War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Akinek van szabad ideje nézze már meg, hogy én vagyok balfasz vagy szanaszét kellett volna esniük.
Letöltés
6:20-tól kezdődik az "érdekes" rész.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.03.12. 12:56:13
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
mindig is primitív népség volt, az is marad
Ha enyém lenne a cég, első dolgom lenne az egész marketinges csapatot kirúgni a 'csába. Maguk alatt vágják a fát. Egyre kevesebb játékossal egyre nehezebb lesz megoldani a matchmakinget -> még több játékos fog távozni, és lehúzhatják a rolót. Holott annyi potenciál van ebben a játékban, és biztos vagyok benne, hogy a legtöbbünk már csak ezért se ment el (vagy ha el is ment, jött vissza). Egy meeting és egy 1-2 hónapos tesztelési időszak kellene az egész BR bullshit kezelésére, a bevétel növelésére meg annyi, de annyi okos dolgot tudnának, akár csak 1:1 -ben átvenni jól működő játékokból...
De nem, ivánék amilyen remek modellező csapattal rendelkeznek, olyan irtó sz@r a menedzsment.
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2016.03.11. 17:42:19
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
és +/- 0.5 BR-t tehet be ellened... ennyi és ez alapján csinálni egy BR táblázatot
de akkor nem lenne semmi értelme a játéknak mert nem lenne szopás és így nem kéne prémet venni hogy jobban fejlődj 😄
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Teljesen nyilvánvaló, hogy a jelenlegi BR kiosztások mellett, az -1 <>+1 es matchmaking egy komplett sz@r, amiben ritka, hogy valaki egy korrekt meccsbe kerüljön. Sokkal gyakoribb, hogy a bizonyos nemi szerv valamely oldalán találja magát az ember.
Persze, értem én, se elég játékos, se elég tank, hogy mondjuk egy max 0.5 -ös BR kilengést engedjenek meg, na de itt jön képbe a másik probléma.
A fejlesztők látványosan elfogultak a saját nemzetük felé. Milliószámra érkeznek a szovjet tankok különböző változatai, mindeközben a német ágon, a Leo az egyetlen használható toptier gép... Az meg ne legyen kifogás, hogy nem találnak érdemleges hidegháborús német vasat, mert akkor meg oldják meg úgy, ahogy a német Mig-15 el tették (bánom is én).
De ami a legjobban fáj, az a német T4. A jelenlegi helyzet, 2 szám átírásával meg lenne oldható. Az IS-3 -nak és a T-54 -nek semmi keresnivalója a T4 -es német meccsekben. Orosz oldalon ott 6.7 -ben megvan a komplett ellentábor. Is2'44 (a mágikus időutazó ágyújával), t34-100, t44-122, és a most érkező (még csak nem is prémium) t44-100 tökéletes ellenfelei a német 6.7 -nek.
De ahogy láttam, a most érkező 1.57 csak még jobban bele fog kavarni a dolgokba. Is3, t54 marad ahol van + még megkapjuk a miniváltozatát a t44-100 személyében. Csak gratulálni tudok nekik.
(UI, hurrá, a P most lekerül 6.3- ba. Magyarán abszolúte semmi sem változik. GGWP, cyka blyat).
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Érted, szaros Hellcat, átlövöm, be is robban a lőszerem, de mindenki csak sárga lesz.
Persze ő utána meglőtte a lánctalpamat (kinthagytam) valahogy átütött és felrobbant a lőszer. Aha hihető.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.03.11. 15:40:14
7.3-ban eléggé lehet velük most alázni, hogy levitték a BR-t <#gun>#gun>
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
amcsi vagy ruszki? esetleg angol
amcsiknál tetszik a light ág, bulldog, chaffee
ruszkik pedig click to win
A másik modern tankos játékban is van, hogy 1-2 Tierrel nagyobbak közé tesz be, de ott legalább egyenlően van felosztva.
Pl.: 2 Tier III, 10 Tier II, 4 Tier I. Mind a két oldalon. Itt mi van? nálunk nagyrészt 6.7 + 6.3 esetleg 1 vagy 2 7.0, az oroszoknál meg bumm bebasz 10+ 7.3 tankot.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.03.11. 13:13:12
A Tiger II-nek mondjuk örülök, bár még mehetne lejjebb is, a Henschel változatával együtt.
The BR of the М26 Pershing has been decreased to 6.3 in all game modes.
The BR of the ТB-3 aircraft has been decreased to 1.3 in AB and RB.
The BR of the Tiger II (P) has been decreased to 6.3 in AB and RB.
Kínai Red Tails 😊
Utoljára szerkesztette: Glo, 2016.03.11. 09:56:38
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mikor gép leesik, majd 1 perccel később felröppen. x,DDD
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2016.03.10. 22:30:12
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946