37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Csodálkozol? :D -
RODLEE #30763 Itt van ez a D-Day event csak német oldalról van érdeklődés,itt a realitás fosnak bejönni az amcsi angol vasakkal! -
CHaooSS #30762 Mikkel játszol te? mert én inkább 5.7-6.7 és felette szeretnék játszani normálisan ( ahol nincs heat meg apds csak régi vasak ,de ez meg szökőévente egyszer.. ), de kb. amikor ráérek sose ez van.,...
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.06.04. 23:08:03 -
bgabor911 #30761 Lévén hogy a bombák damage radiusát addig csökkentették a repülős rész indulása óta, hogy most már az 500kg/1000lbs alatti bombák semmit sem érnek. De az igazi a tonnás vagy nagyobb. -
bgabor911 #30760 Teljesen egyetértek. Én XP levonást adnék érte, abból értenének. -
Tudom, hogy nem sebzik a tankokat, de mutass olyan (nem japán) pilótát, aki egy ilyen kamikaze-utolsó pillanatos retardáltságot bevállalt? Árkád vagy sem, nincs eléggé durván büntetve az ilyen. -
kissssss #30758 jééé 4 gold láda nyitás(mindegyik rent) után hajlandó volt adni nekem egy rookie GE wagert.... milyen nagylelkű. -
foxbat88fx #30757 jah :D akkor a gamerek 0.1%-ába tartozol :D -
vajakos21 #30756 Simről beszélek...mint mindig. -
fighter_hu #30755 Igen ha az fw190-t kapom akkor legjobb (persze azt ad legritkábban) ,de bombázóknál is csak a do217 és tu2 ér valamit az usa/angol bombák semmit nem sebeznek + wellington/lanchaster olyan lassú hogy pályáig nem érek el velük ha van vadász fent.... -
foxbat88fx #30754 gyakorlás? :D
P-47 szarkupachoz nem gyakorlás kell hanem szerencse... össze vissza mennek a rakétái
IL-2 már jobb
Mosquito megint egy rakás szar
az FW-190 a legjobb... 2 rakéta 2 kill ha ügyes az ember -
vajakos21 #30753 Rakétához nem mákfaktor kell,hanem gyakorlás.A bombát kimozoghatja ,a rakétát nem -
bgabor911 #30752 Kamikaze nincs a játékban, a becsapódó gépek nem sebzik a tankokat(arcade játszhatatlan lenne akkor).
Amiket te kamikazeknak vélsz, azok valójában olyan gépek, amik miközben belédrepülnek, az utolsó pillanatban oldják ki a bombáikat és rakétáikat. -
CHaooSS #30751 Én meg pont, hogy alig élem túl párszor, ha rakétáznak :/ -
A rakétákkal az a baj, hogy megint csak bazinagy mákfaktor kell hozzájuk. Volt már, hogy egy P-47 -essel egy repülésből 2db T-34 -et szedtem ki, de ez a ritka, általában rakétákkal én is csak hit -elni szoktam, meg nekem is 90%-ban max az egyik láncot szedik le rólam.
Nagyobb eséllyel szed ki egy kamikaze, de azokat, akik folyton kamikaze -znak, és csakis azért, hogy egy kill -t behúzzanak, a 0 skill -esek közé sorolom. -
kissssss #30749 én tegnap wellingtonal egy 1800kg(4000lb) bombát dobtam egy t-34 tankra nem volt takarásban, de még csak "hit" jelzést se adott...
viszont a mai wellington repülésem igen csak jó volt, azt a k*rva anyázást amit kaptam :DDD
kép1 kép2 -
gstup #30748 Imádom hogy a 6*HVAR rakétát csak egy tank tudja túlélni!Hát mi más ha nem a T-34!!!Szinte csak hitet ad!Tigris 1-es,panzer IV,párduc simán hullik tőle,de a r**dt T-34 nem.Csak hitet ad!Sovietjin/retardjin elmehet a... -
Nem a sebesség miatt akadtam ki, hanem a méreten.... -
CHaooSS #30746 Nekem beállt 8megára és leszedte lazán, semmi gond. sose volt gondom ezzel, érdekes -
kissssss #30745 hát ez a preloader egy halott ügy nekem... inkább megvárom a megjelenést. -
foxbat88fx #30744 jaja :) neve lehetne mondjuk HQ és oda nem lehetne spawn-olni csak elmenni
mondjuk ez kis pályán nem biztos hogy megvalósítható, de nagy mapokon simán meg lehetne csinálni
persze ezt inkább csak a mobilis tankok tudnák kihasználni :D
Masu mire elérne oda vége lenne a csatának -
RODLEE #30743 Jah ez jó ötlet,még azzal lehetne kiegészíteni,hogy a 2 csapat ne tudja hol van a másik HQ-ja(spawn pontja),de ha megtalálja onnantól látható a saját oldalának! -
kissssss #30742 omg... -
CHaooSS #30741 Ez egy jó ötlet -
foxbat88fx #30740 értelmesebb lenne ha lenne valami katonai bázis a térkép két szélén ahova ha elmegy az ember (RB, SB) hiányos legénységgel akkor 1-2 perc alatt beszállnak újak.
Persze a bázisnak meg lenne HP-ja, amit repcsivel ki lehetne bombázni...
ez így, hogy 30 sec után odaszalad Forest Gump a tankhoz és beugrik.... elég vicces :D -
CHaooSS #30739 dev szerveren még úgy volt, hogy valakit kilőttek ( meghalt ) akkor akárhol voltál benyomtad és 30s múlva már ott is volt az emberke..
most meg, ha már csak 1 ember van.. de az lenne a legjobb, ha sehogy se lenne
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.06.03. 10:56:04 -
bgabor911 #30738 Fel lehet gyógyítani vele egy faszit, egy spawn során. Remélem a halottat nem éleszti újra. -
bgabor911 #30737 Gyorsan le is lett zárva a hozzászólási és likeolási lehetőség. Orosz/balliberális Origós típusú szólás és véleményszabadság. -
gstup #30736 Akkor ez most úgy működik hogy ha van ilyen packom akkor ha egy emberre csökken a legénységem akkor tudok még tovább harcolni.Ha nincs akkor meg kettő alatt kampec? -
Ez most komoly? Így is 10 gigát töröltem, miután kikapcsoltam,.............. WTF.............
-
Érdekes hogy most is azzal igazolják magukat, hogy ez egy játék és nem a valóság. Végül is igazuk van, tényleg 
A CBT óta nagyon sokan sírtak ezért, hogy bekerüljön. Ez most tényleg igaz? Egy srác a válaszában jól leírta a lényeget: And who asked them? AB players? RB players? SB players? If AB players asked it only, punished them with their medkits and leave the RB/SB players to play. Thanks.
Nem baj, legalább jöhetnek az artyk is, mert ez csak egy játék :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.06.03. 08:58:23 -
jocking #30733 Baszki... WoT 2.0. Instant repair kit is lesz? Élet csík? Esetleg tüzérségi járművek?
Utoljára szerkesztette: jocking, 2016.06.03. 08:02:57 -
Madi92 #30732 

-
foxbat88fx #30731 ezt imádni fogjátok :D
http://warthunder.com/en/news/3757-development-crew-trauma-packs-en/ -
Szerintem is T-44, mert a T-54 -et nem viszi szemből a 88mm. -
gstup #30729 T-44. -
kissssss #30728 szerintem az egy t-44 lesz. -
kissssss #30727 most már nekem is. -
jocking #30726 Ennyi alapján nem jövök rá, mire lőttél, de ha ruszki tankra, akkor nem kell csodálkozni. Sztálinium biztonsági üzemanyagtank sztálinium habbal bélelve, tökéletesen tűzálló. -
Nálam megnyílik.