó a szövetséges vadészgépekben is volt (víz befecskendezés). Mi alapján részesült a pilóta nagyobb védelemben és mihez képest?
A Ta 152 nekem az egyik kedvencem, de ettől még nem korának kiemelkedő vadász repülőgépe. Nem tartalmazott semmi olyat, ami előtte más gépekben ne lett volna. Nem volt jobb a kortársainál egy-két paramétert leszámítva. A Ta 152 az Fw 190 konstrukció csúcs fejlesztése, de nem meghatározó, meg korszakalkotó típus. -
ikarus44 #30694 Már nem emlékszem pontosan az oldalak nevére ahol ezt olvastam, mert már nem most volt, de korhű, és megbízható információkra alapoztak.
Az Tiger II-seket, vagy műszaki, vagy (ami azért gyakoribb volt) üzemanyag hiány miatt vesztettek el. -
gstup #30693 "Szerinted azt hogy érték el, hogy egy Tiger II-tőt sem vesztettek el harc közben" Ezt honnan vetted? Csak azért kérdezem,mert sehol sem találtam olyan információt hogy nem lőttek volna ki egyet sem.Az első orosz fronton való bevetésükkor is 3 KT II-est veszítettek.De a nyugati fronton is szintén első bevetésükön 3-at veszítettek el. -
Luciferkee #30692 A Hola-s módszer működik még? -
CHaooSS #30691 játékban is csak úgy tudták megfogni a tigrist, hogy post-war lőszert adtak a gépeiknek.. azelőtt már 500m felett bajok voltak -
ikarus44 #30690 A Tiger II Henschel tornya 180+ mm jó minőségű acél volt. Semmi sem tudta átütni... Szerinted azt hogy érték el, hogy egy Tiger II-tőt sem vesztettek el harc közben? 
egyébként meg keress olyan tankot akkoriban aminek meg volt döntve a torony frontja. Mert még az általad favorizált ócskavas T34-nek sem volt.
szerintem még ezekig sem kell elmenni. Mondok 2 gépet, ami azért a maga korában is eléggé korszakalkotó volt: ME-109, és FW-190 -
CHaooSS #30689 Jó hát repülők akármivel kibombáznak.. ezt azért nem írnám a számlájára viszont játékban nagyon jól használható volt amíg nem jöttek a modernebb vasak -
fighter_hu #30688 Nem a Do335 volt a leggyorsabb ww2-s dugattyús gép? Ha tévedek bocsi. -
bgabor911 #30687 Ez igaz, de a felsorolt szempontok fele a játékban is megjelenik ám. Itt sem lesz a maus kicsi célpont vagy mozgékony, és itt is ingyenebéd a repülők számára. A nagy páncélátütésű hidegháborús lőszerek bejövetelére meg számítani lehetett, ha már egyszer a hozzájuk tartozó hidegháborús tankok bent voltak. (M47,M103 stb) -
az, hogy a frontpáncél be van döntve, csak félmegoldás, mert a torony az nincs... henschel féle torony tigris 2-nél dettó.. szerintem ez csak józan paraszti, hogy be kellene dönteni, de tényleg nem értem miért nem volt így.. ta 152? leggyorsabb dugattyús vadászgép, legjobb fegyverzet, legmegbízhatóbb technika (az amcsi technológia közelében nincs a németekéhez viszonyítva, mai napig..) és még ugye a ,,nitró,, is ott volt nem utolsó sorban.. ja, és még a pilóta is nagyobb védelemben részesült, főleg szemből! -
Hát pedig a Ta 152 egy újabb kiemelkedő terméke a német mérnökök elképesztő zsenialitásának :)